QARK.net — Není potřeba být vtipný
Není potřeba být vtipný

Není potřeba být vtipný

Plno kluků se před oslovení dívky zarazí a přemýšlí, jak a co říct, aby to bylo originální a vtipné. Já si však myslím, že na těchto věcech vůbec nezáleží. Naopak, někdy bývá humorný úvod spíše na škodu, zvláště, když se do vtipu nutíte, protože máte pocit, že tak lépe uspějete.


Nejdůležitějším bodem na celém oslovení je právě to, že se odhodláte a dívku oslovíte! Na to však není třeba vymýšlet ty nejoriginálnější a nejvtipnější věty. Vystačíte si totiž s čímkoliv obyčejným. Někdy postačí i běžné „Ahoj“, nebo například stojíte vedle ní a povzdechnete si, že je dneska škaredě. Pochválíte jí něco pěkného, co má na sobě, jindy se třeba zeptáte na cestu… Je zcela jedno, čím ji oslovíte, klidně to může být i úplná blbost, hlavně to ale udělejte. Nehoňte se nikdy za zbytečnou vtipností, to bývá mnohdy spíše na obtíž. Dívka například třeba zrovna o něčem přemýšlí a vy ji z rozjímání vytrhnete tím, co jste si předtím dlouho připravovali a přivedli k dokonalosti. Co to s ní asi udělá? Najednou se ze svého světa musí přepnout na cizího člověka, na vaši větu a hledat v ní vtip a různé souvislosti. Vzhledem k tomu, že ji oslovuje úplně cizí člověk a ještě tak divně, tak se většinou místo smyslu pro humor a nějakého úspěchu dostaví obranná reakce. Dívka se vás lekne a další komunikace s ní bude horší, protože budete muset získávat její důvěru a snažit se tu její obrannou reakci nějak potlačit. Navíc, když si něco legračního připravujete a dívka zareaguje jinak, než jste chtěli, rozhodí vás to, budete vypadat vážně divně a většinou vás potom ani nenapadne co dál říct. Proto raději doporučuji k oslovení úplně obyčejné věci.

Jestli chcete být vtipní, nechte si to na později, třeba až se vám povede dívku rozmluvit. Když byste totiž chtěli vždy uspět něčím vtipným už od začátku, museli byste mít štěstí na dívky, které mají zrovna super náladu a chtějí komunikovat a bavit se. Ale to se v praxi vždy nestane. Připravovat si dokonalé a jedinečné oslovení je proto zcela zbytečné.

Qark | 26. 04. 2006 21:26 | Komentáře: 50 | ::Jak na ženský


Jak na ženy, jak s nimi a jak bez nich.


Líbil se vám tento článek? Pomohl vám a nebo vás alespoň pobavil?

Potom si jej můžete s dalšími 49 články, rozdělených do kategorií Příprava na balení, Balení, Rande, Vztah a Rozchod, zakoupit knižně pod názvem Ulovte si ji aneb Jak na lásku například v knihkupectví Eruditus a udělat tak radost nejen sobě, ale i autorovi.





Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
seee 26. 04. 2006 21:46

peknej članek.. :-) ale stale čekam na ten slibovanej test v terenu co mel bejt v dubnu :-).. duben je u konce a still nothing :-(

Reakce na komentář: Qark #3Načítám náhled komentáře...

2
Ocean 26. 04. 2006 21:46

taky mě to napadlo :-)


3
Qark url 26. 04. 2006 21:53

Reakce na seee #1Načítám náhled komentáře...: No jo, nějak mám teď málo času. Ten slibovanej test se tím pádem trošku protáhne. A taky to nestíhám sepisovat. Ale zítra snad konečně dám dohromady článek – rychlotest – kde se ukáže, jestli jde oslovit za chůze dívku a okamžitě ji i pozvat na rande ;-)

Reakce na komentář: Lukáš #4Načítám náhled komentáře...

4
Lukáš 26. 04. 2006 22:01

Reakce na Qark #3Načítám náhled komentáře...: Super, na to se těším!


