QARK.net — Nepřímé zahájení komunikace
Nepřímé zahájení komunikace

Nepřímé zahájení komunikace

Existuje jedna skvělá taktika jak si začít povídat s dívkou, aniž byste ji předtím jakkoliv přímo oslovovali. Tato metoda má hlavně tu výhodu, že nebudete od začátku považováni za baliče, ale jen za komunikujícího člověka a dostane se vám většího prostoru, abyste se projevili. Dívka nebude mít důvod se s vámi nebavit. Většinou se do rozhovoru zapojí dokonce i sama, aniž byste ji předtím nějak přímo vyzvali, a celý váš vstup na scénu bude proveden méně „násilnou“ formou. Ovšem úplně nejlepší na tom je, že dívka nebude mít šanci reagovat na vaše oslovení otázkou „Proč?“, a nebo říct jednoduše „Ne!“, a tím vás rozhodit.


Věřím, že jste určitě na tuhle metodu už v životě narazili, jen jste si to neuvědomili a neviděli její výhody a jednoduchost. Já osobně jsem se s ní setkal hlavně u starších lidí, převážně různých babiček, které jsem potkával a které mě zcela nenuceným způsobem velmi rychle vtáhly do konverzace. Například jsem jednou dobíhal na autobus a ten mi ujel, stejně jako jedné starší paní, která se snažila běžet se mnou. Došli jsme na zastávku a paní povídá: „Tak nám nakonec ujel…“ Já se samozřejmě chytl, usmál se a odpověděl něco ve stylu: „No jo, no…“, načež paní hned pokračovala o tom, že určitě za chvilku jede další a že je aspoň hezky a tak to čekání nebude tak strašné, atd.

Zajímavé je, že i ten sebeuzavřenější typ na takové nepřímé zahájení konverzace bude nějak reagovat. I kdyby stokrát nechtěl, něco ho donutí odpovědět, třeba i obyčejným kývnutím. A i přestože by chtěl odolat, někde uvnitř něj ho to hodně nahlodá a pokud bude paní pokračovat v mluvení dál, chytne se. Vždyť ta „babka“ ho nijak neotravuje, jen stačí párkrát kývnout, usmát se a je to, ne? Jenže po pár minutách rozhovoru se sám přichytne, že odpovídá více než jednoslovně a že už na sebe vyzvonil, kam jede, odkud jede a možná i to, jaké číslo bot má jeho nejlepší kamarád. Sakra, jak to ta paní dokázala? K ničemu vás nenutila, nezajímala vás, a přesto jste s ní komunikovali.

Prozradím vám to. Celé kouzlo je totiž v tom, jak lehce a nepřímo začala celý rozhovor něčím, co se vás bezprostředně týkalo a jak vás vlastní mozek donutil se zapojit. I kdyby vás ta paní šíleně otravovala, stejně ji budete věnovat trochu pozornosti a alespoň minimálně reagovat na její otázky. A stejné zahájení rozhovoru se dá samozřejmě využít i při balení.

Takže jak na to?

Strašákem mnoha kluků totiž bývá: „Jak začít? Co jí mám říct, abych zaujal?“ Někteří proto hledají vtipné zahájení konverzace, aby zabodovali. Jiní jen otálejí a přemýšlí, na co by dívka nejlépe zabrala. A přitom se konverzace dá zahájit, jak jsem už ukázal, i bez jakéhokoliv přímého oslovení. Stačí jen skočit přímo do děje a najít nějaké blízké téma, které se týká oslovované osoby.

Ukázka první

Představte si třeba, že jste někde v nějakém klubu. Uvidíte pěknou dívku, která něco cucá u baru, a přemýšlíte, jak ji oslovit. Nakonec za ní zajdete a řeknete: „Ahoj, můžu tě pozvat na další drink?“ Jenže odpověď může být: „Ne“, a vás najednou nenapadne co dál říct, abyste získali výhodu na svoji stranu a abyste mohli zabodovat, takže si půjdete zase sednout někam zpět na své místo, a ostrouháte.

Ovšem celý rozhovor jde samozřejmě zahájit nepřímým oslovením a získat tak mnohem větší šance:

Přijdete k baru, jakoby jste si chtěli něco objednat. Usmějete se, ukážete na její pití a zvesela řeknete: „Safryš, to je ale oranžový. A vypadá to dost kysele, alespoň podlé té barvy.“
Ona: Holka se bude hájit, že to kyselý vůbec není. (právě jste ji ale vtáhli do rozhovoru).
Vy: Pokračujete otázkou: „A co to vlastně je?“
Ona: Ochotně vám vyklopí název drinku.
Vy: „Hmm, to z ní zajímavě. To bych mohl taky zkusit. Vážně to není kyselý? Nerad bych, aby se mi po tom stáhla celá pusa. To bych pak vypadal, jako když si náš děda vyndá na noc zuby.“ – kyselý výraz samozřejmě můžete hned předvést.
Ona: Ujistí vás, že ne. Případně vám dokonce dá rovnou ochutnat!
Vy: Pochválíte, že je to dobré a potom řeknete, že si to teda taky objednáte a zeptáte se jí, jestli si nedá další s vámi, ať to nepijete samotní… no a je to.

S dívkou jste si popovídali, dostali jste z ní název drinku, a nakonec vám ho možná dala dokonce i ochutnat. Navíc jste oba při konverzování byli krásně uvolnění a více otevření.

Ukázka druhá

Někde na zastávce autobusu zpozorujete pěknou holku, sedí na lavečce a čte si knížku. Přisednete si a řeknete: „Ahoj, co si to čteš?“ Dívka vám suše a beze slov ukáže název na obalu knihy a vy si najednou uvědomíte, že se pokud chcete v konverzaci pokračovat a něco se dozvědět, budete se muset nějak krkolomně vyptávat dál.

Rozhovor však můžete začít i jinak, například právě tím nepřímým oslovením. Stačí jen, když se v klidu posadíte vedle dívky a po chvilce směrem k ní třeba pronesete: „No jo, škoda že jsem si taky dneska nevzal nějakou knihu. Aspoň by mi to čekání rychleji uteklo.“

Tento úvod skrývá daleko širší možnosti a úplně láká k rozhovoru. Bez obtíží pak v průběhu povídání zjistíte název knihy („Dívám se, že to už máš skoro přečtený. Je to zajímavá kniha?“ – „A co to vlastně čteš?“) a stejně tak i na jaký dívka čeká autobus („No já tě tu ještě nikdy neviděl, ty asi nepojedeš tím stejným autobusem jako já.“) a odkud kam vlastně jede („Podle toho jak se usmíváš bych hádal, že jedeš z práce. Já mám totiž vždycky taky skvělou náladu, když mám už padla a můžu konečně jet domů.“)

Takhle by samozřejmě šlo pokračovat do nekonečna. Skoro každé oslovení se totiž dá s trochou cviku z přímého přetransformovat na nepřímé, které často mnohem lehčeji, a hlavně nenuceně, zahájí celou konverzaci. Takže teď záleží už jen na vás, který způsob vám bude lépe vyhovovat.



Související články:
Qark | 16. 05. 2006 13:37 | Komentáře: 192 | ::Jak na ženský


Jak na ženy, jak s nimi a jak bez nich.


Líbil se vám tento článek? Pomohl vám a nebo vás alespoň pobavil?

Potom si jej můžete s dalšími 49 články, rozdělených do kategorií Příprava na balení, Balení, Rande, Vztah a Rozchod, zakoupit knižně pod názvem Ulovte si ji aneb Jak na lásku například v knihkupectví Eruditus a udělat tak radost nejen sobě, ale i autorovi.





Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


Upozornění!

Tento článek obsahuje 192 komentářů.
Z důvodu snížení zátěže serveru, a pro rychlejší načtení tohoto článku, je nyní zobrazeno jen posledních 150 komentářů (tj. komentáře 43–192)

Zobrazit VŠECHNY komentáře

43
Ash 17. 05. 2006 08:09

Reakce na Nora #38Načítám náhled komentáře...: Vydím, že nás napadlo při čtení těch příspěvků přesně to samý :-D Naní nad to být věcný a zachovat si důstojnost. Jak to říkal ten lord v tom vtipu? "Doufám lady, že jste dnes otěhotněla. Nerad bych ty směšné pohyby musel ještě někdy opakovat."

Vyzkouším. Aspoň můžem srovnat úspěšnost.
Slečno Noro, chtěla byste?

Reakce na komentář: Ash #44Načítám náhled komentáře..., Nora #50Načítám náhled komentáře...

44
Ash 17. 05. 2006 08:10

Reakce na Ash #43Načítám náhled komentáře...: Proboha já vydím s tvrdým y :-O Tak to je konec :-D

Reakce na komentář: George #47Načítám náhled komentáře..., BERmaestro #48Načítám náhled komentáře...

45
crusader 17. 05. 2006 09:30

Reakce na StaNov #9Načítám náhled komentáře...:
Proč ne, když to hezky podáš.


46
konva 17. 05. 2006 15:49

Reakce na StaNov #9Načítám náhled komentáře...: dobre a hodne uspesne je treba znat par nejcastejsich kousku obleceni a pak prijit a rict-hele,neni ta mikina z h&m?taky tam strasne rad nakupuju…slusi ti…atd.. :-D
nebo treba jeden kamos(neni asi vhodne pro zacatecniky) rikal na potkani-slecno,vypadate proste uchvatne..slecna otevrela hubu a nevedela co si myslet…i kdyz na tohle rekne tak leda suse diky…ale i tak je to osloveni…


47
George 17. 05. 2006 21:15

Reakce na Ash #44Načítám náhled komentáře...: Slečno Noro, Ash při pohledu na Vás vidí s tvrdym ;-)


48
BERmaestro 17. 05. 2006 21:20

Reakce na Ash #44Načítám náhled komentáře...: a pak že nejsi nadrženej :-)Reakce na Adalbert Stiftr #33Načítám náhled komentáře...: Nic proti ale snažit se brat svět tak jak ho bereš ty je kontra produktivní holt jsme zviřata nějaka spořadanost vykani a spol je uměle importovano do našich mozku, nějáký řád aspol a jestli chceš popřít i to že jsme vzešli ze zviřat tak nevim jak ty ale ja rozhodně…bavi mně travit čas v přirodě…a ne ve městě atd. souhlasim s Ashem mam stejny postoj k životu vubec ho nebreu važně ze všeho si dělam srandu protože nic není tak duležite jak to vypada. A vis kolikrat jsme dostal odpověd typu vodpal vis kolikrat ale musim ti rict popravdě že to byly divčiny okolo 16ti. zkus nějakou rozumnou holku nejde o věk defakto ale rozhodně u 18tek amš mensší procento těch ktere ti řeknou nějakkou tu škaredou frazi..mimochodem a to chceš sedět doma a čekat až ti slečna přijde kt obě domu a zeptá se tě važený pane nechtěl byste se mnou jit na čistě formální večeři????? Nebo co chceš konkretně s takovým nazorem dělat napiš to třeba to bude lepší než muj postoj k životu…


49
Denton 17. 05. 2006 23:06

Peknej clanek,diky Qarku.

