QARK.net — Kniha: Ulovte si ji aneb jak na lásku
Kniha: Ulovte si ji aneb jak na lásku

Kniha: Ulovte si ji aneb jak na lásku

Ulovte si ji aneb jak na lásku

„Jak na ženy, jak s nimi a jak bez nich.“



To nejlepší z tohoto webu, týkající se převážně tématu „jak sbalit holku“, nyní vychází knižně pod názvem Ulovte si ji aneb jak na lásku. Jednotlivé texty byly upraveny, rozšířeny, doplněny, vylepšeny a hlavně přepracovány do knižní podoby, takže jsou nyní dostupné v ucelené formě všem čtenářům.


Celá kniha je souborem pečlivě vybraných článků, rozdělených do pěti základních kategorií (Příprava na balení, Balení, Rande, VztahRozchod). Ty vás provedou od přípravy k balení a oslovení dívky až ke vztahu a najdete v nich dokonce i několik námětů, jak se vyrovnat s bolestí po rozchodu. Důležité je, že články v knize pouze nepopisují, co máte udělat, ale snaží se nabídnuté řešení také vysvětlit. Tyhle informace vám totiž mnohem lépe pomohou pochopit a zvládnout různé situace, než nějaký suchý návod. Nemá cenu naučit se jen nějaké techniky nazpaměť, důležitější je napřed situaci pochopit a začít si v ní věřit. Jedině tak vás potom nerozhodí ani žádné nečekané okolnosti, které zrovna náhodou v návodu nemusely být popsány.


Ulovte si ji aneb jak na lásku vyšlo u nakladatelství Motto, má 160 stran a stojí 161 Kč. (K zakoupení například v knihkupectví Eruditus, a mnoha dalších.)


Knihu bych hlavně doporučil všem čtenářům tohoto webu (rozhodně mě koupí potěšíte), ale báječně se hodí v podstatě pro každého kluka (třeba i jako dárek). Nebojte se, texty z tohoto webu, obsažené v knize, nezmizí. Nadále budou přístupné pro každého zdarma. Bude jen a pouze na vás, jestli si je budete tisknout z netu, nebo mě, jako autora, odměníte tím, že si je pořídíte v přehledné knižní podobě.

Qark | 02. 02. 2007 16:43 | Komentáře: 80 | ::QARK.net


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
Kepi 02. 02. 2007 16:47

Tak gratuluji! :-)


2
lord 02. 02. 2007 17:07

taky gratuluji!!! :-) doufam že ta kniha sklidí úspěch


3
johnny89 02. 02. 2007 17:56

Qarku prajem ti vela uspechov s touto knihou a diky moc ze je vobec takyto web vela som sa stadialto naucil… :-) a baby su dostupnejsie nez sa mi kedysi zdalo……


4
lejol 02. 02. 2007 18:03

Dřív jsem měl docela pěkné potíže sbalit ženskou. Když se ohlédnu o pár let zpět, tak to byla jedna velká křeč. Snažil jsem se i číst různou literaturu, jak na to. Pročetl jsem snad všechno co u nás bylo dostupné. Zaplať pánbůh, nějak se to před deseti léty zlomilo a bylo mi po těch létech jasné, v čem jsem chyboval.
No musím říct, že kdybych tehdy mohl číst Qarka, tak se to mohlo zlomit daleko dřív. Ale i tak jsem se dozvěděl spoustu "novinek z oboru". Bez nadsázky si myslím, že jsou to vůbec nejlepší články, co kdy u nás k tomuto tématu někdo napsal. A že jsem toho pročetl.
Zpočátku se mi ani nechtělo věřit, že to píše tak mladý klučina a ještě vystudoval tak odlišný obor. Jasně psané, s typicky Qarkovým humorem. Kdo chce, tak tomu musí přijít na kloub.KDO CHCE !!
Mám takový pocit, že ještě o Qarkovi uslyšíme, ale kdo ví, jak se bude jmenovat? :-)
Připojuji se ke gratulaci a upřímně přeju úspěch.

Reakce na komentář: Navi #40Načítám náhled komentáře...

5
Ferifán tulipán 02. 02. 2007 18:23

Dobre zhrnutie jednej kapitoly o balení. A teraz smerom písania o komunikácii.
P.S. knihu si kúpim, pretože jedine takto sa dá oceniť kvalita tohto obsahu na tvojom webe.


6
Michal 02. 02. 2007 19:08

Tak teď musíš jen doufat, že tu knihu nikdo nenascenuje a nebude ji nabízet tady na foru tak jako jiné knihy podobného charakteru (viz vlákno O čemkoliv » E-knihy o komunikaci).

Reakce na komentář: Qark #11Načítám náhled komentáře...

7
StaNov 02. 02. 2007 19:21

Gratuluji k úspěchu! Já svůj blog taky vydal do knižní podoby… ikdyž na vlastní náklady v počtu tří výtisků, ale mám knížku :-) Měj se a ať jde práce pěkně od ruky!


