QARK.net — Tak co, sporťáku?
Tak co, sporťáku?

Tak co, sporťáku?

Tak co, sporťáku, už máš chlapa?

Kdo by neznal Tele Tele a častou otázku pro sporťáka Cardu. Já si na ni vždy vzpomenu, když jdu někam na akci s kamarády a jejich přítelkyněmi. Ženský jako by se domluvily, každá se mě neustále ptá, jestli jsem si už našel nějakou holku. Pro ně je naprosto nepřípustný, aby chlap s nikým nechodil, protože to celé posuzují podle sebe.

Ženy se totiž ze všeho nejvíc bojí jedné věci: samoty. Žena neumí být sama, proto často přechází ze vztahu do vztahu, zatímco chlap si většinou dává "pauzu". Z toho důvodu je pro ně nepochopitelné, že někdo s nikým nechodí. Navíc je to překvapuje i proto, že ONY MAJÍ dlouhodobý vztah, zatímco ten druhej ne.

Pro ženy je volnej chlap, jako by byl prašivej. Myslí si, že asi nestojí za nic, když nemá stálou partnerku. Muži to ovšem berou jinak. Sice svým polovičkám přizvukují, ale pak se vám o samotě při pivku přiznávají, že vám docela závidí.


Ale zkusme si to rozebrat z jiné strany. Myslíte si, že je jen na neschopnosti muže, že nemá stálou partnerku? Já se domnívám, že ne.

  • Muži nejsou od přírody monogamní
  • Každý z nich nenajde tu pravou hned napoprvé.
  • Muži se nehrnou do všech vztahů, jen aby nebyli sami.
  • Ženy si počkají až je někdo sbalí, a nechají se, kdyz jim ten druhý vyhovuje. Muži napřed ženy balí a pak zjistí, že jim třeba nevyhovují.
  • Je lepší se s dívkou rozejít, když vím, že mi nesedí, než s ní být dál a čekat na jinej vztah.
  • Pořádných holek je snad čím dál tím míň. Dneska je móda myslet si: Když jsem žena, musím toho využít a hlavně na tom VYDĚLAT. Pěkná devčata bývají většinou "na penízky".
  • Říká se, že každý má na světě toho ideálního druhé. Jen každému trvá jinak dlouho, než toho pravého potká. Myslet si, že kdo nemá vztah už od 18 let je divnej, je trošku mimo.
  • Když muž řekne dívce, že nikoho nemá, tak je to pro ni hned podezřelé.

Takže to vypadá, že volnej chlap není automaticky neschopnej si někoho najít.
Třeba jen hledá a nenachází.

Qark | 25. 11. 2004 11:13 | Komentáře: 41/2 | ::O ženských


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
dgx 02. 12. 2004 00:28

Faktem je, že máš-li ženskou, mají o Tebe ženské větší zájem. Z čehož se dá odvodit, že "ta pravá" se najde snadněji, pokud máš "tu nepravou".

Ale to nic nemění na tom, že volnost je strašně fajn, a mnoha lidem i dlouhodobě vyhovuje. Chlap se umí zabavit sám, ženskou na to nepotřebuje. Ženská čeká, že ji zabaví chlap. Z toho pak vznikají nepříjemné problémy, když se chlap ženské (dostatečně) nevěnuje, mu to vůbec nejpřijde, kdežto ženské ano a nudí se.

Tudíž rozhodně doporučuju mít co nejdéle harém kamarádek a volnost! :-)


2
Letinka 19. 12. 2004 14:51

Qarku a napadlo tě někdy, jak těžké to mají v téhle oblasti holky?

Ale nejdřív holčičí kuk na to, co jsi napsal. Pokud kluk nemá trvalý vztah, vypadá slušně a je schopný komunikovat, nepřipadá nám neschopný si někoho najít. Můžeš mi věřit, že v duchu ho spíš většina příslušnic něžného pohlaví ocejchuje, jako přelétavého děvkaře.

Jistě je to špatné a nespravedlivé a asi to není image o kterou bys stál. Na druhou stranu určití pánové tvorstva se za touhle nálepkou pachtí celý život.

Každopádně je, ale lepší mít image děvkaře než image staré panny.

Když je v určitém věku sama holka je divná.
Mám dost kamarádů, kterým třicetiletá holka bez přítele připadá podezřelá. Musí přece mít nějakou skrytou fyzickou či duševní vadu, že jí nikdo nechce. Rozvedené jsou na tom paradoxně líp (i pokud mají děti) – ty totiž už prokazatelně někdy někdo chtěl.

Ale i tak radím dát na lidovou moudrost : Kdo si počká, ten se dočká.

Reakce na komentář: ja #29Načítám náhled komentáře...

3
Letinka 19. 12. 2004 16:38

Divná? Proč? Třeba jen hledá a nenachází.

