QARK.net — Strategické balení
Strategické balení

Strategické balení

Balení se nejčastěji skládá ze složky akční a strategické. První složka nás nutí jednat, dívku oslovit a vyvinout nějakou akci. Druhá složka nám zvyšuje šance na úspěch správně zvolenou strategií. Zatím jsem psal o balení, které začínalo složkou akční, a byl na ni kladen největší důraz. Jsou ale i případy, kdy je vhodnější připravit nejprve nějaký plán, zvolit strategii, zjistit maximum informací a pak se teprve odhodlat k útoku.


Často se mě lidé v mailech ptají, jak mají sbalit nějakou holku, kterou někde vídávají. O holce píšou jen, že je hezká a že se jim moc líbí a o sobě, že neví, co mají dělat a říct, aby ji sbalili. Pravděpodobně čekají, že z jejich strohého popisu situace vytvořím přesný návod, který jim zaručí okamžitý úspěch s minimem práce.

Když jim ale například navrhnu, aby ji alespoň ze začátku začali zdravit a dali se s ní časem do řeči, začnou si stěžovat, že netuší, jak mají začít a o čem potom mluvit. Je úplně jasné, že o holce vlastně vůbec nic neví, jen čekají na zázrak – a to je špatné.


Chystáte se sbalit holku, kterou někde potkáváte?

Strategické balení spočívá v tom, že si před akcí nejprve zmapujete terén a potom si vytvoříte plán k úspěšnému splnění cíle. Díky strategii jste totiž schopni získat výhodu a připravit se na možné tahy se strany „soupeře“. K tomu ovšem budete nejprve potřebovat zjistit o dívce co nejvíce informací, které vám pomohou s oslovením a usnadní komunikaci.

Jako první byste měli zjistit, jak se dívka jmenuje. Jméno je základ. Divili byste se, co všechno lze pomocí jména vypátrat, třeba ve vyhledávačích. Například se můžete dozvědět, kde studovala, jestli se zúčastnila nějakých soutěží, najít fotografie a podobně.

Potom se na ni poptejte svých kamarádů a kamarádek. Tím zjistíte další užitečné věci. Hlavně se ale zajímejte o to, co ji baví, v čem je dobrá, ale i o to, co nemá ráda a další. Pochopitelně se vyptáváním dozvíte děsnou spoustu zavádějících údajů, a proto na řadu přichází selekce.

Z toho, co jste zjistili od lidí, následně odstraňte veškeré pomluvy a senzace. Zajímejte se pouze o použitelné věci a naučte se je ve sdělení najít. Vzhledem k tomu že se fámy a lži podávají od ucha k uchu nejrychleji, je jasné, že se je dozvíte jako první. Většinou také platí pravidlo, že čím je člověk zajímavější, tím víc hloupostí o něm koluje. Nenechávejte se unést drby, ty vám k sbalení holky nepomůžou. Zaměřte se jen na použitelné skutečnosti.

Zjistit si informace je poměrně důležitá část strategického balení. Jakmile se už o dívce něco dozvíte, bude se vám lépe balit. Z dívčiných zájmů lze vybrat plno témat k rozhovoru. Nebojte se také nastudovat z jejích zálib to, co sami neznáte a dopředu se připravit. Pokud budete vypracovávat plán, měl by zahrnovat alespoň nejdůležitější body. A ty jsou samozřejmě oslovení, konverzace (=cesta k cíli) a cíl.


Příklady klasických plánů vycházející ze získaných informací:
  • „Náhodné setkávání“ – vyskytujete se na místech, kam ona chodí, ale neslintáte po ní. Vlastně si jí ani moc nevšímáte, maximálně se setkáte pohledem. Ideální místa jsou taková, která jsou spojena s její zálibou, či koníčkem. (Na koncertě její oblíbené kapely, v jejím oblíbeném klubu, na výstavě fotek…) Důležité je, aby si vás všimla. Potom jen stačí ji někde zase potkat a dělat, že máte pocit, že jste ji někde viděli – „Počkej, tebe znám. Aha, už vím, tys byla na tom koncertě skupiny XY, já věděl, že jsem tě někde viděl…“
  • „Společné zájmy“ – čtete si její oblíbenou knížku – tak, aby to viděla. Mluvíte s někým o věcech, které ji taky baví – tak, aby to slyšela. Když ji oslovíte, je lehké stočit téma na její/vaše zájmy. Navíc holka bude mile překvapená, že toho máte tolik společného.
  • „Znám tě?“ – Projdete kolem ní, pozdravíte ji a oslovíte jménem. Zatímco jdete dál, ona stojí překvapeně na místě a říká si: „Odkud mě zná?“ Když to uděláte příště zase, nevydrží to a zeptá se vás na to. Pokud umíte lhát, můžete zkusit vykládat o tom, že jste se jednou viděli tam a tam, nebo můžete být tajemní, jako hrad v Karpatech. Ale lepší je na její otázku moc přímo neodpovídat a přejít na téma, o kterém víte, že má ráda.

    „My se známe?“
    „No slyšel jsem, že máš ráda/se ti líbí ----“
    „Jak to víš?“
    „To přece není žádný tajemství, mně se taky líbí ----“
    Jakmile se chytne, máte vyhráno.

    Další ukázka třeba z VŠ:
    „Ahoj, Moniko.“
    „My se známe?“
    „No ty studuješ ----, vidíváme se občas na přednáškách. Minule jsem si všiml, že jsi četla ---– Jak se ti to líbilo?“

Plánů vycházejících ze získaných informací existuje nepřeberné množství. Jejich síla je v tom, že vy jste dopředu na balení připraveni, zatímco dívka o vás vůbec nic neví a tím pádem má značně omezené pole působnosti. Váš projev je sebevědomější, můžete si hrát, vytvářet různé „náhody“, ptát se vhodně na věci, které znáte a vyvarovat se toho, co nemá ráda. Důležité však je nevyklopit ze sebe všechno hned jak ji uvidíte („Víš, já jsem se na tebe ptal známých, tak proto to vím.“). Opravdový kouzelník přece taky neprozrazuje svoje triky divákovi. Zaujměte, nalákejte a vytáhněte ji na rande. Tam můžete pokračovat.

Qark | 08. 02. 2006 13:45 | Komentáře: 143 | ::Jak na ženský


Jak na ženy, jak s nimi a jak bez nich.


Líbil se vám tento článek? Pomohl vám a nebo vás alespoň pobavil?

Potom si jej můžete s dalšími 49 články, rozdělených do kategorií Příprava na balení, Balení, Rande, Vztah a Rozchod, zakoupit knižně pod názvem Ulovte si ji aneb Jak na lásku například v knihkupectví Eruditus a udělat tak radost nejen sobě, ale i autorovi.





Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
Mizera 08. 02. 2006 16:21

Jej sakra dobrej článek!


2
Portio 08. 02. 2006 16:21

Hehe, jsem první!!! :-)
Myslím si že všechno co je tady je sice pravda, podobné triky "náhod" jsem taky zkoušel.
Bohužel jsou mé zájmy dost individuální a naprosto rozdílné s většinou holek. No řekněte, která holka se s váma bude bavit o autech, motorkách, počítačích, kvantové fyzice, o holkách :-D a která s váma půjde do posilky?? Žádnou takovou neznám (ale můžete začít posílat kontakty). Ale od toho jsou tady kámoši, ne?
Takže jsem měl stejné problémy, které řeší tenhle článek. Prostě jsem se třeba zamiloval na 1. pohled do úžasný holky, ale společnýho jsme neměli NIC :-D A v takový situaci je každá rada drahá a tahle strategie nefunguje.
Je sice fakt že na začátek a první oťukávání je to dobrý, ALE CO PAK? Dříve nebo později vyjde pravda stejně najevo a to může být problém, pokud jste se to snažili budovat na společných zájmech. Podle mě je lepší přímá metoda.
Mě prostě nikdy nezbývalo nic jiného než dát své pocity najevo hned.
1.
Buď se holce nelíbíte a tak hned víte na čem jste. Žádné podobné zájmy to nevyřeší, v lepším případě (při použití strategie z článku se stanete jejím kámošem). Jupííí :-)
2.
Anebo se jí líbíte, tak ji prostě balte a improvizujte!
Fajn je metoda použití zmíněných "náhod" + použití osvědčené hlášky: "To bude nějaký znamení :-D"

Reakce na komentář: Qark #6Načítám náhled komentáře..., mladá Slovenka #19Načítám náhled komentáře..., Kade #20Načítám náhled komentáře..., i.am.good #73Načítám náhled komentáře...

3
Portio 08. 02. 2006 16:28

zase druhej :-(
jo a BTW fakt se týhle metodě budu vyhejbat jako čert kříži, protože není nic horšího když takhle balíte holku a strašně dlouho si děláte naděje a pak zjistíte, že jste SKVĚLEJ… jako kamarád :-)

Reakce na komentář: BERmaestro #5Načítám náhled komentáře..., Mizera #7Načítám náhled komentáře...

4
Lukáš 08. 02. 2006 16:31

Opět dobrej článek, díky za něj :-).


5
BERmaestro 08. 02. 2006 16:50

Reakce na Portio #3Načítám náhled komentáře...: Mno jak tě začne brat jako kamaráda je to v prd*li…Zajímalo jestli je z toho cesta ven….a nebo vubec jak se do toho něják nedostat..protože pokud jde o mně mi to sic občas vyjde..ale existuje něco univerzálního??…Jinak článek hezkej avšak z mého pohledu nepřínáši nic moc nového(už to tak bývá)…jen tak dal :-)


6
Qark url 08. 02. 2006 17:03

Reakce na Portio #2Načítám náhled komentáře...: Moment, moment. To jsi si špatně vyložil. Ty nemáš mluvit o svých zájmech, ale o jejích! A nemusíte mít ani žádné stejné zájmy. Vždyť od toho jsou získané informace, aby ses dozvěděl co má ráda, a potom ti stačí si o těch věcech něco vyhledat a připravit se. Pokud bude mít zálibu ve starověkém Egyptu, není přece problém si to nastudovat a potom ohromit. V tom spočívá ta zmíněná strategie. Připravit se a díky tomu dosáhnout cíle!

Podobné zájmy z vás kamaráda nedělají. To dělá vaše další chování. Pokud ji zaujmete a vezmete na rande a tam s ní neflirtujete, nesvádíte ji a jen si s ní povídáte a svěřujete se.. můžete opravdu skončit jako kamarád, to souhlasím. Ale na rande s vámi ona nejde, protože jste kamarád, ale protože jste zajímavý kluk.

Reakce na komentář: Kenny #8Načítám náhled komentáře..., Navi #60Načítám náhled komentáře...

7
Mizera 08. 02. 2006 19:07

Reakce na Portio #3Načítám náhled komentáře...: Promiň… :-)


8
Kenny 08. 02. 2006 19:46

Reakce na Qark #6Načítám náhled komentáře...:
Mno a je cesta ven, kdyz uz jsem kamarad ? Jak tu uz zaznelo ?
Napada me jen zacit ji postupne svadet. ?
Jinak bezva stranky :-)

Reakce na komentář: buK #10Načítám náhled komentáře..., OKi98 #16Načítám náhled komentáře...

9
Arnold 08. 02. 2006 19:57

Super clanek,.. konecne neco uzitecnejsiho. Podobnou strategii celkem casto pouzivam. Ale narazil jsem na jiny dilema, jak moc je vhodny divku k nejaky schuzce premlouvat, kdyz se zda, ze nejevi zadny vetsi zajem po tom, co udelam prvni krok. Ma vubec cenu holku premlouvat a ukecavat? Rande se mi treba podari domluvit, ale jeho prubeh pak s nejvetsi pravdepodobnosti nebude stat za nic a nejspis nastane i rada pekne trapnych situaci, ze kterych se da vybruslit jen dost tezko. Zatim jsem si neco zacal jen s holkama, ktery davaly zajem jasne najevo, ale moc jich nebylo.

Reakce na komentář: buK #11Načítám náhled komentáře...

10
buK 08. 02. 2006 19:59

Reakce na Kenny #8Načítám náhled komentáře...: Šance je malá, protože si Tě holka zaškatulkuje a dál o Tobě přemýšlí jen, coby o kamarádovi. To se těžko mění. Navíc, když ji začneš postupně svádět, tak by to časem mohla vnímat jako obtěžování. Když se z Tebe stane kamarád, buď rád, že jsi kamarád a s balením jdi o dům dál. ;-)


11
buK 08. 02. 2006 20:04

Reakce na Arnold #9Načítám náhled komentáře...: Musíš si víc věřit a nevsugerovávat si, že to "nejspíš nebude stát za nic". Spíš se zkus uvolnit a říct si, "no co, když to nevyjde, tak to nevyjde, život jde dál". Holky jsou taky jen lidi a některá je otevřenější, jiná Ti hned nepadne kolem krku, ale víc se zdráhá a seznamuje se pomaleji. Stejně, jako my.


