QARK.net — Udělala ses?
Udělala ses?

Udělala ses?

Je několik okamžiků, kdy se chlap cítí opravdu jako chlap. Někomu stačí vypít deset piv, jinému zvítězit nad sokem, sbalit pěknou dívku a dostat ji do postele. Dalšímu třeba postavit dům, zasadit strom a zplodit syna. Ale snad pro všechny muže existuje jeden posvátný okamžik, kdy jsou na sebe velmi pyšní a hrdí. Tu chvíli můžeme nazývat „Ženský orgasmus“.


Vlastně je zvláštní, proč po tomhle tolik mužů baží. Proč se za tímhle tak urputně pachtí. Pro mnoho žen není stupnice kvality sexuálního prožitku zakončena vyvrcholením. Teda ne, že by orgasmus nechtěly, jen skvělý sex nemusí znamenat desítku orgasmů, ale záleží spíše na něžnostech, atmosféře, mazlení. Je to jako s večeří, na kterou svoji vyvolenou pozvete. Ženě rozhodně nepůjde hlavně o to, aby se nacpala do sytosti, ale raději ocení romantickou atmosféru. Pravda, pokud byste romantiku spojili s plným bříškem, bylo by to skvělé. Jen chci říct, že to prostě není tak důležité.

Tohle muži nechápou a tak se často před kamarády honosí úspěchy typu: „Tak včera jsem to mladé třikrát udělal.“ Ale nějak jim nedochází, že kvantita by měla jít ruku v ruce s kvalitou a to, že jejich přítelkyně by se třeba raději mazlila a udělala jen jednou, než se pokoušela o postelovou olympiádu. Jistě, na orgasmu záleží. I ženám. Jen není třeba lámat rekordy v jejich počtu. A měřítkem úspěchu není jejich součet. Leckdy se dá dosáhnout lepší známky prostě tím, že místo tří poskočení nabídnete jeden dlouhý výskok právě proto, že jste dívku předtím dostatečně rozcvičili. Ale opusťme teď orgasmus z ženského pohledu a vraťme se zase k mužům.

Muži se rádi chlubí sexuálními úspěchy a těší je to. Jenže nic se zase nemá přehánět. Ani to mazlení mužského ega, pokud není spravedlivé. Třeba takový zahraný orgasmus, aby měl chlapík trošku radost. Jistě ho to potěší, ale kolikrát? Jednak na to asi časem přijde a navíc se ta žena sama připravuje o požitek. Hrát orgasmus není dobré. Místo aby tomu chlapovi ukázala, co se jí líbí a dala mu opravdový šperk, nabízí jen bižuterii. A tak se vytvoří začarovaný kruh, kde si chlap myslí, jaký je samec a holku přitom sex nebaví. Chlap se přestává snažit, protože si řekne: „K čemu vynakládat úsilí, když stačí jen pár minut králičích pohybů?“

Muži se rádi chlubí úspěchy. A orgasmus je přece úspěch. Pro muže jeho vlastní orgasmus opravdu znamená vrchol. Vyvrcholení sexu. A ženský orgasmus zase dobře odvedenou práci. Jenže co když si není jistý? Zabodoval, nezabodoval? Vzdychala, nebo si chtěla jen odkašlat? Ten lehký náznak sinusoidy, provedený dosud jen ležícím prknem, bylo to ono? No vážně, u některých žen je to těžké. A tak ta situace prostě nutí mnoho mužů, aby se zeptali: „Udělala ses?“, protože kolikrát třeba není jiný způsob jak to zjistit.

Než se začnou ozývat sexuální odborníci se sebejistým tvrzením, že ženský orgasmus přece vždycky poznají a že to není nic těžkého, zkusím se nad tím zamyslet sám. Jistě, jsou ženy, které hlasitě vzdychají. Sex si užívají, ke konci se jim zrychlí dech a orgasmus poznáte. Jenže ony existují i jiné ženy. Některé třeba tiše vzdychají celou akci a na konci úplně tiše přestanou. Jiné mlčí celou dobu a v závěru dokonce i přestanou dýchat, aby nevydaly ani hlásek. Další vám prostě jen oddělají ruku, abyste nepokračovali. Je to těžké. V tom se člověk těžko vyzná. Ženy to mužům prostě neulehčují. A přitom by stačilo v závěru něco jako: „Bylo to moc pěkné.“ Aby chlap aspoň byl jistější, že v posteli nebyl k ničemu a jeho snažení nevyšlo vniveč. Chlapovi na tom prostě záleží!