Pridam taky neco svyho:
Pred casem jsem si byl v potravinach u nas na rohu, koukam co bych si dal a slecna za pultem zrovna krajela nekomu sunku. Nevim na co to kdo chtel, ale trvalo to asi 10 min. a kdyz skoncila, vaha ukazovala 1,5 kg. Celou dobu se pri tom tvarila hrozne otravene (coz se moc nedivim). Pak se mi zeptala co bych jako rad.
Povidam "Dal bych si… treba tady tu sunku."
"A kolik?"
"No, tak asi 1,5 kg. Nakrajet, prosim".
Slecna ani nehnula brvou, vzala sisku a zacala ji krajet (to jsem teda necekal). Pak jsem ji u 20 deka zarazil, ze jsem si delal srandu. Slecnu to moc potesilo a odtedka se na me vzdycky kdyz tam prijdu usmiva. Skoda ze je tak strasne moc hubena :-( Nemam rad hubeny holky…

Reakce na komentář: Nora #50Načítám náhled komentáře...

50
Nora 17. 05. 2006 23:45

Reakce na Ash #43Načítám náhled komentáře...: No samozřejmě, že chtěla. Někdy se pane ozvěte a zajdem na kafe a rozdáme si to v kavárně na stolečku,o))) A všichni uvydí!,o)

Reakce na Denton #49Načítám náhled komentáře...: Mám ráda kluky, co nemaj rádi hubený holky…,o) Máte rádi holky se čtyřkama prsama, co na sebe nemůžou sehnat podprsenku, co by jim seděla?,o)

Reakce na komentář: Marek #51Načítám náhled komentáře..., Ash #56Načítám náhled komentáře..., Denton #58Načítám náhled komentáře...

51
Marek 18. 05. 2006 00:38

Reakce na Nora #50Načítám náhled komentáře...:
Hmmm…Nora nemá jenom smysl pro humor, ale podle všeho to bude i šikovná holka ;-)
Na 4 to snad nemůže být takový problém, aspoň moje expartnerky v tom problém se stejnou velikostí až tak neměly, onen problém se objevil akorát při koupi nových plavek, to už vyšlo levněji koupit dvoje než investice do času a proježděného benzínu :-) . Co potom teprve mají říkat dámy s velikostí 5, 6 … ;-)

Reakce na komentář: Nora #52Načítám náhled komentáře...

52
Nora 18. 05. 2006 06:34

Reakce na Marek #51Načítám náhled komentáře...: Já jsem malé roztomilé kuřátko…,o) A problém s tim nějak mám. Možná to bude tim, že zásadně chodim do obchodů, kde prodávat jenom na jedničky a dvojky,o/ Debilní kapitalismus,o)

Reakce na komentář: Marek #53Načítám náhled komentáře...

53
Marek 18. 05. 2006 08:40

Reakce na Nora #52Načítám náhled komentáře...:
Mám pro tebe kuřátko potěšující zprávu ;-) .
Před nedávnem jsem slyšel v rádiu, že jsou mladší generace dívek více vyvinuté na hrudníku, dle statistik v prodeji spodního prádla oproti době dřívější, takže to nejspíše přinutí i výrobce reagovat na poptávku trhu a pro některé kuřátka to už nemusí být problém ;-) .
A jak to tak už nějakou dobu sleduji, tak na tom něco bude, za předpokladu, že nejsou IN jenom důmyslně konstruované pushupky a bodywonders :-)

Reakce na komentář: Ash #54Načítám náhled komentáře...

54
Ash 18. 05. 2006 09:51

Reakce na Marek #53Načítám náhled komentáře...: Jo… Akorát jestli nevadí, že to teda bylo o Číňankách? :-D No vlastně jestli má Nora na podposenkách "Made in China" nebo "ČLR" tak je to dobrý…

Reakce na komentář: Ash #55Načítám náhled komentáře..., Marek #57Načítám náhled komentáře...

55
Ash 18. 05. 2006 09:52

Reakce na Ash #54Načítám náhled komentáře...: Jé, hele, "podposenka" :-) Vydím že bych měl asi ví spát nebo něco.


56
Ash 18. 05. 2006 09:55

Reakce na Nora #50Načítám náhled komentáře...: OK. I když je to docela trapné, člověk se taky vykecává (kom28) a přitom se vlastně stačilo jenom slušně zeptat (kom43). Kam ti mladý dneska… spějem :-O


57
Marek 18. 05. 2006 10:23

Reakce na Ash #54Načítám náhled komentáře...:
Jo tak to je potom pro Noru a ostatní obdařené holky špatná zpráva, takže zase nic ;-) . Zaslechnul jsem to jedním uchem, protože já zrovna nejsem věrným posluchačem rozhlasových stanic, spíše žádný, ale koukám, že tobě nic neujde :-)
Na druhou stranu budou mít třeba děvčata k mání aspoň správnou velikost z dovozu a za levný peníz Made in China :-)


58
Denton 18. 05. 2006 12:51

Reakce na Nora #50Načítám náhled komentáře...: Nemam rad holky s velkejma prsama… (myslim tim zminovane 4 a vice). Nechapu co na tom kdo vidi. Respektive kouknout se kouknu, ze jo, ale tim to konci.

Ja vim,jsem dost vybiravej :-)

Reakce na komentář: Jakub #59Načítám náhled komentáře..., BERmaestro #61Načítám náhled komentáře..., Nora #62Načítám náhled komentáře...

59
Jakub 18. 05. 2006 15:11

Reakce na Denton #58Načítám náhled komentáře...: No pro mě to na pohled právě nic moc není, ale když se pak do nich "ponoříš".. :-)


60
martinos 18. 05. 2006 15:32

Reakce na Pavel #2Načítám náhled komentáře...: jsem ve stejnym stadiu jak ty :-)


61
BERmaestro 18. 05. 2006 17:28

Reakce na Denton #58Načítám náhled komentáře...: Jsem opačneho nazoru jen to nesmí být moc…mimochodem nějak se to zvrhlo z tematu nepřímá koverzace…i když :-)


62
Nora 18. 05. 2006 18:11

Já jsem o těch číňankách taky slyšela. Jesli si můu koupit podprsenku na ty svoje malinký prsíčka, tak si jí koupim klidně v honolulu, hlavně že mi bude,o)))
Reakce na Denton #58Načítám náhled komentáře...: Já jsem si to nevybrala,o) Vždycky jsem chtěla mít trojky, měla jsem dvojky, pak jsem začala brát antikoncepci, co mi zvětšila kdeco,o) Pak jsem jí vysadila a zůstaly jenom kozičky. Je to na pytel,o)

Reakce na komentář: Ash #66Načítám náhled komentáře..., Denton #75Načítám náhled komentáře...

63
rubberman 18. 05. 2006 18:37

Reakce na Slečna #7Načítám náhled komentáře...: Mno tak to je pěkné no. Jaks myslela to, že kluci to "asi taky mívají někdy těžké"? Já si mylím že v navazování vztahů je to pro ně těžké, akle ne asi, ale určitě. :-) Zvlášť pokud neoplývají sebevědomým jako kuchař ve škole. Baby čekají..a to je pro ně to těžké.

Reakce na komentář: BERmaestro #64Načítám náhled komentáře...

64
BERmaestro 18. 05. 2006 19:52

Reakce na rubberman #63Načítám náhled komentáře...: tedy navazat vztah je simply! uplně simply a to nemam sebevědomí nijak exttra ale znam spoustu takovejch looseru který by nikdy nesli za nejhezčí slečnou a nepožadali ji o čislo…dokonce jsme na toot tema vyhral nejednou sazku… :-)


65
Nora 18. 05. 2006 20:42

Já stejně vidim největší problém v navázání toho vztahu jako takovýho, a ne v oslovení… ale možná to bude tim, že jednom za dnešní cestu domů jsem si pokecala s pěti cizíma lidma,o) Tohle maj nejjednodušší blíženci, ale potom s nima vydržet je docela makačka,o)))


66
Ash 18. 05. 2006 20:44

Reakce na Nora #62Načítám náhled komentáře...: Nepytluj :-) Pokud jde o chlapy, tak většina co řekne že se jim to "nelíbí" to myslí tak, že nepatří do té skupiny, která po nich – šílí. Neznamená to, že se jim jakože nelíbí. Naopak většinou konstatujou "hele pěkná baba". Denton sice může patřit mezi vyložené odpůrce, ale jinak to většinou tím "kouknutím" nikoliv končí, ale spíš začíná.

S nakupováním to samozřejmě nepomůže :-D Budeš do toho muset zasvětit své ctitele haha ;-) Chlapi se někdy můžou přetrhnout, aby pro holku udělali něco, co oni udělat chtějí, ale když mají reflektovat na její přání, tak se to… může ukázat jako docela problém.

Co třeba zkusit "nešahat chlapče, ještě bys mi ji osahal (teda jako podprsenku) a KDE já potom budu shánět novou". No – a když Ti příště řekne KDE, tak máš nejen po problému, ale taky víš, že to je ten pravej :-D Je chytrej, není línej a ještě navíc ví, jak Tě potěšit. Nemám pravdu?

Reakce na komentář: Nora #67Načítám náhled komentáře...

67
Nora 18. 05. 2006 21:50

Reakce na Ash #66Načítám náhled komentáře...: Nemáš,o))) Bejvalej se moh přetrhnout s nakupovánim podprsenek, ale mě se nikdy nechtělo. Je to normální?,o) Já z těch prsou komplex nemám, ještě aby,o) jenže žádná slečna stěžující si na mylý prsa nechápe, jak je těžký na sebe sehnat COKOLI, od trička přes šaty po… (džíny?,o)

Reakce na komentář: Ash #68Načítám náhled komentáře...

68
Ash 18. 05. 2006 22:21

Reakce na Nora #67Načítám náhled komentáře...: No.. třeba ten bývalej býval ten pravej :-) "Mylý prsa" taky dobrý hlod.

Reakce na komentář: Nora #69Načítám náhled komentáře...

69
Nora 18. 05. 2006 22:29

Reakce na Ash #68Načítám náhled komentáře...: No já si nejsem tak jist… nebyl!,o) K těm malejm milejm mylejm prsoum… dneska mi psal "velice chytrý" známý smsku. "Ty si tam bila, je to napinavi, napis spet." (zkráceno,o) Je to nádhera…!,o)

Reakce na komentář: Ash #70Načítám náhled komentáře...

70
Ash 18. 05. 2006 23:21

Reakce na Nora #69Načítám náhled komentáře...: Já nějak nevím, jak v mém ukruhu přibývá bratrů Slováků, tak člověk taky někdy znejístí… Takový "Tímový denník"… na ten jsem narazil zrovna teď.


71
Tom 19. 05. 2006 08:53

Jděte už s těma holka do hajzlu. Všechno to jsou kurv.– dříve nebo později a vy jim věnujete ještě server…


72
Tom 19. 05. 2006 09:03

CHOĎTE RADĚJI NA PIVO ! KOUKEJTE NA FOTBAL A HOKEJ A NA HOLKY SE VYSERTE….JE TO ZTRÁTA ČASU A PENĚZ. Pořád s nimi řešit jejich "pitomosti" říkat jim jak jsou krásné…atd.