5
seee 26. 04. 2006 22:12

ok :-) tak snad to stihneš do prazdnin :-P jo ten rychlotest vypada taky good,kdyžtak tam připiš i vyraz v obličeji osloveny girl a jeji reakce,to by me zajimalo :-)


6
Opik 26. 04. 2006 22:15

Hele Qarku, je mi jasný, že asi nechceš ukazovat fotku, ale jak to tak pročítam tak vypadáš na děsnýho baliče, kolik máš hodnocení na Libimku? Jestli teda nemáš tak se tam kvůli mě hod :-) třeba pod nickem nejsem_qark_fakt_ne a napiš.

Reakce na komentář: Qark #7Načítám náhled komentáře...

7
Qark url 26. 04. 2006 22:28

Reakce na Opik #6Načítám náhled komentáře...: Proč každý kluk chce vypadat skvěle a myslí, že úspěch je jen a pouze v tom? Nechápu. Je to prostě jen další výmluva.

Přestaň se na sebe dívat klučičím pohledem, ale mrkni se očima druhého pohlaví a dojde ti, že skvělý balič vůbec nemusí být model roku. Naopak, vypadat skvěle je na obtíž. Navíc úspěch u žen získáš hlavně díky svému chování, ne automaticky pěknou tváří.

Reakce na komentář: Marbl #8Načítám náhled komentáře..., Opik #11Načítám náhled komentáře..., SYRUP #13Načítám náhled komentáře..., SYRUP #17Načítám náhled komentáře...

8
Marbl 26. 04. 2006 22:49

Reakce na Qark #7Načítám náhled komentáře...: Myslím si, že tvůj úspěch spočívá hlavně v tom, že dokážeš přemýšlet nejen jako kluk a umíš se vcítit do duše ženy. Ženy jsou složité jedinečné osobnosti a ne každý dokáže proklouznout do jejich světa. Na druhou stranu si myslím, že jsou ženy a ženy. A ne u všech můžeš uspět jedním způsobem. Čím víc jich poznáš a oslovíš, tím víc získáš zkušeností. To je celá věda, ale ne každý na to má odvahu a sebevědomí. Proto je to v konečném důsledku tak těžké a pro mnohé neuskutečnitelné…

Reakce na komentář: chleba #44Načítám náhled komentáře...

9
Siska 27. 04. 2006 07:33

Hoši, buďte vtipní, nic tím neztratíte… alespoň až se dívka otrká z oslovení, měly byste ji donutit nezapomenout na vás…


10
Martan 27. 04. 2006 08:57

Zajimave je ze Qark ve svych testech vzdy oslovoval nejakou srandickou.


11
Opik 27. 04. 2006 09:27

Reakce na Qark #7Načítám náhled komentáře...: Jako vypadat skvěle rozhodně chci žejo :-) ale nebereu jako žádnou výmluvu a ze zkušenosti vím (teda nehci znít hnedka namyšleně :-), že holkám líbim. Šlo mi spíš o to, nakolik seš ty úspěšnej svym vzhledem a nakolik svojí osobností.


12
Pavel 27. 04. 2006 09:35

S oslovenim bych az takovej problem nevidel, spis na prvnich schuzkach naka "vábící" temata. Me vzdycky prijde, ze po chvili plkam pro tu holku nezajimavy zpravy.

Reakce na komentář: Ash #14Načítám náhled komentáře...

13
SYRUP 27. 04. 2006 10:03

Reakce na Qark #7Načítám náhled komentáře...: no mozno mas pravdu….a vyzeras na to te mas asi vela skusenosti.. a hlavne odvahy, kolko mas rokov prosim ťa??


14
Ash 27. 04. 2006 10:41

Reakce na Pavel #12Načítám náhled komentáře...: Tak se zamysli, co všechno o ní ještě nevíš a ptej se… Člověk třeba neví o čem mluvit, a přitom je tolik věci, na které se může zeptat.


15
kve 27. 04. 2006 11:05

jasne, hlavni je prekonat tu nesmelost a holku oslovit. taky jsem se stydel (bal odmitnuti), ale pak jsem si misto myslenky "co kdyz ne" do hlavy natlacil "co kdyz jo". kdyz to v sobe clovek zlomi, tak se po case otuka a je pak opravdu schopen zacit debatu i na tema pocasi.


