QARK.net — Sex v ponožkách
Sex v ponožkách

Sex v ponožkách

Ráno si mně stěžoval kamarád, že jeho přítelkyni vadí, když se s ní miluje a má přitom na sobě ponožky. Pravda, je to značně neerotická představa, ale on měl docela dobré argumenty. Měří skoro dva metry, a tak se mu v noci v posteli nedaří pořádně zakrýt. Protě mu čouhají nohy, proto si bere ponožky. Jenže tohle jeho přítelkyně nechápe a nutí ho, aby si je sundával.

Přemýšlel jsem, jak jsem na tom já a ponožky. Doma je do postele nenosím, ale když jsem někde u někoho na chatě, tak si je na noc beru. Možná mám větší pocit bezpečí, že v noci, až budu hledat papuče, do ničeho nešlápnu bosou nohou. Nevím, asi je to jen zvyk. Ale co sex a ponožky? Patří to vůbec k sobě?

Představte si erotickou chvíli, kdy se pěkně mazlíte s dívkou v posteli a svlékáte si části oblečení. Najednou jste jen ve spodním prádle a hladíte svoji přítelkyni. Bravurně ji svléknete kalhotky a teď už zbýváte jen vy. Od úplného odhalení vás dělí jen trenky a ponožky. Je vůbec nějaká možnost, jak si je svléknout eroticky?


Sundáte ruce z přítelkyně a začnete ze sebe soukat trenýrky. Ale při vaší výšce vám trvá směšně dlouho, než je přetáhnete přes špičky na nohou. A pak jste najednou volní, volní a připravení se milovat. Vlastně pozor, ještě ne. Zapomněli jste na ponožky. Takže tvoříte v posteli další krkolomné pozice a bojujete s přikrývkou, abyste se do ní nezamotali.

Připadá vám to směšné? Asi ano, ale přesto se s tím problémem potýká hodně mužů. Proto si nechávají při sexu ponožky. Ten kousek prádla je nenutí, aby si jej sundali. Není to potřeba, protože nezavazí a navíc je to pohodlější. Jen to pak divně vypadá, asi jako našité cedulky na spodním prádle.

Qark | 30. 01. 2005 01:27 | Komentáře: 5 | ::O mužích


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
De Marco 30. 01. 2005 19:17

Popravdě já to beru rovnou stěma trenkama ;o)


2
greentea 02. 02. 2005 20:21

Ideální je sundat je uz s kalhotama, s trenkama to taky de…
Jinak s tou krátkou peřinou je to problém, kdyz spim nekde kde jsou moc krátké peřiny přehazuju si přez nohy jeste jednu perinu a nebo nejakou deku.


3
Nauplius 04. 11. 2006 22:55

spani v ponozkach jasna vec…take mam 2m a kdyz neni dlouha perina…jeee jak pak jsou super ponozky


4
defekt 21. 11. 2007 12:40

dělám stejný co De Marco, taky to beru rovnou s kalhotama (ponožky)


5
jaroush 25. 02. 2008 18:08

Dle mého názoru to chce se jen trochu vcítit do ženského vidění světa, ženské psychiky – tedy můj instinkt velí: k této příležitosti zcela bosý, zásadně bez ponožek! Proč to kazit něčím, co protějšku vadí.

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.