QARK.net — Klíče
Klíče

Klíče

Klíče

Stál jsme přede dveřmi a v ruce jsem měl dva klíče. Šel jsem je vrátit. Stačilo jen zaklepat a vejít, položit klíče na stůl a zmizet. Ale to není jen tak. Určitě jste už všichni někdy vraceli klíče. Třeba klíče od svých bývalých partnerů. Vraceli jste je a zdálo se vám, že se vám před očima zavírá brána plná minulých vzpomínek.

Bez klíčů jste nevítaní, nechtění, jste sami. Já jsem dnes vracel jen obyčejné klíče z práce, a přesto mi to bylo líto. Práci jsem sice nemiloval, ale ty klíče mi už přirostly k srdci. Vzpomínám na ta rána, jak jsem s nimi zmrzlou rukou odemykal protáčející se zámek. A dneska večer to všechno skončilo. Položil jsem klíče na stůl a cítil, jak se za mnou zavírá kousek života.

Ale když něco starého končí, tak něco nového začíná. Vrátil jsem jedny klíče a dostanu další. A možná, že se mi s nimi bude odemykat lépe a zámek se už nebude protáčet.


Qark | 10. 02. 2005 22:37 | Komentáře: 2 | ::Různé


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
hanka 16. 02. 2005 10:46

No já ke klíčům můžu říct pouze jedno…. pořád je hledám :-D


2
Dan 26. 12. 2005 23:53

Nevím co je horší, jestli klíče vracet nebo je chtít vrátit. :/

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.