QARK.net — Seznamování se v dešti
Seznamování se v dešti

Seznamování se v dešti

V dešti

Všimli jste si někdy, jak se lidé v dešti sdružují? Mačkají se spolu v zastřešených zastávkách, potkávají se pod přečnívajícími střechami a postávají v průchodech domů, aby se na chvíli schovali před padajícími kapkami. A právě proto, že lidé hledají úkryt (bezpečí) před deštěm, se ochotně slučují do skupinek. Dokonce i pod přeplněným přístřeškem se vždy najde místo pro dalšího člověka, který se chce schovat také.

Byla by škoda tohoto chování nevyužít, že? Zkusme proto z faktu, že lidé nechtějí být mokří a hledají kam se schovat, vytěžit maximum a využijme jej k seznámení.


Existují dvě zajímavé možnosti, jak v takové chvíli dosáhnout kýženého výsledku. Jedna možnost je ta, že budete dívkám nabízet úkryt před deštěm a druhá, že budete naopak tím, kdo takovou skrýš hledá.

S deštníkem

Pokud jste se do špatného počasí vybavili, je možné otestovat případ první. Stačí si vyhlédnout nějakou slečnu bez deštníku a nabídnout jí azyl pod tím svým.

Abyste ji tam dostali, můžete zkusit cokoliv od slušňáka až po vtipálka a klidně můžete nějakou dívku za chůze schovat i bez mluvení. Určitě vám za to nevynadá, a i kdyby, tak ať si mokne, když je protivná.

Příklad první

Vy: „Nechceš se na chvilku schovat?“
Ona: „Ne, díky.“
Vy: „Co blázníš, já tě neukousnu. Pod ten deštník se v pohodě vlezeme dva a ty tu aspoň nebudeš moknout.“
(Pokud by dál odolávala, tak zabere, když se zaměříte na možné zničení její vizáže a zdraví, vlivem zhoršených povětrnostních podmínek.)
Vy: „Prosím tě, má to cenu moknout? Víš, jak budeš mít pak zplihlý vlasy a navlhlý oblečení? To je o zdraví…“


Příklad druhý

Vy: „Můžu tě vzít pod deštník?“
Ona: „Proč?“
Vy: „No já jsem si řekl, že každý den musím udělat aspoň jeden dobrý skutek, tak mi to nekaž a pojď se na chvíli schovat.“


Příklady jsou samozřejmě ilustrativní. Většina slečen totiž bude ochotně souhlasit, bez velkého doprošování ;-)

Bez deštníku

Pokud jste ten, který mokne, chytněte si nějakou slečnu a požádejte ji, jestli by vás na chvilku neschovala pod svůj deštník. Jestli si myslíte, že je to laciný trik, který prokoukne, tak se hodně pletete. Pokud u toho nebudete slintat a hypnotizovat její poprsí, povolí a vezme vás k sobě schovat většina z nich. Důležité je, aby vaše žádost zněla opravdu jako žádost a ne jako pozvání do postele.

Procházející slečny můžete dohnat a poprosit je, aby vás vzaly pod deštník aspoň kousek cesty, že hrozně prší. Stojící slečny stačí jen požádat, jestli byste se nemohli na chvilku schovat.

Jestli máte strach, že to nevyjde a ony odmítnou, vzpomeňte si na pohádku o Smolíčkovi. („Jen tři prstíčky strčíme a hned zase půjdeme.“) A zkuste to ve stejném duchu.

Příklad

Vy: „Prosím tě, mohl bych se na chvilku schovat pod tvůj deštník?“
Ona: „Ne / proč?“
Vy: „Jen na chvíli, aspoň na kousek.“ (strčíte pod něj hlavu a tváříte se vděčně) „Díky moc. Děsně lije a tady se není kde jinde schovat…“


Poznámka: Verze bez deštníku chce trošku víc iniciativy. Pokud se na to necítíte, tak aspoň někdy vyzkoušejte seznamování s deštníkem, třeba vám půjde lépe.



