QARK.net — Origami zaujme
Origami zaujme

Origami zaujme

Origami je zajímavá možnost, jak holku zaujmout. Když například sedíte v restauraci a při čekání na jídlo z ubrousku vyčarujete králíka, tak stoprocentně sklidíte úspěch. Origami je takový malý testík zručnosti. Pokud se chcete o origami něco naučit, tak z českých stránek je docela pěkná origami.cz.

Ale skládání z papíru není tak jednoduché, jak by se na první pohled zdálo. Pokud jste ještě nic nezkoušeli, tak nabízím jednoduchého, ale skvělého jednorožce. Není obtížný ani pro začátečníka a poskládaný vypadá efektně.


Qark | 25. 03. 2005 23:43 | Komentáře: 4 | ::Jak na ženský


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
hannah 05. 06. 2005 15:16

Tak to by mě upřímně zajímalo, jestli už se ti to povedlo! Po pravdě řečeno, ani mě nenapadlo balit někoho na origami(i když myslim, že na to by žádnej kluk nezabral), ale vzpomínám si na jednoho, co se o to pokoušel a jediný, co se mu povedlo bylo to, že jsem šla o měsíc později na přednášku o origami. Vlastně bych mu za to měla poděkovat. A když to řeknu obráceně, je nějakej kluk, kterej by zabral na umění origami??? A mimochodem-králíci se tahaj z klobouku. Na ubrousek je vhodnější jeřáb nebo lachta :-)

Reakce na komentář: Qark #2Načítám náhled komentáře...

2
Qark url 05. 06. 2005 15:23

Reakce na hannah #1Načítám náhled komentáře...: Počkej, článek není o balení, ale o zaujmutí. A to se mi povedlo. Balit někoho na origami jde těžko, balení chce víc komunikace. Ale myslím, že když se někde čeká, tak není problém udělat něco jednoduchého. Ocení to každý.
Ale abych šel s pravdou ven, já nejsem žádný Origami odborník. Navíc jsem samouk. Umím jen pár věcí. Jednou jsem zkoušel dělat nějakého draka pro hodně pokročilé, dělal jsem ho asi dva dny a dodnes nevím jestli se mi povedl podle předlohy a návodu :-) Ale nevzdal jsem se.

Reakce na komentář: hannah #3Načítám náhled komentáře...

3
hannah 10. 06. 2005 19:39

Reakce na Qark #2Načítám náhled komentáře...: Tak to bylo menší nedorozumění… Mimochodem, když už jsme u toho, shánim postup na složení orla nebo jinýho drance a labuť. Marně. Máš-li nebo seženeš-li prosím pošli mi to na můj email. A toho draka bych taky brala. Předem vřelý dík!


4
denos 22. 02. 2008 21:33

sme origami zacatecni a nasel jsem jen nejakeho psa ted jdu zkusit otho vaseho jednorozce tag doufam ze semi povede

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.