QARK.net — Balení naruby
Balení naruby

Balení naruby

Balení naruby

Plno kluků si přeje, aby dívka při balení přebrala alespoň nějakou iniciativu a oni se nemuseli tolik snažit. Bylo by to jednodušší a navíc by měli jistotu, že má o ně dívka zájem.

Přiznám se, že i mně by se někdy líbilo celé to oslovování a snažení lehce a hravě obrátit a nechat dívku, ať se taky trošičku činí. Prostě zavést alespoň nějaké to drobné rozdělení rolí. Proto jsem vymyslel zajímavou metodu, jak si něčeho podobného dopřát, a hned jsem ji vyzkoušel v terénu.

Poznámka: jedná se spíše o techniku pro hravé, ne pro úplné začátečníky.


Představoval jsem si to zhruba tak, že přijdu za dívkou a nějak se (jednou větou) krátce uvedu, aby si mě všimla (nalákám ji). V tomto kroku jí nabídnu nějaký poutavý podnět, aby dívka měla chuť dále mě poznávat a to dokonce natolik, že by za mnou za chvilku sama přišla a začala se se mnou bavit, aniž bych ji k tomu sám přímo vybídl. Jakmile bych totiž dosáhl tohoto stavu, značně bych si ulehčil celou konverzaci a mohl jen a pouze v klidu odpovídat na její otázky. Místo nošení své kůže na trh bych dal možnost dívce, aby se předvedla. Já bych naopak nemusel dělat skoro nic. Zajímavá představa, co říkáte?

Zbývalo tedy vymyslet jen tu jednu zásadní větu, která by zařídila kýžený průběh.

No, nebudu vás dlouho napínat. Celý trik spočívá v tom, že vytvoříte tajemno a to se dívka bude snažit odkrývat. Inu, lidé jsou zvědaví, a když jim nabídnete kousíček jakéhokoliv příběhu, budou žadonit, abyste jim ho dopověděli – i když by ten příběh byl naprosto stupidní. Základ tohoto triku tedy bude spočívat v podnícení zvědavosti.


Situace první

Na něco zajímavého se dívky zeptáte a potom odejdete. Dívka bude zvědavá, proč jste se ptali. Otázku je nutně sestavit a pronést takovým způsobem, abyste dívce nedali možnost se vyptávat, ale aby musela nějak odpovědět.


„Ahoj, prosím tě, ty měříš 165 a nebo 171 centimetrů?“
– „165 centimetrů.“
„Zajímavé. Hmm, díky.“


Případně, pokud by náhodou chtěla vyzvídat:


„Ahoj, prosím tě, ty měříš 170 a nebo 177 centimetrů?“
– „Proč tě to zajímá?“
„Ty to nevíš? Aha, tak to musím vyřešit jinak…“


Poté odejdete bez rozloučení o dva až tři metry vedle (ale tak, aby na vás dívka viděla). Vytáhnete z kapsy tužku a papír a něco si poznamenáte. Během toho se jednou, zcela obyčejně až zamyšleně, ještě na dívku podíváte a pokýváte hlavou. To je všechno. Klidně můžete potom už jen stát a dívat se po okolí nebo si pustit do sluchátek hudbu. V dívce poroste zvědavost a po chvilce se přijde zeptat, proč vás zajímala její výška. Pokud by nešla, doporučuji, abyste se na ni ještě párkrát podívali. Zrakový kontakt ji může vyprovokovat k činu.

Pochopitelně, že jsou holky, které by se za vámi nešly zeptat, ani za milion, takže to pokaždé vyjít nemusí. Přesto byla při testování úspěšnost celkem veliká, z pěti dívek se nachytaly tři a na těch zbylých dvou bylo vidět, jak se perou se svojí zvědavostí. Důležité je hlavně umět to trošku zahrát.

Situace druhá

Zkusíme teď zkrátit na minimum to, co dívce na začátku řeknete. Pochopitelně je opět potřeba vytvořit nějaký impuls, aby za vámi dívka přišla. Já k tomu přidal i menší šok resp. rozdílný podnět na roztříštění pozornosti.

Pokradmu přijdete k dívce a bafnete na ni. Nemusíte nijak nahlas, stačí i třeba naprosto obyčejně (můžete ji u toho i chytit třeba za rameno). Dívka se lekne a vy zcela lhostejným hlasem pronesete: „Hmm… 67,5. Zajímavé, velmi zajímavé.“ A zase odejdete o kousek dál.

Pokud by vám dívka cokoliv říkala (nadávala), tvařte se jako v průběhu nějakého děsně vědeckého pokusu. Prostě jako by byla jen nějaký experiment. Po vzdálení si opět něco poznamenejte.


Pokračování

Jakmile za vámi dívka přijde, bude se zajisté zajímat o to, co měl váš výstup znamenat. Doporučuji ji ještě nějakou chvilku napínat.