8
tr!s 02. 02. 2007 20:24

knizku si koupim, clanky sou sice tady, ale 180 kc je nic, me to nezabije a za to jak mi ty clanky pomohly… nejlepsi hry si taky kupuju originalky, ne ze je jenom sosnu z netu. blbej priklad… no proste si to koupim ,pokud to sezenu. btw neudelas tu malej e-shop, qarku? :-P


9
Mikey 02. 02. 2007 21:14

Rád bych se Qarka zeptal, jestli si opravdu myslí že je natolik výjimečný svůdník, že jeho kniha nabídne něco, co doposud žádný z několika set již napsaných..?
Toto nemyslím jako útok, ale poslední dobou mám pocit že snad každý, kdo má s ženami nějaký mimořádnější úspěch píše knihy.
To abych napsal něco taky :-D

P.S.: Nehodil bys sem prosím ukázku, třeba 2 stránky, z té tvé knihy..?

Reakce na komentář: Qark #11Načítám náhled komentáře..., Ash #52Načítám náhled komentáře...

10
lukenet 02. 02. 2007 22:00

Paráda. Přeju Ti hodně úspěchů s knihou! Píšeš výborně! ;-)


11
Qark url 02. 02. 2007 22:32

Reakce na Michal #6Načítám náhled komentáře...: Ale vždyť články z knihy jsou v podstatě tu na webu. Proč by to někdo pracně skenoval a někam dával, když může dát odkaz rovnou na tento web? Co jsem viděl, tak se moje kniha nyní na netu prodává za 161 Kč, což je fakt maličkost. To už tisknutí si to doma na tiskárně by stejně nevyšlo o mnoho lépe, nehledě na formu. Ale každý se pochopitelně může rozhodnout sám, to jsem už řekl v tomto článku.

Reakce na Mikey #9Načítám náhled komentáře...: Ale tady nejde o to, jak výjimečný jsem svůdník já. Kniha není o mně. Co se unikátnosti této knihy týče, rozhodně bych vypíchl třeba fakt, že knihu před vydáním nečetli jen nějací autorovi kamarádi (jak to bývá zvykem), ale tisíce! různých čtenářů, kteří se k obsahu dopředu mohli (na tomto webu) vyjádřit. To je rozhodně veliká devíza oproti všem podobným knihám. Za další výhodu považuji to, že kniha je ušita opravdu na míru českým poměrů a hlavně nesmělým lidem a introvertům (včetně obálky!!) a nepředpokládá automaticky, že stačí párkrát říct, ať jde kluk někoho sbalit, nebo mu vykládat jak skvěle jsem to zvládl já – a on to udělá. Naopak, jde takovou cestou, kde se snaží popřít a vyvrátit veškeré nesmyslné mýty nesmělých lidí a ukázat jim, že holky opravdu nekoušou. A to je velmi důležité!
Co se týče ukázek: Jde v podstatě o výběr z tohoto webu, hlavně ze sekce Jak na ženský. Takže se mrkni tam. Přiznám se, že jsem tištěnou knihu v ruce ještě nedržel, dneska teprve vyšla.

Reakce na komentář: Mikey #12Načítám náhled komentáře...

12
Mikey 02. 02. 2007 23:17

Reakce na Qark #11Načítám náhled komentáře...: Nepopírám veliký přínos tvých článků pro takové ty "nesmělé kluky", ale podobný materiál už existuje. Pravdou jest, že mnoho knih je pouze chloubou autora – úspěšného svůdce – a čtenáři neposkytuje mnoho užitečných rad.
Na druhou stranu je na světě i spousta velice kvalitního materiálu. Například "Bad Boy Lifestyle" a "77 rules to have success with women" (David Deangelo). A to je můj přehled v této kategorii literatury značně omezený.
Dohodl jsi se s Okim ohledně publikace jeho článků Přehnaná fixaceSebevědomí? Tyto 2 jsou z mého pohledu pro začátečníka naprosto eseneciální, dovolím si říct 10× důležitější než kdejaké konkrétní rady. Pokud nikoliv, je to podle mne veliká škoda.
AD ukázky: Ano, pochopil jsem že to bude publikace článků z webu. Ale zajímala mne právě úprava a případná odlišnost.

rozhodně bych vypíchl třeba fakt, že knihu před vydáním nečetli jen nějací autorovi kamarádi (jak to bývá zvykem), ale tisíce! různých čtenářů, kteří se k obsahu dopředu mohli (na tomto webu) vyjádřit
Tohle prosím neber jako útok, ale hodnota 99% komentářů je NULA. Většina lidí jen píše proč oni nikdy nebudou schopni toho, o čem píšeš. A ostatní komentáře těžko přidají tvým komentářům na kvalitě, protože téměř každý je zde na úrovni o hrozně moc nižší než jsi třeba ty. Takoví lidé píší stylem "wow, díky Qarku, to je super". To je sice milá reakce, ale jak ti proboha pomůže psát lepší články..? :-I
Kvalitních komentářů je zde skutečně pár, vetšinou od Okiho (než sem přestal psát).