Reakce na komentář: Deni #73Načítám náhled komentáře..., Denton #74Načítám náhled komentáře...

73
Deni 19. 05. 2006 09:16

Reakce na Tom #72Načítám náhled komentáře...: asi mas fakt spatne zkusenosti,ze se tak rozcilujes, az narazis na nejakou,do ktere se zamilujes,budes ji ty 'pitomosti'jeste rikat rad :-) a mozna je lepsi misto penez ji venovat pochopeni,vrelost a 'lasku';jinak si myslim, ze jde zkloubit oboji,jit s ni na hokej a dat si k tomu sklenku..ale pokud se nezbavis te nenavisti,nikam se nedostanes,mluvim z vlastni zkusenosti,je to ztrata casu,hodne stesti :-)


74
Denton 19. 05. 2006 09:28

Reakce na Tom #72Načítám náhled komentáře...: Vcera jsem byl na pivu a dneska jdu za holkama. Podle me daleko lepsi reseni nez tvoje. Nehazej flintu do zita!!!


75
Denton 19. 05. 2006 10:15

Reakce na Nora #62Načítám náhled komentáře...: Neves hlavu, ja to nemyslel na tebe nejak spatne… Navic myslim ze se to vetsine kluku spis libi nez nelibi, takze na muj nazor se muzes klidne vykaslat :-)

PS: Nedelam si iluze, ze to s "nima" mas lehky, nejen kvuli tomu zminovanymu obleceni, ale taky kvuli sportu a tak.

PS2: Nektery chlapy muzou mit podobnej problem s necim trosku jinym, a ti pak treba nemuzou v lete nosit kratasy a museji se parit v horku s dlouhejma nohavicema :-) No a kdyz pak v zime posoli, to je pak narez! :-)

Jinak, omlouvam se za off-topic…

Reakce na komentář: Nora #76Načítám náhled komentáře...

76
Nora 19. 05. 2006 15:49

Reakce na Denton #75Načítám náhled komentáře...: ,o) Já jsem to nějak neřešila, všem lidem se nezavděčim. Se sportem to tak těžký neni (radši nesportuju,oD). Ale dneska jsem si šla koupit podpesenku.

8 krámů. Žádná pro mě.

No to by jeden brečel… dvakrát!,o)

Reakce na komentář: Ash #77Načítám náhled komentáře...

77
Ash 19. 05. 2006 17:28

Reakce na Nora #76Načítám náhled komentáře...: Podpesenka, to se shání ve zverimexu?


78
Mara 20. 05. 2006 13:43

Fajn návod. Mně se taky osvědčilo napřiklad na koupališti, nebo jiných místech kde je zaručeno že slečnu ještě potkám říct před ní kamarádovi "Pěkná slečna!" a nahodit úsměv. Většinou se nejdřív zle koukne a když uvidí úsměv tak ho opětuje a mockrát dojde ještě během odpoledne k seznámení. No občas z toho i něco je :-D
Hlavně se člověk nesmí bát mluvit. Čeho ? Když to nevyjde, stejně už jí nikdy neuvidí :-)


79
Benik 20. 05. 2006 15:05

Jsem KOKOT !! sry ale je to tak… jsem normalni, debilni vylizany kreten… Uff to se mi ulevilo ale je to tak…
Vcera jsme byli s kamosema v jednom tanecnim klubu.Jak jsme se tak bavili a tancili, vsiml jsem si 2 slecen, jedna blondynka pekna, ale ne pro me, a druha nadherna brunetka s UZASNYMA kukadlama, takove nedherne oci jsem jeste nevidel, fakt jsem byl z ni hotovy. Kraska, nehorazna…
A tak jsem se na ni nejak tak dival, potom zachytila muj pohled, ja jsem se usmal, ona taky…. A cosi zacala suskat kamosce. No nic otocil jsem se a tancil dal s kamsema…
A potom jak jsme nejak tak parili a skakali ( vsak to znate ) jsme do sebe s tou brunetkou vtazili zatkama. Otocili jsme se oba, ona vysmata ja jsem se taky zacal smat, mrkla na me zamavala a tancila dal asi 30cm ode me…
Kamos na me: Ty vole, kdyz se ji libis udelej neco.
Ja: ne ted ne
On: Vole vis jak to dopadlo minule litovali si toho.
Ja : Ted neni ten vhodny okamzik.

A tak jsem se neodhodlal ji nejak neco naznacit…
Potom nasadili plouzaky a ja jsem sel k baru pro neco k piti. Prisel jsem zpatky na parket a ona tam sedela na sedace a usmivala se na me… Ja PICUS nez aybch si sedl vedle ni, jsem si sedl vedle kamoska a akorat jsme se na sebe s tou brunetkou usmivali…
Potom me kamoska vzala at jdu tancit, a tak nez abych tancil plouzak s tou kraskou, tak jsme tancil s kamoskou :-( se kterou bych jako nikd nic nemel…
Potom sem videl akorat jak se kolem me mihla a to bylo naposled co jsem ji ten vecer videl.

TAKZE KDO SI MYSLI ZE JSEM KRETEN, PRIHLASTE SE

Reakce na komentář: so many moms, so little time #80Načítám náhled komentáře..., WannaBe #81Načítám náhled komentáře..., Hydr0gen #82Načítám náhled komentáře..., E. #86Načítám náhled komentáře..., J. #91Načítám náhled komentáře..., Lenka #95Načítám náhled komentáře..., dana #172Načítám náhled komentáře..., ecos #173Načítám náhled komentáře...

80
so many moms, so little time 20. 05. 2006 15:21

Reakce na Benik #79Načítám náhled komentáře...: ses kreten


81
WannaBe 20. 05. 2006 16:08

Reakce na Benik #79Načítám náhled komentáře...: EEEEmmmm …. ses fakt kreten :-)


82
Hydr0gen 20. 05. 2006 16:13

Reakce na Benik #79Načítám náhled komentáře...: Bez urazky Beniku :-)…To znam…To prejde…


83
Benik 20. 05. 2006 18:30

Diky za uprimnost :-D :-D :-D :-D


84
straspitlik 20. 05. 2006 18:41

bych to neresil sebeurazenim, to se ti stane jeste hodnekrat…aspon ses ponaucil Ps: treba ta holka byla hezka, ale jinak stala za starou backoru. Nebo ji jeste potkas :-O)


85
Honza 20. 05. 2006 18:43

seš stejnej kretén jako já
Úplně stejná věc se mi stala několkrát ale já sem nepoučitelnej a proto budu stále sám. Ale ty jsi takov hlupák že ona by se možná odvážila za tebou jít kdyby si se dál usmíval. Ale ty tancuješ ploužák s jinou! A co ona? Jasně že si myslí že to je tvá holka…
Na toto bych se možná hecnul, jen když na mě se během ploužáků žádná ani neusměje a když pro nějakou jdu, spíš to vypadá že otravuju


86
E. 20. 05. 2006 18:53

Reakce na Benik #79Načítám náhled komentáře...: Hlásím se naopak k tomu, že kretén NEJSI !!! Tohle je bohužel úplně normál. Nejsi první ani poslední, komu se něco takovýho stalo, patřím taky mezi ně ;-) Přesně vím, jak si se v tu chvíli cítil, ten blok je strašná věc co, i když si říkáš jdi za ní blbče, tak stejně tvoje nohy jakoby ani nebyly tvoje a prostě neposlechnou :-). Nevěš hlavu teť to nevyšlo, příště to bude určitě lepší. Jednou tě něco určitě donutí všechno překonat a jít za tou vysněnou, třeba se na to už tvůj kámoš nebude moct dívat a dokope tě k ní :-D

Reakce na komentář: Honza #87Načítám náhled komentáře..., Benik #92Načítám náhled komentáře...

87
Honza 20. 05. 2006 19:07

Reakce na E. #86Načítám náhled komentáře...:
A co když je toto…
Stejná situace ALE… jezdím s ní busem. Hrozně moc se mi líbí. Pokukuju po ní a občas se mi zdá že se setkáme pohledem (ale nevím jestli je to protože ona chce nebo jen náhodou…). Taky mám příšernej blok ale jezdím s ní tak dvakrát do týdne. Bohužel v autobuse nehrají ploužáky takže nevím jak za ní jít, nemám žádnnou záminku, ani netuším jestli by ona něco chtěla, jestli se totálně neztrapní před všema z busu. Ani nevím co bych řekl cizí holce kterou sem tam vídám…

Rady typu: staň se nejdřív kamarádem mi nikdo neraďte. Já maturuju. Naposledy ji uvidím teď ve středu ráno. Pak už končím a autobusem nebudu jezdit. Mám poslední příležitost něco udělat. Nevím co ji říct…

Navíc jsem z toho tak zdeptaný (že ona se mi líbí a já sem neschopný blbeček, cokoli ji říct), nedokážu se soustředit, učit…. a zdá se mi že nic neumím. Nevím co mám dělat, protože se mi zdá že cokoliv udělám bude špatně. Prosím poradí mi někdo?

Reakce na komentář: so many moms, so little time #88Načítám náhled komentáře..., Hydr0gen #89Načítám náhled komentáře..., J. #90Načítám náhled komentáře..., E. #94Načítám náhled komentáře...

88
so many moms, so little time 20. 05. 2006 19:15

Reakce na Honza #87Načítám náhled komentáře...: proste to ni vybal, ze se ti libi a bleble. pokud ji potkavas jen v buse, tak ani nevadi ze se ztrapnis, nikde uz ji neuvidis. a lepsi se mrte ztrapnit, nez bejt pak nasranej, zes nic neudelal :-) uvidis, i pokud te odmitne, ze ma kluka nebo neco, tobe se ulevi. di do toho a basta

Reakce na komentář: Hydr0gen #89Načítám náhled komentáře...

89
Hydr0gen 20. 05. 2006 19:53

Reakce na Honza #87Načítám náhled komentáře...: Reakce na so many moms, so little time #88Načítám náhled komentáře...: Jasně-přečti všechny články od Qarka a jdi do toho. Pak se pochlub. Lepší se ztrapnit než se užírat, žes nic neudělal. Co by mohlo pomoct…prostě to neber jako otázku života a smrti. Když to budeš brát moc vážně, posereš to.


90
J. 20. 05. 2006 21:03

Reakce na Honza #87Načítám náhled komentáře...:
Zkus se s ní začít bavit (úplně neformálně, třeba právě o tom, že oba jezdíte pořád stejným busem, že maturuješ, co děláte za školu bla bla bla) a až se budete rozcházet, prostě se zeptej: "Kdy se zase uvidíme?" Ona začne něco povídat, ty se usměješ a řekneš: "Můžu tě třeba pozvat na kafe?" A dál už to jde docela dobře. Fakt to funguje, věř mi :-)
Ale – jestli jí neoslovíš a nezačnes se s ní bavit, tak to prostě nepůjde a to by byla určitě škoda. Pak už zbývá jen prolítnout u matury, abys s ní mohl jezdit dále, ale to je celkem nepříjemné a navíc nespolehlivé :-)


91
J. 20. 05. 2006 21:31

Reakce na Benik #79Načítám náhled komentáře...: Jo, seš kretén, ale já jsem dřív byl úplně stejnej, úplně se vidím. Každopádně časem to snad zlomíš, resp. nic jiného ti ani nezbyde :-)
Podle mě není špatný si dát dva tři panáky, kolik máš vyzkoušeno abys ztratil ten blok a ješte nezačal být trapnej, pokud to jde :-)
Jinak, ani nevíš, jak tě chápu, těch holek, co mi kvůli tomuhle pitomýmu bloku uteklo… měl jsem pak vždycky chuť mlátit hlavou do zdi :-)
Ale i holky mají podobnej blok: Kluk, kterej se jim líbí, je osloví, pozve na rande a ony odmítnou, aniž by samy chápaly proč. Načež si pak doma rvou vlasy a doufají, že je osloví ještě jednou, většinou marně.
Nevím proč příroda tyhle dva bloky zařídila, každopádně se mi to zdá z její strany pěkně drsnej vtípek :-)

Reakce na komentář: Benik #93Načítám náhled komentáře...