12
buK 08. 02. 2006 20:20

Qarku – tohle jsou bezva stránky a rád sem chodím už delší čas. Myslím, že největší podíl návštěvníků tvoří lidé s malou sebedůvěrou a proto se Tě ptám, jestli nechceš sepsat nějaký obsáhlejší článek o sebedůvěře a sebevědomí. Co to je, jak se projevuje nedostatek, jak si ho postupně zvýšit, atd. atd. Informací o sebedůvěře je na internetu mnoho, ale jsou strašně roztříštěné a sem by se to moc hodilo.

Na sebedůvěře to všechno stojí a padá. Ten, který ji má malou, tak má každé balení o dost těžší i se znalostí tipů na těchto stránkách. Ti, kteří požadují přesný návod na balení holek mají to sebevědomí nízké a jsou velmi nejistí a ten návod je pro ně taková jistota a berle o kterou se mohou opřít ve vypjatých situacích, které těžko zvládají. Oni si však musí uvědomit, že jejich hlavní problém je nízké sebevědomí a začít postupně pracovat na zlepšení situace. Někde jsem četl, že sebevědomí je ústředním prvkem osobnosti a všechny ostatní vlastnosti jsou na něm závislé a obíhají kolem něho, jako planety kolem Slunce.

Tenhle komentář přímo nesouvisí s článkem, tak doufám, že mně ho nesmažeš. :-)

Reakce na komentář: Navi #32Načítám náhled komentáře..., Marbl #92Načítám náhled komentáře...

13
Ghostwriter 08. 02. 2006 20:43

Myslim že buK natáh hřebik po palici s tim článkem o sebevědomí, určitě bys něco takovýho Qarku měl sesmolit.
Jinak se chci zeptat všech na názor na tenhle článek.


14
Portio 08. 02. 2006 21:04

buk: 100% souhlas!


15
OKi98 08. 02. 2006 21:41

Důležité však je nevyklopit ze sebe všechno hned jak ji uvidíte („Víš, já jsem se na tebe ptal známých, tak proto to vím.“).
Tohle věta by měla být zvýrazněna tučně.

N I K D Y!!! slečně neprozrazujte, že používáte nějaké finty nebo, že jste jí v něčem lhali, dokud se s vámi nevyspí.

Pokud jí to prozradíte předtím bude vás brát jako podivíny nebo profesionály, kdežto pokud jí to prozradíte až potom bude to brát jako roztomilou věc (kontext se změní z "ten uchylák mě sledoval" na "ten Milan, to je ale šiša, že na to šel takto. Asi mě hodně miluje. Juchůůů!!!."


16
OKi98 08. 02. 2006 21:50

Reakce na Kenny #8Načítám náhled komentáře...:
Mno a je cesta ven, kdyz uz jsem kamarad ?
Ne není, připojím svou okřídlenou větu:
pokud už jseš její kamarádka, tak nemáš šanci (teda pokud se z ní nestane lesba).


17
mladá Slovenka 08. 02. 2006 21:53

moc sa mi nepáči Váš spôsob ako si vyberáte dievča. čo na tom, že je pekná, ma prsia, boky, telo ako bohyňa a je pri tom milá. ak nemáte spoločné záujmy, dobre zbalíte si ju, strávite s ňou možno aj fajn vášnivé noci, la skôr či neskôr ju stratíte. hladajte si skôr podľa vašich reálnych spoločných záujmov. dáva to logiku, nie?


18
Kata 08. 02. 2006 22:01

Pekny clanek. Urcite kazdou zenskou i chlapa potesi,kdyz najde nekoho podobnych zajmu a nazoru, ale bohuzel, pokud tam neni jiskra, tak asi zadna metoda nepomuze. Na 100% souhlasim buKem. Nejlip je vzdycky zacit u sebe. Vubec se nemate ceho bat, zenska nekouse. Je to uplne obycejna bytost s klady a zapory a nekdy je ze schuzky nervoznejsi nez chlap;-)


19
mladá Slovenka 08. 02. 2006 22:08

Reakce na Portio #2Načítám náhled komentáře...: ou, takže moja myšlienka tu už našťastie padla. Skoro úplne to sedí s tým, na čo som myslela keď som písala svoj príspevok o dosť nižšie. hmm :-) a do posilovne by som s tebou išla niele preto že by si to navrhol ale aj preto, že by ma to bavilo :-) a potom ešte lepšia varianta plaváreň a posilovňa. dobrá kombinácia. kvantova fyzika ma zaujima, aj ked v nej nie som dobra. auta (a motorky zvlast) su pre mna sice nieco uplne uplne vzdialeneho, ale aj to sa da. podla toho co z tych aut– ci dizajn, materialy-to este je zaujimave (len nie presne do suciastky poznat obsah kapoty – to mi je asi tak prijemne ako odber krvi, ked ti neche tiect ani kvapka), zaujimave su potom auta na neklasicke pohone latky – kokosovy olej, alkohol, piesok, slnecna energia (v noci…hmmm) a magneticka energia (zatial som take auto nezaznamenala, ze by naozaj aj niekde chodilo, tak neviem)..
atd.

Reakce na komentář: Kade #20Načítám náhled komentáře..., Fix hymlhergot #21Načítám náhled komentáře..., matejcik #23Načítám náhled komentáře...

20
Kade 08. 02. 2006 22:38

Reakce na mladá Slovenka #19Načítám náhled komentáře...: Reakce na Portio #2Načítám náhled komentáře...: Tak co, už jste spolu někam šli?

Reakce na komentář: Ash #22Načítám náhled komentáře...

21
Fix hymlhergot 09. 02. 2006 00:31

Reakce na mladá Slovenka #19Načítám náhled komentáře...: taky zajimave sou urcite auta kere jezdi na lak na nehty nebo merunkovou presnidavku…

Reakce na komentář: mladá Slovenka #44Načítám náhled komentáře...

22
Ash 09. 02. 2006 00:43

Reakce na Kade #20Načítám náhled komentáře...: Ml.Sl. předvádí S.B. v praxi. No dobrý. :-D

Reakce na komentář: mladá Slovenka #43Načítám náhled komentáře...

23
matejcik 09. 02. 2006 01:05

Reakce na mladá Slovenka #19Načítám náhled komentáře...: mno … znám magnetické pole. ale o magnetické energii jsem ještě neslyšel… sis teď vymyslela, ne? .e)

Reakce na komentář: DogG-rmanN #24Načítám náhled komentáře...

24
DogG-rmanN 09. 02. 2006 10:29

Reakce na matejcik #23Načítám náhled komentáře...: možná že to s tou magnetickou energií bylo špatně řečený ale imho jde udělat motor poháněnej magnetickým polem – ale to je taky blbě vyjádřený… Ale je to teda dost Offtopic

Reakce na komentář: matejcik #26Načítám náhled komentáře...

25
s 09. 02. 2006 10:57

Na těhle stránkách jsem se vyskytla poprvé, ale musím říct, že hned první přečtený článek mě velmi zaujal. Je pěkný poslechnout si názory té druhé poloviny lidstva a myslím, že tenhle článek pomůže "nakopnout k prvnímu kroku" nemálo kluků. Alespoň dle mého názoru… byla bych dost mile překvapená, kdyby si se mnou začal nějaký neznámý kluk povídat o věcech, které mám ráda, a o které se zajímám. Takže tato varianta jako první krok je určitě perfektní. Jak to bude dál záleží už na dalších nemálo důležitých věcech…

Reakce na komentář: Navi #34Načítám náhled komentáře...

26
matejcik 09. 02. 2006 11:06

Reakce na DogG-rmanN #24Načítám náhled komentáře...: afaik, pole nemůže nic pohánět. magnetický pole se využívá v normálním elektromotoru, ale tomu bych "magnetický pohon" neříkal … no je to OT, tak kdo má zájem pokračovat v téhle diskusi, tak do mailu :e)


27
Fantomas 09. 02. 2006 11:07

To Mlada Slovenka:
Na tom neni nic spatnyho, kdyz je holka malinko naivni a technicky naprosoto nevzdelana. Vubec se tim netrap. Verim, ze mas urcite spoustu jinych prednosti.


28
žabka 09. 02. 2006 12:13

Tipuju, že kluk, který by věděl, co čtu, co mě zajímá, kam chodim a s kým mluvím, by mě nadchnul. Ale k čemu to je, jestliže předstírá, že má stejné zájmy, ale ve skutečnosti ho to k smrti nudí?? To jde všem jen o to jedno, nebo občas taky berete holku jako něco jiného než stroj na sex?

Reakce na komentář: Ash #30Načítám náhled komentáře..., rcorp #31Načítám náhled komentáře..., pulec #64Načítám náhled komentáře...

29
žabka 09. 02. 2006 12:14

Pardon, trochu jsem se naštvala. Leč za podstatou si stojím..

Reakce na komentář: Ash #30Načítám náhled komentáře...

30
Ash 09. 02. 2006 13:00

Reakce na žabka #28Načítám náhled komentáře...: Reakce na žabka #29Načítám náhled komentáře...: Vzhledem k tomu, že v celém článku nebyla o sexu ni zmínka, tak se nemáš za co omlouvat.

Stejně bych se já mohl po přečtení Tvého příspěvku ptát "To si vážně všechny myslíte, že klukovi jde jen o to jedno?", pak se cítit dotčeně a pak říct "pardon, jen jsem se naštval".

Ale je fakt zvláštní, jak často se dívka při otázce "o co mu asi jde" dobere k odpovědi "no asi o sex". Že by už nic jiného neznaly? To by bylo dost smutný.

No snad to berou jen statisticky.


31
rcorp 09. 02. 2006 13:10

Reakce na žabka #28Načítám náhled komentáře...: Podle mne v tom clanku vidis neco co tam vubec neni. Jestli sis ho peclive precetla, tak ti snad musi byt jasny, ze je urcen pro kluky, kteri nevi, jak oslovit divku, ktera se jim libi. Pro ty je vlastne urcena drtiva vetsina clanku. Jim imho "jen o to jedno" rozhodne nejde.


32
Navi 09. 02. 2006 15:43

Reakce na buK #12Načítám náhled komentáře...: nemas sebevedomi => nemas holky

Dokud si nevyresis problem se sebevedomim, tak na nejaky loveni holek zapomen, je to jen zbytecna ztrata casu, ktery by jsi mohl venovat praci na sobe.

Fixni si sebevedomi, neprezen to a pak to pujde snadno. Nebo zustan brecet u compu, jak je svet nespravedlivej, holky si najdou nekoho jinyho.

Reakce na komentář: buK #42Načítám náhled komentáře...

33
Navi 09. 02. 2006 15:53

To je ptakovina z velmi jednoducheho duvodu – uvedu priklad:

kolik znas holek, co se zajima o IT?

Spravne, bude ti staci maximalne jedna ruka a to i pokud budes na fakulte ala FEL/MFF. Takovych holek je tak malo, ze se to az da povazovat za genetickou uchylku :-)

Mam samozrejme na mysli to, ze proste nemusis najit holku, ktera bude mit stejne zajmy jako ty. Ovsem muzes najit holku, se kterou si muzete kvalitne zasoulozit (a chlapi to potrebuji, pokud jim z toho nema zacit strasit ve vezi, v tomhle maji zeny znatelnou vyhodu) a byt oba spokojeni – vse co je k tomu treba, je simulovat jeji zajmy…

Reakce na komentář: Navi #35Načítám náhled komentáře..., DogG-rmanN #37Načítám náhled komentáře...

34
Navi 09. 02. 2006 15:56

Reakce na s #25Načítám náhled komentáře...: Drobna otazecka – kdyz te tolik potesi, ze se kluk zajima o neco, o co se zajimas ty – proc to nedelas(te zeny) podobne, zacit se zajimat o neco kluciciho a moci si diky tomu vybirat z mnohem sirsi sorty samecku?

Nebo jen dalsi aplikace zakona "I have the pussy, so I make the Rules"?


35
Navi 09. 02. 2006 15:59

Reakce na Navi #33Načítám náhled komentáře...: Jeste k straseni ve vezi – tento syndrom je samozrejme na chlapovi bezpecne poznat, holky se mu zacnou vyhybat, coz jemu srazi sebevedomi a je zpatky u Buku.

Coz muze byt dalsi vysvetleni pro holky, co se tu ptaji "To vam jde jen o jedno?".

Btw. u slecny, ktera me dokazala necim zaujmout, znalostmi, rozhledem,… mi NIKDY neslo jen o jedno…
To ze vetsina slecen jsou diskofilky s nulovym rozhledem, vhodne pouze na to jedno konkretni pouziti, je jina, smutna vec ;(

Reakce na komentář: Portio #47Načítám náhled komentáře...

