QARK.net — Proč jsou lidé nevěrní
Proč jsou lidé nevěrní

Proč jsou lidé nevěrní

Na nevěru existuje plno vtipů, kterým se všichni smějeme. Ale každému dojde humor, pokud se ho nevěra přímo dotýká. Rekněme si to na rovinu, nevěra není nic pěkného, protože vždy zraňuje člověka, který záletníka miluje.

Když dojde k nevěře, tak se ten druhý vždy ptá "Proč?". Rozhodl jsem se proto popsat nejdůležitější důvody, proč k nevěrám dochází. Jelikož se však mužská a ženská nevěra od sebe liší, nezbylo mi nic jiného, než vyjádřit se ke každému pohlaví zvlášť.


Nevěrní muži

Úvodem bych chtěl říct, že muži nejsou od přírody monogamní. Monogamní stvoření z nich dělá až společnost. To je jeden z důvodů, proč muži zahýbají (to je ovšem neomlouvá). Nejvíc nevěrní jsou kluci, kteří chodí s dívkou už od střední školy. Jsou prostě nevybouření a chybí jim ten pocit z lovu a z ulovení. Muži jsou lovci, rádi loví, flirtují. Ale to neznamená, že jsou automaticky nevěrní. Skoro každý muž, který má partnerku, flirtuje s jinýma. Ale většinou k sexu nedojde, těm mužům totiž stačí pocit, že by se s tou ženou mohli vyspat. Víc nepotřebují, ten pocit je uspokojuje a dál nezajdou, protože mají doma přítelkyni. On sex s dívkou, kterou máte rádi a kterou už znáte a víte co si k ní dovolit, je lepší než náhodná známost.

Muži mohou být nevěrní a přesto svou partnerku milovat. Muž totiž rozlišuje lásku a sex. Spát s jinou dokáže i bez lásky. Ovšem ani tohle muže neomlouvá. Ať si klidně spí s kým chtějí, ale potom ať s nikým nechodí. Bude to výhodné pro obě strany.

No nakonec se dostáváme k otázce proč muži zahýbají. Nejčastěji je to proto, že jim ve vztahu něco chybí a tak si to kompenzují jinde, protože kvůli nějaké maličkosti nechtějí svoji partnerku opustit. Prostě když má milovník análního sexu partnerku, které se už při pomyšlení na něco takového zvedá žaludek, tak spolu mohou přesto prožívat super vztah. Ale může se stát, že si ten chlap prostě jednou odskočí užít si svoji fantazii jinde. Jejich vztah to nijak nenaruší (pokud se o tom partnerka nedozví) a muž se potom vrátí zpět k partnerce a bude ji milovat, třeba ještě víc než předtím.

Poznámka: Neexistuje žádné pravidlo, že by pěkný kluk byl nevěrnější než ostatní kluci.

Nevěrné ženy

Buďme k sobě upřímní. Žena potřebuje lásku, když muže miluje, tak mu nezahne. Je to proto, že žena bere sex a lásku jako něco co patří neodlučitelně dohromady (většinou).

Proč zahýbají ženy? Hlavně z nedostatku lásky, nebo že ten nový muž je prostě víc okouzlující než ten, kterého mají doma. Muži se totiž partnerkám moc nevěnují, sice se snaží než je sbalí, ale pak je většinou snažení konec. A ten báječný a pozorný chlap se najednou promění v nepozorného a neohleduplného partnera. Pro ženu je do děsný šok, když jí muž nosí týdny květiny, zve ji na večeři, do kina… a jakmile ji sbalí, tak to všecko skončí. Proto žena zahýbá, těší jí, že má o ni někdo jiný zájem, že jí říká jak jí to sluší, že je pozorný. Zatímco ten její kluk si ani nevšimne jejích ostříhaných vlasů.

Pojetí sexu vs. nevěra

Existuje jedno pojetí sexu, s kterým souhlasím, ale které ženy nesnáší. Říká se, že v sexu muž dává a žena přijímá. Má to něco společného nejen s pohlavnímy orgány, ale i s duševní účastí. Zatímco muž se klidně s někým jen tak vyspí, aniž by ho to nějak duševně poznamenalo, tak žena musí člověka s nímž spí přijmout. Musí ji zaujmout, musí k němu něco cítit. Proto je ženská nevěra horší. Žena svojí nevěrou zrazuje lásku partnera s kterým chodí. Přijímá tak někoho jiného a nechává jej do sebe vstoupit.