Naopak, jde takovou cestou, kde se snaží popřít a vyvrátit veškeré nesmyslné mýty nesmělých lidí a ukázat jim, že holky opravdu nekoušou. A to je velmi důležité!
Toho si cením. Rád si knihu někde seženu abych se na ni důkladněji podíval a mohl napsat svůj názor. U prostých "nebaličů" je skutečně nejdůležitější změnit jejich myšlení (např. jim musí být odmítnutí úplně jedno – nesmí z něho být nešťastní ani se ho bát – jen se z něj poučit). Jestli tam ale chybí ty Okiho články, je to veliká škoda, protože ty právě tomuhle účelu poslouží nejlépe. Myslím že zde na webu nemáš nic, čím bys je plně nahradil.

Shrnuto – je fajn že jsi lidem poskytl takový materiál, ale stejně to bude záležet hlavně na jejich vůli (a tu v potřebné míře stejně většina lidí nemá). Přeji mnoho úspěchů jak autorovi, tak čtenářům.

Reakce na komentář: Qark #13Načítám náhled komentáře..., Klea #20Načítám náhled komentáře..., Klea  #21Načítám náhled komentáře..., Selfmademan #29Načítám náhled komentáře..., LordAli #49Načítám náhled komentáře...

13
Qark url 02. 02. 2007 23:53

Reakce na Mikey #12Načítám náhled komentáře...: Prosím, ozvi se mi do kontaktu. Myslím, že jsi nakousl poměrně rozsáhlé téma, které je už nad rámec tohoto článku a rád bych se k jednotlivým bodům vyjádřil více, podrobněji a osobně.


14
Norf!us 03. 02. 2007 10:47

to Mikey: o jakém "okim" mluvíš..? popřípadně můžeš nahodit link na jeho článek/blok..? dík :-)

Reakce na komentář: Mikey #35Načítám náhled komentáře...

15
Norf!us 03. 02. 2007 10:51

rofl to si děláš srandu Qarku bo se fakt jmenuješ Bohumil Přecechtěl…? jestli jo přestávám tě oslovovat jako Qarka,ale Bohušu… }:->


16
jajo 03. 02. 2007 11:17

dufam ze to kupim aj v SR :-) uz sa tesim a gratulujem ;-)


17
Strey 03. 02. 2007 13:13

Sikula :-D


18
pan.huu 03. 02. 2007 13:26

Ahoj Quarku,
zajimalo by me, jak bys srovnal svoji knihu s tvym doposud jedinym kvalitnim konkurentem na ceskem trhu – "Jak sbalit zenu" od Tomase Baranka? V cem je tva kniha podobna a v cem odlisna?

Dekuji,
pan.huu

Reakce na komentář: Korelator #36Načítám náhled komentáře...

19
Ash 03. 02. 2007 23:39

Ahoj Qarku, blahopřeji k vydání knihy — Příprava na balení, Balení, Rande, Vztah… a Rozchod — bude to dobré, vidím že je tam všechno :-D Měj se. A.


20
Klea 04. 02. 2007 00:47

Reakce na Mikey #12Načítám náhled komentáře...: tak já si naopak myslím, že OKiho články by tu knihu naprosto zkazily!
to Qark přeji s knihou úspěch a mimo ni i vše ostatní dobré :-)

Reakce na komentář: Joltin' #22Načítám náhled komentáře...

21
Klea 04. 02. 2007 00:52

Reakce na Mikey #12Načítám náhled komentáře...: a ještě drobnost k tomuto protože téměř každý je zde na úrovni o hrozně moc nižší než jsi třeba ty. Takoví lidé píší stylem "wow, díky Qarku, to je super
je od Tebe neobyčejná drzost (skoro) všechny takto shazovat jen proto, že pochválí. To dělá i člověk "na úrovni". Až se mi skoro zdá, jako by ses Ty sám snažil (neoprávněně???) vyškrábat na výsluní ke Qarkovi na úkor ostatních….


22
Joltin' 04. 02. 2007 09:57

Reakce na Klea #20Načítám náhled komentáře...:
to si nemyslim, OKiho clanky maji rozhodne velky prinos, spis je to otazka toho jestli qark chce publikovat do knizky ostatni clanky, kterych je tu poskromnu, s tim ze by pak musel resit autorska prava ap.

Reakce na komentář: Klea #23Načítám náhled komentáře...