Qark | 22. 11. 2005 17:23 | Komentáře: 48 | ::Muži a ženy


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
swamp 22. 11. 2005 17:42

Hezky clanek, trebaze me nadpis v RSS feedu trochu vydesil :-)
Opet dobra prace, Qarku.

Reakce na komentář: Monika #30Načítám náhled komentáře...

2
Jossh 22. 11. 2005 19:09

,,Žena by se radši mazlila,, tak v tom úplnou nemáš pravdu-je hodně ženských co,když jednou zažijou pořádný chlapský sex po kterém se jí podlamují kolena týden po něm a při vzpomínce na něj zvlhnou – nemyslí na něžnosti,ale tajně na ten sex a hodní a něžní kluci už ji pak mco neberou – vyzkoušeno.
A jak poznat jestli se udělala? dost těžko,ale středně silný orgasmus se dá poznat podle stahů a citlivosti uvnitř buchtičky.

Reakce na komentář: Qark #5Načítám náhled komentáře...

3
pif 22. 11. 2005 19:10

tradicni souhlas x) nebudu to nejak dal rozdelavat, proste opet pravda. I takove zeny existuji potvrzuji x)


4
Jirka* 22. 11. 2005 19:19

No jasně že záleží! Naprostý souhlas. Kdo se zajímá při sexu jen o sebe, tak ať jde do háje. Poznat orgasmus je záležitost vnímání a poznání partnerky. To už se něčím musí zasloužit, zadarmo to není…


5
Qark url 22. 11. 2005 19:21

Reakce na Jossh #2Načítám náhled komentáře...: Jasně, ale co když tu holku uděláš rukou? Budeš do ní strkat prsty kvůli ujištení se? ;-)
Jinak uznávám, že pořádný chlapský sex je taky něco skvělého. Stále se jen mazlit, to není pořád to pravé. Stereotyp nesmí být. Jen se ten sex nesmí zvrhnout v honbu za výkony. To jsem tím chtěl říct. :-D

Reakce na komentář: Ash #6Načítám náhled komentáře..., luciana #17Načítám náhled komentáře...

6
Ash 22. 11. 2005 21:17

Reakce na Qark #5Načítám náhled komentáře...: Já bych tedy skoro řek, že rukou to poznáš spíš, Josshovu diagnostiku bych poněkud zobecnil na "podle stahů a citlivosti". Ale to je jen MHO, to není na debatu. Je fakt, že člověk se zas nemůže chovat jak v autoservisu ;-), takže když dá holka nějaký stručný report, tak to v každém případě potěší, jak už bylo moudře řečeno.


7
DeMarco 22. 11. 2005 21:37

Qark rádce pro muže (a nejen pro ně) koukám že sis ten film vzal hodně k srdci ;-) Jen tak dál. Zkus i pro ženy napsat něco o mužském orgasmu, protože i tady existuje mnoho milných představ! 1) mílka ejakulace=orgasmus!!! :-( Co si otom myslíte je to tak nebo ne? Stojí za to otom něco psát?!


8
Marty 22. 11. 2005 22:32

Zabodoval, nezabodoval? Vzdychala, nebo si chtěla jen odkašlat?

Nemůžu si pomoci, ale tohle mi připomělo jednu věc:

Po postelové scéně se ptá muž své nové dívky: "Poslyš ty máš astma? No já se ti to bála říct, že by si mě nechtěl, ale mám." Muž jí odpoví: "No to nevadí, já si jen říkal, jestli si mě při tom nechtěla vypískat."