– „A proč ses ptal, kolik měřím?“
„No víš, protože.. no to je raději jedno, stejně by tě to nezajímalo.“
– „Zajímalo!“
„Jenže já nevím, jestli ti to můžu říct. Ani tě neznám. Jak se jmenuješ?“
– „Klára.“
„A ty jsi odtud?“
– „Ano.“



– „Můžu se tě zeptat, co to jako mělo před chvilkou znamenat?“
„To bafnutí?“
– „Jo.“
„No to vlastně není ani vůbec nic zajímavýho. Není to vůbec důležitý.“ (tvařte se tajemně)
– „No když to není důležitý, tak mi to řekni.“
„To je takovej můj speciální výzkum.“
– „Výzkum čeho?“
„Dobře, řeknu ti to… Jak se vlastně jmenuješ?“
– „Lenka.“


Následně si můžete buď něco vymyslet:

„Šlo o výzkum podstaty rezidua. To číslo znamenalo reziduální část podstaty daného jevu. Jestli máš chvilku čas, vysvětlím ti to podrobně. Je to dost zajímavý.“ (vysvětluje se u kávy, nebo se pokračuje u kávy dalším bodem)


a nebo říct pravdu, což je nejlepší:

„Tak já se přiznám. Nešlo o vůbec nic. Jen ses mi líbila a já nevěděl jak tě oslovit a napadla mě jen tahle blbost.“


Dívka se bude na oko zlobit, ale vzhledem k tomu, že jste už u ní vzbudili zájem a musela se přemoci, aby za vámi šla, tak to nebude tak tragické. Bez problémů ji po omluvě zvládnete přemluvit na rande.



Přeji hodně zábavy.

Qark | 12. 06. 2007 20:04 | Komentáře: 89 | ::Jak na ženský


Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


1
LasBlavas 12. 06. 2007 20:11

Tak v tomto si uplny borec, budem to skusat :-). Ze ma to skor nenapadlo :-D. Diiik


2
Lord Baldur von Überwald 12. 06. 2007 20:20

Zní to dost dobre a i kdyz to nezabere budu se u toho kralovsky bavit..: )


3
ooLio 12. 06. 2007 20:26

Pekný článek. Zajímalo by me co si studoval za skolu, ze te napadaj takovydle veci. A nebo ses to sam naucil v terenu ? :-)


Gl :-)
ooLIo


4
sam00 12. 06. 2007 20:47

very good


5
Tripl 12. 06. 2007 21:07

Tak tomuhle říkám lidská tvořivost!! Super, naprosto super nápad. To vyzkouším. Myslím, že pokud to neklapne, člověk se stejně skvěle pobaví :-D :-D

Qark je borec


6
fremy 12. 06. 2007 21:10

Zajímavé, toto mi připadá jako skvělá šance. Určitě vyzkouším. :-)


7
MzK 12. 06. 2007 21:12

Pro mě docela běžná taktika. Defakto jde o to, dívku nějak zaujmout a dělat, že jí nebalíš. Ona sama přiběhne, dáme se do rozhovoru..


8
Tripl 12. 06. 2007 21:12

Přemýšlel jsem o tom a napadla mě odpověd na otázku "proč tě to zajímá?" Co takle říct: "Zjištuji průměrnou výšku nejhezčích dívek v ČR" :-D

Reakce na komentář: Aazy #9Načítám náhled komentáře..., keibi #86Načítám náhled komentáře...

9
Aazy 12. 06. 2007 21:31

Reakce na Tripl #8Načítám náhled komentáře...:
Krásný kompliment… :-)


10
Hiro 12. 06. 2007 21:33

Tak tohle je neskutečně výbornej nápad :-)
Respekt, Qarku, tohle určitě vyzkouším, přinejhorším to bude jen legrace :-)


11
Radim 12. 06. 2007 21:34

8) To bych neříkal, protože taková "anketa" je příliš okatý způsob balení. Quarkova metoda vsází na originalitu. Dívky jsou zvyklé na různé způsoby balení. Odpovědí "Zjištuji průměrnou výšku nejhezčích dívek v ČR" se okamžitě řadíš mezi obyčejné "baliče", kteří se snaží slečnu okouzlit pochvalou.

Reakce na komentář: Aazy #47Načítám náhled komentáře...

12
ferror 12. 06. 2007 22:03

geniální


13
Klea 12. 06. 2007 22:22

Jo, tak tohle je dobré… sice nedokáži říct, zda bych se šla zeptat, protože obvykle se neptám na věci, které lidé neříkají, ale možná proto, že by ses vzdálil, koukal po mně a psal si (o mně) poznámky – fakt nevím…


14
TSi 12. 06. 2007 22:32

Quarku udelas nekdy clanek jak na holky, se kteryma se clovek zna uz nakou dobu (napr ze skoly)? Dost me zalezi na jedny holce ale nic z toho co jsi psal nemuzu pouzit (pises vzdy jak na uplne neznamy holky). Anyway diky za tenhle web.