23
Klea 04. 02. 2007 10:26

Reakce na Joltin' #22Načítám náhled komentáře...: :-D já bych chtěla vědět, co přinesly… no, ale nebudem se dohadovat. Neshodneme se :-)
A autorská práva jsou věcí jinonu… :-)


24
trilo 04. 02. 2007 13:38

Blahopřeji k vydání, jen mám jeden dotaz (vlastně více dotazů) – proč nemohla mít kniha alespoň trochu normální přebal? Je oním důvodem lepší prodejnost na pultech, kde si takového obalu všimne více lidí? Pokud si přebal určilo vydavatelství, tak s tím nic neuděláš, v tom případě no offense.

Když tohle nechá člověk ležet někde na veřejnosti stole automaticky to působí divným dojmem. Osobně myslím, že tím dojemem, který většina čtenářů knihy nechce navodit. Srdce, šíp.. Ten název mi přijde v pohodě –  ale proč to kýčovité srdíčko plus šíp co zasahuje do titulku? Decentnější vydání by myslím působilo značně serióznějším dojmem.

Reakce na komentář: Qark #25Načítám náhled komentáře...

25
Qark url 04. 02. 2007 17:45

Reakce na trilo #24Načítám náhled komentáře...: "proč nemohla mít kniha alespoň trochu normální přebal?"
Já posílal do nakladatelství Motto informace o tom, jak obal vypadat rozhodně nemá (vyloučil jsem nějaké barvy a motivy) a nabídl i doporučení. Přesně z toho důvodu, jaký ty popisuješ (podřídil jsem tomu i samotný název knihy, aby byl neutrálnější). Vím, jak se cítí nesmělý člověk a nebo introvert, když si má jít takovou knihu koupit a nebo ji někde číst či mít doma na nočním stolku. Troufám si však říct, že se toho zhostili skvěle. Kniha nepoutá pozornost svoji barvou, zaměřeno je hlavně na slova "ulovte si ji". Srdce na mě nepůsobí nijak nevhodně, je spíše hravě a hodí se k tématu, přitom neruší. Šíp značí "lov" a opět se zaměřuje na název knihy. Knihu můžeš díky její barvě číst kdekoliv, doma (nebo na veřejnosti) ji můžeš odkládat srdcem dolů a nebude poutat větší pozornost, než kniha jiná.

Reakce na komentář: Navi #60Načítám náhled komentáře...

26
Robbi 04. 02. 2007 19:26

Na tento web som narazil iba len tak sufovaním na webe a od všety ked mam čas tak sa začíťam do týchto čánkov. Odkedy čítam tieto články sa cítim sebaistejšie pri balení žien.
Gratulujem Qark ku vydaniu knihy. Dúfam, že sa bude dať kúpiť aj v SR.


27
Pjotr 04. 02. 2007 21:27

Gratuľujem Ti :-). Úprimne a zo srdca. Nech sa Ti kniha predáva, hneď ju idem odporučiť pár známym, ktorým sa hodí.


28
ragnor 05. 02. 2007 09:02

taky se připojuju ke gratulacím :-) tenhle web mi sveho času hodně pomohl a ve čtení pokračuju neustále. Btw. vyjde v blízké době další článek o komunikaci? Prosííím :-P


29
Selfmademan 05. 02. 2007 13:38

Reakce na Mikey #12Načítám náhled komentáře...:
"… Dohodl jsi se s Okim ohledně publikace jeho článků Přehnaná fixace a Sebevědomí? Tyto 2 jsou z mého pohledu pro začátečníka naprosto eseneciální, dovolím si říct 10× důležitější než kdejaké konkrétní rady. Pokud nikoliv, je to podle mne veliká škoda. …"
Taky si myslím, že je to zcela a naprosto esencielní. Především ta nejdůležitější tady, co jinde nenajdeš – "jdi a opíp 10 dalších" – to je jistě 10× důležitější než kdejaké konkrétní rady 8-)


30
TwoTick 05. 02. 2007 16:15

JE MI Z VAS SPATNE. ne z Quarka, tomu knizku preju, ale z vasich ubohych komentaru. Oki je clovek, ktery 100%tne vi co dela. Venoval zdarma svuj cas k tomu, aby napsal 2 kvalitni clanky, ktere vam pomohou odstranit vase mindraky a komplexy. samozrejmne, misto toho, aby jste se nad clanky zamysleli (i kdyz verim ze par lidi to udelalo, a clanek jim pomohl), tak tady na foru valite ze je to stupidni a sobecke. je videt, ze o jakymkoliv baleni nemate ani potuchy. BOZE LIDI, proc se ty clanky pisou ??? aby pomohly VAM, ne aby se autori zviditelnili. Nebudte k*k*ti, prectete si to jeste jednou a zamyslete se ;-)

Reakce na komentář: Selfmademan #31Načítám náhled komentáře...

31
Selfmademan 05. 02. 2007 16:50

Reakce na TwoTick #30Načítám náhled komentáře...:
NE – NE – NE
To my tady – póvl, špína – jsme věnovali zdarma dohromady stofky hodin Okiho článkům.


