QARK.net — Muzeum lásky: 3. díl – šéfová na stole
Muzeum lásky: 3. díl – šéfová na stole

Muzeum lásky: 3. díl – šéfová na stole

Předchozí díly [1 » 2]

Podle minulé ankety vyhrálo milování na stole, ale nebude to tak jednoduché, jak by se zdálo. Hlavní hrdina je jen člověk a občas moc přemýšlí.

Šéfová

Líbali jsme se a ona mi něžně rozepínala košili. V tom se ve mně něco zlomilo. Sakra, co to tu dělám? Celou dobu kolem mě šéfová chodí bez povšimnutí, když jsem něco potřeboval, tak na mě z vysoka kašlala a najednou, poslední den v práci, po mně takhle vystartuje. Něco tu prostě nehraje. Vstal jsem ze židle a jemně ji odstrčil. „Co se děje?“, zeptala se překvapeně. „Já nevím, jestli to chci, nevím, jestli je to správné.“, vysoukal jsem ze sebe. Připadal jsem si jako naivní pubertální dívenka, kterou chce její starší přítel dostat do postele a ona hledá výmluvu. Co to tu vlastně kecám? Holka jen ve spodním prádle mě tu svádí a já přemýšlím o hloupostech.

„To nemyslíš vážně! To chceš jako TEĎ odejít?“, křikla na mě, „Opovaž se!“ Zamířil jsem ke dveřím. „Vrať se srabe a okamžitě mi to udělej!“, zařvala hystericky. Vzal jsem za kliku…a bylo zamčeno. Hned mi to docvaklo, ta blonďatá mrcha snad myslela na všechno a zamknula. Ale kam mohla dát klíč?


Provokativně se na mě usmála, sundala si kalhotky a hodila je na mě. Reflexivně jsem je zachytil v letu. „Tak pojď, máš tu ještě nějakou práci.“, pronesla vítězoslavně a lehla si na stůl.

Vzpomněl jsem si na první chlapský pravidlo: „Pokaždé, když odmítneš sex, podvádíš sám sebe!“ A podvádět by se přece nemělo.

Šel jsem k ní a svlékl si kalhoty. Sledovala mě a oči jí ďábelsky svítily. Natáhla ke mně ruce, uchopila mě za košili a trhla rukama do stran. Poslední tři zapnuté knoflíčky uletěly. Potom si mě přitáhla k sobě a začala mě divoce líbat.

Ani nevím čeho jsem se ze začátku bál, celý život jsem dobýval ženy a zval je na rande, abych je stejně nakonec dostal do postele. A tahle dívenka mě předběhla a vzala si co chtěla. Možná to byla úplně první holka, která mě opravdu chtěla takovýho, jakej jsem. Bez lásky, bez hloupých slovíček o tom, jak ji miluji. Chtěla mě a vzala si mě.

Milovali jsme se na stole, její ruce mě při tom držely za zadek a udávaly tempo. Cítil jsem se vážně dobře. Po pár minutách přesunula ruce na má záda a nehty se do mě zaryla, zatímco se zmítala ve svém orgazmu. Přišlo mi to tak vzrušující a kouzelné, že jsem ji hned následoval. Něco takového jsem ještě nikdy nezažil, bylo to šílené a zvířecí zároveň.


Pokračování

Pokračovat v psaní?
Počet hlasů: 2103


Související články:
Qark | 07. 02. 2005 19:58 | Komentáře: 0 | ::Muzeum lásky


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.