QARK.net — Balení známé holky a dobré kamarádky
Balení známé holky a dobré kamarádky

Balení známé holky a dobré kamarádky

Může se stát, že se vám zalíbí nějaká vaše známá natolik, že přímo zahoříte touhou s ní chodit. Nejčastěji to bývá právě vaše dobrá kamarádka, protože se s ní už delší dobu znáte, rozumíte si a cítíte se s ní fajn a tak přemýšlíte, jak by bylo skvělé, kdybyste se dali dohromady. Proč nespojit příjemné s užitečným, říkáte si. Pokud jde o balení známých dívek, hodně záleží na tom, jak dobře se s nimi znáte a jak moc důvěrný vztah k sobě máte. Pochopitelně platí, že čím jste si bližší, tím je balení horší a nese větší riziko.

Řeknu vám na rovinu, sbalit kamarádku, obzvláště tu dobrou, je velmi těžká věc. Můžete o ni totiž nenávratně přijít, nebo se vám třeba začne vyhýbat a váš vztah ochladne. Dobře si proto před takovým postupem rozmyslete, jestli vám to za to stojí a jestli dokážete v případě neúspěchu obětovat vaše kamarádství. Já osobně si myslím, že u dobré kamarádky je to poměrně velký risk.

Nabízím vám pár rad, jak to zvládnout. Jen nečekejte nějaký návod na 100% úspěšnost, který zaručeně zabere na každou vaši kamarádku. Záleží totiž hodně na vás samotných. Balení známé, spolužačky a nakonec i zmiňované dobré kamarádky bývá v praxi mnohdy náročnější, než balení úplně cizí holky.


Balení známé dívky

Balení nějaké holky, s kterou se někde vídáváte a nebo máte něco společného, je nejlehčí. Máte v rukávu plno trumfů. Něco už o ní víte a ona bere na vědomí vaši přítomnost. Vzhledem k tomu, že si spolu povídáte, není problém ji pozvat i někam mimo místo, kde se běžně pravidelně potkáváte. Nemusíte tomu hnedka říkat rande, je to spíš takové setkání, kde budete spolu sami. Když odmítne, nic se neděje. Rozhodně se vám příště nebude vyhýbat, maximálně bude jen trošičku chladnější.

Na známou holku platí běžná pravidla balení. Nebojte se s ní flirtovat a hlavně buďte co nejvíce v kontaktu, abyste na ni mohli působit. Buďte jí nablízku a více si spolu povídejte. Zkuste taky udělat co největší pokrok ve vašem vztahu před tím, než ji pozvete na rande, aby se do vás měla šanci aspoň trošku zamilovat, než to na ni vybalíte.

Balení spolužačky

Předtím než začnete, musíte si velmi dobře uvědomit, že pokud se to nepovede, budete spolu trávit bok po boku ještě nějaký čas (do konce školy). Běžná spolužačka z vašeho nezdaru většinou nedělá žádnou velkou tragédii, protože si také uvědomuje, že se ve vaší blízkosti budou muset ještě nějakou dobu zdržovat, a proto je váš neúspěšný pokus nejčastěji zameten pod koberec a dál se o něm nemluví. Může se však stát, že narazíte na nějakou husičku, která nebude váhat to ihned roznést po celé škole – což je samozřejmě riziko, s kterým musíte počítat. Až si tohle srovnáte v hlavě, můžete přemýšlet nad plánem.

Je jasné, že balit spolužačku přímo ve škole je trošku těžší, protože je svázaná určitými pravidly a je obtížnější se jí dostat přímo na kobylku. Ideální na sbalení spolužačky jsou proto spíše různé společné akce mimo školu. Tam se prolomí bariéra mezi lidmi a vy se k ní dostanete mnohem blíže. Příkladem budiž třeba nějaký společný výlet, kde se jí budete u ohně trošku víc věnovat a ukážete jí třeba, že máte podobné zájmy. Přidejte dotekydalší druhy svádění. Pokud jste se k ní měli i předtím trošku ve škole a nebyli jste jí příliš lhostejní, máte velké šance.

Všimněte si, že různé výlety a školní akce jsou nejčastějším místem, kde se dávají lidé dohromady. Jednak je to tím, že se na takových akcích pije i alkohol a ten uvolní zábrany, ale hlavně je to proto, že si ve škole většinou lidé drží odstup a chovají se stylem: „Co by na to řekli druzí?“ – což je i důvod, proč hodně školních lásek svůj vztah ve škole později tají.

Chcete-li sbalit spolužačku, tak se jí ve škole věnujte, ale maximum ze sebe vydejte na mimoškolních akcích. Balení spolužačky není velmi obtížné. Častý kontakt ve třídě mezí vámi a dívkou vytvoří určitou vazbu a vy potom musíte jen využít vhodné příležitosti, jak se k ní dostat blíž.

Poznámka: Pochopitelně podobná pravidla platí například i pro spolupracovnice, atd.

Balení dobré kamarádky

Možná vás napadne, že když se spolu s dobrou kamarádkou už tak dlouho znáte, tak by všecko mělo jít v pohodě. Že máte tím pádem velkou výhodu. Znáte její přání i tajemství, rozumíte si. Nevadí jí, když se obejmete nebo se jí dotýkáte, a podobně. Tak kde je problém?

Máte strach, že přijdete o kamarádství?

Tím, že ji milujete, jste vlastně už o kamarádství přišli. Těžko to bude takové jako předtím, ať už se jí přiznáte, že ji máte rádi, nebo ne. Mezi kamarády panuje určitá svoboda v chování. Dívka vás obejme, řekne vám, že vás má ráda, že jste fajn a ví, že to nebudete brát, jakoby vás lovila. Může si k vám lecco dovolit. A když vám někde na chatě večer šupsne pod deku, tak oba víte, že tohle není žádná nabídka k sexu. A to stejné platí i naopak. Jakmile se ale zamilujete, tahle pravidla přátelství měníte a posunujete do jiné roviny. Zamilováním přicházíte o kamarádství a dívku stavíte do role partnerky. Jste-li do ní zamilovaní, cesta zpět nevede.

Co je nejhloupější?

Nejhloupější je se jí ihned přiznat, že ji milujete. Bude to pro ni šok a začne se vám vyhýbat, nebo to s vámi bude „řešit“ tím, že si o tom s vámi promluví (resp. se vám to bude snažit vymluvit). Ovšem úplně ze všeho nejhorší je, ji ještě po takovém přiznání prosit. To je totiž přímá cesta do pekel. Ztratíte její důvěru, přátelství a začne se vám stranit úplně.

Dá se to nějak zvládnout?

Dostat ji, bez toho aby sama chtěla, samozřejmě nejde. V první řadě pro ni musíte být fyzicky přitažliví a nebýt ňouma. Potom už jen musíte zařídit, aby o vás začala přemýšlet i jinak, než jako o kamarádovi. Tahle cesta je poměrně dlouhá a nemůžete ji chtít uspěchat.

Hlavní je ukázat, jaký jste úžasný partner. Jedna možnost je, najít si nějakou dívku a prezentovat se jako dokonalý partner někoho jiného, aby viděla co má jiná holka a začala trošku žárlit. Ovšem touhle cestou člověk zamilovaný do kamarádky asi často nepůjde, takže se na to dá jít ještě jiným způsobem.

Uvědomte si, že máte přístup k mnoha informacím, protože se jako kamarádi sobě navzájem svěřujete. Často si sdělíte i takové věci, které byste svým partnerům/rodičům/a dalším neřekli. Je proto jednoduché poskytnout kamarádce to, co jí chybí. Je jedno jestli ty věci postrádá v současném nebo minulém vztahu. Vy o tom víte a můžete jí je nabídnout. Ten její si nevzpomněl na její narozeniny, nepochválil jí nový účes, nevzal ji do kina, nepomohl jí, když potřebovala… no tak to udělejte vy. Máte velkou výhodu. Pokud něco její přítel udělal špatně, tak mu to pravděpodobně neřekla. Svěřila se raději vám. On o chybě neví, zato vy ji můžete krásně napravit a dát najevo, že vy jste ten skvělý partner a tím poukázat na propastný rozdíl v chování „skvělého kluka“ a jejích běžných kluků.

Jak jsem už zmínil, je to běh na delší trať, ale zvládnout se to dá. S kamarádkou je to v lecčem podobné jako s ostatními holkami. Přitahovat ji budou kluci, kteří nejsou jen hodní a všechno jí splní, ale měli by si umět i dupnout a nenechat se sebou mávat.

Hodně kluků, kteří chtějí sbalit kamarádku, si stěžuje, že ona chodí s nějakým hajzlíkem, který se k ní chová špatně. Často mají pocit, že si ji ten její přítel nezaslouží a že oni by se o ni starali mnohem lépe a byli by na ni hodnější. A tak se snaží být na ni laskavější, chránit ji a dělat pro ni všecko možné, protože si myslí, že ona tohle přesně vyžaduje. Jestli jste taky takoví, tak se zamyslete, proč jste teda pořád jen kamarádi. Asi děláte něco špatně, že? Ona totiž chce chlapa, který si umí prosadit svoji a neskáče pořád, jak ona píská. Buďte proto víc chlap, ať vás přestane brát jako kamaráda.



Sbalení známé holky není tak obtížné. Odpadá oslovování a seznamování, ale dál je to stejné jako s jakoukoliv jinou holkou, jen u dobré kamarádky je nutné změnit vaši kamarádskou roli na partnerskou. Zamyslete se nad tím, jak se ke kamarádce chováte, zanalyzujte si, co jí chybí, a ukažte, že byste byli dobrým partnerem. Příležitostí máte jistě dost. Pokud jste pro ni chlapsky přitažliví, máte velké šance, že zvítězíte. Jen nechtějte okamžitý úspěch. Berte taky v úvahu jak dlouho se formovalo vaše přátelství, a proto nečekejte, že změna proběhne ihned.

Qark | 07. 04. 2006 23:09 | Komentáře: 238 | ::Jak na ženský


Jak na ženy, jak s nimi a jak bez nich.


Líbil se vám tento článek? Pomohl vám a nebo vás alespoň pobavil?

Potom si jej můžete s dalšími 49 články, rozdělených do kategorií Příprava na balení, Balení, Rande, Vztah a Rozchod, zakoupit knižně pod názvem Ulovte si ji aneb Jak na lásku například v knihkupectví Eruditus a udělat tak radost nejen sobě, ale i autorovi.





Přidat článek do: [ linkuj.cz], [ jagg.cz], [ asdf.sk], [ del.icio.us]

Stáhnout článek jako [ PDF]
[ RSS komentářů] k článku

[ Napsat] komentář

Články a fotografie z tohoto webu je zakázáno kopírovat a přidávat si je na svoje blogy, či kamkoliv jinam, bez mého písemného souhlasu!