Rozhodně však nemá nikdy cenu čekat se seznamování až na skvělé počasí, skvělou příležitost a další skvělé okolnosti. To byste taky klidně mohli čekat až do Soudného dne. Na dokonalé podmínky se nespoléhejte a na nedokonalé nevymlouvejte – zkuste jich raději využít. Jak vidíte, i déšť může být skvělý seznamovací prostředek.

Qark | 29. 03. 2006 18:28 | Komentáře: 57 | ::Jak na ženský


Jak na ženy, jak s nimi a jak bez nich.


Líbil se vám tento článek? Pomohl vám a nebo vás alespoň pobavil?

Potom si jej můžete s dalšími 49 články, rozdělených do kategorií Příprava na balení, Balení, Rande, Vztah a Rozchod, zakoupit knižně pod názvem Ulovte si ji aneb Jak na lásku například v knihkupectví Eruditus a udělat tak radost nejen sobě, ale i autorovi.





Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
BERmaestro 29. 03. 2006 18:36

lol jsem první….tohle mně nikdy nenapadlo….to uz je vysada velkoměsta jako je brno a ne těch prdelek kde žiju..tam v dešti nikoho nepotkáš a nemáš se ani kde schovat možná pod stromem :-) deštník nenosím niciativu mam ale je to asi pro mně nepoužitelný…by ses divil jak jsou tvrdí vesničani ..mnozí z nich 15 minut před přijezdem autobusu stojí u cedulky a to aji kdybyb padaly trakaře a aby je nikdo nepředběhl tak se pod tu střechu 3 m vzdálenou schovat nepujdou…

Reakce na komentář: lUpa #10Načítám náhled komentáře..., Tim #19Načítám náhled komentáře...

2
Lidohan 29. 03. 2006 18:36

To zni dobre, snad bude jeste prset :-)


3
Mikey 29. 03. 2006 18:48

Pekny clanek =) Vsechna cest Quarku.
P.S.: Jen mi porad jeste chybi clanek "Jak se nezamilovat" a "Jak sbalit kamaradku/spoluzacku" :-)

Reakce na komentář: Wigger #20Načítám náhled komentáře...

4
Martan 29. 03. 2006 18:56

Tak toho jsem si nevšiml. U nás (cca 100t) se dodržuje bezpečností vzdálenost, aby se deštníky navzájem neponičily.


5
Minis 29. 03. 2006 19:30

NICE Quarku, S těmi deštníky máš pravdu, ale v dnešní době nosí holky raději kapuci na bundě, než nepohodlný deštník…

Jednou se mi ale přihodila taková náhoda. Asi před půl rokem jsem čekal pod stříškou na autobus, přistoupila pěkná holčina a stoupla si vedle mě. Brala si telefon z kabelky a přitom ji upadnul na dlažbu stažený deštník. jako "gentleman" jsem jej zvednul, podal jí ho a představil se. Po 10 minutách konverzace jsem jí pozval do kavárny a vzal jsi její tel. číslo… Nikdy jsem s ní tedy vážný vztah neměl, ale je z ní velmi dobrá kamarádka…

Takže nebojte se oslovit dívku i bez toho, aby jí musel upadnout deštník či jinak. Vždy se to vyplatí, bud získáte tu slečnu nebo nové zkušenosti. GL do dalšíš článků Ondra


6
Fix hymlhergot 29. 03. 2006 19:52

Destnik ma tu nevyhodu, ze kdyz prestane prset, neni vyuzitelny… proto s destnikem nechodim… ja ho vlastne ani nemam :-)


7
Tilion 29. 03. 2006 19:55

Pěkný článek. Víš že mě to Qarku taky napadlo, jak tak poslední dobou v Brně stále neschnu a neschnu :-D


8
buK 29. 03. 2006 20:21

V případě většího výškového rozdílu mezi vámi a slečnou se však musíte nabídnout, že deštník podržíte a nebo slečnu požádáte, jestli by chvíli s tím deštníkem nepostála třeba na patníku. :-D


9
clips&pins 29. 03. 2006 20:34

Sorry, ale musim se smat. Pripomnelo mi to scenku se Srstkou a "Hanusovou" a porad Mozna prijde i kouzelnik. Ukrutne prselo, tvuj destnik do sucha zval…..
[Parodovali Gotta a Holanovou]
Neni to sice k tematu, ale pamatujete si to?


