QARK.net — Z ženského pohledu
Z ženského pohledu

Z ženského pohledu

Dneska jsem na severu znamost.cz narazil na zajímavý průzkum. Jde o soubor dotazů a odpovědí pokládaných ženám od 15 do 57 let. Je poučné sledovat jak se mění požadavky a potřeby žen s rostoucím věkem, i to, jak ženy dospívají ve svých názorech.

Já jsem jsem z toho pro vás vybral pár zajímavých otázek a k nim přidal odpovědi žen do třiceti let. Věřím, že se vám budou hodit.

Texty jsou převzaty se souhlasem seznamky www.Znamost.cz


Co ve Vašem životě znamenají muži?

Alena, 15 let

Zatím jen uspokojení…

Michala, 17 let

Jak kteří :-)

Katka, 18 let

Když jsem zamilovaná znamená pro mě ten jeden všechno. Když nejsem, znamenají pro mě muži obecně hodně, ale především z hlediska zábavy.

Jana, 19 let

Každá žena potřebuje muže. Potřebuje partnera, o kterého se může opřít, potřebuje porozumění, projev citu, otce pro své děti. Feministky, které si myslí, že žena je samostatná a dokáže si poradit bez muže sama, neuznávám. Každopádně toto pravidlo platí také naopak. Muž potřebuje ženu stejně jako ona jeho.

Vladislava, 20 let

Příjemné potěšení (chvílema), někoho o koho se můžeš opřít…

Lenka, 21 let

Můžete mít štěstí a narazíte na bezva „chlapa“ a myslím si, že ten nepotřebuje osvětlovat vztahy mezi mužem a ženou. A stejně je to i naopak…někomu prostě nepomůže ani svěcená voda a někdo se poučí, ale poučí se stejně jen a jen že vztahů, když dostane přes tlamku. :-) Pro mě zamenají muži, tedy lépe řečeno muž, všechno. Já vím, že já bych bez něj nemohla existovat. Ráda mu to dávám najevo, ale víte, nesmí toho zneužívat.Vždycky poznám, kdy toho zneužívá. Zkrátka se potřebují o někoho opřít. Aby mě někdo (ON) vzal do náručí a dál mi najevo, že mě má rád. Tím ale nemyslím, aby mi říkal 10× za den, jak mě miluje. Chci, aby se o mě někdo hezky „staral“. Na druhou stranu nesnáším, když mi je chlap neustále v patách a vyčítá mi, že nemám čas. Víte, chodím do práce, do školy a ještě dost sportují a to jsou věci, které si neodepřu. Je mi 21let – tak co proč bych si taky ještě odpírala, že? :-)

Martina, 23 let

To souvisí s tím, proč vlastně hledám vhodného může ke své osobě. Muž by měl být můj přítel a partner do pohody i do těžších životních chvil

Daniela, 25let

Muž pro mě představuje životního druha, oporu, lásku, kterou mohu někomu dát.

Milada, 27 let

Muži v mém životě znamenají to příslovečné „nebýt sama“.

Jana, 28 let

Abych pravdu řekla, těžká otázka….Muži jsou nedílnou součástí mého života jako přátelé a kamarádi. Vzhledem k tomu, že jsem heterosexuální, jsou samozřejmě někteří i potencionálními partnery, na které jsou, jako na partnery, samozřejmě jiná měřítka.

Jitka, 30 let

Muž pro mne znamená úplnou rodinu, zázemí, ale i nepořádek a vybíravost při jídle. Prostě život!

Co se Vám líbí na mužích?

Alena, 15 let

Zadeček, oči, úsměv.

Michala, 17 let

Jiskra, pokud ji muž nemá je to zabitý.

Katka, 18 let

Přirozené charisma, vtip a inteligence.

Vladislava, 20 let

Někdy jejich rovnost a v některých případech i upřímnost sami k sobě…

Lenka, 21 let

Co se mi líbí na mužích? To je dost široké téma, ale hlavně se to nedá přenést na všechny..jen na ty vybrané. Víte, muži nemusí být krásní, jako ženy. Mužům stačí, aby měli alespoň trošku sportovní postavu a sympatický obličej, aby si ho žena všimla…

Martina, 23 let

Umí být více upřímní než ženy.