Na kamarádky se nezlob. Co čekáš?
Jsi vtipný, chytrý, dobře vypadáš.
Obecným holčičím pohledem můžeš mít co si zamaneš.
Není proto normální, abys neměl holku. Všude totiž číhá plno žen-lovkyň, které se trepou na podobné volné mužské.
A když nemáš trvalý vztah, je nejsnadnějším vysvětlením, že máš spoustu netrvalých.

Budiž ti útěchou, že jak znám holčičí uvažování, kdybys byl protivná, nudná obludka nejspíš by se nikdo neměl potřebu ptát co holky.

A ještě něco. To co jsem popisovala je obecné a nejjednodušší uvažování. Jistě, že nemůžeš mít všechno co chceš! Jistě, že to, že něco můžeš – neznamená, že to chceš nebo děláš! Jenže na to už musí člověk moc namáhat mozek. Tak proč nevzít první nejjednodušší variantu.

Reakce na komentář: ja #29Načítám náhled komentáře...

4
Hodny hoch 07. 01. 2005 10:30

Cau Letinko, s tim cejchem devkare mas pravdu :-). Fakt to tak zenske treba na mne vidi. Ale k Tvemu nazoru; ono opravdu je normalni nemit holku. Ty lovkyne sice existujou (a pekne), ale z vlastni zkusenosti vim, ze bud jdou po penezich, nebo se se mnou chteji jen vyspat anebo to mysli opravdu vazne – jenze pokud me zenska fakt nepritahuje a nemiluju ji, tak si ani z tohohle zastupu nutne nemusim vybrat. Pravdu ma v tomhle spis Mr.Qark, kdyz rika, ze to jsou muzi, kteri hledaji a nenachazi. Osobne muzu rict, ze jsem v poslednim roce opravdu miloval dve zeny a obe byly a jsou uz leta zadane, takze jsem sam a nemam holku. A stale hledam… Staci to takhle?


5
Letinka 07. 01. 2005 12:13

Napsala jsem to zjevně nešťastně. Já chtěla popsat běžný holčičí kuk a parafrázovat Qarkovu odpověď.
Nešlo však o můj názor. Já plně souhlasím, jak s tebou, tak s Qarkem v tom, že člověk, který nemá partnera/rku rozhodně není automaticky neschopný. Možná hledá, má moc práce, cestuje nebo prostě radši bude sám než s někým, kdo ho nebaví.
Rozhodně je to přímější a poctivější řešení než si kvůli okolí hrát na lásku.Hezký den.


6
Hodny hoch :) 09. 01. 2005 17:15

4 Letinka: Jasny, v pohode. Have a nice day!


7
-fim- 11. 01. 2005 22:42

Tak mne napadlo, ze je-li na svete prakticky stejne kluku jako holek (a to podle statistik je), pak na kazdeho volneho kluka musi logicky nekde pripadat volna holka? Co s tim ve svetle vyse napsaneho, jakkoli to vypada pravdepodobne.
Jak mohou byt holky (kterych je notabene malicko vic, pokud to vezmeme uplne presne) fixovane v nejakem dlouhodobem vztahu, neni-li k dispozici dostatecny pocet k fixaci ochotnych kluku? Nebo ze by bylo o tolik vic lesbicek nez gayu, ze by to uz bylo takhle od oka zrejme?

Reakce na komentář: Navi #10Načítám náhled komentáře...

8
Qark 12. 01. 2005 12:50

No prakticky se to ma tak, ze holka o kterou mas zajem prave ty je fixovana v dlouhodobem vztahu. Proste jako kluk mas zajem o lepsi holky a tech je mnohem min jak 50%. A ty lepsi jsou uz zadany.


9
Honza 14. 01. 2005 01:44

Asi tak Qarku, brutální, ale přesto smutně pravdivé.


10
Navi 02. 04. 2005 17:55

Reakce na -fim- #7Načítám náhled komentáře...: Muzi polygamie problem nedela, pokud mu staci jedna neni to pro nej podnetem pro prosazovani monogamie – vezme to pohledem "at si ostatni polygamej, jen kdyz nepomyslej na tu moji" – takze neni problem, aby top 10% samecku stihalo obrabet tak top 30–40% zen.

Za sebe musim priznat, ze dobre vychazim prakticky pouze se zadanymi slecnami… u tech volnych jako bych videl v ocich strach "bohajehosnadmenebudebalitrychleprycodsud – o to vice jsou ty zadane prijemnou zmenou a posilenim nadeje, ze nekde tam venku urcite existuji nejake vztahu-hodne nezadane slecny (a nezadane nejspis proto, ze je jeste nikdo nenasel :-)


11
Otazka 02. 04. 2005 18:19

Qarkova odpověď:
Naprosto souhlasím. Přesně tak to je. Když máš holku, tak se na tebe děvčata lepí. Jak jsi sám, tak tě žádná nechce :-)
Navíc jsem zjistil, že se jim nedá nalhat, že s někým chodíš. Ženský mají na tohle nějakej šestej smysl, nebo co. Ale když máš vztah, tak to poznají, aniž bys musel cokoliv ríkat.
------------------------------------------------------------
Kdyz teda holky poznaji ze zadnou holku nemas.
Tak proc se rovnou nechovat tak jako bys uz nejakou mel?