A důvod proč s tímto pojetím ženy nesouhlasí je ten, že ony si neumí představit, že by muž dokázal spát s někým bez lásky. To je pochopitelné, ovšem nic to nemění na faktu že to muži dokážou.

Závěr

Já tu nechci omlouvat nevěru, to byste mě špatně pochopili. Jen jsem tu chtěl naznačit různé pohledy z různých stran. Nevěra je nepěkná a neomluvitelná věc. Takže pokud nedokážete odolat a prostě jednou zahnete, tak buďte aspoň na tolik slušní a použijte ochranu. Váš partner přece nemusí chodit po doktorech jen proto, že vy jste neohleduplní, hnusní záletníci a něco jste někde chytli.

Qark | 05. 01. 2005 14:16 | Komentáře: 31/1 | ::Jak na ženský


Jak na ženy, jak s nimi a jak bez nich.


Líbil se vám tento článek? Pomohl vám a nebo vás alespoň pobavil?

Potom si jej můžete s dalšími 49 články, rozdělených do kategorií Příprava na balení, Balení, Rande, Vztah a Rozchod, zakoupit knižně pod názvem Ulovte si ji aneb Jak na lásku například v knihkupectví Eruditus a udělat tak radost nejen sobě, ale i autorovi.





Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
Marcellus 06. 01. 2005 16:49

LOOL :-) …ja su 16000. navstevnik! :-) .. dostanu nakej darek? :-D
P.S. Qarku…moc fajn sajt :-)


2
Marcellus 08. 01. 2005 15:25

:-) …jeeee…uz se tesim :-) …a bude i s venovanim? ;-)


3
hus25 20. 08. 2005 10:56

Co to je "náhodná nevěra" ? Znal jsem taky jednu takovou, která si nevážila sama sebe a byla byla vdaná 4× a rozvedená je taky 4×. Byl to důsledek toho, že byla od 13 let zneužívána nevlastním otcem. Takové dívky si samy sebe neváží a jsou promiskuitní. Jde o narušenou osobnost. Chtít vychovávat cizí dítě je sice šlechetné, ale…


4
on19 26. 01. 2006 23:13

"Nevěra je nepěkná a neomluvitelná věc" S clankem lze celkem souhlasit, ale zda se mi, ze jsi v teto vete neuprimny. Kdyz se chces vyspat s jinou, ktera se ti libi a vyspis se s ni, tak nerikej, ze je to neomluvitelne – to je pokrytectvi. Proste si stuj za tim, co delas, tot vse.


5
Dionyzos 22. 03. 2006 18:22

Ja suhlasim jednoznacne z jednou vecou, a to Nejčastěji je to proto, že jim ve vztahu něco chybí a tak si to kompenzují jinde, protože kvůli nějaké maličkosti nechtějí svoji partnerku opustit. Presne toto je ten dovod, len skoda ze inym ludom to pride hlupe a odsudzuju to.


6
Luckyfunn 06. 05. 2006 09:45

Je zvláštní,že když to čtu, tak si až ted uvědomuju,co já kdysi zanedbala a ted mě to mrzí :-)


7
Bartalmission 08. 05. 2006 01:28

Paní, tak to patříte ke světlým výjimkám. Člověk od přírody není tvor monogamní a vědci prokazují, že ženy mají nevěru v genech. Věrné ženy sice existují, ale jsou spíše výjimkou. Většina žen zahýbá. Bez rozdílu rodinného stavu a věku. Nejvíc ale v tom produktivním věku, kdy mohou otěhotnět. A litujete teď toho, že jste to "promeškala". Nikdy ale není pozdě. Stačí málo a lze experimentovat. Nechci se Vás ani v nejmenším dotknout, ale prostě příroda je příroda. Proti té se těžko bojuje. Ani věřící nejsou uchráněni od svodů a pokušení.

Reakce na komentář: millsew #8Načítám náhled komentáře...

