QARK.net — Muzeum lásky: 2. díl – šéfová
Muzeum lásky: 2. díl – šéfová

Muzeum lásky: 2. díl – šéfová

Předchozí díly [1]

Šéfka se vrátila s lahví Ballantinky a dvěma skleničkami s ledem, které postavila přede mě na stůl. Naplnila je až po okraj a pak se mi zahleděla do očí. „Tak na co budeme pít?“, zeptala se. „Na můj odchod, na dnešní den?“, navrhl jsem.

Chtěl jsem se s ní milovat, ale nechtěl jsem začít, protože se mi líbilo to její svádění. Byla dokonalá, tak sebejistá, tak nádherná. Přiťukli jsme si. Upila ze své skleničky a jemné krůpěje whisky se leskly na jejích rtech. Něžně si je olízla jazýčkem a přitom mě sledovala jako šelma, která číhá na svou oběť. Její pohled mě hypnotizoval. Vykouzlila další ze svých úžasných úsměvů, potom ladně obešla stůl a sedla si na něj, takže jsem měl její nádherné tělo přímo před sebou. Nebylo lehké se jí přitom stále dívat do očí a nekochat se její dokonalou postavou.


Chvíli jsme si povídali a popíjeli whisky. Mluvili jsme o obyčejných věcech, jako bychom se báli zabrousit do intimností. Najednou vyskočila a zeptala se, jestli nechci namasírovat krk. Samozřejmě jsem souhlasil. Postavila se za mě, položila mi ruce na ramena a pomaličku začala s masáží. Bylo to moc příjemné. Zaklonil jsem se, abych se na ni podíval, a v tom mě políbila. Rychle, jemně ale něžně, jakoby měla strach, abych neucukl. „Líbím se ti?“, zeptala se. „Ano!“, řekl jsem a v tom slově bylo všechno. To jak se mi líbí, to jak ji chci, i to, jak moc se s ní chci milovat. Jednou rukou mě chytla za bradu a znovu mě políbila. Tentokrát jsem ucítil její horký jazýček. Nebránil jsem se, jen jsem ji obejmul kolem pasu a přitáhl blíž k sobě.


Pokračování



Související články:
Qark | 02. 02. 2005 12:20 | Komentáře: 0 | ::Muzeum lásky


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.