Byt v klidu, smat se, byt v pohode, nikam se nehnat.

Me to funguje :-) jen se na me zatim lepi holky ktere me nepritahuji, a tim padem nemam zajem o neco vic nez jen kecani a kamaradstvi.

Reakce na komentář: Qark #13Načítám náhled komentáře...

12
Otazka 02. 04. 2005 18:27

Abych to doplnil, predstavuju si ze nejakou vedle sebe doopravdy mam, a jednam podle toho.

V klidu a pohode :-)


13
Qark url 02. 04. 2005 18:29

Reakce na Otazka #11Načítám náhled komentáře...: No každému se to nedaří. Kdyz kluk nemá holku, tak mu při kontaktu s jinou o něco jde. A dívenky to vycítí. Když přítelkyni máš, tak tě ostatní krásky nechávají chladným a holky to poznají a začneš být pro ně zajímavý.

Reakce na komentář: Ash #14Načítám náhled komentáře..., chleba #39Načítám náhled komentáře...

14
Ash 02. 04. 2005 23:39

Reakce na Qark #13Načítám náhled komentáře...: Jednoduše je potřeba mít tak moc kamarádek, u kterých člověku o něco jde, až jejich počet překročí kritickou mez a všelijaké další slečny budou člověka bez většího úsilí nechávat chladným, čímž se dosáhne požadovaného efektu ;-)
Pravda, ta mez může být u někoho dost vysoko, ale to imho nebývá případ těch, kteří jen hledají tu pravou. Navíc pracovní vytížení a dostatek jiných zájmů zmiňovanou mez srazí na dosažitelnou úroveň.

Prostě se stýkat s pár slečnama nad limit. Otázka "o co mu vlastně jde, když to vypadá, že mu tedy o nic nejde, ale přece mu musí o něco jít, to není možný, to si to semnou jako zkouší nanečisto, no to snad ne, tak proč mě vlastně chtěl vidět" se dostaví více méně automaticky.

V tu chvíli jsme tedy za vodou naskýtá se nám otázka, co je vlastně lepší. Jestli zůstávat více či méně dlouho chladným, dokud se slečna, která si to bere osobně, nerozhodne vzít osud do svých rukou a jisto jistě člověka postaví před zásadní otázku "teď-nebo-nikdy-ber-nebo-nech-bejt-všechno-nebo-nic" (no a teď bratře považ, kam ses to vlastní vinou dostal, vždyť nechat ji tam a odejít, to přece nejde, no ale je tohle to co jsi chtěl, co ?:-/ a nebo ani omylem neskrývat, že člověku o něco jde a dostávat to dlouhodobě po malých (doslova nedostatečných :-) dávkách, leč spíše bez zásadního vyvrcholení (ale bylo to fajn a svět je hezký, ne?), no i když jeden nikdy neví, že.

No a tak se z hodného kluka, který nechtěl nic než nějakou milou dívku, stane -v očích druhých– proutník. Sám o sobě by samozřejmě řekl tak maximálné hledač. Protože on samozřejmě nechce všechny, on chce jen jednu. Ale kterou, že…

A tímto di^H^H multilematem třeba jest se zaobírat tak, jako kdyby na světě problému většího nebylo.

A o to všechno jsou naši léta šťastně zadaní přátelé ochuzeni!

Reakce na komentář: Xman #16Načítám náhled komentáře...

15
Reakce na 14 04. 04. 2005 00:12

Krasne jsi to vystihl, me srdce plesa. je to tak


16
Xman 08. 06. 2005 23:47

Reakce na Ash #14Načítám náhled komentáře...: Mě je 22 let, jsem taky sám, nikdy jsem s žádnou holkou nechodil, nelíbal atd., nějak mě to ani nechybí. Na kluky nejsem :-) Ikdyž po rodině se začínají nějak moc zajímat jak to se mnou je, tak mlžím, jak to jen jde, než abych vybalil na rovinu – víte mě se ani moc nechce s někým chodit atd. to bych vypadal asi jak z jiné planety. Vpodstatě ani nehledám, jak někteří i autor píšou výše, že hledají, tak já nic. Až si říkám, je to normální?

Reakce na komentář: Ash #18Načítám náhled komentáře..., ja #29Načítám náhled komentáře...