8
millsew 05. 06. 2006 12:27

Reakce na Bartalmission #7Načítám náhled komentáře...:
Promiň, ale to co si tu napsal, se mi zdá jako volovina. Kdo OPRAVDU miluje a má srdce JEN PRO JEDNOHO (nebo JEDNU), tak NIKDY nezahne!! A za tím si budu stát, i kdyby se mi to snažilo rozmluvit třeba i stádo volů :-)

Reakce na komentář: ligy #17Načítám náhled komentáře...

9
Bartalmission 05. 07. 2006 20:09

Reakce na millsew : Já všem těm, kteří jsou věrní a milují bezvýhradně, věrně, oddaně a nikdy nezakolísali co se partnerské věrnosti týká, obrovsky fandím a vážím si jich. Ale musím trvat na tom, že jich je menšina. Někdy je opravdu těžké vzdorovat přírodě. Nemyslel jsem to nějak zle, nebo nemorálně, ale realita je taková, že jak muži, tak i ženy mají nevěru v genech. A některé ženy mají dokonce nejen fenotyp a genotyp takový, ale i povahu. Jsou ženy čestné a férové, ale jsou i ženy mrchy – kukačky, které se chovají stejně jako polozvířecí samice před tisíci let. Doporučuji Vám přečíst si diskusní příspěvky některých žen na www.rodina.cz, které zcela programově podvádějí nejen v manželské věrnosti, ale dokonce i v tom, že biologickým otcem jejich dítěte je někdo jiný než ten, který je jako jejich manžel uveden v rodném listu dítěte. A žijí s takovým břemenem na svědomí v pohodě celý život. A dokoce jsou přesvědčené o tom, že je to tak správné a má to tak být. Co na to říkáte ?

Reakce na komentář: afi #10Načítám náhled komentáře..., BERmaestro #11Načítám náhled komentáře...

10
afi 05. 07. 2006 21:35

Reakce na Bartalmission #9Načítám náhled komentáře...: pls, napis kde ty jejich prispevky presne jsou, nak to nemuzu najit. dikec

Reakce na komentář: Bartalmission #12Načítám náhled komentáře...

11
BERmaestro 05. 07. 2006 22:54

Reakce na Bartalmission #9Načítám náhled komentáře...: Thats life!


12
Bartalmission 30. 07. 2006 10:08

Reakce na afi #10Načítám náhled komentáře...:
Je to na serveru www.rodina.cz v rubrice Diskuse, která je tématicky členěna. Ty výpovědi kukaččích matek a hlavně o myšlenkových pochodech některých žen, které takové počínání schvalují, se dají vyčíst z jejich příspěvků v rubrice :
"Čekám dítě a nevím, kdo je otec… manžel nebo milenec?", kde Zakladatelka té rubriky je férová ženská, přihodila se jí v životě složitá situace, ale ona má odvahu a sílu nést následky, čestně se s tím poprat. Všechna čest. Ale mnohé příspěvky Kukaček potenciálních a některých nejspíš i těch skutečných jsou pro člověka Vašeho smýšlení určitě silnou kávou. Já mám silnou náturu, leccos snesu, ale místy mi z nich bylo na zvracení. Jejich mentalita-způsob uvažování vypovídají o jejich fylogenetickém několikatisíciletém dědictví. Některé ty ženy totiž uvažují (a možná i v životě jednají) opravdu jako zrůdy. Buď jim to nedochází, a pokud ano, je to ve 21.století tak trochu zarážející.


13
jana 15. 04. 2007 16:49

bezva stranky. souhlasim s tim, ze normalni holka, tedy od prirody musi ke klukovi neco citit, nebo se ji aspon musi libit a musi mu duverovat nebo se s nim citit prijemne a v bezpeci, kdyz se s nim vyspi. jinak povazuje sex jako nasilny vpad do sveho prostoru, neco co trpi, a to i v pripade ze s nim souhlasi. kdezto pro kluka je to jako zatlouct hrebik do steny. proste, i kdyby se mu ta holka nelibila, tak se vybyje , a zadny nasledky to na nem nezanecha. ani kdyby byla krasna, tak se nezamiluje, pokud nechce. ale holka po takovem jednom sexu s klukem co se ji moc libi, muze cele mesice trpet nestastnou laskou. proto si davejte bacha kluci, abyste zbytecne neublizovali. vzdy budte uprimni, a pokud vam jde jen o sex, tak to holce predem reknete, i kdyz riskujete jeji "ne". i tak tu riziko je, ale je to mensi zlo nez lhani a delani falesnych nadeji.

