QARK.net — Kam směřujeme?
Kam směřujeme?

Kam směřujeme?

Omlouvám se, že dnešní úvaha nebude o ženách a ani o mužích. Nebude se v ní objevovat anální sex, svázané lačné blondýnky, rudá tanga ani jiné spodní prádlo. Bude prostě jen tak, o životě a hlavně o tom, jak se všechno kolem nás mění a jen proto, že jsme dostatečně mladí a přizpůsobiví, dokážeme na to všechno reagovat. Ale jak dlouho to vydržíme?


Mé babičce je přes devadesát let. Úctyhodný kus života. Babička zvládne běh, dřep, výskok. Neskutečné v jejím věku. A tahle čiperná babička se mě dnes zeptala jestli „pětikilo“ je pět set korun, nebo pět tisíc.

Běžné slovo, které denně používáme, zaskočilo moji babičku, a já začal přemýšlet, kam vlastně směřujeme. To, že dnes dokážu velmi dobře pracovat s počítačem, mi jistě v jejím věku nebude co platné. Budu snad pořád tak technicky zdatný? Asi ne. Vždyť vývoj jde tak děsně moc dopředu, že nás všechny starší prostě jednou převálcují ti mladší. To je prostě fakt. Přiznám se však, že mi to tak nevadí, pokud taky v devadesáti zvládnu bez problému dřep s výskokem.

Qark | 21. 05. 2005 23:39 | Komentáře: 7 | ::Jen tak


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
ED 22. 05. 2005 09:46

Hergot a já už se těšil že bude něco o análu… :-)


2
pjotr 22. 05. 2005 11:04

Teším sa na ten vek, už nebudem robiť nič :-) Len či sa vnúčatá nebudú pýtať mňa :-D toho sa ale nebojím.. som zvedavý, čo sa ich budem ja pýtať ;-)

Reakce na komentář: krtek #4Načítám náhled komentáře...

3
Navi 23. 05. 2005 02:25

Ja se pomerne divim, ze vetsina z nas tolik tihne k doziti se co nejvice let… Snazim se najit si cil, ktery bych zvladl do 60ti a az ho dokoncim, tak budu spokojene cekat na Smrt, najdu si jiny nebo vyuziju Futurama Suicide Budky – ale mit za cil "dozit se co nejvice" mi prijde ujete.

Reakce na komentář: Bob #5Načítám náhled komentáře..., BZimage #6Načítám náhled komentáře...

4
krtek 09. 01. 2006 00:53

Reakce na pjotr #2Načítám náhled komentáře...: tes se vrati se ti to cos delal celej zivot ostatnim


5
Bob 02. 03. 2006 13:36

Reakce na Navi #3Načítám náhled komentáře...: Myslim si, ze na tom dozit se co nejvice let neni nic ujeteho. Kazdy clovek ma pud sebezachovy, takze si myslim ze jsou to pouze mladistve drsnacke reci. Jestlize ne tak zrejme moc nemas chut ze zivota, ale to je pouze tvoje vec.


6
BZimage 27. 05. 2006 21:23

Reakce na Navi #3Načítám náhled komentáře...: Rychle a bezbolestně nebo pomalu a mučivě? :-)


7
mr.cmd 02. 08. 2006 16:37

no to ja to pocituji uz ted a to je mi teprve sestnact. vemte si treba nove mobilni telefony. hiri to barvama a cim je to "maxiultramultimedialnejsi" tak tim je to lepsi. zvlaste holky si pomoci mms posilaj naky super vobrazky a uplne maximalne utracej za picoviny. me staci telefonovat a psat sms a maximalne tak mozna vyuziju gprs/edge. pouzivam stale 5110 a staci mi to…
a vzhledem k tomu ze jsem konzolovej maniak a commandlajna je muj zivot tak se bojim ze budouctnost se bude odvijet "multimedialnosti" a podobnejma zbytecnejma slovama nekam smerem k windows vista.
doufam ze linux se tomuhle pristupu obloukem vyhne.

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.