17
myska 09. 06. 2005 08:46

Existuje ještě jeden druh mužů – "berujenzadané"…. Kluci, co nikdy nezískali holku jiným způsobem, než tím, že druhému vlezli do zelí… Ti jsou fakt zajímavý. :-O)


18
Ash 09. 06. 2005 09:58

Reakce na Xman #16Načítám náhled komentáře...: Asi je potřeba rozlišit, jestli Ti to opravdu nechybí, nebo jestli Ti v tom něco brání, třeba prostředí, psychické rozpoložení a pod. V rámci objektivity si ještě odmysli ty tázavé pohledy v rodině. Soustřeď se jen na sebe.

Jestli Ti to nechybí, mně na tom nic nenormálního nepřipadá. Když potkáš úžasnou dívku, se kterou si budete rozumět, tak prosim. Ale jinak? Co by Ti vlastně přesně mělo asi tak chybět? Nechci se nikoho dotknout, ale někdy není velký rozdíl v tom, jít na romantickou procházku s nějakou dívkou a někde se s ní pomilovat, nebo jít si s dobrými kamarády zahrát fotbal a pak zajít na pivo. Zvlášť když člověk veme v úvahu, že kamarádi budou, ale dívka třeba nebude. Mne dívky nikdy ani moc neopouštěly, ony nemusely, ale jinak docela vím, že holka dokáže zmizet tak rychle, že ještě cítíš její vůni a dotyk na tváři, ale už ji nikdy neuvidíš.

Protože pokud do nějaké dívky totálně nezblbneš, tak s každou jinou je to vždycky jen jistá alternativa k jinak (často spokojenému) životu. Hledají tedy spíš ti, kteří tak spokojení nejsou. A ti, co spokojeni jsou …jsou jimi zbytečně znepokojováni :-)

Partnerské vztahy nejsou vždycky tak ideální, že by po nich člověk automaticky prahnul. A "skvělej sex" může být také běh na dlouhou trať, protože když je dívka s tebou třeba prvně vlezena do postele a přestane v podstatě skoro dýchat a hýbat se, hýbou se akorát očička, tak si uvědomíš, že máš co do činění s něčím podstatně složitějším, než cos kdy v životě dosud viděl. A to je jenom začátek ;-)


19
Xman 30. 06. 2005 21:30

Asi to bude nějaký psychický blok :-\ Ale to asi budu muset řešit s nějakým doktorem.

Reakce na komentář: Ash #20Načítám náhled komentáře..., Qark #21Načítám náhled komentáře...

20
Ash 30. 06. 2005 22:45

Reakce na Xman #19Načítám náhled komentáře...: No někdy může mít ztráta/absence chuti ať už do čehokoliv všelijaké netušené příčiny. Já třeba jeden čas něměl vůbec chuť do života. To je asi vůbec nejhorší :-) Jedna věc je tu příčinu najít a další věc je ji odstranit. To je tak asi to, co napadne každého.

Na druhou stranu, když jsi říkal, žes ještě nikdy neměl chuť, tak vlastně to by mohla být ta příčina. To by chtělo vyřešit brute force skrzevá nějakou holku, které se líbíš. …Asi tak jako když nemáš chuť na špenát, ale řekneš si, že když se přemůžeš, a nezabije tě to, tak tě to posíli, a natruc ho do sebe naláduješ, tak třeba ho pak už normálně zařadíš do jidelníčku. (Lidi co nejí špenát jsou divní. Je to poživatina jako každá jiná. Nechápu, jak někoho může položit na lopatky talíř špenátu :-) ) Teda… jestli jsi svým chladem už všechny holky odradil, tak holt počkat na další a nebo se přemoct a nějaké vyznat lásku :-) Good Luck

Reakce na komentář: Qark #21Načítám náhled komentáře...

21
Qark url 30. 06. 2005 23:05

Reakce na Ash #20Načítám náhled komentáře...: No ale takovému talíři špenátu, narozdíl od holek, nevadí kyselý xicht člověka, který na něj nemá chuť. ;-)

Reakce na Xman #19Načítám náhled komentáře...: Já myslím, že bys to řešit měl. Nemusí to být zrovna doktor, kterému to budeš vykládat. Možná by pomohlo víc se dívat kolem sebe a hlavně nedávat si za cíl někoho sbalit. Když to budeš mít jako hlavní cíl, tak se k tomu upneš a nepůjde to. Lepší je chtít si jen tak popovídat a nic víc. Tím pádem se nebudeš příliš angažovat a půjde skoro samo – časem. Další problém je, že máš pocit, jak je ti fajn bez holky. Že si můžeš dělat co chceš, nikdo tě neomezuje, nic ti nechybí .. tak co po tobě vlastně všichni chtějí? :-D Jenže mít holku neznamená mít se hůř. Nehledat sice není nic nenormálního, pokud ti to vyhovuje a je ti fajn. Jen si dobře rozmysli, jestli si někdy v životě nebudeš vyčítat, že v době, když jsi měl nejvíc sil, jsi je jen tak promarnil.
Poslední věc je, že pravděpodobně nemáš dostatek příležitosti. Pokud začneš chodit na různá místa se zvýšenou koncentrací holek, pak chemie a láska udělají své a určitě se ti nějaká zalíbí… ovšem pod podmínkou, že se budeš trošku dívat kolem sebe.