36
Navi 09. 02. 2006 16:01

tak, konec emancipovaneho rejpani, at nejsem za sexistu :-)


37
DogG-rmanN 09. 02. 2006 16:01

Reakce na Navi #33Načítám náhled komentáře...: nesouhlasim , jednak nejde o to mít s holkou všechny zájmy společný ale nějakej společnej zájem vztah potřebuje, a pokud se zajímáš jen o IT tak to máš potom těžký a nemůžež se divit že s žádnou ty společný zájmy nemáš…

Reakce na komentář: Navi #39Načítám náhled komentáře...

38
DogG-rmanN 09. 02. 2006 16:02

Jo a ještě sem zapoměl že ani článek neříká že musíte mít všechny zájmy společný, takže v něm vidíš něco jinýho než o čem je…

Reakce na komentář: Navi #40Načítám náhled komentáře...

39
Navi 09. 02. 2006 16:12

Reakce na DogG-rmanN #37Načítám náhled komentáře...: Me je to jasny, nikdy bych o sobe nerekl ze jsem informatik, rikam o sobe, ze jsem z oboru {dopln to na cem prave delam} :-)

Snazim se tim slecne "s" naznacit, ze pokude se kluk zajima treba o IT, rybareni, fotbal, posilku a sachy, ze prakticky nema realnou moznost, jak legalnim zpusobem sehnat slecnu.
V ramci prevence "straseni ve vezi" je samozrejme mozne, se nejaky konicek "naucit", ale dosti pravdepodobne to po ziskani dane slecny prestane bavit – nebude motivace, venovat se i na dale kosmetice, barveni nehtu a vysivani (abych uvedl par vylozene zenskych zajmu).

Stejne jako v muzskych zajmech je minumum zen, je minimum muzu v zenskych zajmech – takze by mozna stalo udelat seznam konicku, ve kterem je pokryti rovnomerne, k nim odkazy na zakladni materialy a treba se nekdo chytne (a v lepsim pripade u toho i zustane :-)

btw. asi nejlepe se holky balej na kone ;-)


40
Navi 09. 02. 2006 16:13

Reakce na DogG-rmanN #38Načítám náhled komentáře...: To imho ani neni zadouci – chce to par spolecnych zajmu, aby jste meli co delat, kdyz jste spolu a naopak to chce par zajmu naprosto odlisnych – aby jste meli co delat, kdyz je ponorka a nemuseli se doma vzteky kousat.

Reakce na komentář: DogG-rmanN #41Načítám náhled komentáře...

41
DogG-rmanN 09. 02. 2006 16:18

Reakce na Navi #40Načítám náhled komentáře...: Tak teď už souhlasim ale nejdřív mě to vyznělo že pokud nemáš všechny zájmy společný tak jí máš jen na sex což si taky nemyslim, jo chce to mít i jiný zájmy . S koněma souhlasim – nějaká holka by nám mohla vysvětlit co na nich ženský viděj… Učit se jinej koníček určitě ne, nejjednoduší společnej zájem sou asi filmy a muzika – aspoň něco aby se líbilo oběma…


42
buK 09. 02. 2006 16:18

Reakce na Navi #32Načítám náhled komentáře...: S tím naprosto souhlasím. Proto Qarkovi navrhuji, aby o tom sem něco napsal. ;-)


43
mladá Slovenka 09. 02. 2006 17:57

Reakce na Ash #22Načítám náhled komentáře...: :-D


44
mladá Slovenka 09. 02. 2006 18:22

Reakce na Fix hymlhergot #21Načítám náhled komentáře...: pokus to bol dobrý, ale si mimo ako keď si jedna učiteľka pomýlila list trávy z listom gaštanu.. :-)


45
reno 09. 02. 2006 18:27

Nektere slecny bavi malovani, na to jste trochu pozapomneli vedle lakovani nehtu apod. :-)

Reakce na komentář: pulec #65Načítám náhled komentáře...

46
Tony 09. 02. 2006 18:31

Super clanek muzu se jen zeptat budes Qarku delat nejakej special o Valentynu bych byl celkem rad :-)

Reakce na komentář: Qark #50Načítám náhled komentáře...

47
Portio 09. 02. 2006 18:55

Reakce na Navi #35Načítám náhled komentáře...:
Navi: Souhlasím se vším, jen jsem trochu nechytil co přesně myslíš tím strašením ve věži??
Jenom taková malá poznámečka. Sebevědomí ja alfa a omega všeho a z vlastní zkušenosti vím, jak je těžký děsně žrát nějakou holku a bejt před ní sebevědomej. Protože když jí berete jako samotnou dokonalost…nejúžasnější, nejkrásnější div světa, zákonitě se před ní budete cejtit jako debil a o sebevědomí si můžete nechat jen zdát. Takže vám to nevyjde a ona nakonec bude s někým kdo si ji vlastně nezaslouží, ale dostane ji právě kvůli tomu že jí tak dokonalou nevidí a nežere ji tak moc, dokonce ji může mít jen na sex.
cituju:
"Žena je jako květina. Opravdoví muž o ní pečuje, opěvují krásu, bojí se jí i dotknou, aby se nerozplynula… A potom příjde nějaký osel a sežere jí"

Takže vám zbyde jen se poohlédnout po ostatních a to už půjde v pohodě protože všechny ostatní jsou už pak jen "jedny z mnoha" takže sebevědomí získate tak, že je vám to vlastně jedno a výsledek bude úspěch u holky ne který vám moc nezáleží a v podstatě ji máte jen na sex.
To je moje zkušenost. A teď můžou začít reagovat ty kvanta těch holek s klasickou věto a stěžováním si: "Proč jde klukům jen o to jedno??!"
Ne, klukům nejde primárně o sex, jenže realita nás nutí k takovýmu přístupu!!
Protože nám k tomu holky dávají podmínky a kluci jen přistupují na pravidla hry! Sorry, ale jestli je pravidlem "máš seběvědomí-máš holku" tak se snad už nikdo nemůže divit týhle zvláštní realitě.
A ta realita je: Hodný kluci, co by tý holce snesli modrý z nebe zůstávaj nakonec sami a buď dál čekaj (a že se nemusí dočkat) a nebo se z nich stává 2. typ kluků, a to Frajeři, který jsou pro holky COOL a V POHODĚ a mají všechno na háku. O tenhle typ se holky můžou pozabíjet a pak mě bude někdo se slzama v očích vyprávět, jaký sou kluci svině a že jim jde jen o jedno! :-D :-D

Reakce na komentář: Tomfi #49Načítám náhled komentáře..., Tom #51Načítám náhled komentáře..., Navi #53Načítám náhled komentáře..., Rustikann Kara #55Načítám náhled komentáře..., kinsky harold #82Načítám náhled komentáře..., Jarko #101Načítám náhled komentáře...

48
Portio 09. 02. 2006 18:59

No takže možná by to vyřešila jedna věc, a to nějak obalamutit mozek, aby jsme se před tou kráskou přestali klepat a začali se chovat normálně, jako před všema ostatníma. U někoho funguje alkohol, u někoho tráva, ale tohle nejsou ty pravý věci ktrý bych potřeboval. Nenapadá vás něco??
Qarku?? To je na samostatnej článek :-)

Reakce na komentář: Qark #50Načítám náhled komentáře...

49
Tomfi 09. 02. 2006 19:02

Reakce na Portio #47Načítám náhled komentáře...:
Tak tenhle příspěvěk bych fak vypíchl.Sám o sobě stojí za zvláštní komentář.


50
Qark url 09. 02. 2006 19:14

Reakce na Portio #48Načítám náhled komentáře...: Vždyť o tom už psal OKi98. Přehnaná fixace
Reakce na Tony #46Načítám náhled komentáře...: Připravuje se. Mám toho teď hodně rozpracováno.


51
Tom 09. 02. 2006 20:25

Reakce na Portio #47Načítám náhled komentáře...: Portio to mistrně vystihl, myslím, že ukázal zcela přesně jak to v realitě chodí.
Ale, i kdyby si to celá naše druhá polovina světa přečetla, změnilo by se něco? Vybrala by si holka toho, který před ní neumí správně "zamachrovat"? Nemyslím si to… :-(


52
OKi98 09. 02. 2006 21:34

trochu ot, ale rád bych upozornil, že je pár dní před Valentýnem, což je výborná lovecká sezóna.

Vybavení vám Qark poskytl, zbrojní pas se vám houpe mezi nohama, takže už jen stačí vyrazit…

Reakce na komentář: Navi #53Načítám náhled komentáře...

53
Navi 09. 02. 2006 23:07

Reakce na Portio #47Načítám náhled komentáře...: "Žena je jako stín: jdi za ní, bude před tebou utíkat; obrať se k ní zády a poběží za tebou."

Add. straseni ve vezi – to je jednoduchy, cim vetsi bude doba, kdy jsi naposledy mel sex, tim vice se ti zacne zatmivat pred ocima, az se to najednou stane jedinym tematem, na ktery budes schopen myslet, jedinou motivaci pro nasledujici zivot – bude ti strasit ve vezi.
Vsichni (zensky, chlapi) tohle na tobe poznaji na prvni pohled – pomalu nebudes ani mluvit na jine tema, budes uprene zirat na holky,…
A pak mas zhruba tri moznosti:

1) nezvladnes to a pohlti te to, vzhledem k tomu jak se prezentujes s tebou pujdou leda placene sluzebnice (coz je imo. nejlepsi z moznosti) nebo nejakou nekde znasilnis nebo hopsnes na nejakou, co uz vubec nikdo nechce (hnusna, zoufala,… – proste jako ty :-)

2) ovladnes se, zacnes se chovat normalne, najdes si neco silnejsiho – konicek, hobby,… prebytek testosteronu si vybijes jinde – posilka, bojova umeni, behani,… – a klofnes nejakou babu na urovni.

P.S.: zeny si neuvedomuji jednu zasadni vec kdyz provokuji – mohou nahodou narazit nekoho, komu jiz dlouho strasi ve vezi, oni ho odkopnou ponizej a pak se jeste budou divit, az je nekde za rohem znasilni/zabije, protoze uz toho pro nej bylo prilis a ztratil nad tim kontrolu (testosteron je sfine, agresivni jedince nejspis znate – jenze tem je, paradoxne, vyprazdnovano mnohem casteji, nez joudum a hodnejm klukum) – takze damy, vseho s mirou!

Reakce na OKi98 #52Načítám náhled komentáře...: ted jeste nejakou holku, co nebude chtit jenom vozit po meste :-)

Reakce na komentář: Navi #54Načítám náhled komentáře..., WonDrak #56Načítám náhled komentáře..., OKi98 #57Načítám náhled komentáře...

54
Navi 09. 02. 2006 23:09

Reakce na Navi #53Načítám náhled komentáře...: add 2) – ziskas ji predevsim proto, ze zjistis, ze si ten prebytek testosteronu umis vybit jinde, ze najednou pro tebe nejsou jeji pysky jedinym zpusobem, jak se toho tlaku zbavit – naucis se na ne "kaslat" a tim zatraktivnis :-)

Reakce na komentář: Navi #58Načítám náhled komentáře...

55
Rustikann Kara 09. 02. 2006 23:14

Reakce na Portio #47Načítám náhled komentáře...: Podobně to vidim i já a vždycky to vyčítám kamarádkám když si stěžují.. :-) Ale i ty opravdu dobré holky, který nazývám "slečny pro život", podle mě nejsou zase tak extrémně vzácný. Pokuď se člověk často seznamuje s novýma slečnama, při troše štěstí potká za měsíc několik slečen pro život. Což mu rychle dodá právě to sebevědomí typu "vždyť o tolik zase nejde".

Reakce na komentář: Navi #59Načítám náhled komentáře...

56
WonDrak 10. 02. 2006 00:07

Reakce na Navi #53Načítám náhled komentáře...:

k tomu testosteronu, taky mám docela pech na holky, ale mohlo by to bejt ještě horší. Ale poslední dobou sem začal chodit do posilky a člověk se cítí tak nějak lepší a uvolněnější. Rozhodně všem doporučuju.

Reakce na komentář: Navi #59Načítám náhled komentáře...

57
OKi98 10. 02. 2006 00:08

Reakce na Navi #53Načítám náhled komentáře...:
pak se jeste budou divit, az je nekde za rohem znasilni/zabije
lol, Navi, ty seš fakt číslo :-)


58
Navi 10. 02. 2006 00:10

Reakce na Navi #54Načítám náhled komentáře...: a jeste jeden dodatek (skoda ze tu neni edit :-)

zatraktivnis tim, ze uz te nebude moct tahat za nudli, ale bude si te muset ziskat necim jinym, svoji osobnosti – a tu vetsina holek nema, bude je to stvat, ze se bavis s tou skupinkou, co nejakou ma a nebudes se jich moct zbavit ;-)

ty vlastne udelas ze spatne situace mnohem priznivejsi – situaci :-)

Reakce na komentář: Navi #60Načítám náhled komentáře...