10
lUpa 29. 03. 2006 20:42

Reakce na BERmaestro #1Načítám náhled komentáře...: loool no jo co chceš tvrdý lidi z vesnice :-D


11
kaja 29. 03. 2006 21:00

Fakt zajímavé, tohle rozhodně zkusím, do jaké míry to bude fungovat, doufám, že zejtra bude pršet :-)


12
ombre 29. 03. 2006 21:06

zacinam shanet samana, aby tady v dubaji privolal dest… :-)


13
kojak 29. 03. 2006 22:11

ta verze bez deštníku se mi moc nelíbí. každý člověk má svůj osobní prostor, který když je narušen, tak ta osoba není zrovna nadšená :-/ což když někomu vetřu pod deštník, ještě když měřím skoro 2 metry, tak to není nejlepší :-) ta verze s  pozváním pod deštník je lepší ;-)

Reakce na komentář: Da Vinci #17Načítám náhled komentáře...

14
Neruda 30. 03. 2006 05:30

Mam taky historku, je jiz starsiho data. Stal jsem s destnikem na nekryte zastavce. Pripochodovala slecna, usmala se a zeptala jestli se nemuze schovat. Nechal jsem ji, a jelikoz byl destnik maly, letmo se na me pritiskla. V tu chvili mi to bylo skoro prijemne. Po par minutach dorazil jeji autobus, ona nastouila a zamavala. Nedlouho po te prijel i muj, u ridice jsem sahl do kapsy, abych koupil listek, jenze hadejte co – ma srajtofle byla fuc! Z toho plyne ponauceni: Pozor na podezrele pritulne lidi…

Reakce na komentář: Jarko #16Načítám náhled komentáře...

15
Arnold 30. 03. 2006 10:02

Dobrej tip je ta veticka o dobrym skutku, tu urcite vyuziju. Ale jinak destniky uz nejsou moc v mode a dest take ne, myslim, ze ze zbytku se mi toho moc nehodi.


16
Jarko 30. 03. 2006 10:14

Reakce na Neruda #14Načítám náhled komentáře...: prve co mi napadlo po precitani clanku teda druhej casti bez dazdnika bolo nieco podobne. Ludia v dnesnej dobe si zacnu mysliet ze od nich nieco chcete (mozno aj kradnut) ked sa k nim niekto takto "prituli" pod dazdnik z nicoho nic. Je to narusenie osobnej a podla mna aj intimnej zony cloveka. Nevjem nevjem, som dost nedoverciva osoba. Osobne by mi tiez napadlo ze nieco chce ked to urobila (prisla pod dazdnik), vsetky moje zmysli by sa rozbehli v tu chvilu naplno :-) nieco ako vyhladavac alebo radar :-D

Reakce na komentář: Da Vinci #17Načítám náhled komentáře...

17
Da Vinci 30. 03. 2006 11:03

Reakce na kojak #13Načítám náhled komentáře...: Reakce na Jarko #16Načítám náhled komentáře...: každý člověk má svůj osobní prostor, který když je narušen, tak ta osoba není zrovna nadšená :-/ Představ si že by se k tobě přitulila nádherná nahá slečna. Vadilo by ti že narušuje tvůj "osobní prostor"? :-)

Já se o osobní prostor nestarám, představuju si co s ní budu dělat večer a na takové prkotiny nemám čas :-)

Reakce na komentář: milosko #18Načítám náhled komentáře...