9
Ymberka 23. 11. 2005 11:02

Docela dobré – je fajn, že už si tolik kluků uvědomuje, že hlavním ženským sexuálním orgánem je mozek, takže jde hlavně o atmosféru a pak až teprve o čistě fyzické podněty :-) (Což neznamená, že by občas nebyla fajn drsná rychlovka, jak tady už někteří poznamenali – ostatně nejhorší je vždycky stereotyp.)
Jinak dovolte pohled na poznání orgasmu z ženského hlediska: Bohužel, ať už vám holka řekne něco nebo nic, ať už se tváří jakkoli, ať už se hlasově projevuje jakkoli, pokud jste s ní první noc, nepoznáte NIC. Každá jsme jiná, ale mnoho z nás je výborných hereček. Souhlasím, že předstírání není vůbec dobrá cesta, ale hodně žen to dělá – buď aby partnera potěšili, nebo proto, aby už skončil (a nechtějí zase být tak drsné, aby mu řekly "No tak stačilo, fakt mě to už nebaví"), nebo proto, že jsou ve skutečnosti třeba frigidní… Na to, abyste měli aspoň ŠANCI poznat u partnerky opravdové vyvrcholení, ji musíte líp znát. Jak tady už kdosi velmi moudře psal, je to záležitost vnímání a není to rozhodně zadarmo.

Reakce na komentář: Ymberka #10Načítám náhled komentáře..., Ives #11Načítám náhled komentáře...

10
Ymberka 23. 11. 2005 11:09

Reakce na Ymberka #9Načítám náhled komentáře...: Panebože, když si to člověk po sobě nečte… Samozřejmě patřilo "aby ženy partnera potěšilY" – omlouvám se…


11
Ives 23. 11. 2005 15:40

Reakce na Ymberka #9Načítám náhled komentáře...: Je fakt, že znát, poznat partnera je občas velice dobré :-) Ačkoli už se mi stalo, že jsem znal partnerku ..jako člověka.. několik let a když přišlo na věc, z drobounké, tiché a citlivé vysokoškalačky se vyklubalo …něco ..co mě v posteli značně vylekalo, ikdyž jsem už nějakou tu ženu měl. Pokud vám partnerka něco v oněch citlivých chvilkách řekne, bylo by to fajn ..přoč ne.. Ale když vám začne vysvětlovat teď se otoč, tohle nedělej, teď dělej tohle …tědka dělej támhleto a jen takhle.. (i přes mé značné zkušenosti a otrlost) mužské ego do jisté míry stejně utrpí .. :-) (Když do toho chlapům kecat, tak jedině, když nevědí, nebo jen omezeně…)

Reakce na komentář: Ash #12Načítám náhled komentáře...

12
Ash 23. 11. 2005 23:10

Reakce na Ives #11Načítám náhled komentáře...: Ale však jen ať kecaj, příjemná změna ;-) I ego si potřebuje někdy odpočinout.


13
norwaiz 24. 11. 2005 18:45

Môj pohlad na ženský orgazmus a na to čo k tomu patrí:

Ja som ani po niekoľkých mesiacoch nezistil kedy presne mávala moja pratnerka orgazmus, jedine som si toho mohol myslieť kedy asi a to iba vďake jej prejavom :-)

Väčšinou som sa jej spýtal či ho mala a ak áno tak koľko. Pri mne to je tak, že pokiaľ ju neurobím ja, dotiaľ sa neurobím ani ja. Proste ona je na prvom mieste! Nieje nič krajšie ako keď vidíte partnerku ako si to užíva, keď má orgazmus a vy jej vidíte v očiach ten žiarivý záblesk blahodárneho šťastia a viete, že to vďaka vám!
Osobne pri mne predohra hrá veľkú rolu, pretože viem, že ženy majú radi nehu…aj keď niekedy má ten "chlapský sex" niečo do seba. Na predohru venujem asi tak 45 minút (mazlenie, láskanie, bozkávanie, hľadkanie, šuškanie nežných slov) a na samotný akt asi tak 15 minút.
A čo je pre mňa najkrajší moment pri milovaní? Ten moment nastáva tesne po súloži (ona je uspokojená, ja nemusím byť, ak som tak o to je to krajšie) keď sa partnerka pritúli ku mne a položí si jej hlavu na moju hruď, povie vám "bolo to nádherné" a ďaľšiu pol hodinku sa nežne hladkáte, vnímate pocity z milovania, a viete, že ste jej vyjadrili a dali lásku formou orgazmu, v danom momente jej dávate pocit bezpečia, ochrany, istoty, lásky je fakt na nezaplatenie. Pri tomto momente a pri takýchto pocitoch by mi nevadilo ani umrieť. Takéto niečo sa dá zažívať iba pri partnerke, ktorú milujete.
That's all, that's me.