Daniela, 25let

Jejich důstojnost, náhled nad určité věci, jejich mužnost.

Milada, 27 let

Nemám vyhraněný názor, jaké osobnostní vlastnosti se mi na mužích líbí, je však pravda, že i já dávám při prvním setkání hodně na celkovou vizáž, tedy pokud muž vypadá jako neurvalec nebo jako bezdomovec, nemá šanci. Mám tedy ráda, když jsou muži slušivé ostříhaní, hladce oholení a slušné oblečení.

Jana, 28 let

Odpověď na tuto otázku bych rozdělila do dvou části:
VZHLED: první, čeho si na muži já jako žena všimnu, je spíš vjem čichový :-). Nevím, jestli se dá zařadit do vzhledově části, ale přesto je prvním. Jestliže je tento vjem pozitivní, přijdou na řadu oči, pak ruce a následně kompletní dojem.
LIDSKA DUŠE: která se na první pohled těžko pozná, je k tomu třeba s mužem mluvit a pozorovat, jak se chová. Samozřejmě důležitá je inteligence a následně další důležité vlastnosti, jako např. chování vůči mně jako ženě, určitá míra pochopení, vstřícnosti, ohleduplnosti a tolerantnosti. Samozřejmě, že by se našla další škála vlastností, ale to se většinou pozná až o dost později.

Jitka, 30 let

Miluji tzv. kravaťáky, jsem u vytržení, když muž voní čistotou a mužnou kolínskou a když je vkusně oblečen.

Jaké jednání ze strany muže Vás těší?

Alena, 15 let

Když je milej a upřímnej.

Michala, 17 let

Komplimenty, INTELIGENCE!!!

Katka, 18 let

Charakterní, gentlemanské, ohleduplně.

Jana, 19 let

Líbí se mi, když se nebojí mě pohladit nebo políbit ve společnosti nebo mě drží za ruku, když spolu kamkoliv vyrazíme. Líbí se mi, když se mě dovede zastat, třeba i před svými kamarády, pomůže mi obhájit svůj názor, a nebojí se přiznat, že mě má rád. A hrozně se mi líbí, když mě před kamarády oslovuje stejně jako když jsme spolu sami :-O) Ale to se mi stalo jen jednou a asi taky naposled…

Vladislava, 20 let

Úcta a respekt.

Martina, 23 let

Upřímnost, pochopení, tolerance…

Daniela, 25let

Jelikož jsem studovala, tak mě brali muži spíše jako kamarádku a pak z toho vyplynulo partnerství, ale nechovali se ke mně jako k ženě.

Milada, 27 let

Muž nemusí být za každou cenu romantický. Těší mě takové jednání, kdy mě muž nebere jako méněcennou bytost, která musí být za každou méně inteligentní.

Jana, 28 let

Myslím, že i na tuto otázku jsem již téměř odpověděla v předešlých dotazech. Jen snad mohu dodat, že asi jako každou ženu mě těší zájem pro mě sympatického může, který se může projevovat různými vlastnostmi, které jsem již popsala, příp. i kytičkou, či něčím malým. Prostě a jednoduše já myslím na tebe, ty myslíš na mě…

Jitka, 30 let

Pozornost, slušnost a inteligence.

Co Vám na mužích vadí?

Alena, 15 let

Některý maj vysoký sebevědomí.

Michala, 17 let

Ješitnost a sobeckost.

Katka, 18 let

Ješitnost.

Jana, 19 let

Většina mužů má stále potřebu si něco dokazovat. Potřebují vědět, že je ženy zbožňují a to mi opravdu vadí.

Vladislava, 20 let

Chlubivost, arogance-egoismus, nestarostlivost, sobeckost, neohleduplnost, dlouhé vedení, nedochvilnost, … nedokáží se omluvit a přiznat chybu.