Reakce na komentář: Qark #20Načítám náhled komentáře..., MarB #68Načítám náhled komentáře...

15
twinky 12. 06. 2007 22:40

to som si ani neuvedomil , ze takto sa daju balit baby :-). zvyknem akosi prirodzene klast neznamym ludom "blbe" otazky (nejaka moja uchylka) , a naozaj to funguje (strasne casto sa ma pytaju preco to robim. ale ja sam neviem , proste ma nieco zaujme tak sa spytam, aj ked obcas riskujem facku :-).konecne to budem robit cielene. diki qarku :-).


16
Tomas 12. 06. 2007 22:51

Tento postup sa da pouzit aj na dievcata, ktore uz poznas a chces ich zbalit… Napriklad: Ahoj, vies co? vcera vecer sa mi o tebe snival sen.Ano a o com bol ten sen?A tak… Bol som doma, a potom… Co a potom? Vrav! A ked ju stale natahujete stale za vmi bude chodit a vypitovat sa… Je to az zabavne. Aj ked ste si ten sen mozno len vymysleli… ;-) GL

Reakce na komentář: Ash #30Načítám náhled komentáře...

17
Radim 12. 06. 2007 22:55

14) Sice to je pro Quarka, ale nedá mi to… Škola je ideální prostředí pro seznamování. Je potřeba zjistit, jak na tom u dotyčné slečny jsi. Jak se chová k tobě a jak k jiným? Baví se s tebou často? Když se na tebe dívá, "změkne" jí pohled? Klopí oči, stydí se nebo se červená? To všechno mohou být pozitivní náznaky přízně.

Zkus jí vytáhnout někam mimo školu (nejlépe na něco originálního) a uvidíš sám.


18
alinka 12. 06. 2007 23:17

Hej, to je můj způsob balení kluků! :-D


19
xxx 12. 06. 2007 23:28

Hm … škoda :-( z titulku clanku jsem mel radost .. ale po precteni nic moc. Co psat o tom jak to zakamuflovat s holkou kterou uz clovek zna?

Reakce na komentář: Qark #20Načítám náhled komentáře...


21
Štěpik 13. 06. 2007 10:07

Tak to je fakt hustý, je to zajímavej nápad. Musím to vyzkoušet, protože mám s oslovování holek docela strach a vždycky plácnu takovou hovadinu, že to svět neviděl a dotyčná si myslím že jsem buď úchyl a nebo jsem utekl z blázince :-D


22
BigBoss 13. 06. 2007 10:25

Me neco takovyho uz napadlo, ale povazoval jsem to za chory vyplod sve mysli. Nemyslel jsem, ze by to nekdy mohlo fungovat. No stejne nejsem typ co by tohle zvladnul provest. Asi bych se uprostred zacal smat.


23
flashman 13. 06. 2007 11:16

Tak toto je perfektny clanok a este lepsi napad :-) dlho som sa tak nezasmial :-)
Z bab si treba robit prdel… a ta predstava, ako sa chalan tvari tak vedecky a holka pri tom zuri, to nema chybu ;-)
Len tak dalej!


24
xxx 13. 06. 2007 15:59

Reakce na Qark #20Načítám náhled komentáře...: ale to není o balení naruby. To je o tom, ze mam s kamaradkou flirtovat a cekat ze se chyti. Myslel jsem jak tohle flirtovani, naznaky atd. prevest do baleni naruby.


25
Ly 13. 06. 2007 17:37

Tak až to na mě někdo zkusí, budu vědět, od koho to má :-D

Reakce na komentář: chix #40Načítám náhled komentáře...

26
ježíš kristus 13. 06. 2007 18:57

klobouk dolu šquarku tenle článek mě přesvědčil o tom jaká jsi v oboru "slečny" extra klasa. přirozená a zábavná metóda balení.gratuluju


27
NOsmall 13. 06. 2007 19:30

:-) Moc hezké .. skoro až dábelské }:->
Hele qarku nechceš normal nosit u sebe skrytou kameru a točit to ??? :-D nejsem zrovna tip co by to hned zkoušel nejdříve by mě zajímalo jak to vypadá v praxxi.. takový jedno videjko by byl krutej mazeček …

Reakce na komentář: Ash #32Načítám náhled komentáře...

28
StaNov 13. 06. 2007 20:47

Jdem do toho. :-)


29
O´neill 13. 06. 2007 23:10

Hustej článek, hned to pudu vyzkoušet, třeba budu mít kliku.
Heleď, dovol mi otázku: Kam na tyhle skvělý nápady chodíš??