Reakce na komentář: black lemon #14Načítám náhled komentáře..., Rastik #25Načítám náhled komentáře...

14
black lemon 24. 11. 2005 23:29

Reakce na norwaiz #13Načítám náhled komentáře...: to je ok Norwaiz, proti gustu zadny disputat.


15
Marciii 26. 11. 2005 08:04

Hihi, nejlip jde orgasmus u zeny poznat, kdyz se zaryva nechtikama do zad =DDD


16
norwaiz 27. 11. 2005 14:29

Ešte pridám jeden môj názor na ženský orgazmus…

To, že žena nedosiahne orgazmus, je chyba len a len jej!!!

Buď za to nemôže:
– je frigidná alebo má nejaké vrodené nedostatky, ktoré jej bránia dosiahnúť orgazmus (obyčajnou cestou)
– v detstve alebo v inom období, bola týraná, znásilňovaná niekým a to jej spôsobilo určitý komplex voči sexu samotnému a teda aj dosiahnutiu orgazmu

Buď za to može:
– nepovie mu čo a ako má robiť
– pri sexe myslí na všetko možné len nie na sex
– nechce dosiahnúť orgazmus
– v tomto prípade je orgazmus iba vec psychiky…

Ak som tu napísal blbosti tak ma prosím opravte alebo dopľnte. díki. cawes
--Sex Rules!!!---


17
luciana 27. 11. 2005 16:20

Reakce na Qark #5Načítám náhled komentáře...: Ale bez prstíků to přece není ono :-)


18
Miroun 30. 11. 2005 22:06

Zmínil si se tady o ženách které "jen oddělají ruku, abyste nepokračovali" (jestli sem to správně pochopil tak jí dají pryč aby se dál nepokračovalo. Proč si myslíš že to dělaj?…….Přiznám se, že podobnej zážitek mám a nevim co si o tom myslet. Nelíbí se jí to??? Fakt nevim..

Reakce na komentář: Rado1 #19Načítám náhled komentáře..., martina #42Načítám náhled komentáře...

19
Rado1 01. 12. 2005 01:22

Reakce na Miroun #18Načítám náhled komentáře...: Si pako. Zenska ma po orgazme prilis citlivy klitoris. Takze ked ti odtiahne ruku, tak je uz "po" a uz tvoje dalsie drazdenie nie je pre nu prijemne. Si to presvihol a nevsimol si si :-)

Reakce na komentář: Karmen #21Načítám náhled komentáře..., Klára Karasová #44Načítám náhled komentáře...

20
Kostěj 02. 12. 2005 11:12

Já si taky neodpustím jeden klasickej džouk:

Co říct ženský když si stěžuje, že byl chlap moc rychlej?
Mělas na to stejně času jako já…


Ba ne, to co mě přimělo k reakci (chodím sem poměrně často, ale nepřispívám) je ta zmínka Ymberky o předstírání…
Byly časy kdy jsem kvůli tomu měl poměrně špatný pocity, nicméně pak jsem si kdesi přečetl tuto:
Q: "Dá se nějak poznat, že moje žena orgasmus jen předstírá?"
A: "Neřešte to. Pokud ho má, je to dobře, pokud ne, je to její chyba, že o tom s vámi nemluví. Jako chlap se to stejně nikdy stoprocentně nedozvíte, takže proč se kvůli tomu trápit?"