Lenka, 21 let

Jak na kterých. To je individuální. Ale obecně je to asi ta zbabělost říct ženě pravdu. Prostě přijít a říct. Ne hnusné – jemně, ale pravdu.

Martina, 23 let

To je individuální … myslím, že každý má chyby a je jen na ženě, zda ty chyby bude tolerovat.

Daniela, 25let

Jako by zapomněli být zodpovědní, ale každý člověk je nějaký, nikdo není dokonalý. V zásadě nic, beru člověka jako individuální bytost.

Milada, 27 let

Na mužích mi na první pohled vadí, když jsou neupravení, a z povahového hlediska když jsou vůči ženám hrubí a neurvalí.

Jana, 28 let

Že spousta mužů považuje dobré vlastnosti popsané výše za něco, co se nenosí a mnohokrát se je stydí projevit, aby se jim ostatní muži nesmáli.Také mi velmi vadí, že spousta mužů se jen málo zabývá tématem osobní hygiena.

Jitka, 30 let

Vulgarita, zápach, neupravenost, nestálost a sobeckost.!!!

Jaké chování shazuje skutečného chlapa na úroveň mužského?

Alena, 15 let

Když se počurá u hororu.

Katka, 18 let

Pudové.

Jana, 19 let

Přetvářka, lež.

Vladislava, 20 let

??? trucování

Lenka, 21 let

Tomu přesně nerozumím? Skutečný chlap je ten, který je férový, hodný, má smysl pro humor a má cosi chlapeckého v očích.. Mužský…nevím, co máte na mysli. Ale pokud jde o tzv. „frajírka“, tak to je chování, kterým dává najevo, jak je dobrej, jaký to je bourák, ale skutek útek. To jsou chlapi, kterých já si nevážím. Oni nemaj charakter…a tak aby ženu upoutali, chovaj se jak vypatlanci.

Martina, 23 let

Tak to opravdu nevím…

Milada, 27 let

Hrubost vůči okolí, neschopnost se podřídit situaci, ve které se ocitne, nadávky.

Jana, 28 let

Nechovat se k ženě jako k ženě, ale spíš jako pán tvorstva. Někdy je to možné přirovnat až k patriarchátu.

Jitka, 30 let

A kde je hranice mezi Chlapem a Mužským?

Jaké chování u muže Vám pomáhá cítit se více žensky?

Alena, 15 let

Když vás chytne za boky a hluboce vás políbí.

Michala, 17 let

Komplimenty, a když má oči jen pro mě.

Katka, 18 let

Ochraňovatelské, romantické.

Jana, 19 let

Ohleduplnost, galantnost.

Vladislava, 20 let

Ochrana, starostlivost, jemnost.

Lenka, 21 let

Když mě pustí do dveří, pomůže do kabátu…mimo to, když mě třeba hladí po tváří a po vláskách. Něžně doteky a pohledy. Občas že mě překvapí kytičkou…Ale takové chování musí mít chlap prostě v sobě…pozornost – to je to slovo.

Martina, 23 let

Ohleduplnost…

Daniela, 25let

Když umí být něžný a umí pohladit, dát své city a oporu najevo.

Milada, 27 let

Když mě muž obejme v tu správnou chvíli, kdy to potřebuju.

Jana, 28 let

To jsem, myslím, již výše popsala…muž by se měl k ženě chovat ohleduplně a pozorně.

Jitka, 30 let

Galantnost a pozornost.

Jakou roli hraje v životě ženy milování?

Alena, 15 let

Docela velkou!

Michala, 17 let

Velkou.

Katka, 18 let

Záleží na konkrétní ženě, pro mě znamená hodně.

Jana, 19 let

Prožívat rozkoš je pro ženu výjimečné. Nikdo by se o to neměl vědomě připravovat. Milování je nádherné a v hezkém vztahu to znamená splynutí duší, projev největší lásky. Proto je nutné rozlišovat milování od sexu.