18
milosko 30. 03. 2006 12:28

Reakce na Da Vinci #17Načítám náhled komentáře...: Představ si že by se k tobě přitulila nádherná nahá slečna.
No keby to bolo na ulici, tak by som asi hľadal, kde je skrytá kamera. ;-) To by mi asi narušenie toho osobného priestoru tak trošku vadilo.
Ale keby som tú slečnu už mal doma, tak by mi narušenie osobného priestoru nevadilo určite, asi by to nebol už len môj osobný priestor :-) Pravdepodobne by som ho nazval zdieľaný priestor :-D


19
Tim 30. 03. 2006 16:38

Reakce na BERmaestro #1Načítám náhled komentáře...: …mnozí z nich 15 minut před přijezdem autobusu stojí u cedulky…
Kazdy zkuseny domorodec si totiz hlida misto, aby kdyz se skola v sousedni vesnici rozhodne jet jedinnym rannim autobusem na vylet do mesta, tak aby se do toho busu jeste vecpal. Ti, co stali v suchu pod pristreskem, jdou pak pesky. A stat 15 minut na desti, nebo jit v tom desti hodinu a pul do prace/skoly, to je docela rozdil :-D

Jinak clanek pekny, ale bohuzel narazim na technicky problem se svou vyskou. Ikdyz si narazim destnik na hlavu, tak kdyz fouka i slaby fitr, tak stejnak na slecnu prsi. Ledaze bych chodil po kolenou :-)

Reakce na komentář: BERmaestro #30Načítám náhled komentáře...

20
Wigger 30. 03. 2006 20:11

Reakce na Mikey #3Načítám náhled komentáře...: Já bych taky rád věděl tvůj názor na balení spolužaček,Myslim,že by z toho moh bejt dobrej článek.


21
Nora 30. 03. 2006 20:46

My doma deštníky nevedeme,o) No ale mohla by to bejt docela sranda, kor teďka v tomhle počasí,o)


22
Yic.m 30. 03. 2006 20:53

Pokud tu/ty slecny alespon trosku znate, staci 3 slova: Kdo me schova? Uspech 100%. Skousel jsem vcera nekolikrat, jeste, ze destniky byvaji vetsinou male! BTW Qarku jestli napises jeste ten clanek o spoluzackach, povysim te na boha!

Reakce na komentář: Ash #23Načítám náhled komentáře...

23
Ash 30. 03. 2006 21:45

Reakce na Yic.m #22Načítám náhled komentáře...: Spolužačka je v první řadě dívka. Když ji budu chtít sbalit, sbalím ji jako dívku. Ne jako spolužačku. Totéž třeba se sousedkou. Nebo spolupracovnicí.

Připouštím, že Qark něco skvělého napíše, jen mi není jasné, proč někdo řeší takové prkotiny, jako že dívka, kterou chce sbalit, je spolužačka?? Kdybych s tím měl problém, hledal bych ho tedy v první řadě u sebe. Tím se nechci nikoho dotknout :-D Jen mi to připadá divné.

Reakce na komentář: Yic.m #26Načítám náhled komentáře..., Mikey #27Načítám náhled komentáře...

24
anonym 30. 03. 2006 22:28

nemate taky nejake tipy s kloboukem?


25
Arnold 31. 03. 2006 00:22

Objevil jsem skvelou vec.. clovek nemusi mit ani destnik ani kloubouk.. staci holku na koncerte nebo na diskotece ulovit do mikiny nebo do svetru (popr. do jineho obleceni, ktere se da vyuzit jako provaz), kdyz ji drzite, nemuze pokracovat v chuzi.. zbytek je uz na vas. //pozor na holky, se kteryma tam prisel jejich kluk


26
Yic.m 31. 03. 2006 14:45

Reakce na Ash #23Načítám náhled komentáře...: Jo taky sem si vsim, ze spoluzacky sou povetsinou divky. A balit spoluzacku je jiny nez bylit naznamou na dico, nerikam ze je to tezsi nebo lehci, je to jiny. Aspon z myho pohledu.
A kdyby se tu nemeli resit prkotiny, nemyslis ze by cely qart.net neexistoval? :-)


27
Mikey 31. 03. 2006 18:47

Reakce na Ash #23Načítám náhled komentáře...: Promin ale asi jsi nepochopil o co nam slo.
A je fakt jedno jestli je to spoluzacka, sousedka, znama, kolegyne nebo cosi; proste jak sbalit znamou. Jestli jsi to nekdy zkousel tak vis ze to je hodne jiny nez baleni neznamejch holek.