92
Benik 20. 05. 2006 22:08

Reakce na E. #86Načítám náhled komentáře...: Hh diky, ale stejne myslim ze kreten jsem :-D
No presne !!! Mozek ano, nohy ne… Nechapu.
No uz jsem pak hned rekl kamosovi, ze pokud se stane neco podobneho priste at mi da facku kopne me do riti a rekne at si vzpomenu jak to bylo minule, a to uz pak snad nejak pude :-)
DOUFAM


93
Benik 20. 05. 2006 22:10

Reakce na J. #91Načítám náhled komentáře...: No prsne blok a konec… Heh no s tema panakama ja nejak nepiju, pripada mi to ubohe, takze tohle asi ne… Nvm nestrpel bych ozralou holku, takze tohle nedelam ani ja..


94
E. 20. 05. 2006 22:17

Reakce na Honza #87Načítám náhled komentáře...: Uvědom si nejdřív, co tím můžeš získat – "všechno" a co tím můžeš ztratit – "nic" a taky, že ona je jen člověk stejně jako ty a nic ti neudělá, maximálně ti dá facku :-) což je hodně nepravděpodobný……..
Ale všechno tohle, jak oslovit holčinu atd. tu na těhle VÝBORNEJCH stránkách bylo tolikrát řečeno, že už by to každý ve snaze poradit ti jen opakoval. Takže si to tu všechno klidně znovu pročti, ale ne na úkor maturity, ta je přeci jen důležitější ;-) a jdi do toho, oslov ji "jakýmkoli" způsobem a ať bude výsledek takovej nebo takovej, ty se budeš cítit jako king.


95
Lenka 21. 05. 2006 10:49

Reakce na Benik #79Načítám náhled komentáře...: Hele, všichni se někdy chováme jako kreténi ( v mém případě kreténky :-), i když normálně kreténi nejsme. Pokud ti jde o tu jednu jedinou holku, co se ti líbila, zkus jít na stejné místo ve stejný čas (bylo-li to v pátek večer, jdi tam zase v pátek večer – za týden). Mohla by tam být. A když bude, jdi přímo k ní (jako za starou známou, vždyť už se vlastně znáte týden! :-)a řekni: Omlouvám se za minule, chtěl jít s tebou tancovat a nějak jsem to zvoral. Dneska už to zvorat nechci. … Prostě říkej to, co cítíš, a buďto to vezme nebo ne. Když ne, bude kreténka ona. Když jo, pak se z jednoho rádoby kreténa stane genius, není to dobrá pozice? A když tam nebude, zkus ještě za dva týdny… A když nic, tak jsou ještě na světě jiné. Držím palce.

Reakce na komentář: Benik #97Načítám náhled komentáře...

96
Lenka 21. 05. 2006 11:25

Hele, kluci, co tu pořd máte s tou nedostatečnou odvahou? Je to sice tak trochu out a history, ale stojí to za sdělení. Kdyby můj táta nebyl v balení mý mámy dostatečně vytrvalej, tak bych tu nebyla. Byla to nejhezčí holka ve městě a on před ní děsně frajeřil, třeba jezdil na motorce a když jel kolem ní, tak motorku zvedl na zadní… Trapas, no. Samo, že si máma ťukala na čelo. Pak na ni čekával před prací, každej den, několik měsíců. Ona utíkala zadem, dokonce se nechala provážet v náklaďáku pod plachtou… Ale jednou táta šel rovnou nahoru a řekl, že už si nemůže ty směny pořád měnit,aby na ni mohl čekat, a jestli by teda neměla čas jindy… Prostě byl tak vytrvalej a ukecával ji tak dlouho, že nakonec zjihla a je z toho celoživotní mnželství a my s bráchou. To jenom abyste věděli, že jednou NE od holky neznamená NIKDY NE. :-)

Reakce na komentář: ricardo #99Načítám náhled komentáře..., besito #190Načítám náhled komentáře...

97
Benik 21. 05. 2006 11:32

Reakce na Lenka #95Načítám náhled komentáře...: Diky za podporu, pristi tyden tam jdu 100% zas, a pokud tam bude prisaham ze neco udelam, napisu..

Reakce na komentář: Saito #98Načítám náhled komentáře...

98
Saito 21. 05. 2006 11:39

Reakce na Benik #97Načítám náhled komentáře...:
GLHF
jen tak naokraj, ktem www strankam, musis volit pozadi a pismo tak aby se to dalo precist. preju hodne stesti se slecnou a webem

Reakce na komentář: Benik #101Načítám náhled komentáře...

99
ricardo 21. 05. 2006 15:48

Reakce na Lenka #96Načítám náhled komentáře...: Lenko, jak dlouho že to vydržel ten tvůj báječný otecko? Já jsem to vydržel půl roku a opravdu NE od ženy -berana je NIKDY NE a DEFINITIVNĚ NE. Je to složitější, byli jsme spolu předtím téměř dva roky, ale stejně. Neplatí to vždy. A komentář k celému článku? Chodil jsme s holkama, které byly hezké, někdy i víc než to. A nikdy jsem nedělal nic z toho, co tu smaží qark a jiní. Prostě jsem byl svůj a NESNAŽIL jsem se tu dívku uchvátit. Spíš jsem se smířil s tím, že taková kočka nemůže být pro mne a vůbec jsem si jí nevšímal. Ona si pak ve většině případů našla mne. Zajímavé, což? A nejsem ani model ani nic takového, právě naopak, v pubertě jsem měl docela hodně akné a mám jizvy na obličeji, nejsem ani namakaný, ani extra vtipný. Prostě jsem. Tečka. Chlapi, jsme nadržení a to je náš problém, máme pak tendence LOVIT každou…A řídit se tím, že "když to zkusím a vyjdou 3 z 10, tak mám o 3 více, než kdyby nic"…Kdyby se tohle ta holka pak někdy dověděla, tak je KONEC KONEC. Degradovat ženu na pouhý objekt touhy je nízké, ale…taky jsem to dělal :-)

Reakce na komentář: Lenka #104Načítám náhled komentáře...

100
MarŤas 21. 05. 2006 16:01

Ahoj,
netušil jsem, že máte též samý problém jako já. Narozdíl od vás slyším jen díky implantátu a po sejmutí jsem hluchej jak poleno.
A mám docela velký problém pozvat holčinu, natož s ní být ve vztahu… Neoslovit ji nebo ji někam nepozvat zdůvodňuji tím, že mi nebude rozumět, nebo já jí. A přitom normálně se bavím, ve škole oslovuju některé a ptám se jich, jak se maj a tak. A mám docela právo se na to vymlouvat, ale mám dojem, že ostatní dívky chtějí toho zdravého kluka. Budete se ptát, proč nezkusím s těma neslyšícími holkami..Proč? Protože jim nerozumím, myslím myšlenkovitě a můj komunikační způsob jim nevyhovuje. Docela vám závidím, že máte jen jeden problém a ne tolik jako já. Buďte rádi, že s tím musíte poprat a nejste na tom hůř.
Já nevím jak vy,dělám co můžu, s myšlenkou, že na normální holky nemám se nechci nijka spokojit, snažím se s tím prát, nevím, jestli to je předem prohranej boj.Vzhledově nejsem zas tak špatnej :-D

Reakce na komentář: Honza #109Načítám náhled komentáře...

101
Benik 21. 05. 2006 16:12

Reakce na Saito #98Načítám náhled komentáře...: Diky, nejak to skutim i se slecnou i se strankam
JJ pozadi a pismo, je to blbe videt, jeste ladim a hledam to prave orechove

Reakce na komentář: Saito #102Načítám náhled komentáře...

102
Saito 21. 05. 2006 16:44

Reakce na Benik #101Načítám náhled komentáře...: ja wim je to OT, ale k tem strankam: nesnaz se moc cpat nejaky originalni pozadi na kazdou stranku. Vetsinou je dobry pouzit jednotny, aby se clovek ktery to cte moc nemusel napinat. Je to totiz pak pohodlnejsi pro jeho coi, nemusi se porad prizpusobovat novemu podkladu.

Reakce na komentář: Benik #103Načítám náhled komentáře...

103
Benik 21. 05. 2006 20:17

Reakce na Saito #102Načítám náhled komentáře...: Diky za rady, hned to napravim… no teda az bude cas :-D
Ted jdu fandit Cesko – Svedsko ( no spis slavit 2.misto ) :-(


104
Lenka 21. 05. 2006 21:20

Reakce na ricardo #99Načítám náhled komentáře...: Samozřejmě, že na získání dívky nebo ženy není mustr. Kdyby byl, jistě by se to učilo v první třídě. Ale v mnohém, co píšeš, je pravda pravdoucí. Být svůj je doopravdy důležité. A ještě důležitejší je nebrat holky jen jako objekt na uspokojení své touhy – zlatá slova! Ono je to totiž často poznat a mnohdy je to i důvod, proč dívka řekne ne a někdy i dost uraženě. Když se ale k nám někdo chová přátelsky, aniž by bylo jasné, že mu jde jen o TO, tak šanci dostane velmi pravděpodobně a třeba ne jenom jednu (neříkám tím, že tu šanci dostane každy kluk od každé holky :-)

Reakce na komentář: ricardo #105Načítám náhled komentáře...

105
ricardo 21. 05. 2006 21:46

Reakce na Lenka #104Načítám náhled komentáře...: Děkuji za odpověď. Ale furt jsi nenapsala, jak dlouho uháněl tvůj táta mámu :-D to by mně fakt zajímalo. Poslední dobou přemýšlím, jestli se i ženy dívají na případný sexuální vztah (tzn. dupsemduptam a čau) jako chlapi a nevím, zjišťuji, že tomu se moc mezi normálníma holkama nefandí. Žádná nechce být asi jako ta "děvka", případně hrát nějaké druhé housle. Ale musím si tu povzdychnout, že kdyby se na to dívaly stejně, moc by se nám chlapům ulevilo. Ale tím by asi ztratily i tahle stránky důvod k existenci, že?

Reakce na komentář: Lenka #106Načítám náhled komentáře...