30
Ash 14. 06. 2007 00:01

Reakce na Tomas #16Načítám náhled komentáře...: Musím říct, že tohle už se mi párkrát v životě vyplatilo. V jednom konkrétním případě jsem jen z bůhdarma plácnul "víš, byli jsme spolu a jako kdybys mi chtěla něco říct…" no… no a fakt chtěla :-D Moc se jí to líbilo, jak jsem to vytušil. Po týdnu mi to řekla. Nebo třeba když se nadhodí že slečna ve snu něco dělala, nebo někde byla, a případně se jí zeptáte proč nebo kde že to byla, je docela možné, že se leccos dozvíte, a ani se vám nemusí nic zdát :-) Při troše štěstí vám to už dovypráví…


31
Ash 14. 06. 2007 00:05

Trochu mi to připomíná jeden můj bezprostřední vtípek, kdy jsem ze slečny velmi naléhavě mámil nějaký papír a tužku. Po úporné snaze mi to fakt sehnala, i když to neměla vůbec jednoduché :-) Tak jsem ji nakonec požádal jestli mi na ten papír tou tužkou napíše něco na památku, no.. ještě ho mám schovanej. Přírodní blondýnka…

Reakce na komentář: marian152 #33Načítám náhled komentáře...

32
Ash 14. 06. 2007 00:09

Reakce na NOsmall #27Načítám náhled komentáře...: Qark Live by mohl mít slušnou sledovanost, ale to už by bylo moc úpadkové, to by mohli rovnou dávat na N@vě a peciválové by se pro změnu rozvalovali před telkou, místo před monitorem, natož aby se šli na nějakou živou slečnu podívat alespoň trochu z blízka. Takže nedoporučuju.


33
marian152 14. 06. 2007 00:23

Reakce na Ash #31Načítám náhled komentáře...: to skusím :-P


34
Tomáš 14. 06. 2007 10:16

No tak Ti nevim. Na tenhle server jsem narazil teprve nedavno a vcelku se mi tu clanky urcite libili. Asi budu prvni tady v komentarich, ale tohle uz se mi zda trosku pritazene za vlasy. Pokud tu chces ucit lidi jak komunikovat s lidma, potazmo silenyma zenama. Tak si nemyslim, ze nejlepsi cesta je cestou mlzeni a oklicek. Myslim, ze ta spravna zena oceni nejvice uprimnost. Pokud na ni zahrajes takove divadylko hned na zacatku…rovnou tomu udas takove tempo, ktere se Ti jednou muze vymstit.


35
Marek 14. 06. 2007 12:01

Ja súhlasim s Tomášom (koment číslo 34). Podla mňa je to dosť choré… radšej by som išiel za babou a normálne ju pozval, nie vymýšlať nejaké kraviny :-P Keď som sem prišiel prvý krát, našiel som užitočné rady, ale toto? :-D

Reakce na komentář: twinky #36Načítám náhled komentáře...

36
twinky 14. 06. 2007 14:51

Reakce na Marek #35Načítám náhled komentáře...: toto je dost dobre v tom, ze urcitu iniciativu prenechas jej. ona vyzveda od teba (ak je ten typ), a ona je ta co chce komunikovat. tym padom mas vo vsetkom navrch. myslim ze je to velmi uzitocny clanok , a patri medzi najlepsie tu zverejnene.

Reakce na komentář: Tomáš #37Načítám náhled komentáře...

37
Tomáš 14. 06. 2007 15:08

Reakce na twinky #36Načítám náhled komentáře...: a neni lepsi prekonat sam sebe a i kdyz treba nesmele(to ma take sve kouzlo) ji oslovit primo?Nebo jakou holku by sis radsi vybral?Holku co se Te na rovinu zepta na co potrebuje?a nebo slecnu co na Tebe zahraje prizemni divadelko, aby Te vubec oslovila?jeste k tomu s nejasnym uspechem :-)

Reakce na komentář: chix #41Načítám náhled komentáře..., Marti #66Načítám náhled komentáře..., hujjer #79Načítám náhled komentáře..., Gerlige #80Načítám náhled komentáře..., Jarko #81Načítám náhled komentáře...

38
Peca 14. 06. 2007 16:12

No myslím, že Qark má hodně vědomostí o psychologii, nebo se pletu ? :-) Tohle je fakt geniálně jednoduché a účinné…

Reakce na komentář: Marek #39Načítám náhled komentáře...

39
Marek 14. 06. 2007 21:01

Reakce na Peca #38Načítám náhled komentáře...: no podla mňa to jednoduché nie je, aby som chodil po meste s papierom a ceruzkou, radšej než aby som šiel za babou rovno?? a potom čo za vami slečna príde, tak v podstate preberáte iniciatívu zase vy. Lebo ju v podstate viac zaujíma prečo ste sa jej pýtali také otázky a nie vy. Na kávu či hocičo iné zase pozývate vy. Lepšie je podla mňa ušetriť čas a pozvať ju hneď, ako vymýšľať blbosti a pozvať ju tak či tak :-).

Reakce na komentář: jamimo #57Načítám náhled komentáře...