Vladislava, 20 let

Hodně velkou, spojení duší.

Lenka, 21 let

Velkou. Teda u mě. Vím, že existují ženy, které jsou osprchované dřív, než manžel přijde domů a uléhají s bolením hlavy…To já ale nejsem. Sex mám ráda…musí být ale dobrý..je sex a  sex. Nemusím to mít za každou cenu. Víte, jak se to říká…Než-li špatné kafe, žádné kafe.

Martina, 23 let

Milování hraje důležitou roli, nejen v životě ženy…

Daniela, 25let

Důležitou, je to vyvrcholení toho vztahu, lásky.

Milada, 27 let

Velice příjemnou. Je to jedna z těch příjemnějších aktivit, které lze provádět. Rozhodně je to příjemnější než například uklízení, i když si muži myslí, jak rády ho ženy provádí.

Jana, 28 let

Samozřejmě velkou, ale myslím si, že nikoli zásadní. Tím navazuji na to, co jsem již dříve řekla – upřednostňuji kvalitu před kvantitou.

Jitka, 30 let

Jistě že velkou. Pro ženu je to předání se sebe sama druhému se vším, co k tomu patří. Je zranitelná, citlivá a mnohdy má při milování pocit, že je odpovědná za toto celé, co se právě děje.

Co se při milování líbí ženskému tělu?

Alena, 15 let

Mnoho věcí.

Michala, 17 let

Laskání.

Katka, 18 let

Záleží na náladě. Od něžnosti až po zvrhlosti.

Jana, 19 let

Něžnost, ohleduplnost, spokojenost partnera. Lehounké hlazení, pevné objímání, orální sex.

Vladislava, 20 let

Hlazení – mazlení.

Lenka, 21 let

Každému se líbí něco jiného. A také záleží na náladě a na chlapovi. :-O

Martina, 23 let

Něžnosti.

Daniela, 25let

Všechno hlazení, mazlení, líbání, ale nic násilného co by bolelo.

Milada, 27 let

Určitě hlazení, a to ne jen po těch nejerotičtejsích místech. I samotný pohlavní styk se líbí, ale ani jedno z toho bych neupřednostňovala.

Jana, 28 let

To, že ten, který se ho dotýká je něžný a milující.

Jitka, 30 let

Opět otázka, která je individuální, každá žena má jiné pocity, nelze odpovědět pouze jednou. Jsem přesvědčena, že něhou a čistotou nepohrdne žádná žena, ale každá k tomu bude ještě preferovat něco jiného.

Záleží ženě na délce, tvaru mužského přirození?

Alena, 15 let

Ne-e.

Michala, 17 let

Jo.

Katka, 18 let

Ano.

Jana, 19 let

Můj názor je, že ano. Sice všude čtu, že na tom nezáleží, ale mě by extrémně malý, nebo naopak extrémně velký asi vadil. Musím to přeci cítit a protože mám ráda také tvrdší sex, nesmí mi ublížit.

Vladislava, 20 let

Některým jo.

Lenka, 21 let

Ano záleží. Ale na druhé straně také záleží, co s ním ten muž umí…a jak říkám…taky jak moc ho žena miluje…

Martina, 23 let

Jak které ženě na tom záleží … mně ne.

Daniela, 25let

To vůbec ne. Já si vážím všech částí těla. Když miluji, tak se vším všudy.

Milada, 27 let

Záleží, ale ne z hlediska „čím větčí, tím lepší“. Je potřeba, aby se partneři velikostně k sobě hodili. I ženská přirození mají různé tvary a velikosti.

Jana, 28 let

Opět nemohu paušalizovat, ale myslím, že převážně ne.

Jitka, 30 let

Jistě že ano, jako muži na ženské. Pokud má dojít ke stoprocentnímu uspokojení, musí tvar i délka ženě vyhovovat.

Co by měl muž v intimní oblasti vědět o ženě?

Katka, 18 let

Co má řada a jestli si čistí zuby :-)

Jana, 19 let

Jak si s ní hrát, aby jí to bylo příjemné.