106
Lenka 22. 05. 2006 01:10

Reakce na ricardo #105Načítám náhled komentáře...: Jak dlouho uháněl můj táta mámu to nevím přesně, ale bylo to moc dlouho. Myslím, že mezitím stihnul i vojnu.
– Ale Ricardo, s tím sexem, ježkovy oči, to je tak velkej rozdíl v tom, jak to vnímá holka a kluk, že si to asi ani mnozí nedokážete představit. Tedy beru tak nějak většinu a taky jak která… Ale myslím, že je to téma spíš na další článek anebo možná spíš k návratu na některé Qarkovy články starší. Všeobecně holky chtěj a potřebujou (nutně!) lásku, ne sex.


107
rejny 22. 05. 2006 11:28

Ted neni ten vhodny okamzik
Tohle je ta klicova veta, kterou si nikdy nesmime rikat. Ten vhodny okamzik je prave ted, v tuhle chvili, nic lepsiho uz nenastane. Take to znam, rikam si, ted fakt ne, jeste chvili pockam a pak uz jen vidim jak odchazi a je vymalovano. Nic si z toho nedelej, tohle se stalo asi kazdemu z nas, je to standardni reakce.
Spatne je, ze pokud neco neudelas hned, tak pozdeji je to jeste mnohem tezsi. Jak ti pujde o tu jednu konkretni slecnu a vezmes to ted nebo nikdy, je to v haji. A za tyden to bude jeste mnohem tezsi.
Holky maji ve zvyku navstevovat kluby spise ve 14 dennich intervalech, takze si nedelej moc nadeji ze ji tam potkas uz za tyden…
Jit tancovat s kamoskou nebyla moc dobra taktika :-).

Reakce na komentář: Benik #108Načítám náhled komentáře...

108
Benik 22. 05. 2006 16:09

Reakce na rejny #107Načítám náhled komentáře...: Mi to rikej :-D je mi to absolutne jasne… co nadelam, vsak uvidime, kdyz jsem ji neznal, ale byla pekna…vsak pro jedno kviti slunce nesviti a uz si na ni ani nepamatuju


109
Honza 22. 05. 2006 19:16

Reakce na MarŤas #100Načítám náhled komentáře...:
Hele buď v klidu. Jeden můj kamarád je taky neslyšící. Sem tam něco rozumí a něco odezírá. Jde mu špatně rozumět…

Ale našel si pánové holku jakou by ste mu mohli závidět vy všichni. Ji to vyhuje, jsou tři roky v manželství a čekají dítě. A té holce je to úplně jedno! Naučila se mu rozumět, a i co já potkávám lidi tak jsou hodně toleratní a snaží se rozumět.

Reakce na komentář: J. #110Načítám náhled komentáře..., MarŤas #112Načítám náhled komentáře...

110
J. 23. 05. 2006 11:01

Reakce na Honza #109Načítám náhled komentáře...: No já znám týpka, který bez naslouchátka neslyší vůbec nic. Je ale strašně ochotnej, vtipnej, slušnej, inteligentní v vzdělanej. A vypadá tak průměrně.
No a výsledek? Ne, že by na něj holky letěly, ony mu přímo skáčou kolem krku :-)

Reakce na komentář: Honza #111Načítám náhled komentáře...

111
Honza 23. 05. 2006 12:17

Reakce na J. #110Načítám náhled komentáře...:
Nevím jestli nemluvíme o stejném chlapovi…


112
MarŤas 23. 05. 2006 19:21

Reakce na Honza #109Načítám náhled komentáře...:
No, díky, žes mě trochu potěšil :-). No spíše těch holek jako je ona je docela málo. A nevím kde je hledat, ony spíš bejvaj doma zavřené…. Sice ne, ale takovou, která by pro mně našla pochopení, jsem nenašel, mohu k tomu připojit "zatím".Vždy jsem byl odpálkován a bylo mi řečeno, že s takovým, jako jsem já, je pro ně přítěž. Asi tvůj kámoš měl vyloženě štestí :-).

Reakce na komentář: Honza #114Načítám náhled komentáře...

113
Happy 24. 05. 2006 11:53

Reakce na Daniel #18Načítám náhled komentáře...: Mno jo, každej nemá stejnej smysl pro humor. Všechno je o tom, že když chceš flirtovat, měl bys být připravený na hodně variant a nejlepší je to neřešit a vždy reagovat spontánně. Mně se hodněkrát stalo, že se se mnou do hovoru dali lidi, který si mi na první pohled nijak zvlášt nezalíbili, ale po chvíli vtipkování jsem musela uznat, že jsou velmi, velmi příjemní – jen proto, že byli schopní reagovat přirozeně, humorně s lehkou sebeironií, nesnažili se na mne hrát a vypadat cool – byli sví, rozesmáli mne a já jim věnovala ten delší pohled, který zapříčinil to, že jsem dokázala ocenit jejich "krásu"…

Reakce na Ash #5Načítám náhled komentáře...: uspět je tak jednoduché, pokud se soustředíš na cíl na to čeho chceš dosáhnout!


114
Honza 24. 05. 2006 17:22

Reakce na MarŤas #112Načítám náhled komentáře...:
Možná že měl štěstí a možná že ne…

Ono ani nejde moc o to že jsi neslyšící… Jako třeba já jsem… no nechci to tak říct, ale řekněme "normální" (Prosím neber to jako urážku jo? To bych opravdu nechtěl, jen nevím jak to jinak říct), a co myslíš???
Je mi 19, skoro 20. A? Nikdy jsem neměl holku, nikdy sem neměl rande, jednou jedinkrát v životě jsem se líbal a to jen proto že jsme byli oba opilí. Kdykoli jsem se nějak odhodlal holku oslovit byl jsem jak ty říkáš odpálkován.

Není to v tom jestli jsi neslyšící, nebo bez ruky, nebo já nevímco… Prostě jakmile se té dané holce nebudeš líbit jsi pro nic prostě dement… A můžeš dělat co chceš ale ona tě nechce poznat, už předem ví že si dement a že nic s tebou mít nechce ani tě nechce vyslechnout.
Teď se na mě zase asi sesype hora lídí s tím že na vzhledu jim přece nezáleží :-) Ale to je blbost a všichni to ví.

Já nejsem nic moc krasavec, neumím holky balit ani se s nima bavit, na diskotéce se objevím jednou za měsíc a to jsem z toho pěkně znechucený!!!

Došel jsem k naprosto stejnému závěru jako ty: Totiž že holka pro mě, je ta která stále sedí doma.
Není to žádná namyšlená fiflena, na vzhledu ji opravdu zase tak moc nesejde, hledá lásku a ne nějaký dvoudenní vztah plný sexu s nabušeným krasavcem… Ale kde chcete takovou najít??? V hospodě? Na diskotéce? KDE?KDE?KDE? Takováhle řekněme až přeslušnělá holka je stejná jako já: Sedí doma a čeká až za ní někdo příjde. Jenže to se nestane a proto budeme oba sami až do smrti smrťoucí…

Reakce na komentář: Mikey #116Načítám náhled komentáře..., MarŤas #124Načítám náhled komentáře...

115
radek 24. 05. 2006 17:41

docela by mě zajímalo, jak se dívají holky na takové "zoufalce", kteří se snaží sbalit holku a prostě jim to nejde, protože si myslím, že to je strašný trapas (nejen vůči té "balené holce", ale i vůči těm ostatním(kamošky "balené" atd…)) a pak se na něho dívají už jen přes prsty


116
Mikey 24. 05. 2006 17:43

Reakce na Honza #114Načítám náhled komentáře...: Takovych kluku znam spoustu…neverim ze te kazda odpalkuje kdyz i oslovis. No aspon ze to zkousis. Znam plno lidi co holku nikdy nemeli ale ani se o nic nikdy nepokusili.

Reakce na komentář: Honza #117Načítám náhled komentáře...

117
Honza 24. 05. 2006 17:49

Reakce na Mikey #116Načítám náhled komentáře...:
zkouším? no v životě jsem to zkusil 5×… z toho jsem byl 1× (to poslední) odpálkován takovým způsobem že už jsem to rok a půl nezkusil ani jednou protože mám strach z každé kterou potkám

Reakce na komentář: Mikey #118Načítám náhled komentáře...

118
Mikey 24. 05. 2006 18:02

Reakce na Honza #117Načítám náhled komentáře...: Mas k tomu blbej pristup. Musis to brat s nadsazkou a mit srandu i z toho kdyz te nekdo odpalkuje…a jit zkouset jinam. Na leto chystam velky test baleni v terenu a i kdybych 20× za sebou vyslechl "di do prdele ty debile!" tak budu zkouset dal :-)
Tak se pochlub jaky bylo to posledni odpalkovani ze to bylo tak strasny…


119
Honza 24. 05. 2006 18:51

Promiň ale nechci tu o sobě rozkecávat takové věci… pak to vypadá blbě a trapně…

když tě 20× holka pošle do prdele tak si z toho nic neděláš když víš že sou to krávy. Ale já u holky nikdy neměl úspěch a když mi tohle říkaj tak prostě vím že sem k hovnu a nemá to cenu zkoušet u další, protože to dopadne stejně… jen já budu zas doje*anej


120
xyz 24. 05. 2006 20:14

Mě je 18 a nikdy jsem žádnej vztah neměla. Nemyslím si, že jsem nějak ošklivá, dost lidí mi řeklo, že jsem hezká, ale já si prostě nevěřím. A jeden velkej problém: já se vás kluci bojím. Nevím čeho, prostě se před váma strašně stydím. S kámošema je to v pohodě, ale z toho asi nikdy nic nebude. Co s tím?

Reakce na komentář: Mikey #122Načítám náhled komentáře...

121
xyz 24. 05. 2006 20:14

Jinak se omlouvám, že to není k tématu :-)


122
Mikey 24. 05. 2006 20:19

Reakce na xyz #120Načítám náhled komentáře...: Jo takovejch holek znam taky dost. Hm…je ti 18, jsi hezka…nejsi nahodou z Prahy? ;-)

Reakce na komentář: xyz #123Načítám náhled komentáře...

123
xyz 24. 05. 2006 20:21

Reakce na Mikey #122Načítám náhled komentáře...: Neee

Reakce na komentář: Signum #130Načítám náhled komentáře...

124
MarŤas 24. 05. 2006 21:25

Reakce na Honza #114Načítám náhled komentáře...:
V pohodě, ostatně v tom máš pravdu. Souhlasím s tebou. Já vím, ale přeci v tom je určitý handicap a s tím se žije trochu těžce. Sice já to moc nevnímám…..
Ale taky z jejího pohledu to může znít, že ji sbalil nějakej chudák…. Ale jinak s tebou souhlasím. Někdo říká, že tomu trochu napomoct, někdo zas říká, ať nic nehledáme, láska přijde sama…V obou případech je pravda.

Reakce na komentář: Mikey #125Načítám náhled komentáře..., Honza #126Načítám náhled komentáře..., Honza #126Načítám náhled komentáře...

125
Mikey 24. 05. 2006 21:45

Reakce na MarŤas #124Načítám náhled komentáře...: Laska prijde sama? To je jako nechodit do skoly s oduvodnenim ze skola prijde za tebou…

Reakce na komentář: MarŤas #128Načítám náhled komentáře...

