QARK.net — Má chlap pořádně smrdět?
Má chlap pořádně smrdět?

Má chlap pořádně smrdět?

Jeden můj kamarád s oblibou říkává, že chlap má smrdět i z fotky. Jenže já dnes byl nakupovat a v hypemarketu u sýrů chvilku poslouchal dvě slečny, které na tohle téma vedly řeč. Já vím, poslouchat cizí lidi se nemá, takže jestli vám to vadí, dál už raději nečtěte.


Ty dvě slečny se bavily o nějakém chlapovi z práce. Všimli jste si někdy jak se holky baví o mužích? Z jejich povídání byste portrét nenakreslili.

Děvčata mluvila o tom, jak má krásné ruce, pěkný úsměv, zajímavý zadek, a že je strašně milý. Ale co mě nejvíc zaujalo, bylo, když se holky rozplývaly nad tím, jak krásně voní, a jak mu to sluší. Vypadalo to, jako by to byla ta nejmužnější věc na světě. Pěkně vonět, být upravený a oholený.

Takže chlapi, pozor! Zarostlý, zpocený chlap už dávno není moderní. A co teprve váš dech! Není nic odpudivějšího, než váš dech páchnoucí po cigaretách, nevyčištěných zubech, cibuli, česneku, pivu… no dál už snad ani nemusím pokračovat. Dneska se cení něco úplně jiného. Zkuste o sebe trošku dbát, nemusí z vás být metrosexuál, ale zálesákům už odzvonilo. Jediná chvilka, kdy může chlap být cítit potem, je při a po sexu.

Qark | 23. 05. 2005 21:17 | Komentáře: 17 | ::O mužích


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
pjotr 23. 05. 2005 21:30

a ešte pri basketbale (dodatok k poslednej vete)

:-D


2
3alista 24. 05. 2005 17:56

nebo po treninku biketrialu ;-) (dodatek k dodatku poslední věty)

Reakce na komentář: Marcellus #3Načítám náhled komentáře...

3
Marcellus 25. 05. 2005 15:22

Reakce na 3alista #2Načítám náhled komentáře...: Hih, to jo :-) Biketrial je pekna drina :-)


4
Ash 25. 05. 2005 16:29

Pěkná dřina není jen to, co se nedělá pořádně.


5
¨FuKr0tH 29. 05. 2005 20:20

jeste dodatek k posledni vete skateboarding je drina voskouseno


6
x 09. 06. 2005 19:11

a pri poradne jizde na motorce


7
hissun 10. 06. 2005 14:30

Zálesáci holt hledají zálesačky :-O)
(nejde až tak o ten smrad ale o přístup)


8
Harri 07. 11. 2005 21:00

Fuuuj, uplně sem si toho chlapa, co smrdi představila a de na mě emesis. Vždyt je uplně jasny, ne, že by měl chlap vonět. protože to, jak kluk voni, je děsně sexy… ani o tom třeba nemusi vědět :-) doporučuju se vonět. A použivat ustni vodu, pokud kouřite.Nebo aspon žvykačky.


9
hoj 07. 08. 2006 00:43

přesně….chlap musí kráááásně vonět to ho dělá přitažlivýho,krásnýho k sežrání


10
waratah 29. 01. 2007 14:43

No nevím…vousy podle mě někdy zas až tak úplně na škodu nejsou, pokud je teda dotyčný nemá jako Rumcajs…

Reakce na komentář: RE5PEKT #11Načítám náhled komentáře...

11
RE5PEKT 09. 03. 2007 18:13

Reakce na waratah #10Načítám náhled komentáře...: jako že by jsi s ním česal bobra? no nevim


12
Tommy 22. 07. 2007 12:38

každý o sebe musí nějakým způsobem dbát,ale nic se nemá přehánět…proto nemám rád ideologii metrosexuálů.musí být přece nějaká hranice mezi mužem a ženou,ikdyž se doba a trendy neustále měmní a vyvíjejí.metrouši sou podle mě jen lidi(ne chlapy),kteří neumí nijak jinak upoutat svou pozornost.upozorňuji,že je to pouze můj názor,každý to může vidět jinak.důležitá je prostě higiena a to tělesná,ustní a také duševní.také je důležité používat deodorant a občas na sebe stříknout i nějakou tu kolínskou.když tohle chlap bude dodržovat,tak je to naprosto dostačující.


13
Karel Štědrý 27. 07. 2007 11:47

Inu, tak nějak si myslím, že je rozdíl brát někoho kdo se o sebe stará jako metrosexuála.

Jsem chlap. Vypadám normálně, ale občas mám kožní problémy. To se stane kdekomu. Nevidím důvod, proč se o tu kůži nestarat, aby se to nestávalo..

Mám celkem.. dejmee tomu chlupatej problém.. a tak to zkracuju. Téměř všude (nohy ne), protože jsou ty potvory moc dlouhý. Ale nepříjdu si jako metrosexuál.

Myju se pravidelně a pravidelně si čistím zuby.. Nevím, představa líbání se s někým, kdo před několika hodinama jedl cosi sladkýho, a mezi tím nepoužil ani žvýkačku, mi přijde dosti.. nesympatická.

Mám většinou nagelovaný vlasy. Proč? Protože jinak vypadám jako debil. Tak si musím každý ráno kůli tomu umýt hlavu, a upravit ten tvar gelem, protože jinak bych vypadal asi jako květák. Nepřijdu si jako metrosexuál, ani jako šampon.

