QARK.net — Někdy postačí i otřepané triky
Někdy postačí i otřepané triky

Někdy postačí i otřepané triky

Občas si říkám, jestli vůbec stojí za to vymýšlet nové věci na sbalení holky. Právě jsem se vrátil z jedné akce. Můj kamarád celý večer zkoušel balit holky nejrůznějšími způsoby. Jeho nápady byly naprosto originální a zcela unikátní. Ale žádný úspěch se nedostavil. Když jsme se chystali domů, tak jsem na něj čekal na schodech z hospody. Kolem mě šla zajímavá slečna a já pronesl: „Jé, ty seš ale pěkná holka…“ Ta dívka se zastavila, celá zrudla a povídá „Moc děkuji, to je ale milé…“, a dali jsme se do řeči.

Musel jsem se smát. K čemu je vlastně vymýšlení nových triků, když pořád působí i ty nejotřepanější.


Qark | 19. 03. 2005 02:51 | Komentáře: 4 | ::Jak na ženský


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
Hondrej 19. 03. 2005 12:52

Tak jsem premyslel..
Myslite, ze opravdu zalezi na tom jakym zpusobem holku "balime"? Nezalezi to na tom, jestli divka ma ci nema zajem?

Napada me hrozna spousta prikladu, ale nechci to tu zahlcovat ;-)

Reakce na komentář: Ash #2Načítám náhled komentáře...

2
Ash 19. 03. 2005 14:08

Reakce na Hondrej #1Načítám náhled komentáře...: Tak na tohle se nedá odpovědět :-) Vždyť to souvisí jedno s druhým. Můžete udělat spoustu věcí aby ten zájem ztratila/získala. A to jestli má/nemá zájem ovlivňuje to, jak vnímá to, co děláte. Objektivita zde neexistuje. Když vás vidí prvně v životě tak co myslíte – ví zcela přesně a neochvějně jestli s vámi chce/nechce jít na kafe? Asi těžko. Já když vidím nějakou sympatickou dívku tak v tu chvíli taky řeším co dál – dát přednost jí nebo tomu, co jsem měl do té doby v úmyslu. A DOST to záleží na ní.

Kdyby šly dívky rozdělit do dvou skupin (má / nemá zájem), víte jaká by to byla nuda? Byste jen chodil a ptal se: ano? ne? a ony by buď přikývly a šly nebo ne. Apokalypsa hadr.

Reakce na komentář: Navi #4Načítám náhled komentáře...

3
Ash 19. 03. 2005 14:14

Však také balit holky "na akci" je drsnej sport :-) Tam proti člověku hraje spoustu faktorů. Holka které šlápnete v busu na nohu je něco úplně jiného.


4
Navi 02. 04. 2005 17:41

Reakce na Ash #2Načítám náhled komentáře...: Zadna apokalypsa (mozna pro zkusene balice), odhadem dobre 30% muzske populace by ti za tuhle moznost libalo nohy a pujcili ti sve auto i kartacek na zuby…

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.