59
Navi 10. 02. 2006 00:14

Reakce na Rustikann Kara #55Načítám náhled komentáře...: samozrejme ze potka, ovsem v zadanem stavu – kvalitni slecna neni nidky sama :-)

Reakce na WonDrak #56Načítám náhled komentáře...: jj, ma to neco do sebe – a i budes lip vypadat a moci si tedy vybirat (min. na diskotekach :-)

Reakce na komentář: Rustikann Kara #100Načítám náhled komentáře...

60
Navi 10. 02. 2006 00:29

=== warning: sexisticke okenko ===

Reakce na Navi #58Načítám náhled komentáře...: si pis :-) priznejme si, ze hafo vztahu/manzelstvi je jen takova statem podporovana forma prostituce :-)

To je jedna z mych uvah, co by se zacalo dit, kdyby se katolikum povedlo zakazat prostituci :-)

Vsichni tihle sameckove, co jsou prilis dlouho odmitani od pareni, holt zacnou byti defektni. A drive nebo pozdeji jim rupne v bedne a nejakej ten sex si zajistej silou (ostatne, driv to tak bylo normalni, v praveku se nikdo zeny neptal na jeji nazor :-) ), coz se nasim samickam nelibi.

Jenze se jim ani nelibi sex jenom kvuli sexu (jakoby z nej nemeli jeste vetsi srandu nez mi :-) ), zacnou mlit neco o vztazich a podobne. Ale, zatimco samecek je ochoten obstastnit (tj. vzajemne, nikoli jednostranne) treba 60% slecen, tak diky soucasne intelektualni prazdnote slecen (nulovy rozhled, postoj "bav me",… – umoznuje jim to nadhodnocena cena jejich ustroji) je podstatne mene slecen, se kterymi jsou i ochotni dlouhodobeji zustat – rekneme 20%?

Tj. damy – pokud nechcete byt znasilnovany, neprovokujte, ego vam zlepsi podstatne lepe milujici partner, nez odkopnuty chudak.
Pokud chcete milujici partnery, neobchodujte pouze s jednou – vrozenou – komoditou, ale snazte se byt zajimave svym rozhledem, zajmy, povahou,…

Zadnej chlap od vas neutece, pokud ho dokazete ukecat necim zajimavym – pro nej! viz Reakce na Qark #6Načítám náhled komentáře...:  – plati to oboustranne, pokud chcete toho druheho upoutat, musi byt zajimava temata na obou strannach – pokud nebudou, budete pouzivany a odhozeny az se najde nejaka, co zajmy mit bude (nad uroven hospody, diskotek a nejblizsiho mejdanu).
=== warning: sexisticke okenko ===


61
sinner 10. 02. 2006 11:19

Cauves,
na tenhle web jsem se dostal podivnym zpusobem včera vecer-hledal jsem kodeky na prehravani videa a na nejakem webu sem byl odkaz, taxem kliknul – to jen tak na okraj.
Procitam si to tu postupne,chystam se reagovat snad na každý clanek :-)

K tomuhle clanku – sem sice asi poslední na svete,kdo by mohl nekomu radit v baleni holek,ale dovolim si rict,ze ja bejt na miste zensky a někdo na me tohle zkusit,nemel by sanci. Prece když ja vo nekom nemam pomalu ani paru,ze existuje a on se najednou vytasi s tim,jak mame spoustu spolecnyho atd., tak to minimálně smrdi necim nekalym. Na nahody neverim a v tomhle uz vůbec ne :-)
Navíc,když se někdo s nekym bavi o necem,co ho nebavi,jen proto,ze toho druhého to bavi,většinou to byva poznat,protože clovek se nedokaze pretvarovat dlouho.
Taky si myslim,ze rady v tomhle clanku sou docela stary, provařený, průhledný a holky, který za něco stojej, je maj davno prokouknuty, protože to na ne takle zkousi kazdej :-)
Tim samozrejme nechci schazovat kvalitu zdejšího webu a autora uz vůbec ne!

Nechci delat reklamu konkurenci, ale juknete se na tenhle clanek a zejména na diskuzi pod nim – docela zajimava, dle meho nazoru.
http://academica.centrum.cz/zabava/clanek.phtml?id=1584

Reakce na komentář: Trap #62Načítám náhled komentáře...

62
Trap 10. 02. 2006 19:07

Reakce na sinner #61Načítám náhled komentáře...:
Tady ale de prave o to, aby ta holka nepoznala ze sis to o ni zjistil, de o to aby si to umel dobre podat a to co vis vyuzit. Kdyz dokazes prevest jakoby nahodou rozhovor na vaseho spolecnyho konicka tak aby si toho dotycna nevsimla, presvedcis ji ze de opravdu jen o nahodu a zaujmes ji… :-O)

Reakce na komentář: sinner #63Načítám náhled komentáře...

63
sinner 10. 02. 2006 20:22

Reakce na Trap #62Načítám náhled komentáře...:
no,kdyz myslis :-)
stejne si ale myslim svoje. asi je to tim, ze mam dost specificke zaliby a je temer nemozne,aby se nasel nekdo opacneho pohlavi,ktery by je mel stejne :-)
a co se toho u zensky tyka – fakt mi to pride jako pritazeny za vlasy – a navic, nerad pusobim jako fterka, k cemuz by mohlo dle meho nazoru velmi snadno dojit :-( pokud bude aplikovan tento postup


64
pulec 10. 02. 2006 22:25

Reakce na žabka #28Načítám náhled komentáře...: Znal sem jakehosi doktora Zabu. Nejses ty jeho dcera? :-)

Metoda, kdy si o slecne clovek vsechno zjisti, je obcas (velmi casto) ztratou casu (samotne zjistovani totiz muze zabrat i mesice). Holka dotycneho kluka zacne v tom okamziku chapat, jako nekoho, kdo vi vsechno a ji to zahani do kouta. Uz vyse bylo zmineno, "jako uchylaka".

V pripade VS studentek jeste ke vsemu clovek zaznamena ten patravej niternej pohled, jestli si ho nepamatuje z nejaky parby a jestli ji pak nezahrival postylku… V dany okamzik proste holka "zmrzne" (kdyz sem to videl poprve, ocekaval jsem BSOD, ale to se nekonalo – k memu velkemu zklamani, protoze jsem byl ochoten dokazat svoje pratelstvi s tlacitkem restart… ;-)

Ale v 16ti to muze byt docela romanticky zpusob…

Reakce na komentář: sinner #67Načítám náhled komentáře..., deliqent #69Načítám náhled komentáře...

65
pulec 10. 02. 2006 22:31

Reakce na reno #45Načítám náhled komentáře...: Omyl, to neni malovani, to si jenom pri lakovani nehtu dali papir na stul, aby ho nezaspinily… ;-)

Reakce na komentář: mladá Slovenka #66Načítám náhled komentáře...

66
mladá Slovenka 11. 02. 2006 01:14

Reakce na pulec #65Načítám náhled komentáře...: preboha! :-D kedze mam dnes v noci rozpustit jedneho chlapovi penis v kyseline, nemam dobru naladu..
kazdopadne si ma aspo pobavil. ci chtiac ci nechtiac, aj tak mi klipkaju oci

Reakce na komentář: pulec #68Načítám náhled komentáře...

67
sinner 11. 02. 2006 10:03

Reakce na pulec #64Načítám náhled komentáře...:
Jojo,to je presne ono,co rikam – clovek pak vypada jako nakej vlezlej vopruzak,coz jiste není ucelem. Spise mi pride lepsi vedet jen „něco“ popripade „trosku“ :-) a holku samotnou „natuknout“ nejakou vhodnou poznámkou,která ji pomuze k tomu,aby sama něco rekla,nebo mela sanci se pochlubit a tim se před klukem blysknout. Rikejte si,co chcete,ale i slecny jsou jesitne :-) nejen muzi!

A co se tyka tech VS studentek, parby a eventuálního „zahrivani postylky“ – k tomu nemam moc, co rict. I mezi VS studentkami jsou pekny kurvy a bohužel rozhodne neplati,ze na VS by mel clovek najit elitu mezi mladými lidmi a mezi zenskejma uz vůbec ne. Je to spis o tom,jaky typy holek clovek preferuje – protože dyz je zenska kurva, neutaji se to a dyz se o ni chlap snazi, tak většinou vi, co je zac. Mne osobne se takovyhle typy zenskejch pricej – mozna proto, ze sam děvkař nejsem – a ani bych toho nebyl schopen – nemam to proste v povaze. Ale nikoho za to neodsuzuju – je to kazdyho věc. A když to vyhovuje obema, tak proc ne?

Reakce na komentář: deliqent #69Načítám náhled komentáře...

68
pulec 11. 02. 2006 13:17

Reakce na mladá Slovenka #66Načítám náhled komentáře...: chtiac ;-)


69
deliqent 11. 02. 2006 17:02

Reakce na pulec #64Načítám náhled komentáře...: Reakce na sinner #67Načítám náhled komentáře...: ja vas chapu, je blby za nekym prijit a rict "vis, slysel sem, ze hrajes na kytaru", kdyz to reknes, tak fakt budes jako vterka…….. a ani kdyz budes posouvat konverzaci tym smerem, ze se zacnes bavit o jejich zajmech….. ty zjisteny informace o divce sou na to, abys mohl vybirat nejvhodnejsi temata. napr.: kdyz se dozvis, ze nema rada osloveni "ahoj", tak reknes "cau" (celkem blbej priklad, ale staci). Ono je to spise proto, ze kdyz dete oslovit divku, tak aspon trochu vite co a jak a vypadate sebevedomejc


70
Richi 11. 02. 2006 17:52

Kupte si psa a na toho zbalíte každou kočku :-)

Reakce na komentář: Fix hymlhergot #72Načítám náhled komentáře...

71
Fosco 11. 02. 2006 19:50

Joj, tenhle clanek vyjit tak pred ctvrt rokem.. o_O


72
Fix hymlhergot 12. 02. 2006 12:06

Reakce na Richi #70Načítám náhled komentáře...: Mam morče… stačí to? ;-)

Reakce na komentář: Black_sun #75Načítám náhled komentáře...

73
i.am.good 12. 02. 2006 12:47

Reakce na Portio #2Načítám náhled komentáře...: we, s mojí manželkou si o všech těch věcech pokecat můžu, tomu rozumí :-D především těm holkám..a to bez prdele :-D :-D:


74
MrGULASH 12. 02. 2006 15:57

Fakt nevim, co tady porad vsichni resite,
Spravnej chlap prece neztraci cas ani sily nejakym trapnym dolejzanim za holkama. Spravnej chlap se stara o to, aby byl zadouci. Zensky pak prilezou samy.


75
Black_sun 12. 02. 2006 18:56

Reakce na Fix hymlhergot #72Načítám náhled komentáře...: pokud ho sebou vodis ven, tak jo :-D


76
Mawe47 12. 02. 2006 22:08

s holkama, co rozumi IT, zajimaji se o auta anebo kvantovou fyziku a tak je taky trochu potiz…
protoze vetsinou to nejsou takove ty slecny co musi byt vzdycky in a maji kolem sebe bandu priblblych kamaradek (obrazne receno, nechci urazet)
vidim na sobe, ze se zajimam o IT, studuju telkomunikace a mam ridicak sk.A (bez motorky :-( a vetsina chlapu v tom okamziku zjisti, ze se mnou radsi zajdou na pivo a zapari countera nez aby mi meli dat pusu a stravili se mnou romanticky vecer…

Jinak slecnu vzdycky potesi, kdyz ji oslovite necim, cemu ona tez rozumi a muze si s vama popovidat, rozhodne vam pak da vetsi sanci na rande, ze ktereho kouka aspon prijemna spolecnost, kdyz uz nic

Reakce na komentář: Ash #77Načítám náhled komentáře...

77
Ash 12. 02. 2006 23:52

Reakce na Mawe47 #76Načítám náhled komentáře...: Já ona si ještě stěžuje :-D On někdo stojí o chichotající kamarádky? Mně teda vždycky stačila a zajímala konkrétní slečna, co bych dělal s jejím babincem? :-D

No tak si dam počítač vedle postele, do počítače nasadim bug a zvu si debuggéra :-) Jedinej problém je, že jak se začne vrtat v počítači, je třeba ho privést na jiné myšlenky a to je na Tobě. Rozhodně musím potvrdit, že ty jiné myšlenky mají patrně všichni z oboru IT, snad vyjma nejtvrdšího jádra sekt na MFF-UK a FJFI, takže to rozhodně neni nemožný úkol.