126
Honza 24. 05. 2006 22:43

Reakce na MarŤas #124Načítám náhled komentáře...:
Kdyby to vnímala tak že ji sbalil nějakej chudák… tak by se asi nenechala sbalit ne? A taková krá*a za to nestojí ani mě ani tobě.
Horší je to s pocitem že by byla s tebou ze soucitu… Ale to zase myslím poznáš ne?
Nevím jak ty to máš kolik toho slyšíš nebo jak to máš dlouho. Ale překvapuje mě tvůj písemný projev. Ten můj kámoš asi slyší fakt nic moc a má to od narození… A když mi na napíše mail že jdeme dělat něco na atuě, nebo ať mu příjdu udělat něco na PC, tak se s ním nějak pořád neumím domluvit. On nějak neumím (nebo nechce?) skloňovat a slovosled taky nic… Ono by to ani nevadilo, ale vypadá to docela komicky a hlavně některé věty pak nabývají poněkud jiných významů než jak byly myšleny. Pak se stane že nevím jestli mám jít k němu nebo on příjde ke mě…

Reakce na MarŤas #124Načítám náhled komentáře...:
Láska příjde sama?
To jsi mě potešil. Tak já budu žít jak žiju doteď… A láska příjde sama… celé prázdniny budu sedět doma na zadku. Nebo se snažit ani oslovovat holky… No a jednoho krásného dne se objeví princezna, zazvoní u mě doma a řekne: "Ahoj Honzo! Já jsem tvá velká láska! Prosímtě dej mi pusu a pojď se mnou ven…"
Tohle je sice trošku vyhrocená situace… ale v podstatě to tak je. Nebo myslíš že tě sbalí holka sama? Nebo se nějak seznámíte úplně sami? Aniž bys to vyhledával???

Reakce na komentář: MarŤas #129Načítám náhled komentáře...

127
timeforce 25. 05. 2006 16:30

Opravdu to funguje dnes se me to stalo neprime me oslovila jedna pekna barmanka jakozto sedici zakaznik kde nikdo nebyl jen ja sedel a cetl jsi..Ona prisla zacla utirat stoly a rika jeziz ja to mam na etapi vubec to nestiham jeste u toho musim jist…Ted me to zaclo srotovat co na to odpovedet vubec jsme nevedel nakonec ze me vypadlo rikam Ze ji to jde moc pekne to uklizeni ..Prohodily jsme par usmevu a odesla .)Pak prisla a jeste ze me uklidi stul tam vznikla dalsi konverzace ..DOcela zajimave priste az tam pujdu neprimo ji oslovim Ja osobne uz to mam promysleny a skusim ji pozvat na kafe .))


128
MarŤas 25. 05. 2006 20:44

Reakce na Mikey #125Načítám náhled komentáře...:
To néé, nemůžeš přeci serovnávat sškolu s láskou….
Ale je to docela hezká výmluva ;-)


129
MarŤas 25. 05. 2006 21:08

Reakce na Honza #126Načítám náhled komentáře...:
No, já bych opravdu ve vztahu, který je založen na soucitu, nebyl a nechtěl bych. Je to dost neupřímný vztah, který je víceméně založen jen na lží a postupném krachu důvěry. A skončí to tak, že se navzájem budou obviňovat a křivdit se.
No s tím, že láska přijde sama, jsem nemyslel tak, že budeš sedět doma na zadku a najednou se zvonek zazvoní a ve dveřích bude stát kočka. Já myslel tak, že při běžném kontaktu s několika dívek vznikne jakési pouto a tím pak si navzájem budete vyhledávat a poznávat se. Když to řeknu trochu stručněji, tak radši nic neočekávat a ono to přijde samo, myslím tím, řídit se jednoho pořekadla netlačit na pilu. V reálném světě platí, myslím pravidlo, že když chce jedinec moc, obvykle mu to nevyjde a všechno má svůj čas. Jenže nám nedochází, že život máme jen jeden a je jen a jen na nás jak si s tím životem naložíme.A nebo, že chceme toho moc stihnout za ten svůj život…a někdy láteříme, že by bylo supr bejt nesmrtelnej….A kdyby jsme byli opravdu nesmrtelní, stálo by za to? Čapek to vystihl přesně v díle Makropulos, kde hlavní hrdina neví, jak naložit s životem, dlouhým 300 let.
A teď se vrátím k tomu slovosledu tvého kamaráda. U neslyšících zpravidla nefunguje slovosled správně a v některých případech slovosled užívají, ale ne zas v tak široké slovní zásobě. Já nevím, jakou školu navštěvoval tvůj kamarád, ale pokud navštěvoval speciální školu pro sluchově postižené, tak pak na té chudé slovní zásobě a též skloňování pojmů podepsal jejich znakový jazyk. Mu chybí četba knih, kde se dá svou slovní zásobu obohatit, ale problém tkví v tom, jak ten daný text vezme a pochopí…
S neslyšícím se dá v pohodě domluvit, chce to trochu trpělivosti :-)

Omlouvám se předem autorovi těchto stránek, že jsem napsal docela dlouhej článek, který vybočuje z tématu. Díky Qarku a ještě jednou promiň.

Reakce na komentář: Nora #131Načítám náhled komentáře..., George #135Načítám náhled komentáře..., dana #174Načítám náhled komentáře...

130
Signum 25. 05. 2006 21:16

Reakce na xyz #123Načítám náhled komentáře...: ja bych si tipl že slečna bude z trutnova nebo okolí :-)


131
Nora 25. 05. 2006 21:56

Reakce na MarŤas #129Načítám náhled komentáře...: Ale ne, ještě se inkarnujem…,o)


132
xyz 25. 05. 2006 22:37

Kruci, tak mi poraď, kde tady?
Teď mě to teda fakt zajímá


133
xyz 25. 05. 2006 22:49

sakra, kdo mi to promazal?

Reakce na komentář: Qark #134Načítám náhled komentáře...

134
Qark url 25. 05. 2006 22:52

Reakce na xyz #133Načítám náhled komentáře...: Dole je jasně napsaný, že mažu nesouvisející komentáře. A řekl bych, že tipování odkud jsi, je docela mimo.

Reakce na komentář: xyz #138Načítám náhled komentáře..., Ash #141Načítám náhled komentáře...

135
George 25. 05. 2006 23:42

Reakce na MarŤas #129Načítám náhled komentáře...: No třeba Tě trochu uklidnim, když Ti napíšu, že často potkávám v buse skupinky koček, jak krásně temperamentně znakujou a mně to přijde dost přitažlivý :-) Jenže abych zase utlumil optimismus, tak bych si netrouf je oslovit, pač s těma cca 10 slovama, který umim ve znakovce, bych asi nepochodil :-(
No snad to neni nesouvisející komentář… svym způsobem je to taky tak trochu o nepřímym oslovení ;-)

Reakce na komentář: MarŤas #136Načítám náhled komentáře...

136
MarŤas 26. 05. 2006 08:16

Reakce na George #135Načítám náhled komentáře...:
No, milý Georgu, ono to jde, vždycky existuje nějaká konverzace a je na nás, jakým způsobem se budeme dorozumívat. S jednou můžeš navázat kontakt přes papír a tužku. Klíďo jí ve znakovém jazyce sděl, že jí to napíšeš…Ale je tu ještě jedna věc, odezírání ze rtů, pokud to umí a to bys musel mluvit pomalu a zřetelně, tak bys mohl tužku a papír odložit. Divil by ses, co přináší to odezírání ze rtů…Někdy mám pocit, že to je jaksi Danajský dar :-D.

Reakce na komentář: George #137Načítám náhled komentáře...

137
George 26. 05. 2006 11:54

Reakce na MarŤas #136Načítám náhled komentáře...: No ve znakovém jazyce jí se svojí slovní zásobou můžu sdělit maximálně to, že ji miluju, že s ní chci souložit a teď hned (o moc víc toho neumim) :-D
Jenže ona je pak ta komunikace těžší oboustranně…
Odezírat ze rtů ne, já hrozně slintám :-D

Reakce na komentář: MarŤas #140Načítám náhled komentáře...

138
xyz 26. 05. 2006 15:55

Reakce na Qark #134Načítám náhled komentáře...: No jasný, omlouvám se :-D

Reakce na komentář: Ash #141Načítám náhled komentáře...

139
Friko 26. 05. 2006 16:10

Hmm, hmm, hmm, mrkva v zime,

nepoznam zle zahajenie komunikacie,
lebo:
"nie je dolezite co poviete, ale ako to poviete"

ten prvy pripad by som bral, testoval som to, je to zabava,
ale ten druhy, ten mi ani raz nevisiel, asi boli na mna moc inteligentne, i ked zena a inteligencia nejde dokopy,

a to ze vas zeny odbiju, z toho si nic nerobte, aj take musia byt, inac by to bolo prilis jednoduche,

ak vam dievca opetuje usmev, nech je to hocikde, oslovte ju


140
MarŤas 26. 05. 2006 16:15

Reakce na George #137Načítám náhled komentáře...:
I já jsem slintal a odnaučil jsem se to :-), stačí jen polykat :-).
Nejednodušší komunikace je určitě přes papír a tužku, tam je jistota, že si budete rozumět.Ale jinka máš pravdu v tom, že komunikace je těžší, když oba příjemci hovoru olvádají stejný prvek konverzace…
Zkus to přes papír, když opravdu k ní hoříš….aspoň budeš vědět, jak jsi na tom.. :-)

Reakce na komentář: George #142Načítám náhled komentáře...

141
Ash 26. 05. 2006 17:02

Reakce na Qark #134Načítám náhled komentáře...: Reakce na xyz #138Načítám náhled komentáře...: A mně zase přišlo to "ja bych si tipl že slečna bude z trutnova nebo okolí" jako dobrá ukázka nepřímého zahájení komunikace :-) Mnohem lepší než "nejsi náhodou z Prahy". (Odpovědi xyz jsou toho důkazem, ačkoliv to smazané jsem nečetl.)

Jinak ovšem samozř. souhlasím, že by lidé měli používat email, nakonec je tu od toho i kolonka na vyplnění, že ano.

Reakce na komentář: George #142Načítám náhled komentáře...

142
George 26. 05. 2006 19:44

Reakce na MarŤas #140Načítám náhled komentáře...: Já jsem jen napsal, že mě to přitahuje, nic víc za tim nehledej :-) Jen jsem tím chtěl říct, že i handicap může bejt pro někoho přitažlivej, víc bych to nerozváděl. Zbytek byl jen teoreticky ;-)
Reakce na Ash #141Načítám náhled komentáře...: Mnohem lepší bylo to zahájení a podle IP adresy musim konstatovat, že i ten "tip" :-)
Ale e-mail je e-mail, že? :-)

Reakce na komentář: MarŤas #143Načítám náhled komentáře...