16
Ash 27. 04. 2006 11:22

> pak jsem si misto myslenky "co kdyz ne" do hlavy natlacil "co kdyz jo"
V jednoduchosti je krása :-)


17
SYRUP 27. 04. 2006 11:44

Reakce na Qark #7Načítám náhled komentáře...: a ete jedna vec…, o tom ma asi nepresvedcis, ze pekna baba bude pokracovat v dlhsom rozhovore s chalanom, ktory je skaredy alebo proste nesympaticky…, co najskor rozhovor ukonci…, vela krat sa to stava napr. na diskotekach

Reakce na komentář: Qark #23Načítám náhled komentáře...

18
Jarko 27. 04. 2006 13:04

trenujem to co trenujem, mame tam aj baby, a takmer vsetky sa vzdy rozplyvaju nad tym, aky ma ten a onen krasny zadok, ramena, aky je fajny … bla bla bla. cize fyzicka krasa ich (znacne) pritahuje a idu po nom. o mne ani slovko :-) cize ta fyziologia robi vela. kedze ich zaujme vzhlad a uz idu po dotycnom. na mne nic krasne nie je (aj ked ja som so sebou viac-menej spokojny, mozno par kil naviac by neuskodilo) – hovorim o vyzore. a to aky clovek je ich uz nejak nezaujima mam pocit. a pritom to nie su ziadne radove baby.


co sa tyka oslovenia resp reakcie k clanku – je fajn, suhlasim.
Cize Qark, ak som to spravne pochopil, netreba si 100× premylsiet kazdy krok (vid ja :-) ) kym k slecne pridem, staci spontanna reakcia a ide sa na vec ?. cize byt spontanny? a ak slecna bude javit nezaujem, s usmevom "podakovat" a rozlucit sa? aspon ja to takto chapem.

Reakce na komentář: Qark #23Načítám náhled komentáře...

19
Jarko 27. 04. 2006 13:12

dnes idem s kamoskou opat do mesta, mam sviatok, tak snad nam bude dobre :-P mozno skusime nejake tie tahy :-D


20
Tomfi 27. 04. 2006 14:20

<b> pak jsem si misto myslenky "co kdyz ne" do hlavy natlacil "co kdyz jo" </b>
To je přesně alfa a omega všeho.Jenže lehko se říká,těžko se provádí.Ale vo tomto to je, když jsi tu dívku představujete čím dál více,tím více přemýšleta nad pitominama, a to zatím ta dívká utíká.


21
Richi 27. 04. 2006 15:55

A co zkusit internet? Tak vtipný nemusíš být, napíšeš si neco do profilu, dáš si tam foto s nějakou károu a je to :-)

Reakce na komentář: Jarko #22Načítám náhled komentáře...

22
Jarko 27. 04. 2006 16:22

Reakce na Richi #21Načítám náhled komentáře...: nesuhlasim … straca sa pojem konverzacia. vyznam toho slova. nie je to uz osobne, tym padom sa nikdy tak nezdokonalis, ked to budes skusat cez net. aspon ja tak uvazujem. preto sa takymto srandam ako Pokec a pod zdaleka vyhybam.

BTW: dnes mam ist s tou kamoskou do mesta, no a uz mi volala aj dalsia slecna (kolegyna z prace) ze ked uz mam dnes sviatok, tak ci by sme niekam nesli (my dvaja). a teraz ako si rozlozit program aby som stihol obe dve :-D Jaaaaj ale sa bavim na tom :-)

Chcelo by to clanok, ako zvladnut dve baby za jeden vecer (nie sex) :-)

Vsetkym Jaroslav-om vsetko naj ;-)

Reakce na komentář: Ash #25Načítám náhled komentáře...