Teda fak, přiznej že máš mnohem větší šance než slečny co se vyznaj akorát v lakování nehtů atp. :-) Jinak Ti ale rozumím, já taky když najdu s holkou hodně společného, tak se to pak tak nějak zkamaradizuje… ale takové slečně bych doporučil strategii pomalu leč jistě. Ono to tam někde dřímá. Trvá to dýl, ale taky má víc času a šancí, řekl bych.

Ten poslední odstavec, to je takový smutný.. nebejvaj to takova ta randata ze kterých choděj kluci nejdřív celý balžený a po čase cím dál víc skleslí?

Reakce na komentář: Mawe47 #78Načítám náhled komentáře...

78
Mawe47 13. 02. 2006 14:44

Reakce na Ash #77Načítám náhled komentáře...: no jako ja si neztezuju :-) aspon kdyz uz ma kluk zajem, tak je to pak fakt zajem vetsinou o me a ne o to jak vypadam :-)
coz je velmi pozitivni vec

a posledni odstavec… to nevim, u me kdyz uz kluk projevi zajem, vetsinou je to oboustrane a konci to presne opacne nez jeho skleslosti

Reakce na komentář: Ash #79Načítám náhled komentáře...

79
Ash 13. 02. 2006 16:42

Reakce na Mawe47 #78Načítám náhled komentáře...: Už to vidím.. zítra k Tobě vpadne, "stáhni žaluzie, dneska si to spolu rozdáme".. a za zádama nese komp, už mu pomalu nabíhá counter a za patama tahne kus ethernetu.

Ba ne, myslím, že to je prima. Jen si z Tebe utahuju :-)

Reakce na komentář: John #80Načítám náhled komentáře..., Mawe47 #81Načítám náhled komentáře...

80
John 13. 02. 2006 18:54

Reakce na Ash #79Načítám náhled komentáře...: :]]]]
Ash už má nějaké plodní období zase…
Ale dalo by se to využít jako trik… jít k ní s tím, že si to spolu rozdáte, a když to nějak "nebude chtít chápat", tak vytáhneš notebug a jedeš. ;-P


81
Mawe47 13. 02. 2006 19:54

Reakce na Ash #79Načítám náhled komentáře...: :-) to me fakt rozesmalo :-)


82
kinsky harold 14. 02. 2006 15:27

Reakce na Portio #47Načítám náhled komentáře...: opravdu skělý postřeh,myslím si amý kámoši totéž,někdy je to prostě pech bejt chlapem.


83
Zdenek 14. 02. 2006 16:58

ja mam kamosku na Karate mame stejne zajmy a kdyz trenujeme spolu a divame se do oci tak to je sila.Nevim ale asi to citi ze ji mam rad co vy na to?

Reakce na komentář: Ash #85Načítám náhled komentáře..., Kade #86Načítám náhled komentáře..., Mawe47 #87Načítám náhled komentáře...

84
Snak3r 14. 02. 2006 20:20

No skousel sem to strategicky povedlo se mi to utahnout na kamarada ale mam jeden problem :-( ja neumim z kamaradstvi udelat vstach. Tenhle problem mam vzdycky kdyz se snazim o nejakou holku. Ta holka pak odmita se mnou chodit protoze me nechce stratit jako kamarada to sou nejcastejsi fraze :-( .
Mam asi 20 kamaradek ale ani jednu holku a pritom nejsem nejak skaredy jen proste sem lepsi kamarad nez pritel :-( a nevim co stim. (no mozna bych vedel ve flirtovani mi to moc nejde skoro vubec,akorat si udelam velkej trapas) :-D


85
Ash 14. 02. 2006 20:49

Reakce na Zdenek #83Načítám náhled komentáře...: No Ash by to videl jednoznačně na nějakou Ashi waza, třeba primitivní Ashi barai, no a pak při té příležitosti… Jestli k Tobě něco cítí, tak se nechá :-D :-D

Reakce na komentář: zdenek #88Načítám náhled komentáře...

86
Kade 14. 02. 2006 20:55

Reakce na Zdenek #83Načítám náhled komentáře...: Jdi do ni. Je mi to hloupy rict takhle tvrde, ale abys nezavahal a pak nelitoval.


87
Mawe47 14. 02. 2006 21:52

Reakce na Zdenek #83Načítám náhled komentáře...: presne tak, kdo zavaha…


88
zdenek 15. 02. 2006 12:35

Reakce na Ash #85Načítám náhled komentáře...: jak to myslis Ashi barai????

Reakce na komentář: Ash #89Načítám náhled komentáře...

89
Ash 15. 02. 2006 13:26

Reakce na zdenek #88Načítám náhled komentáře...: No prostě nějakej podmet no, v kombinaci s nějakým porazem, předpokládám že na zemi už na sebe neútočíte, ..promiň byl to fór ;-)

Možná praktičtější by bylo vyzkoušet nějaké vyprošťovací techniky.. To se holce může vždycky hodit… Ty ji zezadu pevně drapneš… Hele to bych fakt doporučovat…

Tuhle jsem takhle drapnul slečnu na zimáku, ale to byla jen milá nehoda :-D


90
Bruce Lee 15. 02. 2006 18:30

Hehe, uz jsem se bal, ze jsem jedinej informaticky cvok, co trenuje karate :-) :-) :-)……………………to je pak s holkami tezky, neni jich moc, co jsou do IT, cvici karate, ale zaroven nejsou dominantni povahy………….

Reakce na komentář: Ash #91Načítám náhled komentáře..., zdenek #93Načítám náhled komentáře...

91
Ash 15. 02. 2006 18:54

Reakce na Bruce Lee #90Načítám náhled komentáře...: Na to se vykašli, od čeho jsou kamarádi :-) hledej nějakou co se na Tebe hezky usmívá.

A holkám to u kluka připadá jako docela dobrej koníček, jít se takhle "večer pomlátit s kamošema" jak jedna říkala. Když si na sebe budete muset "udělat" čas a najít si nějakou společnou zábavu, budete si také připadat vzácnější, což je lepší, než když tak nějak "automaticky" budete spolu, když už máte ty "společné zájmy". To pak snadno všechno rychle zevšední, a na to je vždycky času dost.


92
Marbl 15. 02. 2006 22:00

Reakce na buK #12Načítám náhled komentáře...: Vím přesně o čem mluvíš, jsem na tom podobně. Ale osobně si myslím, že tento problém si člověk musí prostě vyřešit sám. Můžeš si přečíst stohy pápíru o sebedůvěře, můžeš si vše stokrát uvědomit, ale pokud neuděláš něco se sebou nic Ti nepomůže. Pracuji na sobě v tomhle směru už dost dlouho a základ je začít mít rád sám sebe a sebedůvěra pak příjde pomalu sama… Pozor nefunguje to přes noc…


93
zdenek 15. 02. 2006 22:46

Reakce na Bruce Lee #90Načítám náhled komentáře...: Hmm kdyz se tak byjeme na zemi myslim zemmni techniku je to spice ja si na ni sednu ona na me.Ale bacha jakmile vypnu myslet na karate tak me kalhoty zacinaji tesnit.Snazim se byt vazny .Jat ty to delas s chytryma a krasnyma koleginema v karate?


94
Mawe47 16. 02. 2006 14:28

zas na druhou stranu v karate si spousta tech kluku stejne vsima hlavne cviceni a ne holek, co sem vypozorovala :-)


95
Nun Tchaka 16. 02. 2006 15:52

Jo jo, ved prave to, na chvili se zakoukas a uz dostanes na licko polibek v formou mavasi-geri resp. dake cuki.


96
Bruce Lee 16. 02. 2006 16:13

"S chytryma a krasnyma kolegynema" to je tezsi, protoze uz je uz poznam az moc dlouho a jsou az moc dobre v kumite :-) takze dostat je na dlazku je trochu tezsi…a dako se na ty drevne parkety ani nehrnou :-)…..a uplnej vrchol vseho je to, ze ta nejhezci je trenerova dcera :-) :-) :-)

Reakce na komentář: Smoky la Moka #97Načítám náhled komentáře...

97
Smoky la Moka 16. 02. 2006 19:45

Reakce na Bruce Lee #96Načítám náhled komentáře...: Trenérova dcera jo? No tak to máš aspoň pořádnou motivaci k tréninku ;-)


98
zdenek 16. 02. 2006 22:26

No tohle bych necekal ze tolik lidi dela karate.


99
Jossh 20. 02. 2006 18:25

Strategie je nekdy lepsi – vcera jsem byl v baru se dvema kanmarady co si neumi sbalit holku – naproti sedely dve holky-jedna dost slusna,druha nic extra – prisel jsem k nim a povidam pojdte k nam,vzal jsem jim jejich sklenicky a nesl je k nasemu stolu – nic jineho jim skoro nezbyvalo a proto sly k nam – predstaveni,par vet co delaji atd… a kamosi se snazili balit,byly to holandanky,takze jednomu jsem jim musel prekladat – prvni veta co ji kamos rekla,ve kterem hotelu bydlis – pry daleko – dalsi – ja bydlim kousek odsud – hmm – a dalsi – chces jit ke me si zasukat? to jsem lezel pod stolem a nechapal – samozrejme,rekla,ze ma pritele-tak to na ni jeste zkouseli,ale bezvysledne.Po par minutach se zacaly balit,tak jdu k nim,ze se omlouvam za chovani mych znamych a ptam se jestli si daji drink,jedna rika ze ne a druha se na me usmiva,ze si da rada – tak ji uzemnuji,otazkou jestli ma penize? rika,ze u nich,kdyz prijde kluk za holkou tak taky plati – ja rikam,ze u nas je to naopak :-) nemela penize,tak jsme se rozloucili a holky znechucene odesly – holt strategie je nekdy dobra vec


100
Rustikann Kara 21. 02. 2006 11:03

Reakce na Navi #59Načítám náhled komentáře...: jj, tyhle holky často maj nějakej háček.. :-( přítel by nemusel bejt zas tak velkej problém, pokud spolu nejsou krátce a neni s nim mimořádně spokojená.. ale když žije třeba 200km od tebe.. prožijete krásný 3 dny a pak už jen "preventivní" sbohem, už se asi neuvidíme..

sem si zavzpomínal :-)

Reakce na komentář: OKi98 #102Načítám náhled komentáře...

101
Jarko 21. 02. 2006 13:48

Reakce na Portio #47Načítám náhled komentáře...: Uplny suhlas. Ja som mal babu (uplne uzasna zenska, lepsia nez v mojich naj snoch)
Ale od zaciatku som si drzal odstup, aby som sa nezalubil, lebo ak by som sa a ono by to krachlo, tak by mi to ublizilo (predchadzajuce zivotne skusenosti). A vsetko bolo super. Vztah, jej rodina, moja rodina, no nadhera. Ako z filmu. Choval som sa pri nej uplne normalne, tak ako mi je to prirodzene. Ked sa mi nieco nepacilo, povedal som to. Ked sa mi nieco pacilo, povedal som to (to mala a ma rada). Vsetko priamo a uprimne.

Potom som sa zalubil … a zacal sa spravat uplne opacne (neprirodzene, aj ked som chcel byt taky ako predtym, no s tymi citmi to uz nebolo mozne, predtym ziadne city neboli, preto to bolo super) … a nechala ma … (a to ma dostalo … len tak tak sa drzim nad vodou … :-(

Takze uz vjem co nabuduce neurobim, postavim si silnejsi mur okolo seba, ktory mi nedovoli sa znova zalubit. A vsetko bude fajn, pretoze budem sam sebou …

Konecne som pochopil vyznam citatu (aj ked skoda ze na vlastnej kozi):

"Zamilovany muz malokdy dela neco rozumneho …"

Reakce na komentář: Norwaiz #121Načítám náhled komentáře...

102
OKi98 21. 02. 2006 18:38

Reakce na Rustikann Kara #100Načítám náhled komentáře...:
přítel by nemusel bejt zas tak velkej problém, pokud spolu nejsou krátce
Právě naopak. Čím kratší dobu je dáma se svým přítelem, tím hůř se svádí.

Reakce na komentář: Augi #103Načítám náhled komentáře...

103
Augi 21. 02. 2006 19:47

Reakce na OKi98 #102Načítám náhled komentáře...: Myslim, ze to presne tak Rustikann Kara myslel ;-)

Reakce na komentář: OKi98 #104Načítám náhled komentáře...

104
OKi98 22. 02. 2006 22:19

Reakce na Augi #103Načítám náhled komentáře...: aha, jsem nemocnej, takže mně to moc nemyslí :-)


105
Martan 23. 02. 2006 11:56

Hezký článek. Je vidět, ze Qark čerpá hlavně z doby své univerzitní působnosti. Myslím že tohle je ideální doba, kdy ještě nejsou všechny dívky navážno zadané, ale po vyjití ze školy už jsou. Já jsem tohle bohužel propásl (teď je mi 26). Nebo se mýlím ?


