QARK.net — Jak jsem obdivuhodně tancoval
Jak jsem obdivuhodně tancoval

Jak jsem obdivuhodně tancoval

Včera jsem šel s kamarády na ples plný nádherných mladých děvčat. Šlo o ples obchodní akademie. Pochopitelně jsme tam nešel tančit, ale spravit si očko pohledem na krásná tělíčka. Tancovat totiž vůbec neumím. Nemám rytmus, moje taneční pohyby nejsou vláčné, jsem prostě dřevo. Ale to se občas při pozdním ploužáčku ztratí.


Na ples jsme přišli, když už byl v plném proudu, posilněni nějakým tím pivíčkem. Cítil jsem se vážně dobře, sako mi sluší jako nikomu jinému a množství krasavic bylo příslibem příjemného večera. Všechno probíhalo naprosto skvěle, ale jen do chvíle, kdy ke mně přišla ta nejkrásnější holka, na kterou jsem už nějakou chvilku házel očko. Vzala mě za ruku a beze slova mě táhla na parket. Bránil jsem se, že netancuji, ale nějak to nezabíralo. Asi tomu nevěřila a navíc zrovna hráli nějaké disko. První minutu jsem se cítil vážně hrozně, nešlo mi to ani trošku, ale zatnul jsem zuby a vzpomněl jsem si na heslo: „Miluj, jako by tě nikdo nezklamal a tancuj, jako by se nikdo nedíval.“, a šel jsem do toho naplno.

Vykašlal jsme se na to, že mi to nejde. Ta holka byla fajn, celou dobu mě držela za ruku a dívala se mi do očí, i přesto, že se určitě mohla potrhat smíchy. Po třech tancích hudebníci dali pauzu a já se rozhlídl kolem. V životě mě nesledovalo tolik lidí. Když jsem odcházel, tak si na mě někteří dokonce ukazovali, a tak divně se pochichtávali. No co, taková už je popularita. Tu dívku jsem od té doby neviděl, a proto bych jí chtěl poděkovat aspoň tady. Povedlo se jí něco, co se ostatním nepovedlo několik let.

Ale víte co je na tom to nejkrásnější? Občas tím, že přinesete něco na oltář důstojnosti, získáte na ceně. Od té chvíle jsem totiž neměl o slečny nouzi. Povídaly si se mnou, obklopovaly mne, protože jsem byl něco víc než ti ostatní, co si jen hráli na drsňáky. Ten večer, i tu noc, jsem si vážně užil.

Qark | 12. 02. 2005 22:02 | Komentáře: 7 | ::O mužích


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
thomas 13. 02. 2005 13:42

Pěkný příběh, máš zajímavý styl, jen malá poznámečka, bohužel pro Tebe se časově zaplétáš a působí to nesouvisle – bylo to "včera" a "od té doby jsi dívku neviděl" … nevěšej hlavu, třeba se ozve … ještě asi dospává po včerejším nekonečném tanci s Tebou :-)

Reakce na komentář: Qark #2Načítám náhled komentáře...

2
Qark url 13. 02. 2005 13:54

Reakce na thomas #1Načítám náhled komentáře...: Sakrys, mas pravdu. "Od te doby" je vazne delsi casovy usek, nez "vcera". Diky, dam si na to priste pozor.


3
hanka 16. 02. 2005 10:53

Na mě většinou taky tak "divně" koukaj, když tancuju…. ale mně je to v tu chvíli zrovna vcelku jedno… hlavně že si to užívám :-D


4
d 09. 12. 2005 21:46

nebylo to náhodou na oa Pionýrská?


5
Sawyer Flynn 15. 04. 2006 13:30

Teda, ty musíš bejt kusanec, když si pro tebe sama přijde a vytáhne tě na parket jenom když po ní házíš očkem. To já se setkávám tak možná s vyhejbavym pohledem typu "jsem hrozně důležitá a hrozně busy ("bizy"))


6
defekt 05. 11. 2006 17:04

jednou jeden chytrej člověk prohlásil (sorry, kdo to byl mám napsaný doma)
Pokud chceš něčeho dosáhnout, musíš se smířit s tím, že budeš za hlupáka.


7
jaro p 06. 11. 2006 12:01

Qark, ty to máš neaké ľahké. Kam prídeš, dievčatá idú po tebe.
Pred týždňom som sa votrel na medický ples. Šiel som tam s bratrancom a jeho slečnou, ktorí tam študujú.
Hádzanie očkom mi akosi nepomohlo. A to som nešiel baliť, len si zatancovať.
O tanec som musel poprosiť 8 slečien, kým jedna šla.
Aj to sa jej moc nechcelo. Mnohé tam boli samé, tam som problém nevidel.
Je to škoda, po sedem ročnej pauze to bol prvý ples, na ktorom som bol. Len som sa utvrdil, že bez partnerky na ples nemá význam ísť.

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.