Komentáře


Upozornění!

Tento článek obsahuje 238 komentářů.
Z důvodu snížení zátěže serveru, a pro rychlejší načtení tohoto článku, je nyní zobrazeno jen posledních 150 komentářů (tj. komentáře 89–238)

Zobrazit VŠECHNY komentáře

89
Mikey 17. 04. 2006 21:39

…jo…a…nevite nekdo jak prekecat kamaradku aby se s vama vyspala kdyz s vama nechce/boji se chodit..? Kamaradstvi by zustalo…jen aby tam pribyl sex :-)

Reakce na komentář: Da Vinci #90Načítám náhled komentáře..., Ash #91Načítám náhled komentáře...

90
Da Vinci 17. 04. 2006 22:35

Reakce na Mikey #89Načítám náhled komentáře...: jo to by se mi taky líbilo :-) Doufám že někdo zkušenější v této oblasti poradi ;-)


91
Ash 18. 04. 2006 08:43

Reakce na Mikey #89Načítám náhled komentáře...: Jo tak to jsem nedávno taky zrovna řešil :-D Po té letošní dlouhé zimě mně to tak nějak taky přišlo jako dobrej nápad :-D Jen jsem se k tomu pak už nedostal. Tak já se jí zítra zeptám, jestli by to připadalo v úvahu :-D

Dobrej příspěvek, upřímnost by lidi měli ocenit ;-)

Reakce na komentář: Mikey #118Načítám náhled komentáře...

92
GSX-R 18. 04. 2006 10:44

Tak to by mě taky zajímalo, páč bych nebyla vůbec proti :-O)

Reakce na komentář: Ash #93Načítám náhled komentáře..., Hydr0gen #94Načítám náhled komentáře...

93
Ash 18. 04. 2006 12:18

Reakce na GSX-R #92Načítám náhled komentáře...: Hele GSX-R si pamatuju.. Holka s nickem jako motorka. Tak když už se známe, tak to jsme vlastně skoro kamarádi. Co kdybychom trochu prohloubili vztahy?

Bystrý čtenář ocení, jak se pro něj v rámci výzkumu objetuju :-D

Musím říct, že před pár lety jsem byl v opačné pozici – ona to zkoušela nejdřív přes chození, já bych o ni zase stál spíš jako o kamarádku, byla fakt prima, no a když jsem se po čase vyjádřil jak to tedy vlastně je, tak vymyslela, že když teď jsme teda kamarádi, tak bychom třeba mohli… No já ji teda poslal dopryč, protože mi připadalo, že bych to asi psychicky špatně snášel, ale je fakt, že v retrospektivě mám pocit, že jsem si to možná měl aj trochu líp promyslet :-D

Faktem je, že ve výsledku jsme nebyli ani kamarádi (nějak se semnou pak nechtěla moc vídat), ani milenci. Což mi dneska připadá jako vyloženě zabitej vztah dvou lidí :-) Mně prostě tenkrát nějak nenapadlo, co by z toho měla. Co bych z toho měl já, to jsem věděl – akorát zmatek v duši. Dneska už tak zmatenej sice nejsem, ale pořád si tak říkám, co z toho? Co bys z toho měla Ty, motorko?


Jako rozumné howto mi ale připadá asi to, zkusit sbalit tradičním způsobem, no a jestli uspějete alespoň z poloviny, ale pak se vyjádří, jako že se teď na chození a tak necítí, ale je vám stále příznivě nakloněna, a ještě na vás trochu myslí, tak prostě navrhnout, že třeba to chození by nebylo tak úplně nutné, že stejně člověk nemá moc času a tak ;-) no a akorát se při tom hlavně netvářit jako zoufalec, který to použil jako poslední možnost jak ji dostat.

Hloupé je, že tohle se asi každý snaží nějak "promyslet" předem, jestli do toho jít, nebo ne, protože každý ví, že se to špatně bere zpátky. Vzhledem k tomu, že "teoreticky promyslet" se to ale v reálu vlasně nedá (to se myslím dá jen zkusit), tak je člověk hloupě chycen v patové situaci, kdy ať chce nebo nechce tak sám neví, co chce. Takže asi leda fakt svádět, no a nesnažit se s ní chodit, resp. neuhánět ji (když nechce).


94
Hydr0gen 19. 04. 2006 09:28

Reakce na GSX-R #92Načítám náhled komentáře...: Jééžiš… Mě teda přijde, že tomu býva naopak (co se týče pohlaví), ale budiž. A on jako někoho má? Tak ho zkus opít a aplikovat postupy probírané v přízpěvcích hned nade mnou :-).

Ale seriózně– já si to nedokážu představit – akorát byste si oba udělali v sobě bordel.


95
Fantomas 19. 04. 2006 11:24

Ja to s tema kamaradkama vidim jinak. Chlapi, vybirejte si jen seredny kamosky, sou lepsi povahove a na ty pekny u kterejch nevite jestli se to nejak nezvrtne se hned vy..rte nebo je primo zkuste sbalit a paxe na ne pripadne taky vy..rte kdyz to nevyjde. Jak rika jedna moje kamaradka (seredna), kdyz neco cejtim, reknu to hned a nepremejslim jak to zaonacit. Kdyz to nevyjde taxem se aspon moc nezblbla. Vsak budou jiny. A zensky jsou od prirody takovy ze kdyz jim date prilezitost aby vas zneuzivaly jako kamose tak to udelaj s nejvetsi chuti a jeste si vas ozdobi tresnickou nez vas sezerou.

Reakce na komentář: DogG-rmaN #96Načítám náhled komentáře...

96
DogG-rmaN 19. 04. 2006 13:51

Reakce na Fantomas #95Načítám náhled komentáře...: no nevim jak jsi prisel na to ze jsou seredny holky lepsi povahove… se to imho neda takhle zaskatulkovat…
Víš tady nejde o to že jí někdo chce sbalit pres kamradstvi ale o to ze je s ni kamarad bez nejakych vedlejsich umyslu ale to prijde pozdejc…
Vsak uvidis sam az prestanes slepe zavrhovat hezky holky jako kamaradky…


97
johny009 19. 04. 2006 16:28

Hm, ja treba mam nejlepsi kamaradku co ji znam neco pres pul roku, posledni dobou jsme spolu stravili docela dost casu a bylo nam moc fajn. A udelal jsem snad chybu kdyz jsem ji nedavno rekl co k ni citim? Ja treba nemam problem najit si jinou… ale proc bych to delal kdyz je mi s ni hezky, rozumime si a pritahuje me?

Podle me to neni chyba a radim vsem, pokud se dokazete relativne racionalne a "nepateticky" (myslim nervat "miluji te"!) vyslovit, ze nemate co ztratit, urcite o ni neprijdete a treba budete sami prekvapeni, ze neni az tak proti. Pokud byste ji totiz vylozene odpuzovali, urcite by s vami dobrovolne netravila tolik casu predtim! No a pokud kvuli tomu s vami prestane kamaradit, tak za to asi nestoji. Tohle by totiz skutecna kamaradka neudelala.

Moje heslo je nevzdavat to a zkouset! Je to strasne tezky zacit si vztah s nejlepsi kamaradkou, ale stoji to za to… Protoze pokud po sobe nekde jenom vyjedete, bude to nejspis brat jako ulet a bude na to chtit zapomenout (vlastni zkusenost). Mluvte, mluvte, mluvte, vysledky se dostavi :-)


98
Jarko 19. 04. 2006 19:14

Neda mi, ale chcem sa pochvalit. :-)

Tusim poznam "holku se silnym sebevedomim".

Wau :-) Je cool. Je to s nou ale uplne ine nez s tou pred nou. Total opak. Je tiez crazy, ale vie co chce – VELKY rozdiel. Myslim ze si super rozumieme. Poviem Vam, tak ako pisal Faor, nejde o to ci sa do vas zamiluje, ale o to, ci si vie s vami predstavit vztah. Ked ano, mate viacmenej vyhrane. zeny (aspon tie rozumnejsie a vacsinou aj vekovo starsie … zial :-( ) chcu od muza zodpovednost, vernost, aby bol chlap t.j. niekto, pod koho kridla sa mozu ukryt. ako som zistil, chcu aby si boli vo vztahu seberovni, ale na druhej strane zena nejak podvedome chce byt tou podriadenou, aby jej on ukazal ze je rozhodny, ze je chlap co vie co chce. nie byt svina a robit si s nou co sa mu zachce, nevenovat sa jej a pod. ee. zeny to nejak podvedome tak citia ze chcu byt tymi podriadenymi, aby v nom mohli citit istotu. to neznamena ze musite byt vsetci namakany svalovci co vedia zmlatit kazdeho … ee takto normalne baby/zeny neuvazuju. vasa sila nema byt len fyzicka.

A teraz premyslam, ci sa jej pacim a chcela by aj nieco viac, alebo si len budujeme super kamaratstvo. nerad by som totiz zahodil moznost si s nou zacat (stastie, nie som zamilovany a teda sanca nieco posr*t je taaakto malinka :-) ), no ma to dva haciky. jeden je ten, ze nevjem ci to chce, a druhy, ze sam nemam poriadok v hlave po mojej byvalej o ktorej mnohi "skalni" prispievatelia tu na www.qark.net vedia. sranda je, ze ta kamoska byva asi tri brany vedla byvalej a obe sa poznaju :-D kedze obe chodia (teda moja byvala toho uz nechala … vraj koli mne … co ma naramne pobavilo aj nasr*lo zaroven :-D) so mnou na treningy. skusit sa jej len tak medzi recou opytat ci yb si to so mnou vedela predstavit mi pri nej ale pripada uplne normalne, kedze nieco uz mame za sebou :-)


99
GSX-R 19. 04. 2006 21:55

Myslím,ze takovy problemy maji i holky, ale nemluvi o tom, boji se, ale nevim ceho. ja mam prorizlou pusinku uz odmalicka, s nicim se neparu a jej cekam, kdy se mi to vymsti :-) Musim podotknout, ze mam spoustu kamaradu (na 10 kamaradu asi jen 1 kamaradku), proste si s nima bajecne rozumim a popovidam, li nez s kteroukoliv holkou. Kdyz sem se jich ptala, proc ne a nenuzu nikoho SBALIT, tak mi bylo nezavisle na sobe receno, ze jsu vyborna kamaradka, ale jelikoz jsem dost sebevedoma (myslim,ze je to prave naopak, ze pred CIZIMA klukama je moje sebevedomi na nule), tak ONI (kluci) by me za svou holku nechteli. Proc asi? Zda se mi to nelogicke.ze by jim to nejaka holka natrela?Ale v cem?Proc sakra?Nechapu to.Nenadelam nic.
Zjistila jsem, ze ta moje LASKA me pritahuje pouze telesne, dusicka se mi nejak zprotivila. Pokud bych ho prece jen PREMLUVILA, tak se ten mas vztah pak ASI pekne pos….Ale taky mozna ne.Nevim. Rozhodne bych nechtela, aby si udelal dalsi carku do denicku :-( kaslu na to (To jsou jen docasny silny reci), musim se poohlidnou jinde. Ale asi ziju v pohadce, cekam,ze me oslovi nejakej kluk, ale asi marne. Budu teda aspon ta DOBRA kamaradka :-)

Reakce na komentář: Mikey #100Načítám náhled komentáře...