Reakce na komentář: Ash #22Načítám náhled komentáře..., J. #25Načítám náhled komentáře..., J. #25Načítám náhled komentáře...

22
Ash 01. 07. 2005 12:54

Reakce na Qark #21Načítám náhled komentáře...: Já si ale nemyslím, že by měl Xman (sorry) kyselý ksicht. Podle mne je v tomhle ohledu stejně normální, jako většina lidí, jen nerandí s holkama. Proto říkám – vyhlédnou si nějakou slečnu, nejlépe nějakou příznivě nakloněnou a říct si "dneska místo na fotbal půjdu na rande". Udělá to divy. Jo a… povídání je dobrá věc, ale doporučuju nezůstávat jen u toho ;-)

Taky věřím, že se mu nějaká dívka líbí (promiň že o tobě mluvím ve 3. osobě). Nopak mi připadá, že chemie a láska NEdělají své. Kdybychom Xmana zavřeli na týden do penziónu plného holek, tak se tam bude nudit, i když se mu bude nějaké líbit. Možná jde do všeho Xman moc racionálně, někteří lidé zkrátka jsou takoví – a tam na pudy a chemii nejde moc spoléhat. Proto vidím cestu skrze ten rozum, říct si při plném vědomí "dneska vyjedu po téhle slečně, schválně co to udělá". Ono se samozřejmě až tak moc nestane… což, obávám se, Xman možná ještě nezjistil.


23
Xman 02. 07. 2005 12:44

Abych vám řekl pravdu, tak mám někdy obavy z nových míst, nových lidí apod., četl jsem si pár článků a vypadá to na sociální fobii, ne teda kdovíjak silnou, ale někdy se mi dělá špatně až na zvracení, někdy je to ok, potřeboval bych se toho nějak zbavit úplně. Mám prostě trochu extrémní hrůzu z něčeho nového…… Takže ikdyž se na nějakém místě vyskytuje pěkná holka, tak nejsem v rozpoložení zahájit komunikaci :-\


24
putanero 06. 10. 2005 14:49

Qarkova odpověď:
Naprosto souhlasím. Přesně tak to je. Když máš holku, tak se na tebe děvčata lepí. Jak jsi sám, tak tě žádná nechce
Navíc jsem zjistil, že se jim nedá nalhat, že s někým chodíš. Ženský mají na tohle nějakej šestej smysl, nebo co. Ale když máš vztah, tak to poznají, aniž bys musel cokoliv ríkat.
Otazka znie:
co mam teda povedat babe, ktoru chcem zbalit, ak sa ma opyta, ci mam frajerku? (ak v skutocnosti ziadnu nemam?)

Reakce na komentář: ja #29Načítám náhled komentáře...

25
J. 27. 01. 2006 00:24

Reakce na Qark #21Načítám náhled komentáře...: Reakce na Qark #21Načítám náhled komentáře...: Zazněla tady rada – chovej se k dívkám, jako bys je ani nechtěl zbalit, jen tak popovídat atd. Zkoušel jsem to, a výsledek? Mám asi milion dobrých kamarádek a problémy s balením setrvávají :-)

Reakce na komentář: Da Vinci #26Načítám náhled komentáře...

26
Da Vinci 27. 01. 2006 00:58

Reakce na J. #25Načítám náhled komentáře...: Tuhle radu tady rozšiřuje hlavně oki. Funguje to tak, že nejdřív příjdeš za holkou a začneš se s ní bavit o nějakém neutrálním tématu a nedáš jí najevo že o ní máš zájem. Spíš jí dáš na jevo že o ní moc zájem nemáš a že jsi lepší a "cennější" než ona.
(aspoň myslím že to nějak tahle je, mám radši přímou metodu)


27
mladá Slovenka 27. 01. 2006 23:59

ja nastaste patrim podla tvojho opisu skor k tym "osamelych chlapom" a da sa povedat, ze som na to patricne hrda.

Reakce na komentář: Ash #28Načítám náhled komentáře...

28
Ash 28. 01. 2006 09:27

Reakce na mladá Slovenka #27Načítám náhled komentáře...: Verím. Správaš sa tu skutočne ako chlap :-D

I když mám tak nějak za to, že žena lásku potřebuuje. Tedy aspoň na to spoléhám. Tak ostatním babám to prosím předkládej nějak opatrně, aby je to taky nechytlo. Byly by sice hrdé (ok), no ale představ si najednou těch osamělých chlapů :-O Oj oj.