40
chix 14. 06. 2007 21:18

Reakce na Ly #25Načítám náhled komentáře...:
Třeba nebude a ty prošvihneš životní lásku, protože si budeš myslet, že si dělá prdel, toš bacha holka bacha! :-)


41
chix 14. 06. 2007 21:40

Reakce na Tomáš #37Načítám náhled komentáře...:
úspěch je vždycky nejasný a holky jsou nejasné vždycky i když vypadají jasněji než polárka. :-)


42
mistle 14. 06. 2007 23:11

hmmm, co myslíte pánové, bude to fungovat i na vás? zkusím to, aspoň bude nějaká sranda… }:->


43
prostě já 15. 06. 2007 08:01

Zdravím
Jó, fakt moc zajímavý článek. Já se takhle vlastně i bavím. Je to strašná sranda, když se nějaké holky zeptáte na nějakou věc a jí pak vrtá hlavou proč jste se jí na to ptali. Jenomže jsem tím nikdy nic nesledoval. Tak asi začnu :-)


44
Tom 15. 06. 2007 20:13

dost to připomíná Rimmerův osvědčený trik s žížalou z knihy "Tisíc a jedna vtipná průpovídka", jak však stále dávám přednost osvědčené klasice z knihy "Jak balit holky pomoci hypnózy" : "poslouchej zlato, něco ti spadlo do oka" …. pak už stačí jen Rimmerův hypnotický pohled a je to

Reakce na komentář: Andrew #58Načítám náhled komentáře...

45
Lucy 15. 06. 2007 20:25

No, já teda nevim, ale kdyby na mě někdo u baru bafnul, tak nevim jak to dopadne, raději ať rovnou řekne že se mu líbim hned na začátku… Ale je to dost zajímavý čtení :-)


46
H@tik 16. 06. 2007 09:37

Fakt mazec,jednou me to napadlo ale tys to privedl k dokonalosti.GW ;-)


47
Aazy 16. 06. 2007 17:53

Reakce na Radim #11Načítám náhled komentáře...:
Dívky že jsou zvyklé na co?

Jak to můžeš vědět! :-)

Ono jsou spíš zvyklé na blbé civění, otázky typu "nedáte si drink?" nebo klasické komplimenty: "vy jste tak krásná…", "slečno, máte hezké nohy," nebo "slečno, chtěl bych … (doplˇbtě podle fantazie)".
Alespoň já jsem se nikdy s nějakým originálním pokusem o sbalení nesetkala. Mám asi smůlu :-).

Reakce na komentář: Radim #48Načítám náhled komentáře...

48
Radim 16. 06. 2007 19:54

Reakce na Aazy #47Načítám náhled komentáře...: V žádném případě bych slečně na začátku netvrdil, že patří k nejhezčím atd. Sama vidíš, že všichni zkouší holky okouzlit komplimenty a tudy cesta nevede.

Já bych třeba v baru zkusil: "Slečno, vy určitě musíte chodit do posilovny!" Když se bude ptát, tak bych prohlásil: "Je to poznat podle toho, jak skvěle zvedáte tu skleničku".

Nebo třeba: "Slečno, máte krásný drink. Mohu se s ním seznámit?"

Při balení se prostě vždy balancuje na hranici trapnosti a originality.


49
Ajax 17. 06. 2007 13:13

Až uvidim šílence co v tramvaji chodí ze zápisníkem okolé mojí slečny, prohodim ho tím malým okénkem :-)

Reakce na komentář: notorickej balič #50Načítám náhled komentáře...

50
notorickej balič 17. 06. 2007 21:39

Reakce na Ajax #49Načítám náhled komentáře...: tím si u ní určitě vybuduješ respekt a obdiv :-D
a hlavně nadhled…

Reakce na komentář: Ash #52Načítám náhled komentáře...

51
Vojta 18. 06. 2007 10:42

sleduju už tenhle web dost dlouho a teď se na www.freefoto.cz zacal objevovat seriál, kdy chlápek v Praze oslovuje dívky a nabízí peníze za to, ze mu ukažou prsa, atd. až si s nějakou užije

zajimalo by me, jestli to neni prave Qark, pripadne nekdo, kdo od nej pochytil nejaky rady. Dialog ma vzdycky podobny a pripraveny. zajimal by me nazor lidi, co rozumi komunikaci (napriklad Qarkuv) jak na tom ten chlapek je. stahnout to muzete za smsku na freefotu nebo zdarma na DC

Reakce na komentář: james #53Načítám náhled komentáře...

52
Ash 18. 06. 2007 11:34

Reakce na notorickej balič #50Načítám náhled komentáře...: A pokud ten pán se zápisníkem byl revizor, tak i u ostatních cestujících :-)

Reakce na komentář: Andrew #59Načítám náhled komentáře..., Norwaiz #60Načítám náhled komentáře...

53
james 18. 06. 2007 16:36

Reakce na Vojta #51Načítám náhled komentáře...: Nevím kdo ten chlápek je, ale řekl bych že to okpíroval z webu www.publicinvasion.com – tam už je tohle víc než rok (a dokonce je ten chlápek Čech a zkouší to na Český holky, i když mluví anglicky).