32
ShadoW 05. 02. 2007 19:24

Taky se přidávám ke gratulantům a určitě se po ní podívám, až budu mít cestu kolem nějakého knihkupectví. :-)

Qarku, neplánuješ autogramiádu nebo tak něco? :-D


33
twinky 06. 02. 2007 15:41

napis knihu o komunikacii, a tu si kupim ;-). no ale samozrejme taktiez sa pripajam ku gratulacii. mimochodom, kniha o komunikacii by naozaj nebola psatny napad, velmi by si mi pomohol ;-).

Reakce na komentář: lord #34Načítám náhled komentáře...

34
lord 06. 02. 2007 15:43

Reakce na twinky #33Načítám náhled komentáře...: Jo!!!! Kniha o komunikaci by byla uplně dobrá.Doufam že v budoucnu nějakou napíšeš.


35
Mikey 06. 02. 2007 22:34

Reakce na Norf!us #14Načítám náhled komentáře...: Zadej do vyhledávače tady na webu "oki98" a najdeš jeho články…není zas tak těžké tuhle proceduru vymyslet.


36
Korelator 07. 02. 2007 06:02

Reakce na pan.huu #18Načítám náhled komentáře...: Cetl jsem jen ukazky pristupne na webu, ale taktika p. Beranka mi prijde dost jina nez Qarkova. Beranek de facto stavi jen na dvou kamenech – predstirat nezajem (a nesahat!) a byt za vsech okolnosti vtipny. Prijde mi to v rozporu s Qarkovou primou metodou (TM) a radach o letmych dotycich. Ted aby se v tom chudak nesmelec vyznal :-).


37
MarekX 07. 02. 2007 13:39

Qarku chválím tento počin, přesto, že s oblibou čtu tvé články, rád podporuji projekty, které mají smysl a mohou pomoci dosáhnout kýženého cíle a učinit tak lidi šťastnějšími. Takže přesto, že tvé články znám dobře, už jsem si tvou knihu objednal. Nakonec i tvoje druhá část jména Přecechtěl, vyjadřuje onu myšlenku, když se chce, všechno jde, jenom musí člověk chtít :-)


38
@Teo 07. 02. 2007 13:46

Tož blahopřeju! Naštěstí už mám dávno ulovíno a nabalíno. Ale pořídím ji synovi, ten v TOM momentálně asi dost plave… ;-)


39
martin 07. 02. 2007 18:27

Máš u mě 180Kč.


40
Navi 07. 02. 2007 19:32

Reakce na lejol #4Načítám náhled komentáře...: ale Qarkovo jmeno davno vetsina ctenaru zna :-)

jinak by teda neuskodil odkaz na stranku knihy…

ULOVTE SI JI ANEB JAK NA LÁSKU

Reakce na komentář: Qark #41Načítám náhled komentáře...

41
Qark url 07. 02. 2007 20:01

Reakce na Navi #40Načítám náhled komentáře...: Díky, ten odkaz tu původně byl, ale dočasně jsem jej odstranil. Někteří lidé tam totiž pod knihu vkládali názory typu: "Qark je machr" a "Super Qarku" a to se mi zdálo, že se tam moc nehodí, například protože každý nemusí znát vztah mezi autorem knihy a Qarkem. Vrátit jsem ho hodlal dnes večer, protože jsem se dozvěděl od nakladatelství, že se u nich dá kniha koupit s 10% slevou, tj. za 161kč, ale než jsem se k tomu dostal, předběhl jsi mě. :-D


42
Ocean 08. 02. 2007 03:47

Gratuluji ke knize. Přišla nečekaně a bez varování … Jinak s knihou zde padá určitě jedno téma a to jméno autora. Nebo jsi si vymyslel přezdívku? A taky by mě zajímalo jestli máš na deskách svojí fotku, což by vyřešilo další záhadu. A to jak vypadáš. :-)

Reakce na komentář: Qark #44Načítám náhled komentáře...

43
Araken's Starway 08. 02. 2007 10:49

jenom by me zajimalo jak si to dostal do nakladatelstvi.
Prijali Te snadno s Tvou nabidkou vydat knihu?

Reakce na komentář: Qark #44Načítám náhled komentáře...

44
Qark url 08. 02. 2007 20:30

Reakce na Ocean #42Načítám náhled komentáře...: Moje jméno není žádné tajemství. Je totiž napsáno dole na stránce už od počátku tohoto webu. :-)
Knihu jsem zatím ještě v ruce neměl, takže netuším co všechno na deskách je.

Reakce na Araken's Starway #43Načítám náhled komentáře...: No dostal jsem ji tam docela zajímavě. Devátého března minulého roku mě kontaktovala paní Romana Přidalová (majitelka nakladatelství Motto) a napsala mi, že by se z mých článků dala vydat knížka a ať se jí ozvu. A protože taková nabídka se prostě neodmítá, okamžitě jsem souhlasil.

Reakce na komentář: Ocean #46Načítám náhled komentáře...