106
Batman 25. 02. 2006 16:29

pls helpne mi nekdo :-D
chci chodit z jednou fakt hezkou babou ale nevim jestli me miluje nekdy to vypada ze jo nekdy zas ze ne.
Ja sní hcodím do trídy a strasne ji miluji :-D
plshelpnete mi nekdo

Reakce na komentář: John #107Načítám náhled komentáře...

107
John 25. 02. 2006 20:04

Reakce na Batman #106Načítám náhled komentáře...:
Ne.!


108
Jarko 25. 02. 2006 20:26

Chlapi!!! Nezalubte sa, lebo ked to krachne a vy budete tymi co uprimne miluju … ste v "prd*li" …

Moja rada. Mozno pre niekoho (mnohych) dost hlupa ale aspon ista, ze Vam nebude ublizene tak velmi. Verte mi. Mna kde prvykrat odmietla mi to bolo jedno (nelubil som). Svet siel dalej a bolo setko v pohode. Potom odmietla znovu, ale od tej doby nie je nic v pohode …

"Chlap by mal byt vo vztahu vzdy ten menej zamilovany …"

Otazka je co znamena "menej", kedze ja nevjem lubit na pol srdca … :-(

Ach jo …

Reakce na komentář: Ash #112Načítám náhled komentáře...

109
Jarko 25. 02. 2006 20:31

Ked si citam tieto stranky, tak mat zensku (ako vztah nie na jednu noc) mi pripada take zlozite ze az ma prestava chut chciet este nejaku … Cele mi to (vztahy) pripada take komplikovane … zlozite, tazke …
Ja nechcem nic, len uprmine mat niekoho rad (lubit, milovat) a aby aj on mal rad mna. Ale ked vidim ake su skusenosti ludi okolo mna … vase skusenosti ktore tu pisete .. prechadza ma chut sa do toho pustat … Nechcem aby mi bolo znovu ublizene. Ved ja som ublizit nechcel tak preco mne ublizila? To je otazka za milion :-D

Reakce na komentář: glu #110Načítám náhled komentáře..., :-( #114Načítám náhled komentáře...

110
glu 25. 02. 2006 21:19

Reakce na Jarko #109Načítám náhled komentáře...: Čím víc čtu tyhle stránky, tím větší chaos v tom mám..
Ale něco pozitivního jsem si odsud doufám taky odnes. Nic jen tak nevzdávat a zkoušet to znovu.

Během 2 posledních měsíců jsem obdržel asi 5 odmítnutí od slečen, ale moc si z toho nedělám, viz. Jack Nicolson v "Přeletu nad kukaččím hnízdem":

"At least I tried!"

Reakce na komentář: glu #111Načítám náhled komentáře...

111
glu 25. 02. 2006 21:20

Reakce na glu #110Načítám náhled komentáře...: Vono to nakonec nějak dopadne, na ocet zůstane málo lidí..


112
Ash 25. 02. 2006 21:26

Reakce na Jarko #108Načítám náhled komentáře...: To je samozřejmě nesmysl, samozřejmě do toho jdi naplno, akorát buď realista a nemysli si, že něco trvá věčně. Vztahy prostě končí. Někdy dřív, než bys čekal, ale konec konců co na tom. Jednou to přijít musí.

Smiř se se smrtí a nic ti nebrání užívat si života.

Reakce na komentář: ja #113Načítám náhled komentáře...

113
ja 26. 02. 2006 20:35

Reakce na Ash #112Načítám náhled komentáře...: Problém je v tom, že pokud budeš "lovit", tak je to bez citu a tu holku máš jen do postele. Protože ji lovíš s pocitem, že je stejně jedno kterou ulovíš = nezáleží Ti na ní! Z toho taky vyplývá, že jí tím vlastně budeš ubližovat. Naproti tomu pokud Ti na nějaké začne záležet, zamiluješ se do ní a ona Tě odkopne, tak to ublíží Tobě. Velmi přesně to vystihl "portio" v příspěvku "47". Tak a teď jak z toho ven aby ses nemusel sám před sebou stydět a zároveň Ti nějaká nezlomila srdce? Mně z toho vychází jediné možné řešení – zůstat sám…

Reakce na komentář: Ash #116Načítám náhled komentáře...

114
:-( 26. 02. 2006 21:11

Reakce na Jarko #109Načítám náhled komentáře...: Vidiš, já taky nechci, aby mi bylo ublíženo. A do teďka jsem neměla žádnou známost, co by za něco stála. A i přesto mi ublíženo bylo – respektive si tak ubližuju já sama – sama sobě. a to je to úplně nejhorší.

Reakce na komentář: BERmaestro #115Načítám náhled komentáře..., Ash #117Načítám náhled komentáře...

115
BERmaestro 26. 02. 2006 21:55

Reakce na :-( #114Načítám náhled komentáře...: To by nebyl život kdyby nikdo nikomu neubližoval kdyby člověk přestal ubližovat sám sobě..Ale život přeci nestojí na vážných známostech a na karieře…život je o štěstí sic každý k tomu svému štěstí potřebujeme něco jiného ale rozhodně to není moc..známosti přijdou tam kde je člověk nejmíň čeká..nesnáž se to řešit a bav se tak jak myslýš že by se člověk měl správně bavit(pokud zrovna nejsi ten typ co v patek jde do lesa v nedělise vrátí nepoznamenán civilizací..určitě někoho potkáš někoho kdo bude chtí tu vážnou známost..víš kolik je kluků co chtěli vážnou známost a 10 let ji neměli..(i když fakt nevím jak to ten borec zvládl ale uděla to tak…a to tu známost chtěl..)..Prostě zkus na to nemyslet a bavit se s lidma..


116
Ash 26. 02. 2006 22:20

Reakce na ja #113Načítám náhled komentáře...: Ty tomu ale vůůůbec nerozumíš :-) Nevím jak jiní, ale
1) Lovení bez citu? Co to je? Neznám. Holka jen do postele je pro mne španělská vesníce. V takovýchto vztazích se nevyznám. Když už má něco být, vyžaduje to odemne určitou citovou investici. Jinak žádnej sex, dámy prominou :-) Bez cituů jaksi nefunguju. Když to není za peníze, tak to musí být se vším všudy, tedy i s city. Milovat se s dívkou není porno. => Žádné ubližování se nekoná.

Samozřejmě, fakt že "je mi jedno, kterou ulovím" tady existuje. To je něco, co je v životě naprosto normální. Na světě je X miliard lidí, takže v rámci X miliónů vhodných partnerek se musí nějaká vybrat. Jde o náhodnou záležitost. Prostě existuje určitý okruh dívek, které u mne mají šanci, řekněme množina A, pak okruh dívek, u kterých mám šanci já, řekněme množina B, no a udělá se průnik :-)

Jak jinak by to podle Tebe mělo asi fungovat? Jako že potkám "tu jedinou pravou", která je ta jedíná, pro niž jsem se narodil, no a pokud čistě náhodou jsem pro ni kus hadru, tak jsem odsouzen umřít v osamění??? Haha, dobrej džouk. Když se s nějakou dívkou vidím víc jak dvakrát, tak to už znamená, že mi na ní i záleží. Nevím, proč bys se s ní měl asi jinak vídat -?

2) Když se do dívky zamiluji, a ona to ukončí, tak mi to neublíží. Jsem realista, takže vím, že jsou chvíle, kdy něco končí. Obzvlášť milenecké vztahy jsou tím pověstné. Prostě je jednoho dne konec. Když skončí láska dívky ke mně, není to zrovna nejšťastnější okamžik, ale také to není důvod cítit se ublíženě.

Kdyby mi auto přejelo psa, bylo by to horší. S tím tak nějak nepočítám :-(

Sám před sebou se stydět nemusíš, pokud se Ti někdo líbí, navážeš s ním vztah (aniž bys věděl, jak se to vyvine), ten vztah se přesto nějak vyvine, jsi ohleduplný, neříkáš jí ošklivé věci, ani neděláš něco, čím bys jí ublížil… Rozchod není něco, co by jí mělo ublížit. Prostě když zjistíš, že už to není ono a ani do budoucna z toho nic nekouká, NEDÁ se s tím nic dělat. Samozřejmě, nesmíš se rozejít kvůli nějaké blbosti nebo kvůli jiný ženský. Ale jinak – vztahy prostě končí. To je jako když ti dojde benzít. Může se na tebe auto zlobit, že vystoupíš a nejedeš dál??

Zlomený srdce je blbý, když Ti je 15,16,X. Když Ti je víc než X, můžeš/musíš zapojit rozum. Když to udělá schválně nebo nějakým hnusným způsobem, vem ji čert ať shoří, nestojí ti za pohled. Když to udělá ve vší slušnosti, je to OK.

Zůstat sám můžeš, ale je to zbytečný.
A.

Reakce na komentář: ja #118Načítám náhled komentáře...

117
Ash 26. 02. 2006 22:28

Reakce na :-( #114Načítám náhled komentáře...: Holkám se radí těžko, ale stejně – neber život tak vážně. Až Tě štěstí praští přes palici, tak to URČITĚ poznáš. Nemusíš ten okamžik nějak moc hlídat nebo očekávat. Jasně že ti občas někdo ublíží, každý nehraje fér, ty třeba taky někomu ublížíš, i když fér hrát chce, prostě proto, že hraješ jak ponocnej a občas i zapomeneš vynést kartu. Ale to je všechno normální, tak se tím moc netrap, a seber odvahu žit život takovej, jakej je. Ne takovej, "jaký by se Ti byl líbil".


118
ja 27. 02. 2006 00:11

Reakce na Ash #116Načítám náhled komentáře...: Ty jsi evidentně nepochopil, co jsem měl na mysli ;-) Je mi víc než X a nejsem naivní (ne tak moc) abych si myslel, že jsem se narodil pro "TU JEDINOU". To je samozřejmě blbost. Ale přečti si ještě jednou příspěvek "Jarko 101".

Píše tam o tom, že pokud k dotyčné slečně NIC necítil, byl ten vztah super. Protože mu na ní NEZÁLEŽELO, tak se choval přirozeně => Jemu na ní nezáleželo, ale ona si myslela, že ji miluje = jí to vlastně ubližovalo, chápeš?

A pak pokračuje tím, že se do ní časem zamiloval = ZÁLEŽELO mu na ní = snažil se to nezvorat a začal se chovat nepřirozeně => takže to nakonec krachlo a ublížilo to jemu! To je všechno, co ten příspěvek obsahoval.

Reagoval jsem na to proto, že se mi to stalo taky, i když jen na citové úrovni, žádný vztah s dívkou jsem zatím neprožil.

Případ 1)
Kdysi v tanečních (už dost dávno) jsem tančil s jednou slečnou (v podstatě každý si našel "svou" tanečnici a pak tančil převážně s ní). Byla fajn, byla docela pěkná, prostě normální holka. Časem ke mně podle všeho začala něco cítit, ale mně to bylo jedno, NEZÁLEŽELO mi na ní. Vůbec. Takže jsem se choval přirozeně a jí jsem asi připadal "přitažlivej" ;-) Kdybych byl svině, tak bych s ní začal chodit, ona by si myslela, jak ji nemiluji, ale já bych k ní NIC necítil => jí by to ublížilo. Aspoň tak to cítím já.

Případ 2)
Kolegyně z práce, ze začátku jsem si jí nijak nevšímal, NEZÁLEŽELO mi na ní a choval jsem se přirozeně. Časem se mnou začala flirtovat a začla být velmi přítulná a tak. Začalo mi na ní ZÁLEŽET a tím to bylo odsouzeno ke krachu = ublížilo to mně.

Teď už snad chápeš, co jsem měl na mysli ;-)

P.S. Celej blog je o tom, ja "ulovit" holku. Nezlob se na mě, ale "lovení" JE BEZ CITU! Ty cítíš něco k holce, kterou "lovíš" někde na ulici? Já si to moc neumím představit.Můžeš cítit něco ke člověku, kterého jsi nikdy neviděl? To, že se mi vzhledově líbí, neznamená, že k ní něco cítím. Holt jsem takovej ten hodnej "trouba", kterej potřebuje tu holku znát delší čas, vědět o ní něco, musí mi být sympatická… Až pak mi na ní může začít záležet a pak ji můžu zkusit někam pozvat. Tohle samozřejmě v reálným světě nefunguje ;-)

P.P.S. Snad jsem to moc nezamotal, už je hodně pozdě ;-)

Reakce na komentář: Ash #120Načítám náhled komentáře..., Jarko #125Načítám náhled komentáře...

119
John 27. 02. 2006 00:53

Ty cítíš něco k holce, kterou "lovíš" někde na ulici?