23
Qark url 27. 04. 2006 16:33

Reakce na SYRUP #17Načítám náhled komentáře...: Nesmíš plést dvě věci dohromady: Pěkný a sympatický. Nikdo se nebaví jen s pěknýma lidma. A sympatický neznamená, že jde jen o lidi krásné. Kdepak. Holka se baví s klukem, který ji osloví a nechová se jako blb. Proč by se nebavila? Když ji bude balit a ona nebude mít zájem, naznačí mu to. Ale holky většinou dávají tomu klukovi nějaký prostor, aby z něj něco vypadlo a on se mohl prezentovat. Bývají totiž zvědavé :-)
Jak už jsem kdesi psal, mám kamaráda, který vypadá vážně strašně… ale mu je to jedno. Prostě přijde za holkama a povídá si s nima úplně v pohodě a má velké úspěchy. Ostatní lidé se jen sledují a poměřují a to je sráží na zem, i když vypadají dobře. Prostě si nevěří a proto nemají úspěch.

Reakce na Jarko #18Načítám náhled komentáře...: No co holky říkají, že chtějí a co doopravdy chtějí – to bývá velký rozdíl. Jistě, holky pokukují po pěkných klucích, obdivují svaly a hezký zadek. No ale málokterá má dostatek sebevědomí, aby s takovým klukem začala chodit… protože ji pak bude hlodat červíček: Vždyť po něm pokukuje každá, co když mi zahne… atd. Takže smetanu zase slíznou ti obyčejní, protože ti jsou pro holky "bezpečnější" partie. A hlavně, jak už jsem zmímil. Ve vztahu holkám o tu krásu fyzickou moc nejde, stačí se někdy mrknou po městě jaké holky chodí s jakýma klukama :-D

Reakce na komentář: Mikey #26Načítám náhled komentáře..., Jarko #31Načítám náhled komentáře..., tomekk #36Načítám náhled komentáře...

24
Benik 27. 04. 2006 17:44

Heled Qarku,tady si ale trosku odporujes s testama v terenu,tam zacinas vtipne skoro vzdycky….


25
Ash 27. 04. 2006 17:59

Reakce na Jarko #22Načítám náhled komentáře...: Jo je to dobrej strategickej tah, mít svátek na jaře :-D

Reakce na komentář: Jarko #30Načítám náhled komentáře...

26
Mikey 27. 04. 2006 18:35

Reakce na Qark #23Načítám náhled komentáře...: Ja vim ze jsi relk ze nam tom nezalezi, ale stejne by me zajimala tva fyzicka stranka. Kdyz uz nechces resit oblicej, tak co tvoje postava? Tipnul bych to na posilovnu, ze? ;-)


27
CRN 27. 04. 2006 20:32

A co vek? Ked je cloveku 17…?


28
Lubi 27. 04. 2006 22:27

A co koktavost? Ttezce zadrhavam, mam caste bloky, nedokazu rict ani to "Ahoj" bez nejake traparny. Navic sislam, v rusnych mistnostech me temer nejde slyset… co byste doporucili me? Jak se divate na podobne lidi? btw. logoped nepomohl

Reakce na komentář: Cadet #29Načítám náhled komentáře..., CML #35Načítám náhled komentáře...

29
Cadet 27. 04. 2006 22:42

Reakce na Lubi #28Načítám náhled komentáře...: No hele chlape, to je docela blbý, ale myslim, že to není neřešitelný… Co třeba to napsat?

Prostě si naférovku koupit takovej ten odrhavaci blok , jak ma tvrdý desky, napsat si tam pár frází (hlavně jednodudejch – velkejma písmenama – ne víc než 5 slov na stránce) a vyrazit do ulic…

… no asi je to trošku ujetý, ale…


30
Jarko 27. 04. 2006 23:15

Reakce na Ash #25Načítám náhled komentáře...: a to este pridu narodky o 5 dni ;-)


31
Jarko 27. 04. 2006 23:17

Reakce na Qark #23Načítám náhled komentáře...: No takze ja budem lizt smotanu? :-P to by sa mi pacilo :-) este na sebe mam co zlepsovat, hlavne na povahe ale vjem uz co a ako :-) vdaka vam tu na Qark.net. Ani eviete ako mi tu pomahate.