Reakce na komentář: Nef #14Načítám náhled komentáře..., Ash #15Načítám náhled komentáře...

14
Nef 10. 05. 2007 14:27

Reakce na jana #13Načítám náhled komentáře...: Já teda nevím Jani, ale každej kluk není jen takový, že zatlouká další hřebík do stěny. Ale přečti si na tomto serveru článek Jak zaručeně dostat ženu do postele a uvidíš, že ani holky to nemusí brát jako v pád do svého já, nebo že k tomu pořebují lásku. Ten dotyčný o kom článek byl (Jonáš) poznal prý stovky žen a to je vzorek, který o něčem už hovoří. :-)


15
Ash 10. 05. 2007 20:12

Reakce na jana #13Načítám náhled komentáře...: Jak to tak čtu, tak to vypadá, že jsem asi holka. No co už.

Reakce na komentář: Bartalmission #16Načítám náhled komentáře...

16
Bartalmission 06. 07. 2007 09:47

Reakce na Ash #15Načítám náhled komentáře...: Já bych to vůbec nezevšeobecňoval – jací jsou všichni kluci nebo jaké jsou všechny holky. Podle mého názoru záleží zásadně na osobnosti konkrétního jedince. Je sice pravda, že rozdíl v přístupu k sexu v hrubém měřítku generalizovat lze, ale co do konkrétních případů lze vysledovat jak ženy a dívky solidní, seriozní, prostě lidsky slušné na straně jedné, tak na straně druhé i ženy a dívky téměř psychické zrůdy, lidově řečeno prostě potvory a mrchy. Ale ani tam bych úplně nezevšeobecňoval. Některé ženy jsou potvory od přírody, je to v nich zakódované po tisíciletí od přírody: prostě samice hledající podvědomě samce-otce svých dětí, ale některé ženy a dívky se tak chovají v důsledku svého narušení, které bylo způsobeno třeba sexuálním zneužíváním v dětství. A tak trochu nemůžou za to, že nedokážou udržet vztah a chovají se promiskuitně, neváží si samy sebe. Možná dokonce samy sebe nenávidí. Ale snad je ve společnosti převaha žen nějak normálních, osobnostně lidsky slušných. Alespoň tak doufám. A u mužů jsou ty interindividuální rozdíly podobné. Ale je nutno přiznat, že od přírody jsou muži víc lovci a ne vždy k sexu potřebují lásku.


17
ligy 06. 07. 2007 14:58

Reakce na millsew #8Načítám náhled komentáře...:

A to je právě ono. Vidíš to tak ze svého pohledu. Bohužel takových lidí je opravdu, a to mi věř, OPRAVDU málo, čímž maximálně souhlasím s Bartalmissionem…

btw. tenhle článek se mi velice líbí a většina z něho je vskutku pravdivá. Good job


18
Bartalmission 09. 09. 2007 22:16

Ještě se vracím k tomu tématu nevěry. Skutečně je nutné rozlišovat nevěru a nevěru. Nelze určitě stavět na roveň nějaký úlet, který dotyčného nebo dotyčnou mrzí a hledí to nějak napravit – to na straně jedné a na straně druhé pak nevěru dlouhodobou spojenou s dlouhodobým a systematickým klamáním partnera/partnerky a co je úplně nejhorší – třeba i podstrčení dítěte, jehož biologickým otcem je jiný partner, jinému partnerovi. To dělají tzv. Kukaččí matky a to jsou dle mého názoru lidské zrůdy.


19
kofolka 20. 10. 2007 11:35

Myslim že k ženské nevěře se vážou další otázky. Je tady jasně napsané že jim ve vztahu něco chybí – většinou pozornost od muže. A proč muži jsou pozorní jen do té doby než ženu tzv. ulovějí a pak už nic?