45
mcmartin 08. 02. 2007 21:15

Ahoj qarku,tvý članky se mi moc líbí a tvoji knížku si co nejdřív určitě koupím!Chtěl bych se tě zeptat jen na jednu věc! Včera sem byl na plese a zjistil sem že při oslovování holek se hodně kluku a i já bojíme toho co když ma holka na daný akci svýho kluka,kterej někam na chvíli odběhl nebo spoustu nevraživejch kamarádu,kterým se naš pokus o navazaní kontaktu moc nelíbí!


46
Ocean 08. 02. 2007 22:58

Reakce na Qark #44Načítám náhled komentáře...: :-) Nějak jsem si toho vůbec nevšiml. Vždycky si ve článcích o sobě psal jako o Qarkov … Nový články jsou super, ale chtělo by to zase nějakej testík, nějakej adrenalin. Třeba na Kisstest se opravdu nedá zapomenout :-) .

Reakce na komentář: KingKong #53Načítám náhled komentáře...

47
Friko 08. 02. 2007 23:35

Dá sa tá kniha objednať aj pomocou internetu a na dobierku??


48
Kejty 09. 02. 2007 21:50

velké gratulejšns !!!!
BTW: ty se opravdu jmenuješ Bohumil Přecechtěl nebo je to pseudonym?


49
LordAli 10. 02. 2007 01:31

Reakce na Mikey #12Načítám náhled komentáře...: Proč tady plácáš bláboly, když jsi tu knížku ani neviděl. A rozhodně komentáře mají svou hodnotu, např. komentáře od Ashe a Okiho co jsem viděl mají něco do sebe.

Reakce na komentář: Mikey #51Načítám náhled komentáře...

50
defekt 10. 02. 2007 04:52

lol jak prase!! proč by se qark nemohl jmenovat bohumil přecechtěl? myslíte, že hnedka jaxe narodil, otevřel matriku a vymyslel si jméno? nebuďte jak malí, přece je naprosto jedno, jaxe kdo jmenuje….


51
Mikey 10. 02. 2007 13:17

Reakce na LordAli #49Načítám náhled komentáře...: Původně jsem na tvůj komentář nechtěl ani reagovat, protože je velice hloupý (jako všechny tvoje komentáře, co jsem zatím četl). Ale nakonec reaguji – je to totiž přece krásný příklad komentářů, které mají nulovou hodnotu. V tomto případě proto, že jsi můj kometář špatně pochopil (zkus příště přemýšlet o něco déle), nebo ho ani nedočetl. Mám to rozebrat? (Pozn.: Dej svou případnou odpověď, prosím, před odesláním zkontrolovat mamince a odešli ji až poté, co ti potvrdí že dává "jakštaks" smysl).

Proč tady plácáš bláboly, když jsi tu knížku ani neviděl.
Hodnotím snad onu knihu? Ne. Jen jsem se Qarka ptal, jestli si myslí, že může nabídnout něco víc než již nabízí současný trh.

A rozhodně komentáře mají svou hodnotu, např. komentáře od Ashe a Okiho co jsem viděl mají něco do sebe. Psal jsem o většině. Je fajn že jsi vypíchl Okiho komentáře, ale zrovna ty jsem označil za příklad kvalitních na tomto webu ("Kvalitních komentářů je zde skutečně pár, vetšinou od Okiho {než sem přestal psát}").
Nenapsal jsem, že tu nejsou dobré komentáře, ale že VĚTŠINA má nulovou hodnotu. A ty rozhodně nepřispíváš ke zmenšení této "většiny".

Reakce na komentář: Ash #52Načítám náhled komentáře...

52
Ash 10. 02. 2007 22:54

Reakce na Mikey #51Načítám náhled komentáře...: Osobně myslím, že není potřeba označovat komentáře, které kritizují Tvůj příspěvek (Reakce na Mikey #9Načítám náhled komentáře...: a další) za bláboly a tvrdit o nich, že mají nulovou hodnotu.

Obávám se, že se pouze někdo pokusil upozornit Tě na fakt (a já to původně chtěl udělat věř nebo nevěř také, jen jsem si to rozmyslel jako ztrátu času), že Tvůj komentář ve stylu "jestli si (Qark) opravdu myslí že je natolik výjimečný svůdník, že jeho kniha nabídne něco, co doposud žádný z několika set již napsaných" už od první věty hovoří dosti jasně o tom, kdo ho psal.

Dále je velmi zajímavé přiznání "Takoví lidé píší stylem 'wow, díky Qarku, to je super'. To je sice milá reakce, ale jak ti proboha pomůže psát lepší články..?" Nutně to vzbuzuje pocit, žes těch komentářů na webu moc nečetl, nebo jen nemáš zkušenosti s komunikací s lidmi či prostě fantazii. Opravdu to "nechápeš"? To nechápu :-D

Položil bych si být Tebou ale sám tu první otázku znovu, a trochu hlouběji se nad ní zamyslel.