54
james 18. 06. 2007 16:39

Jinak teda před asi 3 dny jsem se lekl, že nám zastřelili Qarka. V Praze totiž takhle skončil jeden chlápek, kterej obtěžoval nějakou holku. Qark sem ale píše dál, takže to nebyl on.


55
krrttek 18. 06. 2007 17:11

pokud se nemýlim, tak Qark je z Brna ;-)


56
ames 18. 06. 2007 17:19

To je, ale neznamená to že nemohl být v Praze. Každý občas vyjede z města kde bydlí.


57
jamimo 18. 06. 2007 20:25

Reakce na Marek #39Načítám náhled komentáře...: a predsa je asi lepšie zaujať hociakou vtipnou hovadinkou… najlepšie ked sa babenka sama zapojí, zbaví sa strachu pred "úchylom"… veď by si sa tiež bál dotieravej baby (možno :-)


58
Andrew 18. 06. 2007 22:04

Reakce na Tom #44Načítám náhled komentáře...: tak ja myslim ze Rimmeruv hypnoticky pohled je jasny reseni… -RD–  :-D


59
Andrew 18. 06. 2007 22:07

Reakce na Ash #52Načítám náhled komentáře...: :-D LOL


60
Norwaiz 20. 06. 2007 14:37

Reakce na Ash #52Načítám náhled komentáře...: Mňa teraz napadlo, že nebolo by odveci sa zahrať na revízora, trebárs si vyhliadnúť nejakú krasnú blondínku, ktorá sa tvári, že tam nie je (keďže nemá lístok)a trošku sa s ňou zahrať, napr takhle:
Ja: Dobrý deň, cestovní lístok prosím..
Ona: No, nemám :-(
Ja: A prečo nemáte?
Ona: Nestihla som si kúpiť :-)
Ja: No tak to je problém, budem vám musieť dať pokutu,….alebo viete, čo , keďže ste tak veľmi pekná, mám pre vás ponuku na vyriešenie tohto problému, ak by ste išli so mnou na kávu, tak by som zabudol na tento priestupok :-)
Ona: No, čo mi iné zostáva :-(
… spolu idú na kávu (kde sa jej priznávam, že nie som žiadny revizor a atď….)

Neskúšal si niečo také? :-)

Reakce na komentář: Ash #61Načítám náhled komentáře..., Klea #63Načítám náhled komentáře...

61
Ash 20. 06. 2007 21:59

Reakce na Norwaiz #60Načítám náhled komentáře...: Nezkoušel. Původně jsem Ti chtěl napsat, že by asi bylo těžké najít tu pravou slečnu a poznat, že nemá lístek v situaci, kdy ještě nenastoupil opravdový revizor, ale pak jsem si vzpomněl na přítelkyni, když jsem ji neplánovaně strčil do autobusu a pak jsem se celou dlouhou zastávku přes semafor snažil zjistit, co se jí to stalo, protože srostla s tyčí a přestala projevovat jakékoliv známky života. Veškeré informace proudily jen dovnitř, ven neuniklo nic. Prostě tam fakt nebyla :-D Kdybych ji neznal, asi bych ji i přehlédl, řekl bych že ve svém okolí i zakřivovala časoprostor tak, že světlo obtékalo jen kolem ní. Predátor hadr :-D

Reakce na komentář: Norwaiz #62Načítám náhled komentáře...

62
Norwaiz 21. 06. 2007 10:29

Reakce na Ash #61Načítám náhled komentáře...:
Vieš, môj príklad bol zcela ideálny, keby som chcel popísať všetky možné pripady, ktoré by mohli nastať tak by to bol asi román :-) Vono v podstate stačí si vyhliadnúť fakt nejakú krásnu slečinku a je jedno či má lístok alebo nie, dôležité je, že ja som revízor a ja si robím s ňou čo chcem :-) Tak ako aj stav "nemám lístok" i stav "mám lístok" sa dá využíť vo svoj prospech, výhoda tohoto postupu, je tá, ža ja ako revízor som ten, ktorý bude určovať príbeh a takisto mám psycickú výhodu pač ja som "ako keby nad ňou" = ona musí qvázi robiť to čo jej poviem :-)
Ten pohľad na tú tvojú priateľku by som si rád vychutnal, bolo by to dosť zaujímavé vidieť ako sa zakrivuje vôkol nej časopriestor :-)


63
Klea 23. 06. 2007 09:01

Reakce na Norwaiz #60Načítám náhled komentáře...: jen drobný detail. Ta slečna by musela být úplně blbá (možná pro to píšeš "blondýnka", že s tím počítáš), protože když se neprokážeš odzankem, tak tě pošle každá/ý k čertu s pitomými žerty….

Reakce na komentář: Norwaiz #65Načítám náhled komentáře...

