QARK.net — Tenkrát poprvé
Tenkrát poprvé

Tenkrát poprvé

Když u nás začalo vycházet Bravo, byl jsem jestě pubertální klučina. Vzpomínám si, že jeden výtisk vždycky oběhl celou třídu. Nikoho ani tak nezajímaly informace o Majklu Džexnovi, ale vrhali jsem se na dvojstranu věnovanou sexu. Nejdřív se četlo "Tenkrát poprvé". Nevím jak vám, ale mně se to zdálo vymyšlené a hloupé. Celé ty dvě stránky byly spíš pro zasmání. Ty stupidní otázky typu: "Je mi 13 let a líbala jsem se s klukem, nemohu z toho být těhotná?" nás vždy děsně vytáčely. Sakryš, proč jsem to teda vlastně četli?

Ale vraťme se k tomu "Tenkrát poprvé". To se ve třídě předčítalo nahlas a všichni to barvitě komentovali. Teď, po mnoha letech, jsem zabrousil na stránky Brava a když jsem v menu uviděl "Poprvé", tak jsem prostě neodolal a klikl. Věřte, že jsem se při čtení už dlouho tak nebavil. Projevy dětí, které neumí ani psát česky, tomu dávají šílenou komiku, a co teprve ty komentáře. Člověk si najednou uvědomí, že ty děti vidí svět úplně jinýma očima. Opravdu doporučuji k přečtení, obzvláště tento stojí za to, hlavně jeho poslední věta.


Qark | 20. 01. 2005 05:25 | Komentáře: 4 | ::Zajímavosti


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
Lidohan 12. 12. 2005 20:22

Tedka jsem hledal jak vubec tenhle ten tvuj cool web zacal a nasel jsem tohle, lool ten "pribeh" je strasna kravina, ale nasmal jsem se do sytosti


2
ondra 03. 03. 2007 21:46

Teď sem po přečtení tohoto článku zabrousil na stránky již zmiňovaného časpopisu.Hned po přečtení prvního příspěvku se mi udělalo nevolno.12 letá holka chce zkusit anální sex se svým o několik let starším přítelem a neví jestli se to pozná.Tak napoprvé to zní komicky,ale pokud vezmu v úvahu určitou možnost,že to psala opravdu ta osoba za kterou se vydává,tak je to něco neuvěřitelného,alespoň pro mě.Mě sice není o moc víc,konkrétně 17,ale v jejím věku jsem o sexu neměl ani páru a ani teď se necítím nějak zkušený.Neřikám,že bych byl nějaký slušný hoch,co každý pátek večer sleduje zprávy a baví se u nějaké talkshow(i když to také není občas od věci :-),rád chodím mezi lidi do klubu,ba i tam,kam my mladší nemáme přístup :-D,ale každý musí uznat,že je to v celku závažný problém,který se dlouho nebude řešit;-).


3
defekt 17. 03. 2008 12:50

myslím, že by už bylo na čase, aby se posunula věková hranice z 15ti na 14 let. jednak proto, že žijeme už dávno v jiné době, kdy sexuálně žít už začínají v daleko dřívějším věku než ve zmiňovaných čtrnácti letech a taky pro to, aby se děti na netu neptaly, jestli pujde poznat, že měla v 13ti anální sex, bo to jednoduše vyzkouší a nebu de se bát, že pujde něco poznat, bo už nebude pod zákonem, že?


4
Martin 28. 03. 2008 21:24

Díky tobě jsem si projížděl ty komenty od Brava a fakt sem se zase pořádně zasmál…

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.