100
Mikey 19. 04. 2006 22:12

Reakce na GSX-R #99Načítám náhled komentáře...: Husty…presne tak jsem na tom ja a jedna moje spoluzacka :-O) BTW, kolik ti je let a jak vypada ten kluk co te telesne pritahuje..?


101
GSX-R 19. 04. 2006 22:59

Netusim,cemu to pomuze, ale je mi 23 let. Ten Kluk? To je prave paradox: Neni vubec vysokej,tak max o hlavu vyssi nez ja, vubec neni hubenej, ale ani zadna kukicka :-) Proste ma krasny oci,ktrery se ti zabodnou pod kuzi a pusink jao holcicka :-)Zadnej sexy idol. Proste je celej takovej k pomuchlani, jako ze potrebuje pochovat a opatrovat. Je to proste cely na hlavu. Ach jo.


102
GSX-R 19. 04. 2006 23:00

Ja to nepochopila, hahaha! Tys cekal, ze popisu tebe? Skoda, musim te zklamat ;-)

Reakce na komentář: Mikey #103Načítám náhled komentáře...

103
Mikey 19. 04. 2006 23:02

Reakce na GSX-R #102Načítám náhled komentáře...: Hehe…no tak jsem to nemyslel, ani me to nenapadlo ;-) Ale byla by to docela sranda :-)


104
duf 20. 04. 2006 09:15

tak to ja jsem mel to bajecne stesti, ze se z nejlepsiho pritele stala partnerka a z partnerky opet vyborny pritel … ale asi to neni uplne bezne, podarilo se mi to jednou v zivote :-(


105
GSX-R 20. 04. 2006 09:30

Tak k cemu ti byl muj vek a popis toho typka?


106
Benik 22. 04. 2006 01:04

Heled a co takhle baleni kamosky moji kamosky ??? To bych celkem ted potreboval…


107
GSX-R 22. 04. 2006 11:14

Já bych zase potřebovala asi pár facek, páč jsu úplně v pasti!


108
awatar 22. 04. 2006 13:15

hmmmm ale mne neporadi nikdo :-(
uz hodne dlouho se mi libi jedna moje kamaradka pred rokem sem ji to zacal tak nejak naznacovat atd…… nez sem to po pul roce vyklopil snazil sem se ji ukazat v tom nejlepsim svetle atd……. ale stejne pouzila typyckou vymluvu ze nikoho nehce :-( a zajimavy na tom je ze sama my rikala at se vyjadrim a nejsem srab (pac to tusila) a jeji pristup ke mne se hodne oslabil takze sem se to pokusil hodit za hlavu a nasel sem si jinou obet :-) no ale zty se stala jen moje kamoska :-( a ted kdyz to videla tamta zas se ke mne chova mnohem lip obcas sni du ven kecame skadlime se obcas si piseme sms atd……… ale jen co sme ve skole tak si mne temer nevsima a je proste jina ale kdyz sme spolu dva tak se chova taky uplne jinak tak nevim teda na cem sem :-( mam ji rad ale proste se vni nevyznam a to mam odhad na lidi perfektni :-(
kdo mi poradi tomu dam ja nevim co

Reakce na komentář: Faor #109Načítám náhled komentáře..., Ash #113Načítám náhled komentáře...

109
Faor 22. 04. 2006 16:01

Reakce na awatar #108Načítám náhled komentáře...: Holt ženský jsou trošku jinej živočišnej druh.;-D


110
awatar 22. 04. 2006 17:39

Na muj vkus az moc jinej :-D
No ja proste nvm sem ztraceny pripad….
tady bych radu platil zlatem……


111
Lewis 24. 04. 2006 14:36

Kucí a holký, když jste tak moudří a vzdělaný, poraďte mi, jak sbalit kamarádku mojí ženy? Jak na to jít? Ženuška je poctivá a pracovitá, ale máme trochu ponorku a já mám pocit, že se asi zblázním. Navíc se "zamilovala" do psíka a ten fňukne a ženuška hned běží… Tak trávím dost času s její kamarádkou… Help…

Reakce na komentář: Mikey #112Načítám náhled komentáře..., Faor #114Načítám náhled komentáře...

112
Mikey 24. 04. 2006 16:07

Reakce na Lewis #111Načítám náhled komentáře...: No to od tebe fakt neni moc fer…


113
Ash 24. 04. 2006 16:50

Reakce na awatar #108Načítám náhled komentáře...: Já bych to (realisticky) viděl třeba tak, že když Ti dala košem, tys to tak nějak přežil a ona Tě i viděla s nějakou jinou slečnou, tak se k Tobě začala (konečně) chovat normálně = kecání, škádlení, sms. Tedy jako ke kamarádovi.

Že se ve škole chová jinak, to může být tím, že ve škole je v okruhu několika metrů 10 dalších kamarádů + 15 kamarádek, takže se její zájem o tebe násobí koeficientem 1/26. To není fór.

V zásadě by se to dalo brát i tak, že si Tě ve škole nevšímá schválně a venku tě zase schválně provokuje, ale to je optika zamilovaného člověka, který má k realistickému vidění světa velice daleko. Takže tudy raději ne.

Osobně bych se k ní ve škole choval jako k ostatním + ještě trocha přátelství navrch, a mimo školu ji balil. Na kamaráda bych si nehrál, takže bych z ní vytáhl proč jakože vlastně nikoho nechce a tak podobně. A třeba ji přesvědčil, aby někoho chtěla. I když to není vůbec jednoduché.

Někdo může namítnout, že hra na kamaráda + intriky by byla lepší, takže jak chceš, no ale hele ona už to stejně ví… A sama říkala ať nejsi srab. Srabi to nezabalej jen kvůli tomu, že "teď nikoho nechce". Ještě musí říct, že se jí nelíbíš, jsi jí svým zájmem protivnej a další nehezké věci. Aby se Tě zabavila nadobro.

To že ses vymáčknul a ona Tě mohla odbýt je pro ni prima, protože je teď z obliga a můžete být kamarádi. Když jí vysvětlíš, že to jaksi nebereš a že kamarádi letos nebudete, čili se postavíš do jíné (té správně) role, tak se …. třeba k tobě začne chovat i venku jako ve škole :-( no a nebo ne, ale už to nebude tak, že bude moct kdykoliv říct "vždyť jsem Ti ale přece říkala, že nemám zájem".

Když tě začne kompletně odmítat kvůli tomu, že ji balíš, tak až pak bych to vzdal, řekl že to vzdávám a že budem kamarádi, ale pak už bych byl opravdu kamarád, nikoliv jako ty teď "jakokamarád".

Minulý týden mi volala jedna slečna, taky se mnou flirtovala, přitom vím, že nic reálného ale nechce, takže je to potřeba to
1) brát s nadhledem
2) využít
3) nespoléhat na to, že to vyjde, a to ani večer či ve snu

P.S. Holky maj kamarády často fakt rády, se nediv. Jenže tohle správně chápou jen kamarádi, nikoliv "kamarádi".

Reakce na komentář: awatar #115Načítám náhled komentáře...

114
Faor 24. 04. 2006 16:50

Reakce na Lewis #111Načítám náhled komentáře...: Tak až jí to kamarádka vykecá, tak teprve začne tanec. Tohle bych si být tebou hodně rozmyslel. Tohle se provalí.


115
awatar 25. 04. 2006 20:32

Reakce na Ash #113Načítám náhled komentáře...: thx moc du ti postavit za odmenu pomnik kde ho hces? :-D
No ja sem si i presne zjistil proc nikoho nehce ma z kluky vesmes velmi spatne zkusenosti…..
Njn co se da delat nejak to zkusim :-) Nedavno sem zjistil ze hraje tennis tak az pude zpet domu(bydli ve vedlejsi vesnici) tak parkrat pudu sni a nejak si to vyrikame…….
asi by byla spousta veci snazzsi kdybych nebyl tak udesnej extrovert :-( achjo sem na todle desnej po**ra
ehm ehm doufam zes to stim zlatem nebral vazne? :-)

Reakce na komentář: awatar #116Načítám náhled komentáře...

116
awatar 25. 04. 2006 20:36

Reakce na awatar #115Načítám náhled komentáře...: dpc mam tam chybu houbby extrovert §introver§ mizernej sem
njn uz ani psat neumim :-(


117
Jira 26. 04. 2006 23:54

Vidím teda že nejsem takhle v háji sám… Moc jsem byl zamilovanej do jedné kočky co jsem potkal už před asi 2 rokama. Na první pohled anděl (fakt nekecám). Dokonce i moc milá. Nějaký náznaky byly, ale já idiot jsem začal uvažovat v souvislosti s ní tak jak jsem ještě o žádné holce nepřemýšlel – jestli bych já byl pro ni dost dobrej… Takže jsem se nějak k ničemu moc neměl. Taky jsem si říkal – zkusím to a když se pletu už ji neuvidím. Teď už vím a radím to všem – pokud nějakou holku milujete, zkuste to. Já jsem to nezkusil a kamarádství stejně vyprchalo. Stejně by to nešlo – není možný se do nekonečna přetvařovat a hrát si na lhostejnýho, to už potom stejně nemá s kamarádstvím nic společnýho. Vždycky když jsme se potkali ta přetvářka mě hrozně mučila. Vždycky je lepší být akčnější. Taky to nemusí vyjít, ale to nevadí, vždycky je lepší to aspoň zkusit, než si potom ještě rok vyčítat nečinnost a přemýšlet co by kdyby.

Jinak, tuhle definici jsem někde četl: kamarádka je holka, která má nějakou vadu, kvůli které vás vůbec neláká se s ní vyspat.

Reakce na komentář: Ash #120Načítám náhled komentáře...

118
Mikey 27. 04. 2006 00:05

Reakce na Ash #91Načítám náhled komentáře...: Jak jsi dopadl..?

Reakce na komentář: Ash #119Načítám náhled komentáře...

119
Ash 27. 04. 2006 12:10

Reakce na Mikey #118Načítám náhled komentáře...: Aha, pravda. Bohužel asi nejsem úplně reprezentativní objekt :-( protože ta kamarádka bývala kdysi i víc než kamarádka, jen nestála o vážný vztah, takže se to tak nějak všechno stornovalo.