Reakce na komentář: Yic.m #28Načítám náhled komentáře..., Ash #31Načítám náhled komentáře...

28
Yic.m 31. 03. 2006 19:16

Reakce na Mikey #27Načítám náhled komentáře...: Apon nekdo me chape :-)

Reakce na komentář: BERmaestro #29Načítám náhled komentáře...

29
BERmaestro 31. 03. 2006 20:44

Reakce na Yic.m #28Načítám náhled komentáře...: stejně si myslím ze konkrétní návod neexistuje…nebo spíš komunikovat s ní a ono se to něják vyvrbí ?? Nevím jak sbalit známou ačkoliv to s uspěchem dělávám nevím co je na tom v zasadě jiný stejně z holky první udělám známou a pak ji sbalím tak co se mění???? Je to furt stejný akorát neuspěch je tvrdší ne?


30
BERmaestro 31. 03. 2006 20:48

Reakce na Tim #19Načítám náhled komentáře...: narazim na situaci odpoledne…Představ si u nas se většinou pokud není pátek odpoledne vsichni do autobusu vlezou…skola odpoledne na vylety nejezdí…Mno nicmeně mně tohle chovaní vytáčí..nejsem časmrhel a chodím uplně přesně…. nemam čas stat tam 15 minut předem v pozoru…stejně se do toho busu vždycky vlezu….stačí se trochu cpát zapřít se ty lidi se šoupnou vždycky…to je prostě o te vidlačině že si tam pujdou stoupnout 15 minut předem..i když mně napadlo ze tu by se ten trik se špičatým "deštníkem" dal použít :-)


31
Ash 31. 03. 2006 22:44

Reakce na Mikey #27Načítám náhled komentáře...: Jo takhle. Chápu. Já holky dělím na dvě skupiny. Ty, kterým jsem ukradenej, a ty, kterým ukradenej nejsem. Doporučuji zjistit, do které kategorie ta spolužačka patří. Od toho se pak vyvíjí i následný postup.

Reakce na komentář: Mikey #32Načítám náhled komentáře...

32
Mikey 31. 03. 2006 23:02

Reakce na Ash #31Načítám náhled komentáře...: Hm pokud jim ukradeny nejsi tak je to jednodusi; stejne by me ale zajimal tvuj postup; v obou pripadech :-)


33
Qark url 31. 03. 2006 23:16

Článek o balení známé holky, a dokonce i dobré kamarádky, se připravuje. Je to ale trošku složitější a časově náročnější, takže neslibuju, že to napíšu hnedka. Nejdřív musím sehnat co nejvíce informací a taky nemám tolik volného času, jak bych si přál. Zatím je to rozepsané.. Jen upozorňuji, že čím lepší kamarádka, tím horší šance na sbalení (proč, to taky vysvětlím v článku).. tak nečekejte návod na 100% úspěch :-D

Reakce na komentář: Mikey #34Načítám náhled komentáře...

34
Mikey 01. 04. 2006 09:11

Reakce na Qark #33Načítám náhled komentáře...: Thanks!! ;-)


35
Hydr0gen 01. 04. 2006 23:34

"Na dokonalé podmínky se nespoléhejte a na nedokonalé nevymlouvejte – zkuste jich raději využít."

Qarku-výborně, kvůli takovým elementárním moudrům mám tvoje stránky rád a směle bych je doporučil tápajícímu i zkušenému harcovníkovi (i ti se tu rádi realizují…).