29
ja 02. 04. 2006 22:56

Reakce na Letinka #2Načítám náhled komentáře...: Reakce na Letinka #3Načítám náhled komentáře...: To mi jako chceš říct, že když vypadám normálně, jsem chytrý apod., tak jenom proto, že nemám holku, jsem v dívčích očích děvkař??? I když jsem s žádnou holkou nikdy nic neměl?? To teda pěkně děkuji. Štěstí, že skoro žádné holky neznám…
Reakce na Xman #16Načítám náhled komentáře...: Jsem na tom skoro stejně, všichni pořád otravují, jestli už mám nějakou ženskou (je mi 23). Nemám, kašlu na ně. V prostředí kde se pohybuji holky nejsou. Jasně že je potkávám třeba na ulici, ale cizí lidi jsou mi ukradení. Nemůžu přijít za holkou jen tak a někam ji pozvat. To prostě nejde, nemám na to povahu. Pokud tu slečnu neznám a nic k ní necítím, tak nevidím jediný důvod, proč bych se o ni měl zajímat.
Reakce na putanero #24Načítám náhled komentáře...: tohle je naprostá pravda…

Jak tady poslední dobou čtu tento blog, úplně mě přešla chuť vůbec si s ženskýma něco začínat. Já se nechci přetvařovat, hrát si na něco co nejsem, "zametat" s ní, aby si mě vážila a vlastně s ní ve vztahu "bojovat" aby se se mnou nenudila. Uznávám, že jsem to trochu nadsadil, ale snad mě pochopíte. I'm living on my own – forever ;-)

Reakce na komentář: Qark #30Načítám náhled komentáře..., Da Vinci #31Načítám náhled komentáře...

30
Qark url 02. 04. 2006 23:13

Reakce na ja #29Načítám náhled komentáře...: Chápu tě, dobrovolný celibát je návykový. To je přesně ten pohled, jaký máš.
Právě proto, že holku "nepotřebuješ" přemýšlíš o přetvařování a oslovování cizích ženských. Ale to je celé úplně jinak. Nemusíš milovat holku proto, abys s ní mluvil. Copak se ti nikdy žádná nelíbila, když šla po městě nebo někde jen tak stála? To bych se divil. Mně se holky líbí i když je neznám. A když je neznám, tak se občas jdu seznámit. A pak mi třeba přijde sympatická a já si říkám, že stejně nemám večer co dělat, tak proč si nejít někam pokecat… a tak to začíná. Proč svůj život nezkusit prožít i jinak, než jsi to doteď dělal. A místo večerního koukání na televizi a nebo do počítače třeba jednou jít někam na kafe s cizí slečnou. Nemusíš ji balit, jen prožiješ večer trošku jinak než jako obvykle.
A přetvařovat se nemusíš, buď svůj. Jen až někdy půjdeš po městě, tak se mrkni i na cizí holky. Některý se umí krásně usmívat… a to za to rozhlídnutí se kolem stojí. A co teprve až začne sezóna minisukní a krátkých triček :-) Víc dělat nemusíš, jen se dívej. Třeba dostaneš chuť někdy i zkusit něco víc.

Reakce na komentář: ja #32Načítám náhled komentáře..., ja #38Načítám náhled komentáře...

31
Da Vinci 03. 04. 2006 00:46

Reakce na ja #29Načítám náhled komentáře...: Pokud tu slečnu neznám a nic k ní necítím, tak nevidím jediný důvod, proč bych se o ni měl zajímat.
Tohle v poslední době slyším fakt dost často. Ale zamysli se nad tím – proč by ses o ní měl zajímat? Třeba je ti sympatická, je krásná, sexy, přitahuje tě… Nemusíš jí hned balit, stačí když jí zkusíš trochu poznat a potom se uvidí. Není nutné jí brát hned jako holku se kterou si chceš něco začít. Osobně si myslím že bys ani neměl – vždyť o ní skoro nic nevíš.
Možná z ní bude tvoje dobrá kamarádka, třeba tě seznámí s láskou tvého života, nebo tě začne štvát a můžeš klidně odejít, nemůžeš nic ztratit, jenom hodně získat.
Zkus se s ní prostě chvilku bavit a když se ti bude líbit tak jí někam pozvi ;-)