Vzhledem k těmto okolnostem a tomu, že šlo jen o pokus, jsem zvolil poměrně přímou metodu, protože zde jak chápeš měla jisté historické odůvodnění a ona by mne stejěn brzy prokoukla, kdybych na to šel od lesa. A taky jsem si to chtěl konečně jednou vyzkoušek :-D (A jednou mi to opravdu stačilo.)

Na jednoduchou otázku, jestli by se nechtěla k určitým věcem zase vrátit (však se jí to taky líbilo, s nikým teď nechodí, o vztah by nešlo a tak..) jsem dostal stejně jednoduchou odpověď, že nechtěla. Jen ještě krátce zaváhala, jesli si jako dělam srandu nebo ne. Ale byla milá a rozhodně ji to nepohoršílo. I když v duchu si dost možná řekla, že jsem asi idiot, jestli to myslím vážně.

Jestli z toho mám nějaký postřeh, tak to je to, že

1) nedokázal jsem se o tom bavit tak, jak bych chtěl. U maturity nebo státnic to byla pohoda, proti takovémuto rozhovoru.

2) mnohem (pro mne) lepší, snažší a přirozenější je holku balit a sváděť, byť výsledky nemusí být hned jasné a zřejmé, než s ní vést rozhovor ve stylu obchodního jednání. Čili na "jak překecat kamarádku", odpovídám: zcela standardně, balit svádět, jen dávat dostatečně najevo, že vám nejde o vztah nebo něco vážného, ale jen o něco hezkého a nevážného. Udělat si z toho zábavu, a pokud jí to není nepříjemné, třeba to vyjde :-) Stejně ve výsledku (kdyby to vyšlo) byste to museli brát jako zábavu, takže je to logický postup.

3) hodně dobré kamarádky bych se přímo nezeptal nikdy, stejně jako nečtu detektivku od poslední kapitoly (kde je jméno vraha)

Bussiness je bussiness, s dívkami by se podle mého mělo jednat jinak. V podstatě zde mluvím proti přímé metoďě – přímo se dívky zeptám třeba jestli by nechtěla v sobotu na výlet, ale zeptat se jí přímo, jestli by semnou nechtěla spát, to bych si připadal jak debil, který o ženách nic neví. Kdybych byl dívka, a třeba i chtěl(a), po takovéto přistupu bych své chtění rozhodně přehodnotil(a) v neprospěch tazatele. Přímou metodu tohoto druhu lze nepochybně aplikovat na profesionální pracovnice, a jak někteří "Jonášové" tvrdí prý i na cizí ženy v tramvaji, ale jinak rozhodně jsem pro to balit a svádět, návrhy v náznacích a od jednoduchých (obejmutí, pusa) po složité (sex 6× týdně) ale rozhodně postupně, systematicky, raději nic nepřeskakovat :-D Kamarádkám žádné obchodní nabídky…

Samozřejmě dívky, které upřednostňují přímý návrh před dobýváním, mohou udělat čarku haha.

Reakce na komentář: Mikey #123Načítám náhled komentáře...

120
Ash 27. 04. 2006 12:21

Reakce na Jira #117Načítám náhled komentáře...: Dívky dělím na ty, které
1) chci
2) zbožňuju (=výborně kamarádky)
3) ostatní

Podle toho veselého pořekadla by to znamenalo, že chci všechny dívky, a ty, které nechci, mohou být kamarádky. Jde samozřjemě o vtip, ale nedá mi to neříct, že třeba já to mám takhle: ty, které chci, ty chci, a ty které nechci jsou pak buď 2) nebo 3)

Kombinaci 1 a 2 v jedné osobě vůbec nevylučuju, ale zatím jsem neměl tu čest. A byla by to asi i dost náhoda, neboť těch z kategorie 1 nebo 2 je velmi málo, to je asi jasné.

Reakce na komentář: DogG-rmaN #121Načítám náhled komentáře...

121
DogG-rmaN 27. 04. 2006 13:54

Reakce na Ash #120Načítám náhled komentáře...: Ja bych mezi 1 a 2 doplnil stupeň 1,5 – "nebránil bych se" , v mym případě by toho spadla polovina kamarádek :-)
Je fakt že kombinace 1 a 2 se tak často nevidí , já znám jen jednu :-)

Reakce na komentář: Ash #122Načítám náhled komentáře...

122
Ash 27. 04. 2006 15:05

Reakce na DogG-rmaN #121Načítám náhled komentáře...: Navrhuji spíš
3.1 nebránil bych se
3.2 bránil bych se :-D


123
Mikey 27. 04. 2006 15:57

Reakce na Ash #119Načítám náhled komentáře...: Diky…zajimava zkusenost; ja se zatim necitim se na tohle kamosek ptat :-) BTW, zkousel jsi Jonasovu primou metodu, respektive veris, ze je realna? Rikal jsi ze by te takove prime jednani ze strany kluka odradilo…no ja bych byl spis urcite rad za primy navrh ze strany holky; teda pokud bych s nekym nechodil – v tomhle pripade bych to citlive a zdvorile odmitl.

Reakce na komentář: Ash #125Načítám náhled komentáře...

124
:-( =>> :-) 27. 04. 2006 17:00

Mám opačný problém. Řekněte mi jak zachránit kamaráctví.
Po více jak 3 přenádherných letech, jsem se rozešel se svou kdysi nejlepší kamarádkou. Oba nás rozchod bolel, ale ona si naštěstí pro její srdíčko našla ryche jiného kluka, možná až moc rychle, ale i tak se trpí tím, že mi ublížila.
Oba stojíme o kamaráctví, ale pomalu se přestáváme vídat, oba nechceme tomu druhému jakkoli ubližovat, ale já jsem v její přítomnosti šťastný i když mě bolí, že už nejsme spolu. Poraďte co bych měl udělat pro to, abychom se zase vídali, by ona sama mě chtěla vídat, aby ona sama chtěla trávit čas se mnou.
Je těžké obnovovat, něco tak křehkého jako je láska nebo kamaráctví.
Budu vděčný za jakoukoli radu, ale neberu nic na způsob >>CHCE TO ČAS<<
PS: Pro Myšku >> Ať už se stalo cokoli, a ať už se cokoli stane, nikdy nezapomnu. DĚKUJI !!! MTM Princezničko


125
Ash 27. 04. 2006 17:55

Reakce na Mikey #123Načítám náhled komentáře...: Ne, já bych to udělat nemohl, přesně z toho důvodu, že když mi něco podobného nabídne dívka, tak se mi to nelíbí. I kdybych ji do té doby docela žral, tak by se mi tím zprotivila. Určité modely chování jsou mi zkrátka příliš cizí.

Jestli bys byl rád za přímý návrh ze strany holky… no já nevím, jestli už jsi to někdy zažil. Já jo, říkala že chodit spolu by nemělo smysl, ale…

Nejde o obsah, ale o formu, jakou se to podá :-) Je rozdíl, když Tě holka svádí, a když Ti nabídne sex. Je to velkej rozdíl.

Představ si, že se Tě kamarádka zeptá, jestli s ní nechceš spát. Že teď stejně nikoho nemá a nehledá. A srovnej to s tím, že by řekla, že by se jí to líbilo, aniž by při tom něco navrhovala nebo kladla nějaký požadavek. Cítíš rozdíl?

Stejně tak bych nemohl já dívce něco podobného navrhnout jak na trhu. Něco jiného je naznačit, že by se mi, nebo ještě lépe jí, to líbilo. Ale to se zase nedá použít přímo, protože to chce trochu času.

Rád (jak ty říkáš) bych za takový návrh možná byl v tom smyslu, že bych to bral jako nějaký kompliment, byť trochu divný. Rozhodně bych se to ale nesnažil realizovat.

Reakce na komentář: Mikey #126Načítám náhled komentáře...

126
Mikey 27. 04. 2006 18:11

Reakce na Ash #125Načítám náhled komentáře...: Dik za nazor. Nojo, ale vsechny ostastni zpusoby "svadeni" jsou casove narocnejsi a min jisty ( ve smyslu ze muzes s tou holkou stravit 5 hodin a pak – nic.) nez prima otazka. Ja mam rad uprimnost :-)
Taky ono obycejny svadeni ma nevyhody:
1) Muze vzniknout nepochopeni a zamena umyslu (jeden chce sex, druhy to bere jako ze onen chce lasku nebo naopak..)
2) Jedna strana se boji aby nezasla moc rychle moc daleko a nedostala facku…
3) Druha strana si vubec nemusi vsimnout umyslu sveho protejsku a "lichotky-ala-pojd-se-mnou-do-postele" muze pochopit jako obycejny kompliment.

Reakce na komentář: Ash #127Načítám náhled komentáře...

127
Ash 27. 04. 2006 20:15

Reakce na Mikey #126Načítám náhled komentáře...: Souhlasím – pokud to někdo bere opravdu tak sportovně, tak pak je upřímnost na místě. Třeba najde stejně založený a upřímný protějšek ;-) Každému co jeho jest.

Reakce na komentář: Mikey #128Načítám náhled komentáře...

128
Mikey 27. 04. 2006 20:33

Reakce na Ash #127Načítám náhled komentáře...: Aha…myslel jsem ze jsi taky hledal "rychlou, uprimnou cestu…" No co – mne to muze bejt zatim docela jedno, porad jsem az po usi zamilovany do ty spoluzacky :-(
Ach jo…pomozte mi nekdo se odfixovat :-( Cetl jsem Okiho "Prehnanou fixaci", ale na to tedka fakt nemam v nejmensim naladu…zamilovani pochopi ;-)

Reakce na komentář: Jarko #129Načítám náhled komentáře...

129
Jarko 30. 04. 2006 09:27

Reakce na Mikey #128Načítám náhled komentáře...: jj pochopia. popravde som sa skoro zamiloval do svojej kamosky. asi by som sa sam v zuboch roztrhol keby sa mi to stalo, no nejak som sa "premohol" a som spat v realite :-)

Vazne to funguje, OKi vie o com pise. je to v nasej hlave, v podstate vsetko. staci sa naucit to vediet kontrolovat a o to sa snazim.

Ked uz sa tu debatuje o tom sexe, kamarat mi raz povedal vetu asi v tomto zmysle – ked chces sex, nesmies ist "hladat" sex, mas ist hladat baby-zeny, a cez ne sa k sexu dostanes (snad som to dobre napisal). Vraj ak pojdem hladat iba sex, ziaden nenajdem (okrem domu socialnych pracovniciek – ale to nie je nas ciel predpokladam :-) ).

Zvolit priamu metodu by mi nerobilo problem urobit, no vjem ze by som potom vyzeral ako … a to netreba :-P

zvadzanim a komplimentmi myslim nic nepokazime, a ak to nevyjde, nic nie je stratene, pri priamom navrhu myslim clovek riskuje vela.


