QARK.net — Nevyhazujte nám naše staré hadry
Nevyhazujte nám naše staré hadry

Nevyhazujte nám naše staré hadry

Jedna z možností jak vytočit pohodového chlapa, je vyhodit mu jeho staré roztrhané oblečení. O takové historické kousky se svádí denně boj v mnoha domácnostech.


Ženy to nechápou. Tričko je roztrhané, tak se koupí nové a lepší. Jenže to není tak jednoduché. V tom tričku jste procestovali kus světa, strávili s ním kus života. Přece se mu neodvděčíte vyhozením. Navíc se v něm cítíte pohodlně. Je jedno, že je kapku seprané a má sem tam nějakou tu dírku. O to víc ho máte rádi.

Muži jsou prostě praktičtí. Proč kupovat nové, když je jim ve starším moc dobře. Na nové oblečení je třeba si zvyknout, se starším je problém se rozloučit. A vůbec, proč vyhodit něco, co bylo skvělé a ještě se může hodit.

Pravda ale je, že muž svoje starší oblečení často ani nenosí, jen mu zabírá místo ve skříni. Ovšem jak mu ho chce někdo vyhodit, dostaví se nostalgické vzpomínky. „Vzpomínáš si, jak jsem tě poprvé políbil? Tohle tričko jsem měl na sobě.“

Nebo: „Podívej, to je pravá teplákovina, taková škoda, to se může ještě hodit. Dneska se už něco takového nevidí.“ Ty argumenty bývají plné zoufalství a emocí, avšak mají za cíl to stejné. Nenechat si vyhodit něco tak báječného, jako je staré oblečení.

Ženy, prosím, každý muž nesleduje poslední módu a podle ní se neobléká. Naopak, většina mužů má svoje oblíbené oblečení. Pokud jim chcete vyměnit šatník, použijte metodu nahrazovací. Pomalu jim dokupujte nové svršky a těmi nahraďte ty staré. Nikdy nevyhazujte staré oblečení se slovy „Koupíš si nové a mnohem lepší, než je tohle.“ Muži se totiž s výskotem hned druhý den nerozeběhnou do obchodu a nekoupí si něco nového. Kdepak. Vykašlou se na to a potom se budou divit „Kde je ta skvělá větrovka, kterou jsem měl tolik let? Chtěl jsem si ji vzít o víkendu na chatu, k ohni by se báječně hodila.“

Věnování

Památka

Tento článek je věnován obyčejným papučím, které jsem měl 8 let a které se mnou procestovaly kus světa a pohodlně mi sloužily ve škole, posilovně, práci a na mnoha dalších místech. Jenže před půlrokem se jedné ženě zdály moc sešívané a opravované a tak byly vyhozeny. Prý, že si koupím nové a lepší. Dodnes jsem si nové nekoupil, přestože jsem je již několikrát potřeboval.

Qark | 20. 08. 2005 21:27 | Komentáře: 13 | ::O mužích


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
pjotr 20. 08. 2005 22:27

Božechráň, aby mi zmizlo 7 ročné tričko, ktoré je deravé ako hrom, no dobre sa nosí.. :-)

Je to pravda, ten článok. Človek si vytvorí citový vzťah k niečomu, k obyčajnej (z pohľadu ženy) veci a zrazu niekto ten vzťah preruší surovým spôsobom. To ako malému dieťaťu vziať hračku spred nosa.. koľký zármutok potom.


2
lily 20. 08. 2005 23:00

chudáčku! :-( to je mi líto! R.I.P, qarkovy papučky ;-)


3
Kráťa 20. 08. 2005 23:42

Stejně nám to vyhazují jenom proto, aby ve skříních získaly více místa pro to svoje oblečení, které nikdy nevyhodí !
I když už dávno a dávno není módní, dávno a dávno se do něj nevejdou… Jediné, co to jejich oblečení odlišuje od toho našeho je, že to jejich není ani obnošené, natož někde spravované. Ono se totiž těžko opotřebí, když si ho kupují podle známého: "To si na sebe nemohu vzít, v tom už mě jednou viděly !"
Takže, pánové, zkuste si doma přepočítat, kolik skříní nebo šuplíků používáte na své oblečení vy a kolik jich má k dispozici manželka. To budete koukat !


4
Inka 21. 08. 2005 02:48

Kde ty na to chodíš? :-) Svatá pravda. Když jsem bývalému chtěla vyhodit tričko, koukal na mě tak ukřivděně, že jsem neměla to srdce a vyhodila ho až když nebyl doma. Kdyby ten den nejezdili popeláři, věřím tomu, že by si pro něj později do té popelnice znovu došel… Muži jsou zvláštní…

Reakce na komentář: ed #11Načítám náhled komentáře...

5
hm 21. 08. 2005 15:22

plne s tebou soucitim, vim jaky to je, takhle jsem prisla o rifle, ktery jsem mela neuveritelne moc rada, nevadilo mi, ze jsou sama dira, vypadam v nich dost silene, ale byly to proste my zamilovany rifle. asi jsem divna holka, ale v tomhle jsem stejna jak chlapi.

Reakce na komentář: swamp #6Načítám náhled komentáře...

6
swamp 21. 08. 2005 16:14

Reakce na hm #5Načítám náhled komentáře...: Nechces se seznamit? ;-)

Reakce na komentář: hm #7Načítám náhled komentáře...

7
hm 21. 08. 2005 21:32

Reakce na swamp #6Načítám náhled komentáře...: klidně :-)


8
JohnnnyB 22. 08. 2005 10:15

Minutku ticha za Qarkovy papuče…


9
Class 12. 10. 2005 16:01

Ja mam taky pantofle ktery mam strasne dlouho a mlada porad rika at je zahodim ale to nejde :-O)) jestli mi je vyhodi tak to nepreziju :-D tak se mejte a nedejte se !!!


10
honzaGood 08. 11. 2005 10:44

naprosty souhlas. To same plati nejen o obleceni, ale i o autech ci naradi.


11
ed 27. 01. 2006 11:52

Reakce na Inka #4Načítám náhled komentáře...: tak tohle je desna svinarna. to je skoro jako bys ho podvedla. :-P


12
daissinka 03. 02. 2007 21:19

teda…..kdyby mi někdo vyhodil kalhoty,ktreý mam ráda tak ho přerazim ;-)
dyť ty starý,ošoupaný a už i děravý kalhoty sou upe nej :-)


13
Alangor 08. 08. 2007 14:44

Stejne dopadlo moje pruhovany namornicky triko ktery jsem mel 7 let a neco jsem s nim zazil jednoho dne jedu na vodu a ptam se matky jestli nevi kde a ona mi klidnym hlasem rekne ze ho vyhodila jako ze jsem velice klidnej clovek kteryho jen tak neco nerozhodi v ten okamzik jsem mel v ocich vrazdu

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.