"Opravdu Qarkova kniha nabídne něco, co doposud žádná z několika set již napsaných."

Položme si tuto otázku, kterou si troufnu označit za fundamentální. Zkusme si každý na ni najít svou odpověď. Mohl bych sem tu odpověď napsat, byl by to jeden odstaveček, ale… osobně si myslím, že Ti to také dojde.

Pro ostatní: kámen mudrců opravdu neexistuje, je mi líto. Vydání té knížky má samozřejmě smysl, naopak nemá smysl se nad tím pozastavovat a ptát se "přinesla kniha nemožné?", protože nemožné není možné a otázka sama je opravdu… Podtrženo sečteno je dobře, že B. P. nabídku vydavatelství neodmítl :-)

P.S. Je humorné číst, jak někomu říkáš, že jeho komentáře mají 0 hodnotu, když sám v několika komentářích neřekneš víc než jen "doufám že tam je něco od OKiho… ale osobně tak nějak 'myslím' že asi není".


53
KingKong 12. 02. 2007 02:58

Reakce na Ocean #46Načítám náhled komentáře...: Ano souhlasím, nezapomenutelné. Kdyby šly dávat mínusové body, tak jich u mě má Qark za Kisstest plnej počet.


54
luciferin 12. 02. 2007 20:47

Je tomu uz rok co sem tu byl poprve a co sem se te na tu knihu ptal je super zes ji napsal. Ale neni to trochu zbytecny cist to po teto strance?Naucil jsem se tady toho moc. A jsem ti zato vdecnej, ovsem stranka upada v neprehlednost. Chce to lepsi cleneni. Napis ne co o libani.PLS


55
Mio 14. 02. 2007 17:14

Editoval Qark:
Obsah jsem smazal kvůli duplicitě a nechal jsem pouze první výskyt. Nevidím důvod, proč vkládat tutéž věc opakovaně na několik míst tohoto webu.

Reakce na komentář: orel235 #56Načítám náhled komentáře...

56
orel235 14. 02. 2007 18:46

Reakce na Mio #55Načítám náhled komentáře...: Člověče, teď si mu to nandal :-). Ten si ani neťukne. Jak jsem četl ten tvůj příspěvek, došlo mi, že pravej frajer seš ty! Copak Qark, kam ten se na tebe hrabe. Hele kámo, nechtěl by ses s náma nýmandama taky podělit o nějaký tvý další životní pravdy a zkušenosti? Seš totiž docela zábavnej :-D Založ si www stránku nebo třeba choď po městě a zastavuj chodce a pověz jim to, co jsi teď pověděl nám. Budeš mít úspěch!!! čau


57
@Teo 15. 02. 2007 09:18

Včera jsem dostal zásilku s knihou a ihned ji předal synovi. Čte poctivě, tak doufám, že se snacha jednou povede… díky moc, Qarku! :-)


58
Navi 16. 02. 2007 08:30

Kdyz slecny prohlasi neco ve stylu "ty mas ale poradny naradi" (samozrejme se to tyka naradi jako takoveho :-) ), lituji ze u sebe nemam diktafon – tentokrat je to poprve, co toho lituji u chlapa, nebot kdyz i Qark rekne, ze jsem ho predbehl… :-D


59
Míra 16. 02. 2007 10:14

Dík za tip, rád tě čtu, knížku si koupím. Na oplátku sem hodím odkaz na dost dobrej návod, jak si ulovit chlapa (pohled z druhý strany nezaškodí):

Z těžce intimního deníčku

Blahopřeju ti, jen tak dál! :-D


60
Navi 16. 02. 2007 16:34

Reakce na Qark #25Načítám náhled komentáře...: pripomina mi kresleny vtip s rozvazkovou sluzbou vibratoru, ktere dovazeji vibratory balene v neoznacenem balicku, lec autem co ma na strese dvoumetrovy vibrator jako reklamu :-)

kniha rohozdne nema "decentni a tematicky neutralni" obal, aby ji slo nechat na stole bez "blbych kecu z okoli".

Reakce na komentář: Qark #61Načítám náhled komentáře...

61
Qark url 16. 02. 2007 16:47

Reakce na Navi #60Načítám náhled komentáře...: Vážně, jak jsi na to přišel? Podle zmenšeného náhledu přední strany obálky? Já jen, že například z druhé strany je kniha černá… Takže když ji položíš přední stranou dolů, tak bude budit ještě menší pozornost, než většina jiných knih!

Reakce na komentář: Navi #62Načítám náhled komentáře...

62
Navi 16. 02. 2007 17:46

Reakce na Qark #61Načítám náhled komentáře...: Já tu knihu mám – dneska přišla (btw. motto by mohlo poslat alespoň mail o objednávce, asi jsem již moc zmlsán, že mi kurýři před doručením volají) :-)

Tvé texty se mi libí, baví, místy i souhlasím… a myslím si, že si za to těch pár korun zasloužíš – a mě to nezabije.