130
DERON 125 01. 05. 2006 15:32

TO JSEM POTŘEBOVAL JSEM ZAMILOVANÝ DO SVÉ KAMARÁDKY. A NEVĚDĚL JSEM JAK NA NI :: DÍÍÍK


131
Soki 03. 05. 2006 18:18

sem vul prosimte porat mi jestli je este nejaka sance kdyz sem ji rek ze ji chci moc brzo a ona se mi vyhiba ?? je sance to nejak napravit aby se me nestranila ??

Reakce na komentář: Mikey #132Načítám náhled komentáře...

132
Mikey 03. 05. 2006 19:29

Reakce na Soki #131Načítám náhled komentáře...: Udelal jsem stejnou chybu :-)


133
Soki 03. 05. 2006 19:42

hm a nevis aspon jak ji prinutit aby sla ven ??


134
Honzik 03. 05. 2006 22:02

Řekla mi, že chce zůstat radši kamarádkou. Odpověděla mi, že se s někym cejtí dobře a s někym ne. Moc dlouho se neznáme. Mám u ní ještě šanci? A o čem se s ní mám bavit? Prostě jak na ni.


135
Majkl 03. 05. 2006 22:11

Už jsem jednou pozval holku na rande ale odmítla protože chce prej bejt s každym klukem jen kámoška. Tomu nevěřim ale vim že jsem na ní šel moc rychle. Mam vůbec ještě ňákou šanci s ní chodit? Nebo mam radši zůstat jako kámoš? Dík za odpověď

Reakce na komentář: BERmaestro #136Načítám náhled komentáře...

136
BERmaestro 03. 05. 2006 22:49

Reakce na Majkl #135Načítám náhled komentáře...: měl si ji pozvat na kafe a ne ji řict na rande…najdi jinou…t je snažší


137
Sad 04. 05. 2006 13:10

Zdarec, myslím že patřím mezi dost kritické lidi, ale ty seš chlape opravdu génius…Máš u mě 10 z 10ti :-)


138
Mikey 04. 05. 2006 15:52

Zkusim tu trochu rozepsat svuj problem: Uz pred casem jsem tu psal o sve spoluzacce, do ktere jsem byl zamilovany, mesic jsem se o ni pokousel (zadny riskanti pokus, jen schuzky…), a ktere jsem nakonec vyklopil sve city. Ona zareagovala odmitave. Ta holka je upnuta k jiste kapele (RS), a cely svuj volny cas travi poslouchanim, zjistivanim informaci o tyhle bande. Ano; ona je momentale v haji, ja jsem do ni ale zamilovany a myslim ze jsem objektivne (psychicky i fyzicky) OK kluk a nechce se mi to vzdat; nikdy nic v zivote nevzdavam. Cetl jsem "Prehanou fixaci", vim co bych me delat, ale vzdat se mi to nechce. Nemate nekdo napad – tip – co bych mel delat abych ji strhl zpatky do "real lifu" a donutil ji se do me zamilovat? Je to tezsi, az nemozny, ja vim – ale nerad se vzdavam. Proste je upnuta k svymu hudebnimu idolu a krecovite (fakt ze jo) se brani jakymukoliv skutecnymu vztahu a zamilovani. Ale ja to chci dokazat. :-) Diky za tipy!!

Reakce na komentář: Soki #139Načítám náhled komentáře..., sinner #141Načítám náhled komentáře...

139
Soki 04. 05. 2006 20:52

Reakce na Mikey #138Načítám náhled komentáře...: Ju prisel sem nato jak to vzit zpatky rekl jsem ze je to sazka pak po nejakem case sem si ji udobril a pak sem ji rekl ze to byla sazka a vyslo nam to ted sni chodim a sem spokojenej


140
Jakub 04. 05. 2006 23:13

No a kolik ti je jestli se můžu zeptat??Jinak rady docela ujdou


141
sinner 05. 05. 2006 00:25

Reakce na Mikey #138Načítám náhled komentáře...:
Ne nadarmo se rika, ze hlavou zed neprorazis a o tom vzdavani – pamatuj si, ze nekdy je treba umet uznat prohru :-)


142
Desdemona 05. 05. 2006 09:19

Jsi Ombre z Č.B.?


143
Flesh Vortex 09. 05. 2006 18:06

Asi jste server slabochů a nevyrovnaných lidí :-O)Přiznal jsem se kamarádce (myslel jsem si, že po mě jede :-) . Ona se mi přiznala, že má borce se kterým je pohádaná :-D. Já byl tři týdny v prdeli z čekání na verdikt. Ona taky. Pak přišel verdikt. Dalších 14 dní na dně :-O) No a teď je to zase jako předtím. Myslím, že přátelství, o které člověk příjde kvůli tomu, že se na něco zeptá je sranec, který nestojí za to a už to , že má člověk o to přátelství strach je známka o "hloubce" tohoto přátelství ;D NA dobré přátelství by "hormony" vliv mít neměli.

Reakce na komentář: Ash #145Načítám náhled komentáře...

144
Gorath 10. 05. 2006 00:14

Tak tohle sem presne potreboval… momentalne resim problem se svoji "kamaradkou" tak mi drzte palce ;-)


145
Ash 10. 05. 2006 01:03

Reakce na Flesh Vortex #143Načítám náhled komentáře...: Trochu mimo. Obava o ztrátu prátelství obvykle plyne ze strachu, že to neustojí ona :-) Holky jsou extremistky, však víš co dokážou… Některá se na Tebe bude zbytek života usmívat, jinou už nikdy v životě neuvidíš. Je to hodně individuální.

Navíc člověk má přece strach právě o tu hloubku. Protože neví, jestli je dost hluboké, nebo dost mělké, aby to prošlo bez úhony. To je oč tu běží.

Jinak ale závěr je stejný – mělké a hluboké přátelství to neohrozí, no a to mezi za to nestojí ;-)


146
Friko 24. 05. 2006 23:43

Balení dobré kamarádky, tak k tomu mam to svoje,
mam kamaratku, teda pre mna to uz nie je kamaratka,
lubim ju, mozno ze i este horsie,
poznam ju 2,5 roka, asi tak po par mesiacoch som skusil
a otestoval na vlastnej kozi,
ze ak som kamarat tak so vztahom nemozem ratat, len tak to neslo, bola ina ako ostatne a mal som predsa len trochu menej 18 a ona tiez, a vtedy som to bral dost tazko,
nejaka voda odtiekla, vystriedal som zopar bab, dokonca aj starsie ako som ja, zase sme sa zacali stretavat, najprv ako na zaciatku, potom z toho bolo kamaratstvo, no dozvedel som sa preco to so mnou neskusila, bolo to kvoli jej teraz uz byvalemu,
asi pred troma mesiacmi sa nieco zmenilo,
chce vztah,
mam pocit ze so mnou chce chodit, je to citit z jej usmevu, pohladu, jemnejsi dotyk nedostanes ani od maserky,
no neviem ci so mnou,
ked som s nou osamote, tak je viac nez pritulna, zhovorciva,
jednoducho uplne ina, ale akonahle sa ukazu jej kamaratky tak je z toho take lepsie dobre kamaratstvo,
presne ako to opisoval Q, skoci pod deku ale sex z toho nebude,
najviac ma stve, ze na nu mam slabost, viem povedat nie,
i jej a to uz je co povedat,
dotyky som testoval, brusko, ruky, uska, vlasy
nevadi jej to, naopak, je jej to prijemne,
no to som uz zazil predtym bolo to prijemne a bol z toho sex na jednu noc, a to uz nechcem, teda aspon v jej pripade

techniku "ala Norwaiz"
1. zobrať to vážne – navrhnite je vážny vzťah, povedzte jej trebárs: "načo máme len kamarátsky vzťah, keď môžeme mať niečo krajšie, niečo hodnotnejšie, však len to skúsme, aké to bude, a keď to nevyjde budeme opäť kamaráti, nič za to nedáme" Ak vám bude argumentovať, že prečo to nie je dobrý návrh, tak ich jej vyvráťte, musíte ju presvedčiť, že tým môže iba získať… (určite jej argumenty budú stáť za dve ho.vná;-) Ak sa vám to nepodarí, tiež môžte ísť na pivo. Ak áno, tak už môžte pokračovať štýlom alá Qark (článok vyššie)
som otestoval, mala pravdepodobnost uspechu, lepsie povedane LIMITA SA BLIZI K NULE ;-)

a ta druha technika
2. zahrať si hru
Tento variant mi pripadá ešte lepší (takmer nulová šanca, že prídete o kamarátsky vzťah).
Navrhnite, že to skúsite spolu, ale zo srandy! Proste, že chcete zažiť (urobiť) to, čo ste ešte nikdy nezažili (neurobili), zahrajte si hru, hrajte sa na dvoch zamilovaných, chodievajte na rande, všetko zo smiechom, zo zábavy.. Ak vás to prestane baviť, tak sa opäť vrátite k normálnemu kamarátskemu vzťahu. Ona musí vedieť, že všetko robíte zo zábavy, aj to, že sa bozkávate to srandy (povedzte jej, že ste sa ešte nikdy nebozkávali s kamoškou, alebo, že chcete vedieť ako sa bozkáva, len zo zvedavosti,…). Aj týmito trikmi v nej možno prebudíte city… A ak neskôr zistíte, že už to tak zo srandy moc neberie, treba pritlačiť a je vaša;-) A samozrejme nemôže vedieť, že ju bezcieľne milujete, musí mať pocit, že to obidvaja cítite tak isto!
Tiež doporučujem ďalej používať dotyky, ďalšie druhy zvádzania, zistiť čo jej chýba…o všetkom už písal Qark.
som testova tiez, ale po 3 mesiacoch nas to oboch nejak nebavilo a presli sme ku kamaratstvu

takze co s tym??
mam nervy z mramoru a taktika maly nevinny vychadza s uspesnostou na 80% ale len u neznamych
teraz ju tiez testujem na nej, to dievca sa vola Peta
uz dva roky nemala nikoho a nic, tazko sa tomu veri,
narovinu jej to nepoviem, urobil som to raz a nepodarilo sa,
vie ze som volny, a este k tomu moje pozvanie na kavu, tak povediac odlozila na neurcito

S pozdravom Vas verny fanusik, drzte mi palce ;-)


147
Pet20 29. 05. 2006 00:21

Qarku je to super clanek,ale musim k tomu napsat ze:
Kamardstvi mezi Zenou a Chlapem NEEXISTUJE, myslim tim to velke kamaradstvi.
Ano muze byt,ale az potom co se s dotycnou clovek rozejde,ale jen tak pri kontaktu s cizi zenou,kterou potkavame,chceme ji vidat,nikdy netouzime jen o bezvyznamne kamaradstvi,za kamaradstvi se jen skryva nase touha po ni..
Skoda ze to zeny takto neberou.
Z vlastni zkusenosti,kdyz vidame treba v parte nejake holky o ktere bysme NIKDY zajem nemeli,tak se sni treba na akci normalne bavime,ale akce skonci a vsechno je v poradku,netouzime ji co nejdrive zase videt,ale taky se tomu neda rict Dobre Kamaradstvi..
Naopak kdyz se nam libi,chteli bysme ji,tak ji nadbihame,rikame o ni ze je to dobra kamaradka,ale VZDY je za tim jen touha mit ji doma :-) Ale zeny to obcas necekaji,mysleji si jaky jsme nevinatka..