64
Závidím 23. 06. 2007 09:37

No nevím… Kéž by svět byl tak ideální…


65
Norwaiz 23. 06. 2007 11:26

Reakce na Klea #63Načítám náhled komentáře...: No neviem, ale dosť ľudí si nezisťuje identifikáciu osôb trebárs policajtov, myslím, že v tomto by problém nebol…a keby hej, tak nie je problém si nejaký ten odznak vyrobiť :-P

Reakce na komentář: Marko #67Načítám náhled komentáře..., Klea #69Načítám náhled komentáře..., chix #70Načítám náhled komentáře...

66
Marti 23. 06. 2007 13:26

Reakce na Tomáš #37Načítám náhled komentáře...: je videt, ze jsi stranky objevil teprve nedavno a nevis, ze jsou urceny tem, co jsou nesmeli, ale leci se :-) jsou tu vesmes navody pro lidi, co maji problemy se seznamovanim, takze kazda originalita pomaha trochu zatemnit tu SILENOU tremu :-D pekny Qarku!


67
Marko 23. 06. 2007 19:10

Reakce na Norwaiz #65Načítám náhled komentáře...: Ale když si budeš doma vyrábět odznaky, tak nemůžeš počítat s tím, že to bude vypadat nenuceně :-)


68
MarB 23. 06. 2007 22:22

Reakce na TSi #14Načítám náhled komentáře...: Ono jde hlavně o to zaujmout a dostat se k rozhovoru, jak Q píše "u kafe". Takže když tohle zahraješ na kamarádku a ona se chytí, není problém pak u zmíněného kafe změnit téma a začít ji okouzlovat.


69
Klea 23. 06. 2007 23:05

Reakce na Norwaiz #65Načítám náhled komentáře...: no promiň ale neznám nikoho, kdo by byl ochoten ukazovat doklady někomu bez jeho identifikace pokud je má a pokud nemá, bude chtít ten odznak a legitku vidět nejdřív…
A ta výroba?? ráda bych tu napodobeninu, na kterou bys někoho nachytal, viděla.
Možná bys tím začal hovor, ale chtěla bych vidět tu, kterou bys tím "uhnal" na kávu… Osobně bych tě poslala do pekel, protože je to dost blbej vtip.


70
chix 24. 06. 2007 00:54

Reakce na Norwaiz #65Načítám náhled komentáře...:
zvláště působivé by bylo, kdyby ten odznak vypadal jako šerifská hvězda :-)

Reakce na komentář: Ash #71Načítám náhled komentáře...

71
Ash 24. 06. 2007 09:33

Reakce na chix #70Načítám náhled komentáře...: No tak šerifská hvězda v kombinaci doplněná legitimací "Franta Vomáčka, profesionální balič" by už mohla dostat i Kleu (do mdlob).

Reakce na komentář: Klea #73Načítám náhled komentáře...

72
hans 24. 06. 2007 16:51

tak pánové, ale být v šalině a vydávat se za revizora právě, když se v ní regulérní revizor nachází, to není dobrý nápad… celou tuhle revizor taktiku bych hodil do koše

Reakce na komentář: Klea #73Načítám náhled komentáře...

73
Klea 24. 06. 2007 23:03

Reakce na Ash #71Načítám náhled komentáře...: Tak to jedině, Drahý ;-)
Reakce na hans #72Načítám náhled komentáře...: Souhlas (s tím košem)


74
Stetec 02. 07. 2007 02:04

No a ty slečny jsou normálka v Pé šoubyznysu sběhlý.. Viděl jsem tam onehdá spolužačku co točí asi už 4roky.. Takže je to fake!


75
marek 02. 07. 2007 23:53

supr článek :-) jo a ten revizor, to je pěkná kravina :-) a zůstala nezodpovězená otázka na qarka ohledně školy, ale myslim že odpovídat asi nemá ani cenu – qark je prostě normální inteligentní člověk :-)


76
zidrafak 03. 07. 2007 20:42

No nevim nevim… Balit baby tim asi nebudu ale prdel to bude dobra…A co se tyce revizora, mohla by byt sranda treba dojit do nejake skoly jako kontrola…


77
ligy 05. 07. 2007 23:10

Jo tak tohle jsem zkoušel a funguje to naprosto báječně. Člověk se u toho náramně baví. :-)


78
Joe 12. 07. 2007 17:16

Myslím, že záleží taky na tom kdo by takhle balil. Tohle spíš vyjde když ten dotyčnej vypadá dobře a je sexy :-) A taky by mě docela zajímalo kolik holek člověka pošle do pr… než narazíte na tu pravou :-)


79
hujjer 15. 07. 2007 19:07

Reakce na Tomáš #37Načítám náhled komentáře...: Diky bohu, konečně někdo, kdo je normální… Všechny tady tyhle finty jsou prostě debilní už z toho důvodu, že jsou to finty, že někoho balamutíte, lžete, předstíráte… A holka, která vám to zblajzne bude určitě velmi velmi inteligentní a já vám ji všem tady(až na odpůrce "nápadu"), moc přeju…


80
Gerlige 19. 07. 2007 21:47

Reakce na Tomáš #37Načítám náhled komentáře...: Víš né každého baví jen tak přijít za holkou a hned jí oslovit, pro některé může skrývat jisté kouzlo začít vztah právě takhle.