21
Karmen 05. 12. 2005 12:05

Reakce na Rado1 #19Načítám náhled komentáře...: nebo je to tim, ze se ji to nelibi!


22
Eva 05. 12. 2005 13:53

V podstatě s tím souhlasím, ale to že žena oddělá ruku nemusí být jen prožitým orgasmem. Taky se jí to nemusí líbit. Jinak je pravda, že pokud žena nedosáhne orgasmu může si za to s 99,99 % sama. Můj případ je ten, že prostě nemůžu odhodit všechny starosti za hlavu a soustředit se jen na sex. A stačí jen jedna myšlenka, která probleskne hlavou a už je tu zamotaný kolotoč, ze kterého není snadné vystoupit.


23
Rosy 05. 12. 2005 20:15

paradní stránka!ja mam mladou uz rok a pul a sem docela spokojenej!ale obcas me taky nasere kdyz se neudela!to dokaze nastvat!dobry je ji vylizat a pak se teprve poradne milovat!


24
Rosy 05. 12. 2005 20:17

Ses nejaka moc chytra ne?ale mas urcite pravdu!


25
Rastik 05. 12. 2005 22:20

Reakce na norwaiz #13Načítám náhled komentáře...: Presne o toto tu ide,…

Reakce na komentář: norwaiz #26Načítám náhled komentáře...

26
norwaiz 06. 12. 2005 16:30

Reakce na Rastik #25Načítám náhled komentáře...:
takže súhlasíš?, alebo sa s tým stotožnuješ?, ale nefiem či zo všetkým alebo iba s niečím???


27
Lerogia 11. 12. 2005 10:52

Vážení pánové, já si pár Vašich poznatků přečetla a budu reagovat jen na 2: 1/ jak poznat…2/proč oddělávají ruku…

1. …Píšete tu něco o stazích, kdybyste bývali byli zabloudili do anatomie či histologie, pak byste se dopátrali, že i děložní sval je ovládatelný vůlí, pak bych ráda, aby mi někdo oponoval :-), ne..ani tohle pro Vás není žádná stopa, pakliže máte před sebou holku se zámkem na puse a s blbým cílem, že předstírat stojí za to…., je mnoho znaků…ale ty nejsou viditelné, je jeden, který ale je, na to ale musíte holce koukat do očí, jenže dost bedlivě, při orgasmu dochází ke kontrakci ve vláskovitých svalech oční duhovky, něco jako..při střídání světla a tmy, tyhle svaly ovládat vůlí neumíme a pokud nebudete při milování blikat světly, pak to lze přisoudit právě orgasmu…, no ..akorát, některé ženy…oči zavírají, protože je to chvíle…do které už nikoho nepustí, zintenzivnění prožitku atd…a zrovna s tím pak souvisí bod.2: představit si to můžete jako….ohrada, má bránu, vy máte klíč, v ohradě ovce, divoké, ve velkém počtu…a přibývá jich až se ohrada pne..dřevo praská..ovce chcou ven… no a vy otvíráte bránu…a jsou 2 možnosti, buď zůstanete stát u brány, ovce vyletí..ale…nikdy ne tak bezprostředně, jako by tomu bylo, když od brány zcela odstoupíte, pak se totiž ovce rozbíhají do všech stran…zcela bez kontroly – v určitou chvíli…myšleno…, tedy není to jen o citlivosti po orgasmu, ale o tom, že v tu danou chvíli, to už necháte jen na partnerce, prostě ji dáte veškerý prostor…, no nic, jde se jíst :-)

Reakce na komentář: Miroun #28Načítám náhled komentáře..., reno #40Načítám náhled komentáře...

28
Miroun 11. 12. 2005 15:40

Reakce na Lerogia #27Načítám náhled komentáře...: Docela zajímavý a konečně pořádnej názor.