20
Jana 30. 10. 2007 18:39

Nesuhlasim s tym, ze ked je zena neverna, tak len preto lebo jej nieco vo vztahu chyba. Mam velmi vela kamaratok, ktore maju skvelych chalanov a zahybaju jedna radost. ale toho svojho by nikdy neopustili, a ani si nechcu predstavit, ze by im zahol on.Proste si chcu uzivat. Tak ako aj chalani. Myslim ze muzi a zeny su na tom s vernostou rovnako. Vsetko zalezi od povahy, je to individualne. Su ludia pre ktorych je byt verny samozrejmostou, su ludia, ktory si to nedokazu ani len predstavit. a o tom to je. len skoda, ze protiklady sa pritahuju, a malokedy vidiet dvoch vzajomne si vernych alebo dvoch vzajomne si nevernych :-)


21
verny 10. 01. 2008 16:27

Janka tak to si trafila !!
Mozno som vynimka, niekedy si pripadam ako dusevne naruseny ale pravdou je ze mi taha na 24 a nielen ze som nepodviedol ale som sa bozkaval iba s jednou babou a to s tou ktoru milujem. Snazil som sa, pozornost nepolavovala, vypracoval som sa, zohnal byt .. Odmenou bola nevera, rozchod … :-( Odpustil som a uz bola bud to verna alebo opatrnejsia … Boh vie a tak aj ked sa so sovojim "medzi-byvalim" stretava temer denne nic s nim nema aspon to mi tvrdi…

Poradte mi mam jej verit alebo nie ??


PS: Qark perfektne clanky!!

Reakce na komentář: Kate #22Načítám náhled komentáře..., jaja #24Načítám náhled komentáře...

22
Kate 10. 01. 2008 18:40

Reakce na verny #21Načítám náhled komentáře...: Věř tomu, čemu chceš věřit, protože věrnost se prokázat nedá. Držím palce.


23
jaja 15. 01. 2008 14:49

plne súhlasím s tým, že muži nie sú stavaní na monogamiu a tým to majú v dnešnej dobe ťažšie. ja som do vzťahov vždy s touto myšlienkou vstupovala, takže prípadná nevera partnera ma nikdy nešokovala, nehovorím, že to nebolelo, ale nezlomilo ma to. ale nemyslím si, že je to len preto, že nemali splnené svoje túžby, ale niekedy si proste potrebujú dokázať, že im to šlape aj inde. a viem, že niektoré dievčence to veľmi zle znášajú, ale nikdy nie je všetko ružové. a poznám aj dosť chlapov, ktorí pri nevere lásku k druhej partnerke vôbec neobišli a vtedy to prvá vždy zistí, veď si predsa musí ešte pamätať ten zaľúbený pohľad čo mával pri nej. niekedy sa to proste nedá prehliadnuť, aj keď sa ako chlapci snažíte. ale jedna vec je istá, keď dievča príde na neveru, tak ženská hrdosť je proti všetkým vaším chlapským veciam : ako fantastická 15-ročná škotska whisky a čajový odvar. to len aby ste vedeli aké môžu byť následky. ale zas nie všetky sú potvory. :-D :-D :-D


24
jaja 15. 01. 2008 14:52

Reakce na verny #21Načítám náhled komentáře...: len toľko: odpustiť sa dá, ale zabudnúť nie. držím palce, nech máte krásny vzťah bez ťažkostí. :-)


25
Petruška 08. 03. 2008 23:19

Ahoj.Vcelku souhlasím s důvody nevěry,ale je mylné si myslet,že žena musí při nevěře cítit lásku k "souložníkovi".To si bohužel jen muži nalhávají.Jsem žena a 80procent žen se kterými jsme na toto téma mluvily jsou si tak jako chlapi schopny užít sex jen tak……prostě s pěkným chlapem a doma milovat manžela.Takže muži…neuklidňujte se tím,že vy tu nevěru tak neprožíváte a máte ji víc pod kontrolou.


26
Ronald 23. 03. 2008 02:01

Autorovi těchto stránek: Jsi genius lidskejch vztahů


27
míša 11. 05. 2008 13:46

nejspis si muj prispevek uz nikdo neprecte ale ja se musim vyjadrit.je to asi 5dni co se mi muj pritel sveril ze me pod vlivem alkoholu podvedl :-(nikdy jsem netusila ze me to tak zasahne,porad se ptam sama sebe proc to udelal kde jsem udelala chybu :-(porad mi tvrdi ze sex se mnou je tim nejlepsim ,tak proc mel tedy chut na jinou zenu??!!!!i kdyz si 100× ctu ze muz muze byt neverny i bez lasky verte ze to zena jen tezko chape…pritelovi jsem odpustila protoze nas vztah naprosto perfektne ve vsech ohledech klape..ale nevim jestli se s tim nekdy v zivote vyrovnam.porad mam dojem osobniho selhani..zacala jsem drzet drasticke diety,az prehnane utracet za zdokonaleni sveho vzhledu..jen abych ho pritahovala jen ja a stejne se bojim kazdou vterinu ze to nepomuze..nevera boli a pokud to muz provede je asi opravdu mnohem lepsi to zene nerikat pokud k te druhe zene nic neciti..at si me za zatloukani lide odsuzuji ale ta bolest je silena,nepredstavitelan clovekovi ktery podveden nebyl…