32
Jarko 27. 04. 2006 23:21

BTW: Som uz doma :-)

Den skoncil ako skoncil. Nakoniec som mal ist predsa len s tou kamoskou, a ja som siel s kolegynou :-)

Neva, snad zajtra to kamoska isti;-)

Skoda len, ze si na mna nespomenuli ti, od ktorych by som to podvedome aj cakal … zial tak to chodi … ti ktori vas predtym "milovali" zrazu o vas akoby nikdy nepoculi … ale ja to neriesim uz, povedal som si, ze dnesny den je len moj, ze nic mi ho nepokazi, a tak to aj ostane. a preto bol skvely :-)

Dobru noc vam vsetkym praje Jarko.


33
Petr 28. 04. 2006 09:18

To Qark: Já si myslím, že se holky baví JENOM s těma pěknejma – vím to!!! Mám kámoše z práce, se kterým se chodím o víkendu po práci někam pobavit. Je to takovej ten gelovej typ, ale je v pohodě. Všechny holky jsou z něj úplně odvařený – vždycky – jé ten je hezkej, atp. No a mě si nevšímají, jednou se mi dokonce stalo, že mu řekly nějaký holky, který tam sbalil – ať jde ten hnusák pryč – normálně nahlas, veřejně. Když jsem se s nějakou někdy bavil, tak to nikdy nedopadlo. Jsou to P**i, s**t na ně!!!

Reakce na komentář: Jarko #34Načítám náhled komentáře...

34
Jarko 28. 04. 2006 10:56

Reakce na Petr #33Načítám náhled komentáře...: nie je lahke dostat babu ktora sa ti paci niekde na posed, a pokec. no ale ak clovek ozaj chce, a ta baba ma aspon kus rozumu a vie sa normalne spravat, neodmietne a pojde aj s menej peknym. ja to vidim tak, ze si od toho dotycna vacsinou nic neslubuje, a povie si napr ze ma dnes vecer aspon co robit alebo mozno z neho bude prima kamarat a pod. a potom prichadza na rad to, co chcem napisat. vtedy mas moznost ukazat jej svoju krasu – aky si :-), pekne pomaly, nie hned vsetko naraz. nechaj hovorit ju, pocuvaj, reaguj, bav sa :-) ale to vsetko tu uz popisal Qark & others. pisem tak, lebo to teraz prezivam opat, s mojou kamoskou. az ked so mnou prvykrat sla "na jedno" mala moznost zistit aky som – ciastocne. a z jej reakcii som pochopil ze sa jej to paci :-)

BTW: vcera po treningu sme spolu sli do mesta(kazdy do ineho podnku ale cesta bola spolocna, tak preco ju nevyuzit (moznost ist spolu)?). A nejak sme sa opat dostali k teme vztahy, laska :-P
Vravela ze by chcela chlapa, a ja jej na to, ved sa pozri okolo-napr na treningoch mas tolko moznosti vyberu (to som mal na mysli aj (hlavne) tych, o ktorych povedala napr-ten ma krasny zadok, jeho by som dnes chcela :-), a pod). A jej reakcia? Akoze ma poriadne prekvapila – Heeej jasne, ale ta ja chcem aj nieco viac. Opytal som sa jej rovno, rada by si vztah je tak? A ona – jo. Rozumies co tym chcem povedat ?

BTW2: Tamtie "baby" co sa o tebe vyjadrili tak ako sa vyjadrili su p*ce s VELKYM P a neries to. mozu byt pekne, ale tam to asi aj vacsinou konci ;-)

U mna je to tak, ze moze byt baba pekna ako chce, ale ked otvori usta … potom sa uvidi ci za nieco aj stoji. s hlupou sa ani milovat nehodno :-D … to je potom cela praca na vas :-P


35
CML 28. 04. 2006 15:31

Reakce na Lubi #28Načítám náhled komentáře...: Doporucili bychom ti logopeda.