Cítím nepřekonatelnou ;-) chuť spoznat jí a zjistit "co je zač". Jestli to je prima holka, nebo jen "hezký xichtík" a duté vnitro.

Takže -> zaujme mně vzhledem (jako každý nový člověk) -> zkusím ji spoznat -> zjistím:

a. buď "není ta pravá pro mně" nebo
b. je fajn a chci ji spoznávat blíž.


120
Ash 27. 02. 2006 19:38

Reakce na ja #118Načítám náhled komentáře...: Jejda asi jsem Tě pochopil. Mně se nelíbila to, jak jsi řekl, že ubližování je přímým důsledkem balení. Zjevně jsi to myslel trochu jinak. Asi Tě nepřekvapím, když řeknu, že to má slabinu :-)

Ty nadhazuješ, že Ty (tedy obecně člověk) k dívce, kterou si vyhlédneš nic necítíš, tedy se budeš chovat přirozeně, ona se do Tebe zamiluje, ale Ty k ní nic necítíš (??), takže jí ubližuješ. Naprosto z toho čiší zřejmá nevyrovnanost rolí :-( Můžeš být klidný – ony jsou totiž taky lidi :-)

Ve skutečnosti :-) je to takhle: Když si nějakou dívku vyhlédneš, nic k ní necítíš, a ona nic necítí k Tobě. Všechno je vyrovnané a v pořádku. Jestli se pak začnete vídat, to je dáno tím, jesli si začnete být sympatičtí, či nikoliv. Pokud si OBA budete sympatičtí, budete se vídat i nadále a nakonec se z toho něco vyvrbí. JE TO NAPROSTO BEZPEČNÁ ZÁLEŽITOST, pokud se (by se) dodržela jednoduchá podmínka, a sice že pocit "kamarádství" kteréhokoliv ze zůčastněných by se měl zavčas ohlásit, aby si ten druhý nedělal zbytečně dlouho naděje. To je asi nejčastější problém, neboť lidé často takovéto vztahy "(zne)užívají" k různým osobním účelům, jako že já nevím rádi se s druhým třeba ukazují mezi lidmi, rádi s ním tráví čas protože je prima, a je to lepší, než být sami, zvyšuje jim to sevevědomí etc etc, a opomíjejí prapůvodní myšlenku celého vztahu :-)

Paradoxne tohle "riziko" je právě nejmenší u dívky, kterou oslovíš někde u Meka. Takže rozhodně nelze proti takovým vztahům nic namítat, mluvit v souvislosti s nimi o nevyhnutelném ubližování a tak podobně. Takže už to přiště prosím nedělej, ok? :-D

Je to jen na tom, jak jsou ti dva k sobě upřímní. Logicky mnohem hůře jsou na tom vztahy s někým třeba ze šloly nebo ze sousedství, protože tam se leccos lecjak maskuje, a nemusí být vůbec zřejmé, kdo o jaký typ vzájemného vztahu vlastně stojí.

Taneční partnerky jak jsi zmiňoval to je asi vůbec nejhorší, z Tvé logiky by se dalo možná i vyvodit, že by spolu lidé kromě balení také neměli tancovat :-D, nicméně vyspělý jedinec to zvládne, někdo kdo má slabší srdce je na tom o poznání hůře, ten by měl možná opravdu zvážit třeba fotbal, no a holky ty vůbec – dokážou vymyslet takové věci, aby se vyhnuly různým problémům (naprosto je chápu, maj to s náma klukama těžký :-) ) že až někdy člověk nevěří vlastním uším…

Pokud máš pocit, že když Ti na partnerce záleží, že ji to odradí, tak jsou podle mne cca 3 možnosti:
1) Přeháníš to s vnějšími projevy "záležení", což může vyvolat averzi.
2) Jí na Tobě (zatím) nezáleží, ale dokud to byla "hra", tak jí to vyhovovalo.
3) Ona se bojí.

Z toho opravdu plyne, že na partnerce by Ti mělo začít záležet, až když bude "zaháčkovaná", a musím přiznat, že sbalit dívku sice se skrytou láskou a záležením, ovšem technicky vzato vlastně strategicky je o poznání triviálnější a jistější, než "nechat svým citům volný průchod" a být "hlavně přirozený". Je to snažší proto, že "přirozený způsob" funguje u lidí, jenž jsou si souzení (dívky už jistě chrochtaj blahem), kdežto ten první, tam stačí osudová láska jedna, a tomu druhému osudu se trochu pomůže a při dávce štěstí je vymalováno.

Celkově bych to nedramatizoval, v životě jde o život tak jako tak, láska neláska, balení nebalení.

Reakce na komentář: Jarko #126Načítám náhled komentáře..., ja #128Načítám náhled komentáře...

121
Norwaiz 28. 02. 2006 19:20

Reakce na Jarko #101Načítám náhled komentáře...:
Ale od zaciatku som si drzal odstup, aby som sa nezalubil, lebo ak by som sa a ono by to krachlo, tak by mi to ublizilo (predchadzajuce zivotne skusenosti).

Osobne neuznávam, takýto prístup k vžtahu… je to dosť sebecké a slabošské. Buď milujem na 100% alebo nemilujem vôbec! Načo či je vzťah, v ktorom partnerku neľúbiš, kôli čomu si teda s ňou? Kvôli sexu? Z nudy?

Takze uz vjem co nabuduce neurobim, postavim si silnejsi mur okolo seba, ktory mi nedovoli sa znova zalubit. A vsetko bude fajn, pretoze budem sam sebou



"Postavíš si silnejší múr?" Hmm..To ale budeš musieť sa pretvarovať, že parnerku ľúbiš, a pritom nebudeš cítiť k nej nič!?, pretože, nevidím dôvod prečo by s tebou nejaká partnerka chcela byť, keby vedela, že k nej nič necítiš!!!
Ale to už "nebudeš sám sebou".
Buď chlap a miluj naplno a rozumne!

To chceš povedať, že keď je človek zaľúbený, tak nie je sám sebou? Hmm..tak to som teda nevedel :-)
Ano, priznávam, človek vtedy robí rôzne veci, začína sa riadiť viac emóciami čo je normálne, pretože keby používal stále ten svoj racionálny logický rozum tak by asi nikdy nezistil čo je to láska…
Nepovedal by som, že "nie je sám sebou" len menej využíva racionálne (logické) myslenie a robí veci, ktoré by nikdy neurobil a to je na tom najkrajšie…

Reakce na komentář: Jarko #122Načítám náhled komentáře..., Jarko #123Načítám náhled komentáře..., Jarko #124Načítám náhled komentáře...

122
Jarko 01. 03. 2006 15:50

Reakce na Norwaiz #121Načítám náhled komentáře...: Ked sa spatne zamyslim nad tym co som ako uz "zamilovany" robil … je mi z toho zle. Nepaci sa mi to. Bolo to ine … hlupe … no ja som to vtedy nevedel ovladat … Aj ked som vsemozne chcel. Ona sama nechapala preco som sa tak zmenil … a to ju odradilo … odo mna … Tak nech mi nikto nevravi ze byt zamilovany je super … pretoze ten hrejivy pocit mi ju vzal … ja ked som zalubeny tak sa spravam ako totalny idiot … to uz sa nesmie opakovat … :-(

Načo či je vzťah, v ktorom partnerku neľúbiš, kôli čomu si teda s ňou? Kvôli sexu? Z nudy?

Bol som s nou, pretoze som vedel (a vjem) ze je to uzasny clovek, ktoreho nesmiem nechat ujst, pustit … Citil som sa s nou dobre, sam sebou, ukazala mi mnohe, mnohe ma naucila, samozrejme to bolo vzajomne (teda v to verim), jednoducho zena po akej som tuzil (zial stale tuzim). Nie koli sexu, ten som sa snazil oddialit co najviac, pretoze som sa bal ze prilis skoro by znamenalo bud ublizenie (jej) alebo nebodaj rozchod (by si mohla mysliet ze ju chcem len pretiahnut, resp mat ju len na sex – co je total blbost). Z nudy? Waaaw pobavil si ma. Z nudy urcite nie, dovody som popisal (strucne) vyssie.


Je to clovek ktoreho nestretnes kazdy den. Ano na svete je x milion zien, avsak nie kazda ako ona, resp ziadna nie je ako ona. Pretoze su zeny a su zeny. Ta moja nebola radovou disko-babou ake stretnes na kazdej diske hned niekolko tuctov …

Reakce na komentář: norwaiz #129Načítám náhled komentáře...

123
Jarko 01. 03. 2006 15:53

Reakce na Norwaiz #121Načítám náhled komentáře...:
"Postavíš si silnejší múr?" Hmm..To ale budeš musieť sa pretvarovať, že parnerku ľúbiš, a pritom nebudeš cítiť k nej nič!?"

Nic som necitil, len to ze je mi s nou fajn, skvele, uzasne. A ze uz bez nej byt nechcem – nemozem.

Ziadna pretvarka !!!

Aj ked ma xvilami desilo na dusi ze nic necitim, hadzal som to za hlavu pretoze to nemalo zmysel riesit. Preco? Lebo setko bolo dobre. Bolo … ako zalubeny som totiz zacal premyslat … a poriadne … nad somarinami … ktore si nezasluzili pozornost no ja som im ju venoval … a som teraz tam kde som …


124
Jarko 01. 03. 2006 15:56

Reakce na Norwaiz #121Načítám náhled komentáře...:
uz to vidis aspon trosicku z mojho pohladu??? skus sa na to takto pozriet. je to tazke, ja osobne tvrdim:

"Zazijes, pochopis."

ale ked vies aspon kusok byt empatikom, tak uvidis to tak ako ja …

Reakce na komentář: norwaiz #130Načítám náhled komentáře...

125
Jarko 01. 03. 2006 16:04

Reakce na ja #118Načítám náhled komentáře...:
V jednom si sa ale mylil, aj ked som nic necitil, zalezalo mi na nej. A stale zalezi aj ked si to ona pdp nemysli. To ze som nic necitil, neznamena, ze mi na nej nezalezi, ale bolo by to o 100% menej bolestive ak by ma vtedy nechala, pretoze by do toho neboli zatiahnute moje city resp srdce.


"Muz by mal byt vo vztahu vzdy ten menej zamilovany …"


Tak teraz to uz chapem. A preco? No pretoze len vtedy si vie zachovat zdrave a racionalne myslenie (na mna ako usity ten citat).

Nikde som nenapisal ze mi na nej nezalezalo, a nikde to ani nenapisem, pretoze to tak nie je. ZALEZI MI NA NEJ !!!

Reakce na komentář: ja #127Načítám náhled komentáře..., norwaiz #131Načítám náhled komentáře...

126
Jarko 01. 03. 2006 16:06

Reakce na Ash #120Načítám náhled komentáře...: S tou averziou suhlasim. Prehanal som to, no uvedomil som si to neskoro … :-(

Bod cislo dva myslim ze sa nehodi a bod cslo tri? netusim.


127
ja 02. 03. 2006 18:09

Reakce na Jarko #125Načítám náhled komentáře...: Ja Te naprosto chapu…


128
ja 02. 03. 2006 18:14

Reakce na Ash #120Načítám náhled komentáře...: Jsem rad, ze si rozumime ;-)

Mimochodem, trochu bych si dovolil prerovnat ty body.

Na prvni misto bych dal 2)
Jí na Tobě (zatím) nezáleží, ale dokud to byla "hra", tak jí to vyhovovalo

jo, dokud na me delala cukrbliky, tak to bylo vsechno OK

pak 1)
Přeháníš to s vnějšími projevy "záležení", což může vyvolat averzi.

dovolil jsem si ji pozvat na kavu, no…

A nakonec bod cislo 3)
Ona se bojí.

zacala se mi vyhybat, bala se se mnou i jen promluvit, ach jo


129
norwaiz 02. 03. 2006 20:00

Reakce na Jarko #122Načítám náhled komentáře...:
Stále neviem čo ste to mali za vzťah, čo kto ku komu vlastne cítil! Mne to pripadá ako dobré kamarátstvo!
Ja som strašne zvedavý čo za zverstvá si mohol vystrájať, keď si bol zamilovaný?!

Ja, keď som zamilovaný tak robím:
– myslím na ňu väčšinu času
– trávim s ňou čo najviac času
– píšem je zaľúbené sms-ky, básne, e@maily…
– vyrobím alebo jej kúpim nejaký darček
– som voči nej galantný, hovorím jej komplimenty…
– prichystám pre ňu rôzne prekvapenia (romantická večera…)
– prejavujem jej lásku, náklonnosť, túžby, úctu… a to rôznymi spôsobmi
– znesiem jej modré z neba :-)
– atď…

Všetko sú to veci, ktoré ženy chcú, majú radi a sú podľa nich prejavom lásky voči ním.
A nemyslím si, že keď si sa správal takto tak kôli tomu ťa opustila!!!
Ale možno ty si taký špeciálny prípad, že ako "zamilovaný" robíš veci ako:
– vraždíš ľudí čo sa na ňu čo len pozria
– spávaš s jej najlepšími kamarátkami
– vyhrážaš sa jej, že keď ťa prestane ľúbiť tak ju zabiješ, rozkrájaš a zješ
– biješ ju nonostop a to bezdôvodne
– denne jej pošleš 1000 sms a voláš jej 1000-krát denne
– atď..
Ak robíš takéto veci tak to sa jej nečudujem, že ťa opsutila.