Já se nechci přetvařovat, hrát si na něco co nejsem, "zametat" s ní, aby si mě vážila a vlastně s ní ve vztahu "bojovat" aby se se mnou nenudila.
Přijde mi že hodně lidí, kteří přispívají do diskusí na tomto blogu si myslí že když chceš sbalit nějakou holku, tak nesmíš být hodný blbec, musíš být svině a tak. Píšou tady o různých strategiích, taktikách, speciálních postupech. Neříkám že tyto věci nefungují, ale proč předstírat že jsem někým lepším, proč dělat něco co bych nikdy neudělal?
Podle mého názoru se nemusíš přetvařovat, můžeš dělat co chceš, brát si to po čem toužíš, být uvolněný, jít si svou cestou a nestarat se o to co si ostatní myslí – být sám sebou.
Stát se takovým člověkem není jednoduché, společnost nás vychovává k tomu abysme zapadli mezi ostatní. Chceš holku, tak se snaž, bav jí, předváděj se, předstírej že jsi někdo jiný, vydělávej peníze…tohle všechno je špatně, jediná správná rada zní: "Jdi za ní, bav se s ní, buď sám sebou a v pohodě".
Samozřejmně že to není tak jednoduché, tvůj "vnitřní hlas" ti řekne že by tě žádná nechtěla, že holky za to nestojí, že vypadáš strašně, že později budeš mít lepší šanci, že k ní nic necítíš tak proč se s ní bavit, že se musíš hodně snažit aby se s tebou nenudila, že se na tebe vykašle pokud jí řekneš že je krásná atd. Všechno tohle jsou kecy, nedej na ně a dělej to co opravdu chceš!

Buď můžeš žít svůj život tak jak ho žiješt těď – o holky se nestarat, kašlat na ně, být pořád sám, žít ve svém světě, jen tak sedět a o nic se nestarat. Nebo můžeš zvolit druhou cestu, postavit se ke všem svým problémům čelem a snažit se je řešit. Bude to těžké ale na konci tě čeká sladká odměna – být s nádhernou holkou co tě miluje je ten nejlepší pocit na světě :-)

Teď je jenom na tobě aby ses rozhodl, kterou cestu zvolíš. Kdybys potřeboval poradit, neváhej a napiš ;-)

Reakce na komentář: ja #32Načítám náhled komentáře...

32
ja 05. 04. 2006 16:49

Reakce na Qark #30Načítám náhled komentáře...: Ono je to všechno trochu složitejší. Není to tak, že by se mi holky nelíbily. Jsem normální – holky se mi líbí (teda všechny taky ne ;-) Ale já prostě nemůžu jen tak oslovit cizí holku, to nejde. Živě si představím svou reakci, kdyby mě oslovila nějaká cizí holka. Seznamování obecně mi nedělá moc dobře, natož tak s holkama.

Reakce na Da Vinci #31Načítám náhled komentáře...: Ale zamysli se nad tím – proč by ses o ní měl zajímat? Třeba je ti sympatická, je krásná, sexy, přitahuje tě…

Proč bych se o ni měl zajímat? to právě nevím. Mimochodem, to, že je krásná, ještě neznamená, že je sympatická…

Přijde mi že hodně lidí, kteří přispívají do diskusí na tomto blogu si myslí že když chceš sbalit nějakou holku, tak nesmíš být hodný blbec, musíš být svině a tak.

Jenže ono je to pravda – bohužel. O tom jsem se přesvědčil na vlastní kůži. Slečna to bere tak, že když se chovám slušně a jsem na ni hodný, tak tím vyjadřuji svou slabost. A jí to zvyšuje sebevědomí. Už se mi to párkát potvrdilo, teda ne že bych vědomě zkoušel nějaké "zaručené postupy", ale prostě to vyplynulo ze situace. Hodný pro ni znamená slaboch.

Reakce na komentář: Da Vinci #33Načítám náhled komentáře...

33
Da Vinci 05. 04. 2006 21:53

Reakce na ja #32Načítám náhled komentáře...: Proč bych se o ni měl zajímat? to právě nevím. Mimochodem, to, že je krásná, ještě neznamená, že je sympatická…
Já když vidím nějakou holku, tak myslím že jsem schopen tak na 90 procent odhadnout jaká je povahově + vidím jak vypadá a to mi docela stačí na to abych si vybral nějakou která by se mi líbila. Nejdřív si rozmysli jakou chceš a pak se s nimi zkus seznámit ;-)

Slečna to bere tak, že když se chovám slušně a jsem na ni hodný, tak tím vyjadřuji svou slabost.
IMHO když jsi svině tak to vyjadřuje slabost, když jsi hodný (ne ultrahodný – t.j. neskáčeš jak ona píská :-) ) tak je to dobře.

Jinak když jsi luzer a slaboch a chováš se jak svině, shazuješ jí a tak tak ti to třeba krátkodobě, dokud to neprokoukne přidat na hodnotě. Ale když nejsi tak nic takového nepotřebuješ a můžeš být sám sebou, upřimný na 100 procent…

A jí to zvyšuje sebevědomí.
Možná že ses nesetkal zrovna s těma správnýma holkama. Zkus třeba nějakou co má kompletní rodinu, nestuduje technickou školu a nepracuje jako striptérka ;-)

Reakce na komentář: ja #34Načítám náhled komentáře...