Zezadu v pohodě, zepředu je ovšem obrovský nápis kontrastní nápis "Ulovte si jí" a druhou půlku stránky zabírá velké srdíčko. Na druhou stranu, knížka je v decentních barvách, řvavě červená kniha "od konkurence" je opravdu k nepřehlédnutí.

Reakce na komentář: Ash #64Načítám náhled komentáře..., LordAli #65Načítám náhled komentáře...

63
Hanzik 17. 02. 2007 14:48

Super, knihu si určitě koupím a budu doufat, že nezklame


64
Ash 17. 02. 2007 22:42

Reakce na Navi #62Načítám náhled komentáře...: Další díl by mohl vyjít inkognito. Třeba tituly
Qark.NET — Best Practices
v sekci programování/zahraniční novinky, nebo
Qarkillzone – Hunting. Best Techniques and Tactics.
v hráčském koutku by se mohly stát bestsellerem a nebyly by ani moc mimo cílovou skupinu.


65
LordAli 17. 02. 2007 22:55

Reakce na Navi #62Načítám náhled komentáře...: A co by jsi na té obálce jako chtěl? Knížka se zabývá lovením a jinými věcmi ohledně ženských, takže kdyby tam bylo pěkné červené ferrari, tak by to asi moc dobře tu knížku nevystihovalo. Vrať se myšlenkově na zem.


66
Mirek Novotny 19. 02. 2007 18:18

Quarku gratuluji, k vydaní knihy a i vůbec k zajímavému nápadu myslím si , že asi moc konkurence v této oblasti mít nebudeš a přitom si to každý tak rád přečte :-)


67
Michal 19. 03. 2007 01:30

Mám doma jednu knihu navíc. Jestli má někdo zájem jí levně koupit ozvěte se


68
Richi 05. 04. 2007 14:40

ženský jsou potvory, kašlat na ne nemá to smysl :-)


69
x 15. 04. 2007 19:46

uz jsem tu knizku mel pujcenou od kamose, je tam sice hodne veci tady z webu, ale jinak fakt super! doporucuju


70
lucas33 24. 05. 2007 13:24

Je tomoc pekne napsane. Nevim, zda bych mel odvahu oslovovat divky na ulici kvuli hlazeni zadecku (asi spise ne) – i kdyz je fakt, ze je to tak trochu strelene a tim padem to holky zaujme, kazdy ma rad originalitu. A kdyz nechce clovek nekoho programove sbalit, ale dela to jako srandu nebo jako pruzkum – tak jako vedlejsi produkt muze byt i to kafe… Nebo clovek urcite narazi na chtrou holku.. i kdyz tech nechytrych moc neznam skoro zadny.


71
inocencz 10. 01. 2008 15:58

Qarku krasnej figl napsat "prosim neklikejte sem" :-) Sice mi to hned doslo ale stejne jsem nakonec klikl – chtel jsem vedet jestli tam nebude neco jako "tak jste se chytli" ;-)


72
jantar 11. 01. 2008 09:48

proč sem namam klikat?já myslel, že tady budou nějaký hambatý obrázky :-(


73
Bhu z Crecelu 12. 01. 2008 21:11

Bez mučení přiznám, že jsem se nechal taky nachytat :-)


74
Jenda 14. 01. 2008 18:33

To je dobrej trik "Neklikejte sem.", jak jsem to videl uz jsem tam klikal… :-D :-D :-D myslim, ze mas nekde pocitadlo kliku, co? Tech asi je…

Reakce na komentář: Luke85 #75Načítám náhled komentáře...

75
Luke85 14. 01. 2008 20:23

Reakce na Jenda #74Načítám náhled komentáře...: Sotva jsem videl "Neklikejte sem", tak sem taky hned samozrejme kliknul. Aspon ze v tom nejsem sam :-D


76
Poiuz 14. 01. 2008 23:34

Odolal jsem… první týden… Přemýšlel jsem o tom každý den… Vím že mě chce zmanipulovat, abych tam kliknul… Na just to neudělám.. Až jsem si řekl… čistě ze studijních důvodů..

Reakce na komentář: wraithy #77Načítám náhled komentáře...

77
wraithy 16. 01. 2008 18:26

Reakce na Poiuz #76Načítám náhled komentáře...: jj nač se trápit kvůli jednomu kliku :-)


78
Tomáš 20. 01. 2008 14:41

Zdrawim,
knihu si určitě zakoupím, protože je asi jediný zbůsob jak autorovi poděkovat za tento úžasný web… ale hlavně za články na něm..


79
Ondra 30. 01. 2008 17:35

Taky gratuluju Qarku :-), sledoval jsem to tady uz driv, a ted po delsi dobe vidim, ze je z tebe spisovatel :-)


80
Rom4n 04. 04. 2008 19:28

měl by si sem umístit počítadlo návštev ;-)

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.