QARK.net — Proč mě Google nemá rád?
Proč mě Google nemá rád?

Proč mě Google nemá rád?

Goggle

Google mě nemá rád, neindexuje moje nové články.

Psal jsem na podporu a ptal jsem se jestli to náhodnou není tím, že posílám hlavičku application/xhtml+xml a přitom mám přes mod_rewrite stránky s příponou html. Odpovědi jsem se nedočkal, ale během pár hodin byly v Goggle všechny moje stránky k nalezení. Ale od té doby bohužel zase nic.

Nezbývá mi, než provést test a zjistit, která varianta je pro Goggle nejlepší. Jestli tahle html stránka, nebo php stránka, nebo stránka s parametrem.

Podle výsledku pak přepíšu dva řádky a nové adresy budou na světě. Sice se tak nevyhnu duplicitnímu obsahu, ale aspoň budou moje nové články k nalezení.


Qark | 21. 01. 2005 14:05 | Komentáře: 12 | ::QARK.net


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
pete 21. 01. 2005 18:16

u sebe pozoruju totéž, ale podle awstats ke mě google chodí docela často – naposledy včera ráno. ale na výsledcích hledání přes site: se to vůbec neprojevuje.


2
Qark url 21. 01. 2005 18:34

No prave, taky se divam na awstats a taky me udivuje jak casto ke mne Google chodi. Presto mi proste cte jen prvni stranku a zbytek neprochazi. Nez jsem pouzival prepisovaci pravidlo, tak mi to indexoval v pohode. Ted uvidime.
Zmena se projevi asi za dva dny a tak aspon zjistim, ktery odkaz mi vzal. Zatim nejlepsi je asi JYXO, ten umi projit uplne kazdy odkaz, dokonce mi projde i exporty clanku do PDF :-)


3
neon 22. 01. 2005 09:36

html a php jsou rozhodne pro google lepsi, uvidis


4
Qark url 22. 01. 2005 09:46

Ano vsude jsem o tom cetl, ale presto to tak neni. Google mi treba 14 dni vubec neprosel html stranky. Musel jsem zadat podporu na Google aby ho k tomu donutili ;-) Od te doby zase nic. Necham se prekvapit a uvidim jak dopadne muj test.

Reakce na komentář: pete #5Načítám náhled komentáře...

5
pete 22. 01. 2005 11:32

Reakce na Qark #4Načítám náhled komentáře...: a kam jsi vlastně napsal? jinak doufám, že si výsledek testu nenecháš pro sebe a zveřejníš je :-)

Reakce na komentář: Qark #6Načítám náhled komentáře...

6
Qark url 22. 01. 2005 11:36

Reakce na pete #5Načítám náhled komentáře...: Zverejnim ;-) Psal jsem na webmaster@google.com a za par hodin jsem mel vsechny stranky v Google indexovany. Vazne to slo desne rychle.
Vysledek by mel byt do dvou dnu, zda se mi ze Google zobrazuje s dvoudennim zpozdenim.


7
neon 22. 01. 2005 19:35

kdes prisel na dobu 14 dnu nebo dokonce ty 2 dny. google si indexuje jak chce a nikdo nevi kdy zapise jeho stranky.to ale neznamena ze je snima nejaky problem.me je bezne indexoval po 1 mesici i dele a to byly linkovane z velice navstevovane sajty.pokud ti je jednou zbastil tak ho nech pracovat, on se knim dostane.trpelivost.
ty mas zkusenost ze ti je zere za 2 dny?

Reakce na komentář: Qark #8Načítám náhled komentáře...

8
Qark url 22. 01. 2005 20:48

Reakce na neon #7Načítám náhled komentáře...: Google me navstevuje kazdy den. Vysledek se projevi s dvoudennim zpozdenim (dam si vyhledat Qark a je u vysledku datum) Ovsem to mi hleda jen hlavni stranku. To je mi k nicemu. Na dobu 14 dni jsem prisel podle toho, ze mi posledni clanek indexoval pred 14 dny (u clanku mam datum kdy vysel). Ja si myslim, ze kdyz ke mne chodi kazdy den a cte mi hlavni stranku, tak by mel i projit odkazy v novych clancich. Jinde to tak normalne dela. Bylo by k nicemu mit blog a o necem psat a pak byt k nalezeni az za mesic. To pak muzu zabalit ;-)


9
neon 23. 01. 2005 22:12

ne.takhle je to uplne normalni.google casto preindexuje nejcasteji menene sajty,coz je homepage.staticke a ty nove nechava na pozdejsi dobu a to nemuzes nikdy vedet kdy bude.

Reakce na komentář: Qark #10Načítám náhled komentáře...

10
Qark url 23. 01. 2005 22:28

Reakce na neon #9Načítám náhled komentáře...: Dneska jsem si udelal uplne jednoduchej skript, kterej zjistuje kdy a co Google indexoval. Zjistil jsem, ze ke mne Google chodi nekolikrat do hodiny!! Abych tu nemluvil na prazdno, tak pridavam ten vypis z kteryho jsou videt pristupy. Pokud budes/budete chtit tak zverejnim tech par radku, ktery to zjistuji.


11
neon 24. 01. 2005 23:53

jasne.rad bych ten kod videl pokud budes te dobroty.to ze to ale prochazi crawler nekolikrat do hodiny nic neznamena.tebe zajima prekesovani posledni google databaze kde budou pridane tvoje nove clanky a to se deje nahodile a chce to cas.ale ty html a php tam urcite prida.


12
zemekoulan 02. 03. 2005 21:02

tak co? jsou nejaky vysledky? narazil jsem na stranku nahodou, ale docela me to zaujalo…



Komentování bylo ukončeno. Již nelze přidávat žádné další komentáře.