Vladislava, 20 let

Všechno co se ji líbí a co se ji nelíbí.

Lenka, 21 let

Co má ráda, co se ji líbí a naopak hlavně to, co se ji hnusí. Jestli to, co on požaduje, je pro ní splnitelné a stejně tak zábavné jako pro něj.

Martina, 23 let

Co má ráda.

Daniela, 25let

Být k ní vždy něžný a opatrný.

Milada, 27 let

Žena potřebuje pro milování předehru, aby se stihla trochu „promazat“ pro případný styk, i orgasmus je pro ní lépe dosažitelný, když není vše honem. Dále by měl muž vědět, že žena se během svého měsíčního cyklu mění, takže to, co se jí líbí jeden týden, se jí nemusí líbit druhý týden.

Jana, 28 let

Každá žena je individualita sama o sobě, a tak každá upřednostňuje něco jiného. Myslím, že by muž měl ženu poznat po její duševní stránce, a pak bude mít jistě lehčí vše v intimní oblasti.Vzhledem k tomu, že jsem veskrze člověk romantický, pak nemohu než říct, že by muži měli být něžní a pozorní, a toho samého se pak dostane i jim.

Jitka, 30 let

Pokud chce muž ženu uspokojit, tak by měl vědět čím. Pokud ji používá jako nástroj ke svému uspokojení, měl by přejít na náhražky k tomu vyráběné! Žena má cit a duši, není pro ženu nic horšího, než muž, který uspokojí sebe, sesune se vedle ženy, zapálí si cigaretu a po jejím dokouření spokojeně usíná.



Rozsáhlejší zpovědi s dalšími zajímavými otázkami najdete [zde]

Qark | 09. 05. 2005 20:42 | Komentáře: 6 | ::O ženských


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
Hondrej 10. 05. 2005 23:16

Z mužského pohledu by to tam nebylo? :-)
Ne že by mě to zajímalo, ale …

Reakce na komentář: Qark #2Načítám náhled komentáře...

2
Qark url 10. 05. 2005 23:20

Reakce na Hondrej #1Načítám náhled komentáře...: Jasně, tady to máš i z mužského pohledu.


3
Ash 11. 05. 2005 00:14

Slušný výběr Qarku! Takových myšlenek a člověk ani nemusí vytáhnout paty z baráku :-) Až bude čas si to pročtu celé :-) Já se v reálu ponejvíc setkal s tím "někoho o koho se mohu opřít, kdo mě podrží, když bude třeba". A to kupodivu i u těch chronicky samostatných a pohodových dívek, kde bych zrovna tohle na prvním místě vůbec nečekal. Takže myslím, že je asi přecejen docela dobré být trochu schopný být oporou …a nebýt moc podrazák :-)


4
Michal 28. 07. 2006 22:21

Já si myslim,že některé tyto myšlenky jsou určitě zajímavé.Ale je tu vidět,že ta dotyčná žena mluví o svém partnerovi a ne jak to pořádně vidí.Aspoň já to tak vidím.Ale rozhodně good.


5
LUCKA 28. 07. 2006 22:26

stotožnuju se s michalem…je to jistě velice bystrý muž(chlapec) ale zajímavá stránka!!!


6
hebron 27. 08. 2006 20:49

LoL, tak podle tohohle pruzkumu sem idealni chlap :-D Dobrej vtip, ale privedl me k uvaze o internetovych seznamkach – Kdysi sem zkousel se seznamovat i touhle cestou – psal sem 100% pravdivy informace, kde bylo vesmes to, co podle toho pruzkumu bylo zadouci a zadany… Vysledek? Co by kdo cekal, ze? :-D Nikdy se zadna neozvala, bylo to proste nezajimavy, vsedni, obycejny…
Chci tim akorat rict, ze to, jak se vyjadrily damy v pruzkumu, je pekny, neplati to ale o seznameni na netu. Je to trochu paradox, kdyz se jich ptali prave na seznamovacim serveru…;)

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.