36
tomekk 30. 04. 2006 15:20

Reakce na Qark #23Načítám náhled komentáře...:
Je jasne, ze sa holky bavia s niekym s kym sa to da (aj ked nie je pekny). Ale tomu chlapcovi, ktoremu si odpovedal, neslo asi ani tak o fajn pokec ako o zbalenie tej holky. Niektore tvoje prispevky posobia ako keby uspech-neuspech zalezal iba od toho ako si chlapec doveruje. Nie je to pravda. Obcas sa stane, ze za holkami dobiehaju hocjaki supaci, ktori si doveruju a nemaju preco. Neuspeju. Jasne, ze si z toho nic nerobia a idu dalej, ale neuspeli a doverovali si, takze to nezalezi iba od toho.
Krasa je nezanedbatelny faktor. Ak mas s niekym chodit, tak nestaci, aby ti bol sympaticky, ale musi sa ti aj pacit! Nehovorim, ze vsetkym holkam zalezi iba na krase. Koniec koncov nemusia sa im pacit ti isti chlapci. Nechcem to nejako relativizovat, iba chcem poukazat na to, ze aj ked budu na svete krajsi chlapci ako ten jej, myslim, ze byvaju s tym svojim spokojne.

Inac to vtipne oslovenie je podla mna vzdy lepsie ako obycajne a obycajne lepsie ako blbe a blbe lepsie ako ziadne :-)

Predstav si, ze sa holky spytas nejaku trapnu kravinu. Sice si to skusil, ale naco ti to je, ked ta odpali…

Nemyslim si, ze holky by sa mohli prekvapit a vyvolat "obrannu reakciu" v pripade akehokolvek oslovenia…




37
Message 01. 05. 2006 16:46

Jak tady čtu že záleží na vzhledu – jeeee, vy tragédi. Vždyť se na to zeptejte toho něžného pohlaví, jak to je se vzhledem.
Kdo to udělá, ta se dozví, že na něm to fakt není. Zaujmout něco tak složitého jako je ženský mozek vzhledem ani nejde. Okouzlete je svou osobnosti, charismatem, inteligencí, vůní.

Spousta holek začalo chodit s klukem, který se jim třeba vzhledově vůbec nelíbil. Čili, i Qasimodo má šanci a když má šanci Qasimodo, tak vy taky.

Zahodte ten uzlicek nervu a ukazte jim ze na to máte! A kdo se boji, at nechodí do lesa.

PS: to ze to na MZLU nefunguje je vseobecne uznavany fakt, ale jinde jsou holky opravdu jiné, vstřícné – potažmo použitelné

Reakce na komentář: tomekk #38Načítám náhled komentáře...

38
tomekk 03. 05. 2006 16:50

Reakce na Message #37Načítám náhled komentáře...:
V tom pripade naber 250kg, porajbaj si tvar drotenou kefou, sadni si na invalidny vozicek a vyraz do mesta balit. Som zvedavy, ktoru zbalis.

Reakce na komentář: CML #39Načítám náhled komentáře...

39
CML 04. 05. 2006 08:25

Reakce na tomekk #38Načítám náhled komentáře...: A to jsi prave popsal sebe? Ptoc ti jen neverim… :-)

Reakce na komentář: tomekk #40Načítám náhled komentáře...

40
tomekk 04. 05. 2006 18:58

Reakce na CML #39Načítám náhled komentáře...:
Nie. :-) Ale na tvrdenie, ze na vyzore "tak trochu" zalezi, mi to uplne staci.


41
rejny 05. 05. 2006 11:04

Na vzhledu sice holkam zalezi, ale jinak nez si myslime. Ano libi se jim krasni, vysportovani chlapi s hezkym zadkem, ale chodit by s nimi treba ani nechtely. Aspon ty rozumne, ktere chceme my. Ti preferuji osobnost, charisma, sebevedomi, inteligenci, upravenost, vuni… A krasa (podle chlapskych meritek) je nekdy na skodu. Zeny nemaji tendence hledat chlapa se kterym by se mohly ukazovat a chlubit se jim, hledaji nekoho na koho by se mohly spolehnout, nekoho kdo neni "devkar". Pritazlivi chlapi vetsinou sveho vzhledu umi vyuzit, takze tu nalepku playboe maji automaticky, za to jak vypadaji. A to spoustu holek odradi. Sice se podivaji rady, ale to je asi tak vsechno, doma by takoveho chlapa mit nechtely.
Zeny jsou jine nez my, krasa pro ne znamena neco jineho nez pro nas. Nemusime byt proto zadni krasavci, prirozenost a usmev dokazi opravdu zazraky…

Reakce na komentář: Qark #43Načítám náhled komentáře..., casper #46Načítám náhled komentáře...