Neuraz sa, ale z tvojích slov som si usúdil, že si veľký sebec.
Dajme tomu, že ona ťa ľúbila a nevedela, že ty k nej nič necítiš a teda si jej tvrdil, že ju ľúbiš…
Bol si s ňou len preto, že ti bolo dobre, myslel si len na svoje dobro, klamal si jej, že ju ľúbiš ale to sa osobe na ktorej človeku záleží nerobí!!!! Záležalo ti len na svojom blahu!!! Nechcel si ju stratiť lebo ti bolo s ňou dobre, ona bola len prostriedkom na to aby si bol ty spokojný!


Je to clovek ktoreho nestretnes kazdy den. Ano na svete je x milion zien, avsak nie kazda ako ona, resp ziadna nie je ako ona. Pretoze su zeny a su zeny. Ta moja nebola radovou disko-babou ake stretnes na kazdej diske hned niekolko tuctov …

Toto som si kedysi hovoril aj ja;-) No vďaka bohu, že každá žena je iná!! Neboj vždy je niekto kto je omnoho lepší ako táto tvoja a bude ti vyhovovať viac. Myslím, že z 1 miliardy si už nejké ženu vyberieš a určite sa medzi nimi nájde omnoho lepšia, vhodnejšia žena pre teba!
Len neviem prečo všetci hádžu do jedného vreca všetky disco-baby?! (akoby to boli žeby bez duše) i keď osobne si nehladám babu na vážny vzťah na diskotéke!

Reakce na komentář: Jarko #133Načítám náhled komentáře...

130
norwaiz 02. 03. 2006 20:00

Reakce na Jarko #124Načítám náhled komentáře...:
No máš pravdu pochopiť ťa je veľmi ťažké, pretože nepoznám bližšie informácie a nevidím ti do hlavy!

"Zazijes, pochopis."

Určite nezažijem a ani nechcem zažiť! Nedokážem mať vážny vzťah kde by som nemiloval toho druhého!


131
norwaiz 02. 03. 2006 20:00

Reakce na Jarko #125Načítám náhled komentáře...:
To ze som nic necitil, neznamena, ze mi na nej nezalezi, ale bolo by to o 100% menej bolestive ak by ma vtedy nechala, pretoze by do toho neboli zatiahnute moje city resp srdce.

Opäť známky čiastočného egoizmu: myslíš len na seba, na svoje utrpenie a to, že jej si ubližoval ťa netankuje…
Nechával si si zadné dvierka, no ale neskôr si na ne zabudol a preto teraz trpíš. A ten čo si necháva zadné dvierka nemiluje na 100%!!
Keď pochopíš, že láska je: šťastie, bolesť, utrpenie dokopy tak zistíš, čo je to vlastne láska a budeš inak ľúbiť (na 100%)!!!

"Muz by mal byt vo vztahu vzdy ten menej zamilovany …"

Tak teraz to uz chapem. A preco? No pretoze len vtedy si vie zachovat zdrave a racionalne myslenie (na mna ako usity ten citat).



Stavím sa, že tento citát napísal určite muž!!
Muž ako aj žena sú ľudské bytosti a obe majú v sebe lásku a nevidím dôvod prečo by muž mal milovať menej?!
V každom vzťahu miluje jeden viac ako ten druhý, to sa nikdy nezmení, láske nerozkážeš! (jediný efektívny boj proti nej je zahubiť ju (ale nie hnevom!!)…(osvedčené raz sa mi to podarilo a teraz to robím druhý krát! lebo včera som sa definitívne rozišiel s parnerkou, stále ju ľúbim, ona ľúbi mňa, no museli sme sa rozísť, tak teraz zabíjam lásku v sebe – na jej mieste bude len prázdnota…))
Vieš si lásku racionálne vysvetliť? Ja nie, tak aj preto neľúbim rozumom ale srdcom!!!

P.S.: Nie je nič krajšie ako byť zamilovaný :-)

Reakce na komentář: ja #132Načítám náhled komentáře...

132
ja 02. 03. 2006 23:27

Reakce na norwaiz #131Načítám náhled komentáře...: Nie je nič krajšie ako byť zamilovaný

hmm, to mozna jo, ale to procitnuti potom…brrrr

Reakce na komentář: norwaiz #134Načítám náhled komentáře...

133
Jarko 02. 03. 2006 23:43

Reakce na norwaiz #129Načítám náhled komentáře...:
– vraždíš ľudí čo sa na ňu čo len pozria
– spávaš s jej najlepšími kamarátkami
– vyhrážaš sa jej, že keď ťa prestane ľúbiť tak ju zabiješ, rozkrájaš a zješ
– biješ ju nonostop a to bezdôvodne
– denne jej pošleš 1000 sms a voláš jej 1000-krát denne
– atď..


toto som urcite nerobil :-)

ono je to tazko vsetko vysvetlit len pomocou slov tu na diskusii.

Vec dalsia … boli sme spolu (kratko) 5 mesiacov a 7 dni.
Z toho "len" mesiac a 14 dni to stalo ozaj za to (to je aj doba kym som si drzal odstup). Nemylsim ze som sebec. To ze mi zalezalo na tom aby som sa nepopalil, tak na tom nie je nic sebecke. Pre nu som robil a aj by som urobil cokolvek. Ani nemusela nic vraviet a robil (by) som to. Pretoze som chcel. Vjem a som si vedomy a lutujem ze som vela veci pokazil, ale to len preto, ze som predtym ziadnu babu nikdy nemal a teda nevedel ako sa zachovat. Vobec ziadne skusenosti so zenami … :-(
Teraz uz vjem ako som sa zachovat mal, a mat tak moznost to zmenit, idem do toho jednoznacne a napravim to.
Vjem ze som ublizil a ze mne bolo ublizene … napriek tomu vsetkemu to stale chcem obnovit. a urobim cokolvek aby som s tym nejak pohol k lepsiemu.


Kazdy clovek je niekedy sebcom, a mozno z mojich textov to tu je citit, vedz vsak, ze tak to nie je. Ked nic ine, tak aspon to je fakt za ktorym si stojim …

Reakce na komentář: norwaiz #135Načítám náhled komentáře...

134
norwaiz 03. 03. 2006 19:56

Reakce na ja #132Načítám náhled komentáře...:
ale to patrí k tomu, ved láska nieje iba to dobré, nič netrvá večne…a už som písal, že: láska je šťastie, bolesť, utrpenie dokopy!


135
norwaiz 04. 03. 2006 21:22

Reakce na Jarko #133Načítám náhled komentáře...:
Nemylsim ze som sebec. To ze mi zalezalo na tom aby som sa nepopalil, tak na tom nie je nic sebecke.


No možno "sebec" je silné slovo, dá sa to považovať za "pud sebazáchovy".

Pre nu som robil a aj by som urobil cokolvek. Ani nemusela nic vraviet a robil (by) som to. Pretoze som chcel.


Ano, to ti verím, že pre ňu by si urobil všetko, no daj si otázku prečo si robil a by si urobil pre ňu všetko?!
Ja ti poviem prečo. Pretože, tým, že si robil všetky tie veci pre ňu si sa mal dobre, bol si šťastný, myslel si na svoje šťastie a nerobil si to kôli nej, kôli jej šťastiu, aj keď to tak navonok nevyzeralo, ale podvedome ti išlo o svoje šťastie…Ale takýto prístup je možno normálny, keď človek je do niekoho zaľúbený resp. má ho rád…
No človek, ktorý niekoho miluje, miluje jeho viac ako seba, žije preňho a jeho šťastím je aj jeho šťastím! A tomu sa hovorí "skutočná láska". Neboj možno aj ty ju niekedy zažiješ;-)

Nie je zázrak mať rád, je zázrak milovať!!

Reakce na komentář: Jarko #137Načítám náhled komentáře..., Jarko #138Načítám náhled komentáře...

136
PVD 06. 03. 2006 16:31

Díky, opět perfektní článek. Jsem rád, že jsi mě v mých myšlenkách a nápadech utvrdil.. :-)


137
Jarko 06. 03. 2006 23:32

Reakce na norwaiz #135Načítám náhled komentáře...: OK, tak mi potom povedz ako sa sprava clovek, ktory ma naozaj rad toho druheho, lebo to som nejak nepochopil z tvojich textov …

Reakce na komentář: Norwaiz #140Načítám náhled komentáře...

138
Jarko 06. 03. 2006 23:35

Reakce na norwaiz #135Načítám náhled komentáře...: to ze som sa tesil ked som videl ze ma z niecoho radost resp ze je z niecoho stastna ci uz mojim pricinenim alebo jej alebo niekoho ineho … to je co podla teba?

Reakce na komentář: Norwaiz #140Načítám náhled komentáře...

139
Jarko 21. 03. 2006 10:28

Teraz to uz vidim … zachoval som sa sebecky …

Kym som nelubil tak som sa tak spraval … a pachal skody ktore som ale nevidel …

Potom ked prisli z mojej strany na rad city … uz bolo neskoro byt nesebec … pretoze to predtym sa uz zmazat nedalo … a to ju urcite dost ovplyvnilo …

Takze co z toho vyplyva? Pokazil som to. No jo. Snad to v buducnosti dopadne lepsie :-)

Reakce na komentář: Norwaiz #140Načítám náhled komentáře...

140
Norwaiz 25. 03. 2006 15:00

Reakce na Jarko #137Načítám náhled komentáře...:
Myslím, že to už by mal vedieť každý, kto v sebe nosí lásku…
Ale jednou vetou by som to povedal asi takto: Sú to veci, činy, ktoré robia seba i toho druhého šťastným.

Reakce na Jarko #138Načítám náhled komentáře...:
Opýtal si sa jej niekedy, či je s tebou šťastná, či je vyhovuje stav, v ktorom sa nachádzala popri tebe?

Reakce na Jarko #139Načítám náhled komentáře...:
Som rád, že si to konečne pochopil. takže, dúfam, že už teraz pôjdeš do toho na plno, a nebudeš si nechávať nejaké zadné dvierka, pretože ten, kto si necháva zadné dvierka nemiluje. A nabudúce maj oči otvorené, aby si vedel čo partnerka po tebe vlastne chce a očakáva. Veľa šťastia a neboj sa milovať, nie je to strata času!

Reakce na komentář: Jarko #141Načítám náhled komentáře...

141
Jarko 27. 03. 2006 21:23

Reakce na Norwaiz #140Načítám náhled komentáře...: Nikdy som sa jej to neopytal. Chces povedat ze by som mal (teda ked niekedy este budem mat nejaku polovicku) ???


142
Jarko 27. 03. 2006 21:33

Neopytal som sa jej to, pretoze som myslel na seba a na to ako je MNE dobre … v duchu si len myslel ze je to aj z jej strany rovnake. Niekedy si hovorim preco som pred nou nemal aspon jeden nejaky vztah (kedza ona bola mojou prvou a zatial aj poslednou). Mal by som nejake skusenosti a vedel sa teraz inak zachovat. A dovod? Pretoze som clovek ktory sa neda dokopy len tak s hocikym. A ona bola a je tou po ktorej mi srdce tak tuzi :-( Nechcel som byt sebec, protivi sa i to … no uz to nezmenim, aj ked velmi chcem … jej ukazat ze som lepsi, a ze za to stojim. Pretoze ja ozaj lepsi som !

Skoda ze pred nou som nemal inu, teraz mohlo byt vsetko inak.


143
M Michalík 17. 04. 2006 16:35

-je dulezite si uvedomit ze nejvetsi vyhoda strategickeho vyskumu subjektu je v tom ze to pozitivne pusobi na jeho sebevedomi (jako kdyz prijdes do skoly s vypracovanymi ukoly :-) clovek ma pocit ze udelal co moh a tak je sebevedomejsi – prakticky se ale vysledky vyzkumu pri konverzaci prilis neuplatni.

-pokud jste zabobkovani pred oslovenim cizi divky zkuste se vcitit do jeji situace Jak by bylo vam kdyby za vama prisla celkem pekna mlada divka a zacla se s vami bavit? me by to urcite potesilo :-)

-pravidlo sachove partie – jednu vec reknes ty jednu ona jednu ty jednu ona … tak budete partnery

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.