29
Lerogia 11. 12. 2005 23:10

Vycházím z reality, je dobré o věcech hovořit a ještě lepší je, uvědomovat si je, …. vždy jen otázka …jak to tam kdosi psal vnímání…nebo dle mého..přístupu, nejen partnera, ale především vlastního…


30
Monika 12. 12. 2005 13:25

Reakce na swamp #1Načítám náhled komentáře...: Tak já teda bych chtěla napsat, jak vám moc závidím, že se dokážete ze sexu radovat, také se mi to párkrát poštěstilo. Co se týče zneužití, nebo špatného zacházení a jeho dopadům na další sexuální žití, je pravda, že to je velmi těžké, asi by to chtělo nějakého psychologa, nebo tak něco. A také si najít vhodného partnera, ale když má člověk blok, že nevěří, tak se takový parner i docela špatně hledá, natož pak přijímá za parnera i v sexu. Takže je to takový bludný kruh, a ta naděje, se zdá docela mizivá. Asi to je jinak, ale když mě chce kluk, v hlavě mi začne blikat varovné světýlko a já "utíkám".Vždyť co? Hrozí mi, že se budu nudit-tedy lépe řečeno nebudu se moci oddat, a pak jenom vysvětlovat proč ne, když od se mezitím vzrušil a chce to.Je-li tam zádrhel, kdo jej chce a je ochoten tedy řešit? Ale i kdyby byl, znervózňuje mne to, že se to ode mne čeká, je to jako před zkouškou, anebo to zase nikoho nezajímá. A proč to mám vlastně dělat? Je to akt plození, zábava je to pro ty kteří se dokáží sexu oddat, en pro ty, kteří mají problém, je to jako chodit s bolavou nohou. Taky bych chtěla něžnosti, ale neumím si o ně říct, neumím to. CO je mi paltné, že jsem třeba hezká a mladá, když jsem duševně impotentní-víš u kluků je to vidět u holke třeba ne,tak jako má někdo předčasnou ejakul. mám tohle i já, proběhne mnou silný záchvěv vzrušení a je všechno kouzlo pryč. Možná jo, je to o té psychice…


31
Martin 12. 12. 2005 14:58

bylo to velice poucne a moc se mi to libilo citlivim lidem zdar


32
fero 15. 12. 2005 05:12

Moja priatelka ma ten problem ze ma orgazmus vzdy velmi rychlo. Niekedy to netrva ani minutu a je po sexe. Ak sa to da vobec sexom nazvat. Vzdy sa urobi za 1 az 3 minuty co mne samozrejme vobec nestaci a musim sa potom dokoncit sam. Vie niekto poradit ci su na to nejake pripravky co by u nej znizili citlivost, aby vyzdrzala aspon 15 minut?

Reakce na komentář: crusader #33Načítám náhled komentáře..., Jakub #38Načítám náhled komentáře...

33
crusader 15. 12. 2005 07:58

Reakce na fero #32Načítám náhled komentáře...: Nejsou na to nejaky specialni zensky cviky? Zkus projit na netu servery o zenach, tam by jsi mohl neco najit. Co by za ten jeji rychly orgasmus daly zeny, ktere nikdy nedosahly vrcholu. Je to stastna zena, ale ty mas trochu smulu, musis byt rychlejsi :-).


34
Vtipalek 15. 12. 2005 19:50

Vite kdy zenska v posteli nejvic rve?

.
.
.
.

Kdyz si ho muz po soulozi utira do zaclony :-)


35
p. 21. 12. 2005 12:48

musím se přidat ke zbylým ženám, co se tu vyjádřily…
stahy se dají krásně nahrát a na sex a orgasmus musí bejt nálada…
přicházející orgasmus – žena se přestane ovládat, plně si to užívá
s klitorisem je to pravda, ale už nějaká psala výše, odtažení může znamenat, že už jí to vaše snažení nebaví…
ať žije otázka "Jak by si to chtěla?" a ženy, co se to nebojí říct….