28
jana 16. 05. 2008 22:13

Urcite ti to nemal hovorit, on ulavil svojmu svedomiu ale tebe ublizil. Ak to pre nho nic neznamenalo a nechce s dotycnou osobou nadviazat vztah, tak si to mal nechat pre seba. Tazko ti poradit, musis sa rozhodnut sama,ci ti stoji zato aby si mu dala sancu a ci on o to skutocne stoji, ci nehlada unik. Ja som druhu sancu dala, a zachoval sa este horsie, uplne si ma prestal vazit.Urcite to neber ako svoje osobne zlyhanie, to je blbost.Ano, staraj sa o seba, chod si zacvicit, ale rob to koli sebe. snazit sa aby si ho pritahovala len ty, to je ako snazit sa o nieco uplne nemozne. aj teba urcite pritahuju ini muzi. mozno si teraz zalubena a myslis si ze nie, ale az to trochu opadne uvids ze nie je jediny pritazlivy na svete. pritazlivost a laska su dve rozdielne veci.


29
martin 25. 06. 2008 11:41

.už rok chodím o 3 starší dívkou.jí život už dost ublížil a tak se moc nebojím že by mě zahla.ja se bojím spíš o sebe.ja cítím že bych s ní mohl zůstat už celý život, miluju jí jako nic na světě.je to žena která mě ve všem vyhovuje,klape jak to má.problém je v tom že ona má už za sebou 2 partnery a ona je má 1.ja bych si chtěl taky trošičku užít ale bojím se.pořád je v mém mozku kousek toho co mi říká udělej to.ale ja sám nechci.chci jen vyskoušet jaký to je s jinou ženou.prostě jednou a dost.je to možná taky tím že moje holka není žádná extra krasavice ale mě se líbí tím co říká jak se chová jaké má názory.to jsou věci proč bych s ní chtěl zůstat klidně i do smrti.poraďte mi.Děkuji


30
martin 25. 06. 2008 11:42

.už rok chodím o 3 starší dívkou.jí život už dost ublížil a tak se moc nebojím že by mě zahla.ja se bojím spíš o sebe.ja cítím že bych s ní mohl zůstat už celý život, miluju jí jako nic na světě.je to žena která mě ve všem vyhovuje,klape jak to má.problém je v tom že ona má už za sebou 2 partnery a ona je má 1.ja bych si chtěl taky trošičku užít ale bojím se.pořád je v mém mozku kousek toho co mi říká udělej to.ale ja sám nechci.chci jen vyskoušet jaký to je s jinou ženou.prostě jednou a dost.je to možná taky tím že moje holka není žádná extra krasavice ale mě se líbí tím co říká jak se chová jaké má názory.to jsou věci proč bych s ní chtěl zůstat klidně i do smrti.poraďte mi.Děkuji

Reakce na komentář: Vikynka #31Načítám náhled komentáře...

31
Vikynka 21. 07. 2008 10:03

Reakce na martin #30Načítám náhled komentáře...:

Tvé chovaní je naprosto normální.. Já bych nikdy do vážného vztahu s klukem, co sexuální zážitky nemá nešla, právě z tohodle důvodu. Před 3mi lety jsem měla podobný problém. Partnerovi jsem se s ním svěřila a on to chtěl řešit, přemýšleli jsme třeba o pauze na sedm dní, ale jeho to hrozně bolelo. Je na tobě, jestli to zkusíš nebo ne… Přeci jen, neni o co stát. Pokud ji vážně miluješ tolik jak píšeš, nedělej to, můžeš ji i vztahu akorát ublížit. A takováhle věc za to vážně, ale vážně nestojí. Zkus si o tom s ní narovinu promluvit. Hodně štěstí!

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.