Reakce na komentář: Tomek #149Načítám náhled komentáře...

148
Friko 03. 06. 2006 08:46

Zdar borci, dufam ze nesedite stale za PC ako ja, i ked v mojom pripade je to praca ;-)
Dnes je den D, stretnem sa s Petou, tak mi drzte ved viete co, nech mi stvrdne, ved viete co :-D


149
Tomek 06. 06. 2006 23:08

Reakce na Pet20 #147Načítám náhled komentáře...: Jo je to tak.Většinou kluci chtějí něco víc než jen kamarádku,ale když jde do tuhého uslyší jen:Vždyť ty jsi jako můj brácha.No schválně kolik z vás to už slyšelo?
Když to shrnu:KAMARÁDSTVÍ JE TA NEJHORŠÍ FUNKCE.Udělej,zařiď,zaplať,dovez,odvezdaruj,půjč atd.,ALE OSTATNÍ MĚ MŮŽOU PÍCHAT JENOM TY NE!!!!!!!Nevěřte na nějaké velké kamarádství s holkou dokáže toho dokonale využít.

Reakce na komentář: Ash #150Načítám náhled komentáře..., Lia #157Načítám náhled komentáře...

150
Ash 06. 06. 2006 23:24

Reakce na Tomek #149Načítám náhled komentáře...: Kamarádství s holkou je v pohodě, ale musí to být kamarádka, nikoliv objekt sexuálního zájmu :-) Samozřejmě že takovou kamarádku pak nemůžeš píchat, to by byl incest :-D Normální kamarád po tom ani netouží, vyjma jednoho úletu za rok, nejlépe ve stavu opilosti, kdy by mu nedala ani ovce.

Reakce na komentář: Tomek #151Načítám náhled komentáře...

151
Tomek 06. 06. 2006 23:51

Reakce na Ash #150Načítám náhled komentáře...: Jasně,ale když máš svoji holku tak Ti to ani nepříjde.Navíc se nebudeš stýkat s kamarádkou tak často,jestli to není kolegyně z práce.Jakmile jsi sám a máš takovou osobu vedle sebe,která není zadaná a strávíš s ní hodně času začneš přemýšlet jinak.Holky to,ale tak neberou.

Reakce na komentář: Ash #152Načítám náhled komentáře...

152
Ash 07. 06. 2006 00:12

Reakce na Tomek #151Načítám náhled komentáře...: No jasně, leckterej kluk, když nikoho nemá, by se vyspal s každou, kterou zná aspoň z doslechu :-) Což u holek obráceně neplatí, ty si počkaj, protože… ten půlrok uteče, že ano. Holky naopak někdy začnou být dostupnější, když se zadaj :-D

Už chápu, jak jsi to myslel, že kamarádství je nejhorší fce. Když "nejsi kamarád", tak je to vlastně podobné jak kamarádství + navíc v období krize máš šanci uspět :-) No dobré haha. Ale zase kamarádka Ti může dát něco jiného, třeba pochopení a lásku, v jistém smyslu, aniž by totéž chtěla nějak promptně na oplátku zpět.

Reakce na komentář: Tomek #153Načítám náhled komentáře...

153
Tomek 07. 06. 2006 01:01

Reakce na Ash #152Načítám náhled komentáře...: Dobře dám Ti příklad: Potkáš se s holkou kterou znáš.Začnete se častěji stýkat.Ty nebudeš zprvu uvažovat o tom,že by si sní něco měl žádná postelová scéna.Najednou po čase zjistíš,že si báječně rozumíte.Chodíte spolu do kina na kolo výlety atd.Prostě spolu chodíte,ale nespíte.Na otázku proč to nedáte dohromady odpoví ty jsi jako můj brácha.Fajn zamrzí to a život jde dál.Jenže stýkáte se dál a Ty si ani nehledáš druhou a zase čekáš jestli se to nezlomí.Je to marný boj.Holky to chtějí taky a i když cítíš,že by to byl ideální vztah stejně si nakonec vybere do postele někoho jiného.Pravděpodobně ženáče,protože na to ostatní jí postačí kamarád.

Reakce na komentář: DogG-rmaN #154Načítám náhled komentáře..., Mikey #159Načítám náhled komentáře...

154
DogG-rmaN 08. 06. 2006 01:37

Reakce na Tomek #153Načítám náhled komentáře...: Ted si to vystih dobře, prostě spolu chodíte ale nespíte…
To s tim nehledáním další je taky úplná pravda…
Ale co naděláme…


155
kamarád 10. 06. 2006 15:25

Zdar.. mam problém, mam spolužačku a moc dobrou kamarádku.ale nevim kdybych si s ní něco začal,tak jak to chodí ve škole-jestli ste to někdo zažil nebo tak něco tak mi prosím vás něco poraďte. Chtěl bych s ní něco mít,ale nechci ji ztratit


156
Mikey 12. 06. 2006 18:25

Zamiloval jsem se do další spolužačky. Asi 14 dní jsme byli pořád spolu, permanentně si povídali, flirtovali apod. Zamiloval jsem se do ni; ta holka byla i můj objektivní ideál – přesně pro mě. No a když jsem to na ni vybalil, dověděl jsem se že je pořád ještě zamilovaná do svýho ex-, a přestože by bývala ráda, nedokáže se do mě asi zamilovat. Bože proč?! Ach jo…co jsem udělal špatně? Bohužel nevidím svoji chybu; můžete někdo pomoci..? Rád bych aby to vyšlo aspoň příště…


157
Lia 12. 06. 2006 22:09

Reakce na Tomek #149Načítám náhled komentáře...: Ahoj, mám jen dotaz, vy kluci tuhle veticku nepouzivate ? " jses skvela, ale jsi mi kamaradkou " a to i presto, ze spolu uz nejaky ten rok zijete. Uprimne, co lepsiho by sis mohl prat, nez zit se svou nejduvernejsi kamaradkou…… myslim, ze je to uhybny manevr u obou pohlavi.

Reakce na komentář: Ash #158Načítám náhled komentáře...

158
Ash 12. 06. 2006 23:50

Reakce na Lia #157Načítám náhled komentáře...: Cotojakže? Tápám ve vodách neprobádaných. Jak jako "žít nějaký rok se svou nejdůvěrnější kamarádkou"? A jak jako úhybný manévr? Úhyb před čím?

"Jseš skvélá, ale jsi mi kamarádkou" bych řekl kamarádce, "jsi skvélá a miluji Tě" zase přítelkyni, s tou první bych mohl bydlet, když by k tomu byl nějaký konkrétní důvod, s tou druhou žít. Toho tvého kočkopsa jsem nepochopil, to funguje jak? Možná jen zmatení v terminologii :-)


159
Mikey 14. 06. 2006 22:35

Reakce na Tomek #153Načítám náhled komentáře...: Jo mas recht; presne tohle ted zazivam. Proc ale uvazujou takhle..??? Dokaze na to nekdo odpovedet..? Ne?? Ani Mr.Qark/Oki98? ;-)

Reakce na komentář: Ash tuší #160Načítám náhled komentáře...

160
Ash tuší 14. 06. 2006 23:48

Reakce na Mikey #159Načítám náhled komentáře...: Přece protože potřebujou chlapa, ne kamaráda který s nimi "mj. také spí". A vůbec se jim nedivím :-)

Chlapa, který je uloví (kterým se nechají být uloveny), nikoliv kamaráda, který by s nimi spal proto, že když se vídají tak často, tak "vlastně proč ne".

Pro kluka je sex na úrovni kupování rohlíku v sámošce. Hlavně když je. Pro ženu je to řeklbych trochu více interní záležitost nebo jak to říct :-) a nedá se to "vyřešit" například spolubydlícím, dobrým kamarádem a pod.

Reakce na komentář: Tomek #161Načítám náhled komentáře..., Mikey #162Načítám náhled komentáře...

161
Tomek 15. 06. 2006 07:33

Reakce na Ash tuší #160Načítám náhled komentáře...: Protože potřebujou nadsamce.Spousty kluků používá kamarádství jako odrazový můstek ke vztahu.Nemusí jít zdaleka o nějakou kamarádku z dětství,či sousedku z baráku,nebo spolužačku ze základky,která seděla se mnou v lavici několik let.Většinou jde o holku kterou znám ,ale nějak extra kamarádka to není.Jde o to,že pod záštitou kamarádství vytvářím jakýsi sbůsob balení.Jak jinak ji mám dokázat ,že mám povahu srdcaře.Kdybych to na ní vybalil hned,že s ní chci chodit tak dostanu jasnou odpověď :NEJSI MŮJ TIP.Jenže takové přesvědčování může trvat pěkně dlouho až zjistíš,že jsi byl akorát tak za vola.A ona nakonec skončí s tím co bere sex jako nakupování rohlíků.

Reakce na komentář: Ash #163Načítám náhled komentáře...

162
Mikey 15. 06. 2006 09:14

Reakce na Ash tuší #160Načítám náhled komentáře...: Hm…zajímavý. Člověk by řek že radši budou mít vztah (čili i spát) s někým, koho dobře znají – s kým si rozumí a koho mají rády; s kým je jim zkrátka dobře . Ale né…ony radši s někým koho neznají a kdo se přetvařuje aby je balil :-(
Pro mě sex taky nění "nakupování rohlíků"; radši ale budu mít s někým koho dobře znám, koho mám rád, a do koho jsem se postupem času zamiloval. Nóó…jako kamarád jsem skončil i přesto že jsem s tou holkou byl 14dní v podstatě 24h/day a flirtoval s ní o sto šest. Myslel jsem si jak to mám v kapse, když "Nó…hele, jseš super kluk, líbíš se mi, je mi s tebou fajn, ale já jsem ještě zamilovaná do jméno jejího ex-…Nejde to…zatím ne." Awwww! No – nevidím svoji chybu. Jak teda na holky co jsou cerstvě po rozchodu, ještě nevyrovnané..? No myslel jsem že na to nebude potřeba žádná speciální taktika :-/

Reakce na komentář: Ash #164Načítám náhled komentáře...