36
Trawiss 23. 12. 2005 22:04

Já newím ale pokud jde o mě tak bych chtěl aby si to pořádně prožila moje partnerka taky ji přece miluju a proč ji nepřinést modrý z nebe pomocí orgazmu :-)


37
pretty 30. 12. 2005 23:05

Jsem asi jedna ze šťastných žen, co si orgasmus vážně užívají, až to možná musí vypadat jako když to hraju. Souhlasím, že se při sexu nemůže myslet na něco úplně jiného a  abych se přiznala, ani bych to nezvládla :-O)


38
Jakub 05. 01. 2006 17:15

Reakce na fero #32Načítám náhled komentáře...: Tak mi ji dohoď. My bysme si asi sedli.. :-)


39
Ondra 06. 01. 2006 00:04

Je pravda,ze hodne zen se daji udelat pouze prsty nebo vylizat a pri sexu se muzu snazit a nic.


40
reno 29. 01. 2006 23:17

Reakce na Lerogia #27Načítám náhled komentáře...: No hezkej nazor od zadane polovicky, ale kdyz zacne zavirat oci, tak ji je prece nebudu otvirat nasilim, abych ji pozoroval duhovku… Jo a pokud oci bude mit otevreny, atk pri poloze zezadu ji priplacnu oblicejem na zrcadlo… Ale jinak dobra informace :-).

Reakce na komentář: Lerogia #41Načítám náhled komentáře...

41
Lerogia 17. 02. 2006 21:19

A kde se Reno dopatral…zadane polovicky…?Reakce na reno #40Načítám náhled komentáře...:


42
martina 26. 04. 2006 15:32

Reakce na Miroun #18Načítám náhled komentáře...: přesně tak, po nějaké době dráždění se ženský klitoris natolik zcitlivý, že jakékoliv další dráždění je nepříjemné. Není pro muže jednoduché naučit se uspokojovat ženu prsty. Je důležitý úhel, tlak, rychlost. žena už se zná, ví kdy ubírat a naopak kdy zintenzivňovat hlazení, ale když muž ty pocity necítí, tak je jen na partnerce, aby ho vedla a věř, že i pár týdnů je málo.


43
adam 26. 04. 2006 15:57

Hm moje holka se udela i kdyz ji cucam bradavky takze tento problem neresime=)


44
Klára Karasová 09. 07. 2006 11:45

Reakce na Rado1 #19Načítám náhled komentáře...: no nadávky typu pako,že se člověk jen zeptá,tak to si myslím,že je přehnané….já třeba dávala partnerovu ruku při dráždění pryč,abych si ji nasměrovala jinam,tam kde jsem byla více citlivá…


45
Vojta 27. 07. 2006 23:28

naprosto souhlasim s norwaizem(13).. mám sice zkušenosti jen se svou stávající partnerkou ale jak si to tady pročítám tak si říkám že mám docela dobrou kombinaci… když se jenom přibližuje orgasmu tak začne docela vzdychat a čím dál hlasitějc a když se udělá tak naprosto stichne a je vidět jak si ten pocit vychutnává a potom se přitulí a řekne že to byla krása.. když jí něco leží na srdci (nemá náladu, něco dělám špatně, atd..) tak to buď řekne nebo dá jinak najevo.. a celou dobu je vidět (spíš si to myslim a je to znát podle výsledků) jak myslí jen a jen na to.. ale to je asi u každý ženský jiný ale možná myslí jen na to taky kvůli tomu že nějaký starosti ještě moc nemá (16 let– není divu.. a nechtějte vědět kolik je mě 8-) (méně)


46
Vojta 27. 07. 2006 23:28

jinak fakt dobrej článek..


47
majla 28. 07. 2006 06:26

psychika dělá hodně. pokud se sama nepřesvědčíš, že to opravdu chceš zkusit, a zjistit jestli by se ti to tentokrát přece jen líbilo, bez zbytečných strach. Tak to nějakou dobu potrvá. Taky by to chtělo nají někoho trpělivého a alespoň trochu mu důvěřovat, jinak si myslím, že budeš pořát bloudit. hodně štěstí.


48
Kouka 30. 03. 2007 18:59

Dost dobrý. Poprvé píšu někde komentář, protože tohle přesně vystihuje, to co si i já myslím.. :-D

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.