36
crusader 03. 04. 2006 13:59

Nic ve zlem, rady jsou to zajimave, ale ja bych si pri proseni o schovani pod damsky destnik pripadal jako buzicek :-).

Reakce na komentář: Ash #38Načítám náhled komentáře...

37
Ondřej Hadač 04. 04. 2006 09:18

Zase stojím na jiném konci. Já bych nejraději dívku vytáhl ze zastávky a šel s ní do deště dovádět a užívat si.

Reakce na komentář: Ash #39Načítám náhled komentáře...

38
Ash 04. 04. 2006 09:41

Reakce na crusader #36Načítám náhled komentáře...: My se nezlobíme, nám to nevadí. Zbyde víc místa pro ostatní :-) A když se slečnou flirtuješ, tak si jako buzicek nepřipadáš?
(Ono je to totiž totéž :-D Snaha nezmoknout není stěžejním tématem článku.)

Reakce na komentář: crusader #40Načítám náhled komentáře...

39
Ash 04. 04. 2006 09:45

Reakce na Ondřej Hadač #37Načítám náhled komentáře...: A to já třeba taky, někdy, ale pro prvotní seznámení to není moc univerzální nápad :-D Nejdřív si raděj si užívej někde pod deštníkem, do deště až pak :-D


40
crusader 04. 04. 2006 09:50

Reakce na Ash #38Načítám náhled komentáře...: Když flirtuju, tak si jak buziček nepřipadám :-). Jen si nedokážu představit, jak můžu ve slečně vzbudit pocit, ze s ní chce flirtovat chlap, když se pricupitám schovat pod její deštník.

Reakce na komentář: Ash #41Načítám náhled komentáře...

41
Ash 04. 04. 2006 13:24

Reakce na crusader #40Načítám náhled komentáře...: Jo je to dilema. Něžnej nebo drsňák. Chápu.


42
Jirka 04. 04. 2006 18:41

Ahoj!
Zajímalo by mě, jak navázat s holkou kontakt, jak ji oslovit. Nějaké jiné možnosti, než : kolik je hodin?
Předem dík a čau.

Reakce na komentář: iks #43Načítám náhled komentáře...

43
iks 05. 04. 2006 22:35

Reakce na Jirka #42Načítám náhled komentáře...: Třeba "Ahoj, kam jdeš(jedeš)?" "Máš moc pěkný oči (nebo cokoliv jinýho)." atd.

Jinej dotaz: Znáte nějaký univerzální téma, když už dojdou slova a není se o čem bavit?

Reakce na komentář: Mudrc #44Načítám náhled komentáře..., Ash #46Načítám náhled komentáře...

44
Mudrc 06. 04. 2006 00:11

Reakce na iks #43Načítám náhled komentáře...: Svata trojice je – pocasi, jidlo, zdravi – jak by ses docetl v kazde prirucce o spolecenske konverzaci :-).

Reakce na komentář: iks #45Načítám náhled komentáře..., Ash #47Načítám náhled komentáře..., iks #48Načítám náhled komentáře..., Zed #50Načítám náhled komentáře...

45
iks 06. 04. 2006 01:37

Reakce na Mudrc #44Načítám náhled komentáře...: Počasí – to mě taky napadlo a je to asi to nejlepší, jídlo – tady mám strach, aby to třeba nepochopila tak, že je tlustá, zdraví – tam nevím jak začít…


46
Ash 06. 04. 2006 01:38

Reakce na iks #43Načítám náhled komentáře...: Já vytahuju ty největší hlouposti (=myšleno drobnosti, maličkosti, nikoliv něco hloupého) z dětství, a také je následně tahám z holek. Takže klidně pokecáme o vláčkách, igráčkách, sáňkování a tak. Vydrží to vždycky na dost dlouho.