163
Ash 15. 06. 2006 10:24

Reakce na Tomek #161Načítám náhled komentáře...: Řekl jsi to naprosto přesně.
pod záštitou kamarádství vytvářím jakýsi sbůsob balení.Jak jinak ji mám dokázat ,že mám povahu srdcaře

Tak přesně tohle je právě úplně špatně. Jak říkám – holka potřebuje někoho, kdo ji bude balit a sbalí ji (pokud se nechá). Ne někoho, kdo se po jejím boku bude prezentovat jako kamarádskej srdcař.

Případ první je svádět a svést. Když bude chtít, tak se nechá.

Případ druhý je kamarádit, ukazovat své dobré stránky, ve slabé chvilce se zeptat "víš, myslel jsem, nechtěla bys semnou chodit?". (Odpověď je "ne, nechtěla", protože žádné balení ani svádění dosud neproběhlo.)

Ad rohlíky – já to nemyslel nijak pejorativně, myslel jsem to tak, že prostě mám třëba svou oblíbenou sámošku tak koupím rohlík tam – proč bych ho měl kupovat někde jinde. Stejně tak mám výbornou kamarádku, takže…

Kdežto holka rohlík… resp. kdežto holka sex u svého oblíbeného kamaráda hledat nebude, k té musí nějaký rohlík přijít a říct: "Ahoj, já jsem tvůj budoucí sexuální partner, tak se na to pomalu připrav". (A od té doby už za ní bude chodit pořád dokud ji nedostane.)

Reakce na komentář: Norwaiz #165Načítám náhled komentáře..., Tomek #167Načítám náhled komentáře..., Norwaiz #168Načítám náhled komentáře...

164
Ash 15. 06. 2006 10:32

Reakce na Mikey #162Načítám náhled komentáře...: Myslím že to tak není. Když holku někdo balí tak… je to často tak, že se právě nepřetvařuje.

Ad druhý odstavec – nojo, ne každá holt chce :-) já takovéto byť zdúvodněné odpovědi shrnuji pod univerzální "ne".


165
Norwaiz 15. 06. 2006 13:39

Reakce na Ash #163Načítám náhled komentáře...:
Ja som nad tým tak trochu uvažoval (5 minút ;-) ) a dospel som k tomu, že veľká väčšina mužov robí možno vedome (možno aj nevedome) chybu pri kamarátskych resp. pri prechode z kamarátskych do partnerských vzťahov. Ja osobne, keď spoznávam novú osobu (v tomto prípade nežné pohlavie), tak pri spoznávaní zisťujem, kam tú dotyčnú osobu zaradím. Teda, na základe informácií (pocity, myšlienky, zážitky, …), ktoré si zozbieram v určitej dobe (cca 2–3 stretnutia) od nej (resp. o nej), si spravím selekciu a hneď viem, že dotyčná osoba (ne)bude moja kamarátka, partnerka na sex alebo partnerku na vzťah. Takouto procedúrou sa vyhýbam takým situáciám ako sú napr., že po trebárs 5-ich rokoch by som chcel od svojej kamarátky chcel viac.
Takže si myslím, že chlap by mal chcieť vedieť čo presne očakáva od osoby, ktorú spoznáva resp. spoznal. Samozrejme nie všetko je ideálne, a teda môže sa stať, že naše hormóny, pudy a atď. sa zbláznia, a budeme chcieť od osoby, ktorú považuje napr. za najlepšiu kamarátku niečo viac, určité city. Na druhej strane si myslím, že tieto „neočakávané stavy“ nastávajú vplyvom nedostatočnému zisteniu informácií od resp. o dotyčnej osobe pri spoznávaní resp. už pri spoznaní, inak povedané "Doteraz človek nemal jasno čo od dotyčnej osoby očakáva – nevedel čo chcel a prišiel na to až teraz (jeho vinou). Lenže to už je väčšinou neskoro ;-) "

Pozn. Keď by bolo viac času (teraz píšem z práce), zamyslel by som sa ešte viac ;-)


166
flexof 17. 06. 2006 18:14

tak v přesně takové situaci ted sem a nevím co dál…..


167
Tomek 18. 06. 2006 00:32

Reakce na Ash #163Načítám náhled komentáře...: V praci jsem obešel několik holek s otázkou:sex mezi kamarády.Z jejich strany to byl holý nesmysl.Jednou si kamarád tak nemáš šanci.Samozřejmě s Tebou musím souhlasit.


168
Norwaiz 18. 06. 2006 11:04

Reakce na Ash #163Načítám náhled komentáře...:
Zaujimavý to postreh;-) Ja som asi špeciálny prípad (výnimka) pertože ja, keď mám záujem o holku, tak ju balím a pritom jej ukazujem povahu kamarátskeho "srdcaře", Možno sa divíte, že ako sa to dá zkombinovať, ale dá sa to (u mna je to prirodzené)

Pozn.: Používam pri hľadaní si partnerky na vzťah;-)


169
oochyl 21. 06. 2006 16:02

Reakce na Fish #6Načítám náhled komentáře...: oprava:
myšlení holek:
kamarádství  –  nic  –  nic


170
Stuart 22. 06. 2006 16:55

Oprava č2:
u moji kamosky to je jinak:
kamaradstvi – kamaradstvi – kamaradstvi


171
J1rik 23. 06. 2006 03:03

Pane bože!!! Všechny chyby co jste napsal dělám!!! Opravdu to takto funguje? Tak to je mazec! Mám nad čím přemýšlet!!! Ale jak mám neudělat co ji na očích vidím, abych to nepřehnal?


172
Aleosos 24. 06. 2006 21:44

Co kdyz s ni je porad muj kamos a ona se ke me ani nedostane?


173
Buldog 24. 06. 2006 21:57

No tak tenhle clanek sem si precetl opravdu pozde! Vcera jsem totiz stravil s jednou z kamaradek skvely vecer v spolecnosti byvale tridy apod. Zname se uz dlouho ale v posledni dobe jsem si psali a zjistil jsem ze mame dost spolecneho a tak jsem ji jeste vcera napsal ze jsem se do ni zamiloval :-( Odpovedi bylo jen to ze je v soku a ze si se mnou pozdeji promluvi..zatim ale vaha se mnou mluvit…sakra co mam delat

Reakce na komentář: Frankie #174Načítám náhled komentáře..., Ash #175Načítám náhled komentáře..., Mikey #177Načítám náhled komentáře...

174
Frankie 24. 06. 2006 22:25

Reakce na Buldog #173Načítám náhled komentáře...: No právě jsi to podělal. S tim už asi nic nezmůžeš. Stalo se mi v minulosti něco podobnýho – unáhlil jsem se úplně stejně jako ty. Jediný co teď můžeš zkusit je podle mě nechat jí trochu vycukat, nevěnovat jí tolik pozornosti a možná třeba po čase "přileze" sama. Hodně zdaru!


175
Ash 24. 06. 2006 22:30

Reakce na Buldog #173Načítám náhled komentáře...: Vyznávat lásku pomocí sms je vůbec konina, ale když už se stalo tak bych zkusil se lehce tvářit, že když jsem to psal, tak jsem to sice myslel smrtelně vážně, ale… teď vlastně nevím… nevím jestli je možné že tě miluju… možná tě mám jen tak jako hodně rád… i když možná to je láska… co myslíš, bylo by to možný? atd… Třeba se tě bude snažit přesvědčit, že ji miluješ :-) I holka, která je v šoku, může chtít být dobývána či milována, ale chápej… co ti na to má teď říct :-) Padnout ti do náruče a říct "ach lásko, tolik jsem na to čekala" :-)

Ale to víš, může to být všelijak :-(


176
Buldog 24. 06. 2006 23:52

Tak jsem zjistil ze hodne zalezi na kamaradce…vzala to celkem v klidu a hezky sme si popovidali a zustali sme kamaradi.


177
Mikey 25. 06. 2006 18:26

Reakce na Buldog #173Načítám náhled komentáře...: Hehe…zajimavy ze tuhle chybu jsme jednou udelali asi uplne vsichni… :-)

Reakce na komentář: Stuart #178Načítám náhled komentáře...

178
Stuart 28. 06. 2006 22:00

Reakce na Mikey #177Načítám náhled komentáře...: No skoro, já ji eště neudělal :-)


179
Petrik 01. 07. 2006 06:40

Ahoj doufám, že mi poradíš. Znám jednu holku, kterou mám strašně rád, ale ona o mě nemá zájem. Vše začalo minulý rok, když jsme začali jezdit s kamarády do jedné vesnice kde bydlí asi 4 holky. Na začátku jsme k sobě měli hodně blízko, ale já jsem k ní ještě nic necítil(trvalo to asi měsíc). Poté, ale nevím proč se se mnou přestala bavit, vyhýbala se mi a od té doby te sice spolu bavíme, ale už né tak moc trvá to už asi rok. Včera jsem objevil tvoje stránky a docela mně zaujaly. Bohužel jak ty píšeš, že jí nesmím říct, že jí mám rád tak už jsem jí to řekl a měl jsi pravdu. Bylo to ještě horší. Jestli víš jak z toho vybruslit budu moc rád. A ještě ti chci říct, že nesmí opustit vesnici takže jí někde pozvat ne téměř nemožné. Ahoj.

Reakce na komentář: Buldog #184Načítám náhled komentáře...

180
Adam 05. 07. 2006 11:14

Inu, já se jednou s kamarádkou dohromady dal a byl to nejspíš nejlepší vztah, který jsem kdy zažil… Myslím že to rozhodně stojí za to, i přes všechna rizika.


181
LordKiller 05. 07. 2006 19:27

pozde :-(


182
xxx 06. 07. 2006 07:25

škoda, že jsem o tomto nevěděl před měsícem ….. třeba bych neudělal tu jednu velkou chybu, že jsem jí dal málo času …. chodili jsme spolu jen týden a teď jsem bez nejlepší kámošky a skvělé holky a jediný na co sem schopnej myslet je : Jak to napravit …. snad tady najdu někde radu, dokud je ještě čas

Reakce na komentář: Buldog #184Načítám náhled komentáře...