34
ja 06. 04. 2006 16:46

Reakce na Da Vinci #33Načítám náhled komentáře...:myslím že jsem schopen tak na 90 procent odhadnout jaká je povahově
Odhadovat můžeš co chceš, pravda je taková, že člověka úplně nepoznáš ani po x letech společného vztahu. Jinak samozřejmě chápu, jak jsi to myslel ;-)

IMHO když jsi svině tak to vyjadřuje slabost, když jsi hodný tak je to dobře.
To si myslím taky, ale okolí mě často přesvědčuje o opaku…
BTW. já ji neshazoval, neponižoval ani nic takovýho, tohle já nedělám.
S tou upřímností velice opatrně. Já byl upřímný a tím se to všechno jenom zkazilo. (ona ke mně zas tak upřímná nebyla)

Možná že ses nesetkal zrovna s těma správnýma holkama
Já se obecně moc nepotkávám s holkama.

Zkus třeba nějakou co má kompletní rodinu
Dobrá rada nad zlato. Schválně se rozhlídni ve svém okolí a řekni, kolik lidí má úplnou rodinu. IMHO je téměř náhoda potkat někoho, kdo má úplnou rodinu. (BTW daná slečna má úplnou rodinu…)

Jinak na technické škole holky téměř nejsou a když náhodou jsou, tak to nejsou holky, ale výjimečné "osobnosti" ;-)
A o striptérku bych si neopřel ani kolo.

Reakce na komentář: Da Vinci #35Načítám náhled komentáře..., Ash #36Načítám náhled komentáře...

35
Da Vinci 06. 04. 2006 17:41

Reakce na ja #34Načítám náhled komentáře...: Já byl upřímný a tím se to všechno jenom zkazilo.
By mě docela zajímalo jaká to byla situace…


Já se obecně moc nepotkávám s holkama.
Zkus se projet MHD nebo jen tak projít po měste a potkáš jich dost a dost ;-)

Schválně se rozhlídni ve svém okolí a řekni, kolik lidí má úplnou rodinu.
Když úplnou rodinu beru jako že žije s matkou a otcem od narození (do 18 let) tak je to něco přes 75%. Ale tipuju že průměr v populaci bude podstatně menší (něco kolem 1/2).


36
Ash 06. 04. 2006 18:26

Reakce na ja #34Načítám náhled komentáře...: na technické škole holky téměř nejsou … a o striptérku bych si neopřel ani kolo

Ze školy rovnou do klubu, a z klubu do školy, co :-D

Reakce na komentář: ja #37Načítám náhled komentáře...

37
ja 06. 04. 2006 20:26

Reakce na Ash #36Načítám náhled komentáře...: ne, ze školy rovnou do prace a z prace rovou domu. a tak pořád dokola…


38
ja 14. 04. 2006 00:45

Reakce na Qark #30Načítám náhled komentáře...: A přetvařovat se nemusíš, buď svůj. Jen až někdy půjdeš po městě, tak se mrkni i na cizí holky. Některý se umí krásně usmívat… a to za to rozhlídnutí se kolem stojí.

Tak jsem udělal letmý průzkum po městě. To já se zase rozlížím, nemysli si (aby mě třeba nepřejelo auto ;-) ). No musím konstatovat, že počet holek, které by se mi opravdu líbily, je zoufale málo. Asi bych to spočítal na prstech jedné ruky.
Dovolil bych si je rozdělit do několika kategorií:

1) opravdu krásné holky (ty se musí líbit "každému") – ty nejsou pro mě

2) takové ty povrchní "free-cool-in" (bez moderního značkového oblečení nevylezu ani vysypat smetí a víkend trávím v shopping centru). Podle vzhledu je těchto asi nejvíc a o ty fakt nestojím.

3) pěkné obyčejné holky = moje cílová skupina ;-) ale těch je fakt strašně málo

4) méně pěkné holky…

K tomu usmívání, ještě se mi nestalo aby se na mě nějaká cizí holka usmívala…


39
chleba 27. 08. 2006 23:30

Reakce na Qark #13Načítám náhled komentáře...: Holky si navíc taky všímají detailů, kterých si kluk zaboha nevšimne a prozradí tě třeba skvrna na košili nebo špinavý boty, nějakej detail… A taky se kluci, co s někym choděj celkově líp oblíkaj, jak zásluhou své partnerky, tak i proto, že celkově o sebe víc pečujou.


40
Nubus 16. 10. 2007 15:28

Nenapadlo vás někdy pánové, že se holky ptaj jestli nemáte přítelkyni jenom proto, že chtěj vědět jesli jste volní a mají nějakou šanci na seznámení. Potom to zaplácnou větou typu "to se divim" nebo "to není možný" a domyslej si takovej pěknej kluk a je volnej. Píšu to tu jen ze své zkušenosti.


41
Big boss Bonsei 28. 11. 2007 09:35

Zdravim! Většina věci fakt sedi.. Já mám dost kámošek a povídat si s nima nebo oslovit cizí holku mi problémy nedělá.. Ale z toho kamarádství udělat vztah to už je horší.. Mně to příde tak že u mně holky hledaj spíš to kamaradství…

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.