Používám krém na ruce. Proč? Protože je mám hrozně vysušený. Což znamená že voní a jsou jemný. Ikdyž pracuju rukama na zahradě (je pravda že práci mám IT, tedy nějaká dřina nehrozí) nemám je sedřený ten krém udělá svoje. A některým holkám to přijde super, někomu to přijde zvláštní.. ale víceméně nikdo neprotestoval. Hlavně, mě se nestahuje kůže a nemám pocit že mi ruce prasknou.. nepřipadnu si jako metrosexuál.

S chlupatým problémem souvisí obočí. Ne že bych si ho vytrhával přesně do tvaru, ale když se mi začně dělat egyptský větvička (srůstání obočí uprostřed) nebo se objevují nějaký chloupky mezi obočím a vlasama, jdou prostě pryč. Už tak je hustý, ale to mi nevadí. Ale není nic víceméně kolem takže je to upravenější. Ale nepřijdu si jako metrosexuál.

Cvičím. Hodně. A na trénincích to bývá celkem síla (z okolních kolegů, ty páry jsou fakt sado maso). Nevím, já prostě ani po tréninku nesmrdím, a nevšiml sem si, že by to holky přitahovalo (smrad ze zátěže). Ono stačí prostě se občas opravu umýt, ne jen opláchnout :-)

Podle mě je metrosexuál někdo, kdo to přehání. Někdo, kdo má rád hlavně a jen sebe, tráví před zrcadlem spoustu času. Nekdo kdo si právě to obočí vytrhá do konkrétného tvaru, použije pudr na zamaskování zbytků vyrážky na obličeji, neznám obecnou přesnou definici.. (a na google a wikipedii sem línej) ale prostě, se mi neche sebe zařadit do metrouše, když si myslím že to nejsem.

Jakej máte názor vy? Dělám toho i víc, ale tohle jako ukázka stačí.

Reakce na komentář: Next #14Načítám náhled komentáře..., Dani #15Načítám náhled komentáře...

14
Next 27. 07. 2007 13:07

Reakce na Karel Štědrý #13Načítám náhled komentáře...:
Doufam, ze muj budouci bude presne takovy typ. Mam rada, kdyz nekdo o sebe pecuje a kdybys byl rovnou vyzorem jako metrosexual (byt metrosexual i psychicky – tak to uz je o necem jinem), tak by se mi to rozhodne libilo.

Nemam rada ten chlupatej pancir kdekoliv na tele..mozna jeste ty nohy snesu :-) I kdyz, i to se da alespon zkratit klasickym strojkem na vlasy.

Upravene oboci je pro mne i u muzu neco jako standard..

Takze pro me metrosexual rozhodne nejses.


15
Dani 27. 07. 2007 13:23

Reakce na Karel Štědrý #13Načítám náhled komentáře...: Teď jsi mě rozesmál, pěkný příspěvek! :-D Souhlasím s Next, chlap o sebe musí pečovat, akorát by to nemělo přerůst v obscesi. Já například pozoruju u hodně kluků hlavně teď v létě strašně zanedbané nohy, zarostlé a zažloutlé nehty u nohou… Takového chlapa prostě nemůžu..
Jinak se mi líbí chlapi bez chlupů, ale když je někdo má, tak to neodsuzuji, ne každému se hladcí chlapi líbí…(tohle snad není otázka hygieny). Jo, taky kolegové v práci velmi často nosí třeba jedno triko celý týden a pak zase jiné další týden a pořád ty samé kalhoty a boty. To je taky síla. Někteří moc nevoní…
Na obočí jsem se u chlapů nikdy nedívala, tak nevím.
Navoněný chlap, oholen, v čistém obelčení a každý den v jiném triku /myslím, že by člověk do práce neměl mít v týdnu na sobě dvakrat to samé triko) jakož i čisté nehty a zuby :-P považuji za samozřejmost, jinak u mě kluk od začátku nemá šanci.

Pečujte o sebe!!! 8-)

Reakce na komentář: Next #16Načítám náhled komentáře...

16
Next 27. 07. 2007 13:47

Reakce na Dani #15Načítám náhled komentáře...:

Souhlasim az na to stejne tricko v jeden tyden. Pokud je to po vyprani, tak mi to z hlediska 'modniho' vubec nevadi. Nekdo rad nosi jenom cerne tricka, a v tom pripade jich nemusi mit hned 20. :-)


17
Tommy 01. 08. 2007 21:09

Rád bych reagoval na příspěvek tady od Karla.Například k těm vysušeným rukám po práci.Je naprosto normální si je ošeřit,pokud to vyžadují.Abych pravdu řekl,tak je celkem těžké slovně definovat metrosexuála.Ty si ty ruce ošetříš,protože to vyžadují,ale metrosexuál takovou práci,při které by si mohl nějak znečisti ruce,nedej bože vysušit,ani nedělal.To je ten podstatný rozdíl,který dělá z chlapa metrouše.myslím si že metrosexuálem musí být člověk uvnitř,není to pouze vizuální vjem.Jak sem již psal,je prostě důležitá higiena,decentní vůně a samo upravené oblečení.Nějaký smrad je nepřípustný a je pravdou,že smrad z úst je naprosto odporný.Toto dokáže daného člověka absolutně znemožnit a navíc si to lidé velmi snadno zapamatují…

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.