QARK.net — Team America: World police
Team America: World police

Team America: World police

Team America

Team America: Světovej policajt je snad úplně první akční loutkový film, co jsem viděl. Přiznám se, že mi chvilku trvalo si na loutky zvyknout. Mají totiž realistické tváře, ale přitom strašně toporně chodí.

Už po prvních pár minutách vám dojde jistá podobnost se South Parkem. Ješte aby ne, vždyť je od stejných tvůrců, Treye Parkera a Matta Stonea.


V první chvíli mě napadlo, že je to další děsivý americký film, kde se lide plácají po zadech a křičí "Jsem správný člověk, jsem Američan!" Ale pak jsme zjistil, že Team Amerika je pravým ztělesněním celé Ameriky. Pořád se do všeho angažuje a snaží se potírat terorizmus, ale nadělá vždy víc škody, než užitku. Vlastně to vypadá, že teroristi jsou jen cucáci, proti tomu, co dokáže zničit Team Amerika (samozřejmě v rámci svobody pro všechny). Jenže na každého jednou dojde.

Jestli chcete zajít na úchylný film, tak máte možnost. Team America je plný úchyláren. Úchylné dialogy o vykouření, divný sex mezi loutkami, propírání amerických herců, písnička "Chybíš mi víc, než pointa filmu Pearl Harbor.."

Nevím jestli vám mám ten film doporučit. Asi ani ne, možná se to hodí strávit někde doma v klidu na videu, než na to jít do kina. Video, totiž můžete vypnout.

Přeto to stálo za to. Dozvěděl jsem se, co musí herec udělat producentovi, aby dostal roli, i co musí udělat agent svému šéfovi, aby mu dovolil zachránit svět… Takže "Suck my dick, baby, and fuck America!"

Qark | 08. 02. 2005 23:44 | Komentáře: 5 | ::Filmy


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
Honza 09. 02. 2005 00:14

No ten film je opravdu úchylnej, zrovna jsem se vrátil z kina. Mně se to líbilo, ale přítelkyně nebyla moc nadšená.


2
johny klobouk 15. 09. 2005 01:46

Tenhle film je nehoraznej hovadinec. Tvurci South Parku jsou pasaci. Opet dokazali, ze umi pobavit divaky i jinym zpusobem, nez vzdyckyhappyendovskym tleskacim koncem za zneni amer.hymny a vlajky v pozadi.


3
jááááá 06. 10. 2005 18:15

Film je supr parodie, kdo to nepochopi jeho škoda………


4
dionisos13 04. 11. 2005 08:25

nejdokonalejší parodie co jsem viděl.jediný gesto tam není zbytečný a loutky jsou naprosto geniální a kdo to nepochopil tak je fakt trouba.


5
Janek ;) teda spíš Janka... 10. 08. 2007 20:42

TAk já se teda přiznám… mně se to líbilo… rozhodně se u toho člověk nááádehrně uvolní… a zasměje… a přitom se i zamyslí nad politikou… a tak… ;-)

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.