143
MarŤas 26. 05. 2006 19:50

Reakce na George #142Načítám náhled komentáře...:
Aha :-)


144
Touch_and_go 27. 05. 2006 09:28

Mňo, článek ok, ale ty příklady strašný. Pokaždý když moje holka přijde domů tak mi vypráví kdo ji všechno balil. A sou to přesně takový řízci a přesně tak debilní kecy jako v těch příkladech. To už si rovnou můžu vzít tričko s nápisem chudák a vyrazit do ulic. Potkat holku a říct jí že je dneska fakt hezky tak si dám rovnou do huby. Je zajimavy jak pri pokusu o konverzaci chlapi odhazuji i posledni mdle zbytky inteligence, takze pak vypousteji perly jakoTo bych pak vypadal, jako když si náš děda vyndá na noc zuby. No ty vole, ja bejt holka, a ty mi tohle rict tak budu rvat smichy tak tejden a pak na tebe zavolam cvokare. Ja vim ze to je jenom priklad. Je fakt ze nekde na diskotece si s tematem "kysely piti" vydrzi pekne dlouho, ale seriozni pokec z toho asi nebude. Nejsem zadnej inteleguan ale sem estet a tak i konverzace by mohla mit trochu glanc. Zaverem, nedelejte z toho 100 metru prekazek pred posteli. :-) keep smiling :-)

Reakce na komentář: Mikey #145Načítám náhled komentáře..., straspitlik #146Načítám náhled komentáře..., Friko #147Načítám náhled komentáře...

145
Mikey 27. 05. 2006 10:52

Reakce na Touch_and_go #144Načítám náhled komentáře...: Ty priklady jsou dobry. Je videt ze moc nevis o cem mluvis. Konverzace musi byt prirozena; intelektualni kecy jsou fakt mimo.


146
straspitlik 27. 05. 2006 11:52

Reakce na Touch_and_go #144Načítám náhled komentáře...: Podle me se ma zkusit vse, postupne dopilovavat – nech ty kluky bejt at se uci – kdyz ty jsi jednicka. Me pripada, ze te stve pomysleni, ze ti balej klici holku. Jsem mel taky holcinu, co si myslela , ze je nejkrasnejsi na svete a prisla a me bali tam ten tenhle a myslela si ze budu zarlit – u te tve ji to vychazi.


147
Friko 27. 05. 2006 14:42

Reakce na Touch_and_go #144Načítám náhled komentáře...:
ako tu niekoho stve ze mu balia holku??
to kde sme, keby som vedel ako sa vola a kde byva a ze je to odomna blizko, tak to idem skusit tiez ;o)
mat holku, holku ktoru mi niekto bali?? ved to nevadi,
aspon viem, ze som si nevybral zle,
a ak ju zbali, tak nech si ju vezme

Girls are here only for few moments,
but friendship is forever.


148
Touch_and_go 28. 05. 2006 00:52

Diky za reakce, ze mi nekdo bali holku me nestve, spis sem se pozastavoval nad silenejma recma, ktery to obvyle provazej. Jednicka na baleni fakt nejsem a nebudu, jenom pro informaci.

Kazdej ma holt svoji kulturu, necham si svoji a vam tu vasi.

Reakce na komentář: Ash #149Načítám náhled komentáře...

149
Ash 28. 05. 2006 09:52

Reakce na Touch_and_go #148Načítám náhled komentáře...: Nejde přece o kulturu, ale o ženský. Ta tvoje je třeba taková distinguovaná, takže ji sbalí estét. Mně zase jedna (no vlastně víc) řekla, že jsem distinguovanej, ale byla to výčitka a chtěla se bavit víc nevázaně.

Příklad se zubama se mi taky nelíbí… ale někdy pomůže dívku spíš rozesmát a pak s ní jít na rande, než ji během náhodného setkání intelektuálně obohatit – a ona pak jde domů za tím svým. Podstatné jsou výsledky. Nejsou všechny holky na estéty.

Nechápu narážku že serirózní pokec z kyselýho pití nebude. Proč by nebyl? Když teda pominu že jde o "holku z klubu". Když se s Tebou začne dívka bavit, tak toho pak během pár hodin můžete probrat tolik, že se tam vejdou jak seriózní tak odlehčená témata. Nevidím žádnou překážku…

Samozřejmě potěší mne Tvůj příklad "jak zahájit komunikaci". Prosím pěkně..

Ale neříkej, že jsi "estét", takže bys holku na ulici v životě neoslovil, to bychom se nikam nedostali, protože téma tohoto článku je přesně o tomhle. Že se člověku líbí nějaká, kterou právě míjí…

Chudák? Když budou všude na ulici ležet prachy zadarmo a já je budu na rozdíl od ostatních občas sbírat, budu samozřejmě v očích někoho samozřejmě neestét a chudák, ale… z pohledu někoho jiného… budu zase jedinej, co neni blbej :-D

Mně osobně věty "Dneska hezky, co?" a v případě tramvajové zastávky "Čekáš na tramvaj? Jo? Já si to myslel…" pronesené dostatečně duchaplně zcela vyhovují :-D Nedostatek inteligence v tom nepostrádám, a to mám IQ hodně vysoko nad průměrem.

Hoď sem nějaký příkad co může udělat člověk, jsa estét, když zatouží po dívce, kolem kteréž prochází… Zajímalo by mne to, v normálním životě jsem taky často spíš distinguovaný, ale to zabere tak na jednu za dva roky, a ještě ke všemu nikoliv můj typ. Takže nic moc :-D


150
Touch_and_go 28. 05. 2006 15:10

Libo-li si zaskotačit, slečno ?

Reakce na komentář: straspitlik #151Načítám náhled komentáře..., Ash #152Načítám náhled komentáře...

151
straspitlik 28. 05. 2006 15:20

Reakce na Touch_and_go #150Načítám náhled komentáře...: Tak to uz je snad lepsi s tema zubama :-)


152
Ash 28. 05. 2006 17:38

Reakce na Touch_and_go #150Načítám náhled komentáře...: Skotačit je od slova skot. To jí můžu rovnou říct, že je kráva :-) Teď ale něco vážně… Něco pro estéty (myšleno v tom pozitivním slova smyslu). Tohle je na Qark.net už zařazený v zábavné sekci "balící metody" – viz. Metoda polointeligentní


153
Touch_and_go 28. 05. 2006 23:03

Pravda :-) Je videt ze qark je fakt guru. Smekam. Nevim jestli se tu nekde probirala metoda "Tele na novy vrata" aneb "Ucivim te xmrti". Spociva to v dlouhem ocnim kontaktu, dokud se uhranuta obet sama nepriplazi a neodevzda do nasi chlipne naruce. Zabira 1 nou ze 100 ale stoji to za to.


154
77 04. 06. 2006 12:51

Chtelo by to naky rozdeleni navodu pro hezky kluky a pro naky, ktery nemaj moc velky sebevedomi. Protoze holka se vetsinou podiva zaprvi do ksichtu– to vetsinou ovlivni celej dalsi prubeh akce…

Reakce na komentář: Jean  #155Načítám náhled komentáře...

155
Jean 04. 06. 2006 17:23

Reakce na 77 #154Načítám náhled komentáře...: To máš naprostou pravdu. Už minule jsem tu říkal že pokud kluk není pěknej nebo aspoň sympatickej na pohled, tak může mít sebevíc sebevědomí nebo může být zábavný tak se s nim stejně holka bavit nebude…


156
Luigi 05. 06. 2006 18:16

mno jako moc hezký příklady…ale jako dělám to jinak a taky mi tzo vychází…ona ta nesmělost je dobrá věc…kolikrát lepší než tyhle příklady…


157
Jossh 05. 06. 2006 21:33

Reakce na Pavel #2Načítám náhled komentáře...: vykasli se na ceske holky a zajed si na ibizu…. nebudes vedet kterou driv odehnat… /vim o cem mluvim..mrkni na pripojeni/

Reakce na komentář: Pavel #158Načítám náhled komentáře..., Signum #159Načítám náhled komentáře...

158
Pavel 06. 06. 2006 02:55

Reakce na Jossh #157Načítám náhled komentáře...: Myslíš Ibiza – to místo kde si o to všechny holky přímo prosí? Tak to jooo! Já bych šukal až bych pukal – kozy, kozy… Není tam nějakej volnej barmanskej flek? :-P

Reakce na komentář: Jossh #160Načítám náhled komentáře...

159
Signum 06. 06. 2006 09:59

Reakce na Jossh #157Načítám náhled komentáře...: :-) tam ani nemusiš zahajovat konverzaci co :-) akorat vybirat jakej jazyk;-) použiješ…

Reakce na komentář: Jossh #161Načítám náhled komentáře...

160
Jossh 07. 06. 2006 20:42

Reakce na Pavel #158Načítám náhled komentáře...: Jo presne to… o fleku nevim,ale uz je celkem pozde,vetsina je obsazena,ale jestli umis perfektne anglicky a spanelsky tak si neco najdes


161
Jossh 07. 06. 2006 20:45

Reakce na Signum #159Načítám náhled komentáře...: No pokud ches vic nez jen koukat jak se kolem tebe motaji,pohazuji vlasy atd.. tak musis rict aspon Hi a usmat se…


162
Benik 08. 06. 2006 07:12

Mazec, vcera byla jakasi skolni akce v mistni hale…
Cela tridy jsme jak krypli museli na prikaz ucitelky sedetv jedne rade, a jelikoz cela rada uz byla zaplnena, musel jsem si s kamosem sedout do rady pod ne….
Sedl jsem se a az pak jsem si uvedomil ze jsem si prave sedl vedle nejake holky. Podivam se aaaaaaaaaaa oci mi malem vypadli, lidi tohle jsem jeste nevidel, krasne modre ocka, plne rty, dlouhe spinave blond vlasy, uplne rifle , zelenkae tricko na rukach sitkovane a pruhledne. Malem me omyvali, tak ted jsem se nevenoval programu, ale ji. Furt jsem prmyslel jak ji oslovit, kdyz uz jsem to chtel vzdat, ohnula se a vylezli ji cerne, pruhledne, krajkovane kalhotky ( slak me malem trefil ). Tohle byl impuls neco vymyslet. Sedela vedle ni kamoska a ta zacala najednou pistet.A to byl signal.
JA: ahoj, prosimte vy jste ustav nebo skola
Ona : hehe no s ni asi ustav
Ja: mas moc pekne oci
Ona : jezis dekuji, ja jsem Klara
Ja : tesi me Tomas

……….. atd …….

Pak jsme si pul hodiny vykladali, rekla mi svuj zivot, odkud je co ji bavi, kam jde na skolu, ja jsem jenom poslouchal a obcas vznesl otazku.
A jak pak odchazela, tak jsem se na ni smutne podival a rekl: a cislo ?
Ona : se usmala a podala mi mobil

Jenomze ja debil jsem si zapomel mobil doma a tak jsem si musel pucit od kamose a tam jsem to napsal. Kdyz jsme prisli do skoly odmitl mi ho dat. Ze ja mam hodne holek ( coz je pravda ze se kolem me mota vic holek nez kolem neho ) ale to ho neopravnuje mi ukrast moji obet. NAkonec jsem to z neho vymlatil, ale musel jsem slibit ze ji nebudu nabalovat.
Nejhorsi ze jsem je predstavil takze ona vi o koho jde, takze kdyz ji napise bude vedet kdo to je. No ja ji rozhodne nabalovat budu, je to kamos a nechci ho ztratit, ale kdyz dela tohle….

Oooohhh mela tak krasne ruce, nohy, zuby, vlasy, nehty, telo, oci, cela byla krasna….

Reakce na komentář: Ash #164Načítám náhled komentáře..., Mikey #167Načítám náhled komentáře...