81
Jarko 25. 07. 2007 08:19

Reakce na Tomáš #37Načítám náhled komentáře...:
Vidis a to je prave chyba vacsiny ludi, ktori si myslia to co ty (negativizmus a nepochopenie z vas len srsi). To balenie ma byt zabava a nie nocna mora. Ked spoznavam nove slecny, tak sa pri tom chcem bavit a chcem aby sa bavili aj ony, bavit sa spolu :-). Zena nechce nesmeleho bojacneho z roztrasenymi kolenami, co pred nou nevie povedat bez koktania ani svoje meno (radsej doplnim ze su aj vynimky, ak su he he) a prave o to ide.

Myslim ze Qark sa vam snazi ukazat ako spoznavat ludi hravou a nenasilnou formou (nenasilnou je myslene tak, ze nebudete bojovat HLAVNE sami so sebou, so svojou neskutocne silnou tremou). Ma to byt hra, a kto sa nerad hra? Ked spoznavam nejaku novu slecnu, tak to vzdy otacam na hravu formu a ak druha strana nie je vyslovene blba, tak sa chyti a ide to. Ano mozete to skusat aj priamo: "Ahoj, sla by si so mnou na …?". Ale tam je vacsinou obranna reakcia zeny – "Nie." A ak nie ste ako Qark, alebo jemu podobni (skusenostou, vynaliezavostou), tak vas tymto rovno odpalkuje.

Nie je to trapne divadielko, je to len jedna z miliona moznosti, ako sa vzajomne zoznamovat/spoznavat. Divadlo to bude, ak po osloveni budete nieco dalej predstierat, … to uz budete IMHO pekne vedla.

Qarku, fakt super clanok. Stale ma tvoje clanky prekvapia, pobavia, inspiruju a ukazu dalsie a dalsie moznosti, ktorych je neurekom.


82
juro 08. 08. 2007 13:12

No skúšal som to na zastávke autobusu. Spýtal som sa na rozmer. Ona sa usmiala povedala, že nevie, to si ešte nemerala. Odišiel som ďalej, zapísal som si, hádzal občas odľahčený pohľad. A nič, bolo im to jedno (mal som dva pokusy). Vôbec ich to nevzrušovalo prečo som sa to pýtal. Po chvíli nastúpili do autobusu a to bolo všetko.


83
Miro 15. 08. 2007 22:03

Ja na balenie dievčat použivam trik z mobilom ten už ma skoro každe dievča.Ide o to zaujať dievča aby sa z vami začalo baviť a nie len vas hnet nejakou vetou odbiť. Vzdy si vypnem v mobile funkciu pred tym posielanie sprav sms pridem k nej a poprosim ju ci by mi neporadila a nepomohla ako si mam nastaviť posielanie smsiek v mobile. Večšina dievčat ochotne radi vam stym pomožu a pritom nadviažete znou rozhovor, pri ktorom opadnu tie blbe okamžiky na začiatku zoznamenia, potom z vdacnosti ze vam pomohla ju možte pozvat na kavu.Ak vam povie ze teraz nema čas ze sa ponahla tak si možte skusit od nej vypytať jej tel. čislo a poviete jej že jej zavolate a dohodnete sa neskor na kave. U mna to u večšine dievčat funguje dobre .


84
CasablancaSs 06. 09. 2007 16:20

"Pokradmu přijdete k dívce a bafnete na ni. Nemusíte nijak nahlas, stačí i třeba naprosto obyčejně (můžete ji u toho i chytit třeba za rameno)."

Napadá mě,aniž by Vám dívka začala nadávat,schytáte pěknou facku. :-D


85
tio 23. 09. 2007 21:59

Tak to je zaujimave, to niekedy skusim :-)


86
keibi 03. 10. 2007 08:08

Reakce na Tripl #8Načítám náhled komentáře...: Jenze ze zacatku ti jde o nalákání,,, takhle se budes muset snazit…


87
lol 06. 01. 2008 18:40

no jen aby si ale nedostal pak od jejího starého..baf..co dělaš..naky drzý ne..bum :-D ..jinak dobrý :-D


88
Tm 18. 02. 2008 12:35

konecne jsem pohopil to reziduum. souvisi to ze statistikou urcite ze :-)


89
michal 06. 05. 2008 11:32

tak takhle balej duhaci, jasne pekna metoda ale nesmite byt stydlivej a pokud jeste mate treab velky kudrnaty haro a brejlicky, tohle je zarucena cesta jak ze sebe udelat posuka

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.