Člověk se pak nesmí zase zasnít moc, jinak bude z potenciální holky "jen" kamarádka :-)

Reakce na komentář: iks #48Načítám náhled komentáře..., iks #48Načítám náhled komentáře..., zdenda #52Načítám náhled komentáře...

47
Ash 06. 04. 2006 01:41

Reakce na Mudrc #44Načítám náhled komentáře...: Jo, ale když nechceš trapně mlčet v kontaktu s tchýní. S holkama debatám o počasí nebo zdraví nedávám moc naději na přežití víc než 2–3 věty :-) Ale samozř. ymmw.


48
iks 06. 04. 2006 07:07

Reakce na Ash #46Načítám náhled komentáře...: No, tak snad se moc nezakecám o trolejbusech :-O)
Reakce na Mudrc #44Načítám náhled komentáře...: +Reakce na Ash #46Načítám náhled komentáře...: Díky.


49
RasTa 11. 04. 2006 19:46

A co kdyz u nas na Jamajce neprsi??? :-)


50
Zed 15. 04. 2006 14:24

Reakce na Mudrc #44Načítám náhled komentáře...: Na počasí pozor. Nedávno jsem ve škole vyslechl přednášku jedné holčiny, kterou udělovala kamarádkám o tom, jak je počasí out. Že tohle téma se bere jako poslední záchrana a naznačuješ tím partnerovi, že už fakt nevíš, o čem se s ním bavit…

Reakce na komentář: Ash #51Načítám náhled komentáře...

51
Ash 15. 04. 2006 19:24

Reakce na Zed #50Načítám náhled komentáře...: Tak přesně tyhle pocity z toho mám. Profláknutá záchranná témata jako kdyby samy říkaly "my dva si nemáme co říct". To už je lepší mlčet a usmívat se :-)


52
zdenda 16. 04. 2006 10:18

Reakce na Ash #46Načítám náhled komentáře...: Člověk se pak nesmí zase zasnít moc, jinak bude z potenciální holky "jen" kamarádka

V tom mam trošku posledni dobou problem.. z potencialnich holek se mi daři dělat max kamaradky :-( řikat ji to narovinu nechci a ostatni postupy nejak selhavaj… CO se da ješte dělat pro konvertvani na holku a ne kamaradku?


53
fanda 08. 07. 2006 07:54

fakt ale fakt supr dupr rady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


54
Mrkeph 30. 07. 2006 02:24

Doufám že začne co nevidět pršet!!!!!!!!


55
Hondrej 17. 08. 2006 03:06

Pokud jste správný skaut a ještě jste nesplnil dobrý skutek dne, a jako bonus chcete zaujmout dívky (ale i muže a to v jakémkoliv věku [!!]), doporučuji:

Odvázat se a třeba postávajícím a schovávajícím se lidem na náměstí (jiném veřejném prostranství) před deštěm trošku pozvednout náladu.

Zkoušeli jste kupříkladu běhat v dešti, tančit a radovat se z vodních kapek?


56
navabaca 01. 10. 2006 13:15

dneska leje celej den.. a ja si rikal, tak to je v haji, dneska zadnej trenink nebude.. a tak jsem zavital opet sem a hle, nasel jsem tenhle clanek.. skvele :-)


57
Daniel 07. 08. 2007 18:13

Staci sa nebat a ist za prilezitostou ked ju vidite. Ja som tiez dost plachy ale tieto clanky mi dost pomohli, a tak ked aj nie som prvotriedny balic aspon som schopny prihovorit sa dievcatu a porozpravat sa. Ked vonku prsi a poprosis dakoho ci sa nemozes u neho schovat (pod dazdnikom, pristreskom…) tak na teba nikdo nevybehne a nezmlati ta. A treba mat sebadvoveru a byt tak trocha drzi asi ako: "Ahoj mam to daleko domov, mozem sa schovat, dik" a sup ho ku slecne skor ako vobec daco povie. Vsetko s usmevom a nenutene. Potom vas uz nevyzenie. Staci uz len naviazat konverzaciu.

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.