42
rejny 05. 05. 2006 11:15

Pri oslovovani je uplne jedno co reknete, bud jste te slecne sympaticti a pak muzete rict neco uplne priblbleho, stejne vam da sanci, nebo nejste a pak i sebelepsi a sebevtipnejsi hlaska nezabere. Ale kazda slecna je jina, na nekterou vice zabere normalni Ahoj, dalsi musite opravdu necim zaujmout a jinou dokonce sokovat. Cilem je vzbudit emoce, klidne i ty negativni. Vzdycky je to lepsi nez ji byt uplne sumak, aspon na vas nezapomene :-). A opravdu neni tak dulezite jak ji oslovite, ale to ze to udelate!


43
Qark url 05. 05. 2006 11:50

Reakce na rejny #41Načítám náhled komentáře...: Teď jsi mě pekně naštval, zrovna dopisuju článek o "Kráse" a po tomto tvém shrnutí už vlastně nemám co bych dál napsal :-D Řekl jsi to perfektně. Nechceš to trošku rozvést, nebo aspoň doplnit diakritiku a poslat mi to do kontaktu? Myslím, že by se to hodilo dát sem jako celý článek, ať to nezapadne v komentářích. Shrnutí je to pravdivé.


44
chleba 06. 05. 2006 23:34

Reakce na Marbl #8Načítám náhled komentáře...: Do duše ženy (dívky) je nemožno se vcítit tak, aby bylo možno odhadnout její budoucí chování.
Ti, kterým se zmíněné vcítění ve větší míře povedlo, se zbláznili :-)


45
mozek007 17. 05. 2006 21:54

Dobrej článek, mohu potvrdit ale osobní zkušennost s opakem. Jedu takle vlakem, všude je nuda a sedí tam zajímavá holka co čte blesk :-O, tak navedu téma na zajímavé vtipy. Dva tři, ona taky a pak se změnilo téma. Prostě jsem začal vtipem ale je to vyjímka.


46
casper 24. 05. 2006 18:07

Reakce na rejny #41Načítám náhled komentáře...: dobře jsi to okopčil z větvičky borce cz!!!! OMFG


47
Friko 24. 05. 2006 21:45

TAk ku clanku, Q ma pravdu, teda, ma tu svoju pravdu,
pokial babu neoslovis, tak ta vobec nemusi trapit, co dalej,
ale ak oslovis, tak fakt nezalezi ako, ale nech je to co najjednoduchsie, v jednoduchosti je krasa,
no zapametajte si ze ak idete do vopred prehranej vojny tak ju prehrate, preto si treba verit, ma to sebavedomie,
takze mame za sebou oslovenie, pokusime sa ju rozhovorit, hoci co sa jej spytat, skola? praca? rodicia?
jedno co, ak spusti, tak je to v poho,
ak nespusti, tak to netreba riesit, a ist dalej,
mojim zakladom uspechu je teraz uz len improvizacia,
ale pre ostatnych,
zamyslali ste sa uz nad alternativami, ze co vam odpovedia ked sa ich spytate??
pokusmi nastava zdokonalovanie a potom to je prechadzka ruzovym sadom


48
Jana 25. 05. 2006 08:37

Peto, ty chudáčku,drž se, třeba se nějaká najde, která tě bude chtít. Zdraví Jana z Místku ( stav se na pokec, proberem to).


49
Marek 14. 07. 2006 15:36

no tak chtěl bych říct že jedna holka mi říkala že nejsem vůbec vtipný ale že jsem milí ale zase prý má radši ráda kluky kteří jsou VTIPNÍ no nevím nevím co si mám teda myslet..


50
hebron 26. 07. 2006 14:32

Kvadrat, vcera jsem prave na todle doplatil – presne jak psal Qark – proste jsem se nevedomky snazil bejt vtipnej uz na zacatku… Vysledek byl, holky odesly do 5 minut. ( byly tam 2 )

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.