163
Benik 08. 06. 2006 07:15

ehm ne uplne ale uple rifle…jenom tak pro kontrolu


164
Ash 08. 06. 2006 08:17

Reakce na Benik #162Načítám náhled komentáře...: Čekal jse co z toho vyleze za hlod. Tak příště, Benik, prozvonit svý vlastní číslo a zmeškanej hovor Ti přijde počtou, jasný? :-D Já furt nějak myslel, že ti z mladší generace jsou technicky vyspělejší :-D No hlavně že to dobře dopadlo, s kamarádem už se nějak podělíte.


165
Lenka 08. 06. 2006 09:30

……"je to kamos a nechci ho ztratit, ale kdyz dela tohle…" Jakej kámoš? Když dělá tohle, není kamarád. Takhle lacino předat holku jinýmu, když se ti líbí, jsi normální? Když se líbí i jemu, pak jí může napsat, ať to zkusí, když už jsi to s tím mobilem zmastil, ale slíbit mu, že ji nebudeš balit, to byla hloupost. Dodržet to, by byla ještě větší. (Slib vyděrači :-) se plnit nemusí.)

Reakce na komentář: Ash #166Načítám náhled komentáře...

166
Ash 08. 06. 2006 11:34

Reakce na Lenka #165Načítám náhled komentáře...: Taky jsem si to musel přečíst dvakrát, než jsem si všiml stylistické a myšlenkové zvláštnosti v textu:
Benik: No ja ji rozhodne nabalovat budu :-)


167
Mikey 08. 06. 2006 15:31

Reakce na Benik #162Načítám náhled komentáře...: Muhahahaha :-) No co – drzim ti palce. Kazdopadne dobre ze ses odhodlal ji oslovit!!! To je oproti tvejm minulejm postum docela pokrok. Gratz!


168
Honza 12. 06. 2006 14:07

Benik je hustej typek :-D koho by napadlo chodit se sem chlubit jakou holku jsem jak nabalil… já bych už uvítal jakoukoliv


169
marek 12. 06. 2006 18:48

Reakce na Slečna #7Načítám náhled komentáře...: Já si myslím že je to přesně naopak že holky se tváří jako královny a o kluka nemají sebemenší zájem.


170
Michal 18. 06. 2006 18:36

To, co se autor v článku snažil vystihnout, se odborně jmenuje sociální agregát – náhodná skupina lidí, kteří mají najednou něco společného, třeba lidé jedoucí autobusem na zájezd, fronta lidí u pokladny supermarketu nebo právě třeba na tý zastávce nebo na diskotéce či v klubu. Vždycky je třeba vystihnout, co mají všichni společnýho, co je základ toho agregátu. Na zastávce všichni čekají a nudí se, u baru zase všichni většinou něco chlastaj, takže nejsnadnější je navázat komunikaci přes tohle.

Dlouho jsem se snažil najít nějakou metodiku, nějaký algoritmus na to, jak se seznamovat a balit. Všem, který něco takovýho zkouší, jedna rada: vykašlete se na to. Potíž je v tom, že je tu hodně proměnných závisejících na náhodě, takže úspěch není možný nijak zaručit. Prostě zkoušet, zkoušet, zkoušet. Vyhledávat agregáty a jednou to vyjde, většinou právě tehdy, když se vůbec o nic nesnažíte. Good luck!


171
dana 26. 06. 2006 19:24

Reakce na Ash #42Načítám náhled komentáře...: Neumím si ani představit, že bych přišel k dívce, usmál se a řekl:
"Že je dneska ale hezky, co…"
"Vodpal."

To by ti holka mohla říct.Třeba jí před minutou volali, že jí autobus přejel psa, babičku… a tak na tebe nemá náladu.
nebo je podobná Adalbert Stiftr


172
dana 26. 06. 2006 19:47

Reakce na Benik #79Načítám náhled komentáře...: to prejde.
Ale jinak… seš fakt kreten


173
ecos 26. 06. 2006 20:07

Reakce na Benik #79Načítám náhled komentáře...: Tak příště no….. :-)


174
dana 26. 06. 2006 21:07

Reakce na MarŤas #129Načítám náhled komentáře...: Žádná holka by s tebou ze soucitu nechodila delší dobu.
Pujde s tebou na jedno dvě rande a pak tě začne mít doopravdy ráda,nebo s tebou skončí.


175
Ady$ 30. 06. 2006 21:12

Podle mě je to dost dobrý, ale někomu to nepřímé oslovení může přít jako dotěrnost, takže se na vásmůže vykašlat a co pak?!Řek bych že to bude menší trapas :-)


176
Oliver 30. 06. 2006 21:31

Jenom chci říct, že jse zkusil asi u 4 žen během chvíle před supermarketem, "nechcete pomoct s taškou", odpověd zněla ne, ale jedna kráska mi jí na chvíli pučila, v ostatních případech jsem řekl, že jdu stejným směrem a povídal se o naprostých kraviných. Výsledkem bylo že u jedné ženy jsem skončil doma. Jedné ženě jsem si řekl o číslo a druhý den sem byl u ní na návštěvě.


177
vidlak 07. 07. 2006 15:27

pekny,autobusem jezim porad,tak to budu muset nekdy otestovat :-)


178
VOC@l 08. 07. 2006 12:58

Ady k Tobě říkáš dotěrnost,že by to mohl by trapas,no a co?Kdyz ji neznas muze ti to byt jedno,jak uz tady nekdo rikal je třeba prohánět každou sukni,at se těch do 18 co nejvic naučím!!!


179
eon 20. 07. 2006 16:38

kdyz te nejaka hola nevybirave odpalkuje tak je to pode me krava bez sebevedomi co si potrebuje neco dokazovat. Nic si z toho nedelej neni to tvuj problem, ale jeji.
Pred rokem me kamarad seznamil s jednou hokou, ja ji rekl ze holky jsou kravy a ze ona je tim padem vlastne to samy a hadej jak to dopadlo…
Samozrejme ze mi rekla ze kluci jsou kreteni jeden jako druhej no a ted jsme spolu uz skoro rok :-)
Holky nebalim a kdyz se s nejakou seznamim tak ji reknu co si o holkach myslim a kupodivu vetsina z nich ma potrebu dokazovat ze ony takove nejsou, ze jsou jine a samy si te ulovi.

Reakce na komentář: eon #180Načítám náhled komentáře...

180
eon 20. 07. 2006 16:48

Reakce na eon #179Načítám náhled komentáře...: to patrilo ke 119 ;-)


181
Mingan 22. 07. 2006 09:34

Reakce na Slečna #7Načítám náhled komentáře...: Vrátí se k tomu svému, což je často mlčení. Mě například mluvit nebaví. Jenže pro seznámení je bohužel nutno mluvit.

Reakce na komentář: Milan #184Načítám náhled komentáře...

182
Staša Kaša 27. 07. 2006 09:47

Reakce na Gi #1Načítám náhled komentáře...: Jo jo. Uvedu příklad. Stojím u baru a vedle mě stojí pěkná holka. Barmanka poletuje jako postřelené letadlo a očividně nestíhá. Stojíme tam 5 minut a já jen tak do vzduchu prohodím, … ,,ta nás dnes teda pěkně ignoruje" Holka se otočí, sjede mě pohledem od hlavy až k patě, nahodí hnusný xicht a prohodí ,,když se na tebe dívám, tak se ji ani nedivím" Co k tomu dodat? Snad jen moji odpověď. ,,Kdo se tě ptal na tvůj názor? Hleď si svého." A šel jsem pryč. Víceméně jsem ji ani neoslovil a ona se jala toho, mě hned urážet. I to se stává. :-)

Reakce na komentář: honny #186Načítám náhled komentáře...

183
to.m 21. 08. 2006 20:42

Reakce na Pavel #2Načítám náhled komentáře...: tak to bych neřikal – mam kámoše, ten neni zrovna 2× hezkej, ale to jak mluví a jak dokáže pobavit, to je něco neskutečnýho!! Myslim, že umět mluvit, být sympatickej a umět pobavit je 50% úspěchu, stejně jako vzhled.


184
Milan 21. 08. 2006 21:24

Reakce na Mingan #181Načítám náhled komentáře...: Vás nebaví mluvit? Vy jste ideální děvče! S Vámi může být téměř každý muž šťastný. Nezapomeňte to tomu, kterého si vyberete, říci, že s Vámi může mlčet, že se Vám mlčení ve dvou líbí. Nebo si nechte přímo napsat na tričk: ráda mlčím. A bude o Vás rvačka!


185
Kanistr 05. 09. 2006 16:11

cau pekny článek…nebylo by lepší říct rovnou po tom usměvu a tak: seš moc hezka a líbíš se mi…nepujdem někam sednout?? dík…


186
honny 14. 09. 2006 17:39

Reakce na Staša Kaša #182Načítám náhled komentáře...: no tak tohle docela nasere :-)


187
EUblick 15. 10. 2006 22:56

Zdravím. k tomu usmívání na holky. Já se furt tvářim dost blbě na lidi a na všechno. na pěkný holky se tvářim neutrálně a i se pousměju. ale žádný hezký úsměv to neni. A to sem se jednou tak trochu zkouřil. moc nehulim teda vůbec tak je to na mně znát. a prostě sem se usmíval ale hrozně moc pustil sem si muziku a šel pěšky dom. svítilo sluníčko a bylo hezky a musim říct že na každou holku na kterou sem se podíval tak sem se na ni i pořádně usmál a každá na to zareagovala. každá se usmála i mi jedna nebo dvě zamávaly. a přitom to byly holky o kterejch mně ani nenapadlo přemešlet že by si se mnou něco začli. ale stačilo se usmát a už ste mněli pozornosti až až. jenže je problém v dnešní mizerný době se smát. natož na lidi na ulici. to mám víc chutí střílet…aspoň v Praze zo tak je. někde na vesnici nebo v malým městě sou lidi v pohodě ale tady :-(


188
Plešoun 12. 12. 2006 16:01

Možná zkusit naprostou upřímnost: "Promińte slečno, chtěl jsem s Vám navázat nenucený rozhovor, ale nic mě nenapdalo. Co s tím uděláme?" a šibalsky nevinný úsměv.

Reakce na komentář: Lada D. #189Načítám náhled komentáře...

189
Lada D. 09. 01. 2007 15:46

Reakce na Plešoun #188Načítám náhled komentáře...: to je paradni myslenka! az se ze me stane neintrovert tak to okamzite otestuju! ;-)


190
besito 04. 03. 2007 15:43

Reakce na Lenka #96Načítám náhled komentáře...: no a nebo takhle je frajer co mi dlouho dělá do holky a je tak vytrvalej, že nejednou utřu nos… :-(


191
pete 18. 04. 2007 19:55

Clovek se zepta a ona odpovi co sito dovolujes.A to je vetsinou.


192
Natyynka 20. 05. 2008 19:38

To je geniální! :-)
Na autobus. zastávce mě taky dost často osloví nějaká ta babička a je fakt, že jí vždycky nějak slušně odpovím nebo zakývnu a s těmi milejšími aj pokecám :-) Nikdy mě nenapadlo, že by se to dalo takhle cíleně využít, takže díky :-)

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.