183
SM 07. 07. 2006 01:28

Reakce na Mikey #62Načítám náhled komentáře...: Dopadl jsem sice pekne na pycu, ale uz to zase zacina chytat na obratkach :-)


184
Buldog 08. 07. 2006 01:00

Reakce na Petrik #179Načítám náhled komentáře...: Reakce na xxx #182Načítám náhled komentáře...: No jak muzu rict z vlastni zkusenosti dost zalezi taky na holce…na veku ale hlavne jestli je to jako slepice nebo normalni holka…hlavne ale i kdyz ji reknete ze ji milujete a ona zustane chladna tak ju neuhanejte…proste ji reknete ze ste s tim nemohli spat a ze ste proste citili ze ji to musite rict a ze chapete ze ste ji asi trochu zaskocili, no a pak skuste navazat nejakou obycejnou komunikaci aby si rekla ze si svama muze aspon povidat… jo a pokud uz nevite co nebo ste v koncich tak se zkuste odkazat na film "Po cem zeny touzi" (teda jestli ste to videli) – ze zkusenosti vim ze to obcas lame bariery – jestli ani tohle nezabere tak to muzete pomalu zabalit


185
Iveta 09. 07. 2006 10:28

Heleďte pánové,mám problém a zajímal by mě váš názor :-)
zamilovala jsem se do kluka,sice bydlí dál,ale to není problém.No a pak jsem zjistila,že mě můj nejlepší kámoš prý miluje.Ale já ne.A teď říká,že jestli si s ním něco začnu,(bohužel se oba trochu znají)tak se s ním se přestane bavit a mezi námi se leccos změní.Co mám udělat,abych neztratila nej kámoše a on se smířil s mým vztahem?

Reakce na komentář: afi #186Načítám náhled komentáře..., Tomek #187Načítám náhled komentáře..., Ash #188Načítám náhled komentáře..., Denton #189Načítám náhled komentáře...

186
afi 09. 07. 2006 11:00

Reakce na Iveta #185Načítám náhled komentáře...: no muzete spolu chodit potaji :-) ne vazne, klidne si s nim chod, kamos jen dela natlak, aby o tebe neprisel. tak mu to pekne vysvetli jak to mezi vami je a ze ho proste nemilujes a basta. bud se s tim smiri nebo ahoj. stejne i tak se mezi vami leccos zmeni, kdyz uz vyklopil, ze te miluje.


187
Tomek 09. 07. 2006 23:06

Reakce na Iveta #185Načítám náhled komentáře...: Stejně ho ztratíš.Ten Tvůj nový bude na něho žarlit,protože proč bys měla mít nej kámoše,když teď budeš mít jeho.


188
Ash 10. 07. 2006 15:54

Reakce na Iveta #185Načítám náhled komentáře...: Jdi kam Tě srdce táhne, "nej kámoš" je jen iluze, je to možná – bývalý nej kámoš, následně tajný ctitel, následně odhalený ctitel a úplně závěrem zavržený ctitel. Na přátelství tam není prostor, je to naprosto zabitý :-(

Pro něj by situace zůstala stabilní, pokud by sis nikdy nikoho nenašla. Pokud si někoho najdeš, váš vztah se opravdu změní, tím spíš když je to jeho kamarád. Je to jen na něm, jak se s tím dokáže vyrovnat, a na Tobě, jak moc mu to budeš zjednodušovat nebo komplikovat. Přiměřený ohled je na místě, takže buď ohleduplná a taktní, neprovokuj, ale víc bych na Tvém místě nedělal, protože víc dělat asi nejde…

Reakce na komentář: Denton #190Načítám náhled komentáře...

189
Denton 10. 07. 2006 19:36

Reakce na Iveta #185Načítám náhled komentáře...:
Mas dve moznosti. Udrzet si kamarada a zapomenout na toho do koho ses zamilovala, nebo chytit se milence a zranit kamarada. Tedy jinak – chces milovat, nebo kamaradit? Myslim ze odpoved tusim…

Navic kamarad Te miluje, takze tim je to kamaradstvi naborene tak jako tak.


190
Denton 10. 07. 2006 19:44

Reakce na Ash #188Načítám náhled komentáře...:
No v podstate jako vzdy souhlasim s Ashem, ze :-)

Jen bych to doplnil a pridal jeden pribeh (vlastni zkusenost):
Kámoš, následně dobrý kámoš, následně tajný ctitel, následně prozrazený ctitel a následně zavržený ctitel. Poté začala chodit s mým v té době nej kámošem, se kterým jsem ji seznámil.

Dnes jsme opět dobří kámoši, ale dlouho, dlouho, dlouho to trvalo… Když tak nad tím přemýšlím, skoro se mi tomu ani nechce věřit, ale prostě jsme na to oba zapomněli.

Jsem si vědom toho, že můj příběh (respektive jeho konec) je dost vzácná vyjímka.


191
Mikey 10. 07. 2006 21:32

Stručně…pořád s někým choďte ať se vám nestane že se zamilujete do kamarádky; to totiž budete v prdeli :-)


192
Iveta 11. 07. 2006 20:42

Věděla jsem,že takhle budete reagovat,myslím si to taky,tak teď mi jen držte palce(pokud chcete :-),abych to zvládla;-)Teď jen musím doufat,že můj kluk nedá přednost přatelství před láskou….


193
Iveta 11. 07. 2006 20:44

Jinak abych také přispěla-můj kluk byl kdysi také jen můj kámoš :-)


194
Český sen 23. 07. 2006 11:47

A teda mi řekni, co mám s tou mou kamarádkou dělat, když mi řekla, že zatím nechce mezi námi nic měnit??


195
Český sen 27. 07. 2006 16:12

A teda mi řekni, co mám s tou mou kamarádkou dělat, když mi řekla, že zatím nechce mezi námi nic měnit??


196
Mrkeph 30. 07. 2006 02:20

Fakt díky za rady. Jen ještě něco poraď na nesmělost a bude vše O.K.


197
Český sen 02. 08. 2006 20:56

Proc mi nikdo neodpovi? :-(

Reakce na komentář: Cartman #198Načítám náhled komentáře...

198
Cartman 04. 08. 2006 13:45

Reakce na Český sen #197Načítám náhled komentáře...: To bude prezdivkou :-D Ne, vazne…coby, ona nic menit nechce. Takze cekej (to ale asi nepujde, ze?) a nebo si znovu precti clanek nad touto diskuzi ;-).


199
Český sen 04. 08. 2006 21:15

Já bych klidně počkal, ale zase nechci čekat věčně, tak nevím, jestli mám na ni tlačit nebo ustoupit trochu a vyčkat.

Reakce na komentář: trudi #200Načítám náhled komentáře...

200
trudi 04. 08. 2006 21:28

Reakce na Český sen #199Načítám náhled komentáře...: Nikdo nemá rád čekání, ale třeba se tentokrát vyplatí. Ten článek opravdu mluví o všem a víc ti poradit snad budou umět jen tvoji nejbližší kamarádi, kteří vás znají osobně…


201
Český sen 05. 08. 2006 12:47

Asi nejspíš počkám, nechci na ni zbytečně moc tlačit :-)


202
Martin 12. 08. 2006 00:48

NO, já nevím, ale upřímně řečeno ve většině svých kamarádek vidím potenciální partnerku. Nějakou velkou lásku jsem ještě neměl, ale jisté lásce podobné city k nim chovám téměř ke všem. Je to normální? Je mi 20 :-)

Reakce na komentář: Český sen #204Načítám náhled komentáře...

203
radim 12. 08. 2006 13:49

diky ti ted vimjak na ni a doufam ze to vyjde fakt dik drzte i palce radim


204
Český sen 12. 08. 2006 18:40

Martine to mám vlastně to samý co ty, ale jsem mladší :-)Reakce na Martin #202Načítám náhled komentáře...:


205
Petr 28. 09. 2006 23:05

Qarku prosim o pomoc. Precet sem si tu, co si psal o tech kamaradkach. Ja mam jednu hodne dobrou kamardku, kterou miluju. I ji to naznacuju. Znam ji ze skoly. Ne ze tridy! Napsala mi ze me ma rada jako kamarada. A fakt moc! Ale jenom jako kamarada! Ale ona me zna asi pul roku. A to hlavne po ICQ! Jinak se s ni obcas bavim, ale hlavni znamost nas dvou je icq! A na tom icq, ji davam opravdu najevo, ze o ni mam zajem. Ona zareguje tak, ze posle smajla, co se usmeje! Mam u ni sanci?????????

Reakce na komentář: dArksOul #206Načítám náhled komentáře...

206
dArksOul 29. 09. 2006 15:52

Reakce na Petr #205Načítám náhled komentáře...: CAu no hele kdyz ji to naznacujes a zatim zadna reakce a chce byt dobrym kamaradem je mozny ze se stydi tak nevim jak presne reaguje v zivote ale pokud to vidis jako ze je to dobry skus ji pozvat treba na veceri ….


207
Petr 29. 09. 2006 19:43

Díky za radu! No ale nevim, jestli jí můžu považovat za dobrou kamarádku nebo jako jenom kamarádku, protože jí převážně znám přes icq! Ale tam se ke mě chová fakt skvěle! A když sem s ní například venku, tak je to fajn.

Reakce na komentář: dArksOul #208Načítám náhled komentáře...

208
dArksOul 29. 09. 2006 21:48

Reakce na Petr #207Načítám náhled komentáře...: Vis co kdyztak mi napis na 253 566 488 to je me icq ja ti rad poradim jen napis :-)


209
samo 08. 11. 2006 23:55

dobry clanok, presne toto potrebujem, ja som na moju kamaratku uz vybafol a to 2× a raz aj chcela, ale potom si to rozmyslela a takto to stale strieda, ja fakt neviem co robit, posledne pred tyzdnom povedala ze by bolo blbe keby sme sa rozisli, ale uz je to blbe aj teraz a nechapem ako si moze mysliet ze to bude ako za starych casov, myslim si ze mam u nej sancu ale pochybujem ze ju nejako prehovorim, skusim teraz na nu este zaverecne vybafnut a to hned naplno ale tak neviem, no mozem len dufat. Ale ak odmietne tak sa jej budem urcite vyhybat, lebo nemozem pri nej stravit cely zivot.


210
oťas 11. 11. 2006 19:23

Presne je to vystihnuté :-). Ja som kôli tomu o jednu super kámošku prišiel :-(.
Chcel by som tento náš kamarátsky vzťah nejak vrátiť, lenže ako… :-(…už sa mi vyhýba :-(


211
zoufalec1 18. 12. 2006 18:48

nevim známe se dlouho a po tělesné stránce sem na tom hůř takže asi smůla :-(


212
Devil 25. 12. 2006 19:46

No chtel sem napsat cely story, ale zkratim to. Proste mam dobrou kamaradku, kterou ale celou dobu samozrejme miluju. No proste me to uz jednou zacalo stvat a pozval sem ji na rande. Rekla jo,ale pak se to proste pokazilo. Byl sem s ni v kine a venku a kdyz sem se ji pokusil polibit, tak ucukla… No tak to nedopadlo nejlip a pak mi do SMS napsala at ji radsi vypustim, no neni to od ni hezky :-) Tak sme pak spolu tak 2 tydny nemluvili a pak sem ji napsal ze bysme to meli nejak vyresit. Tak sme si na to sedli a ona ze sem jako na ni moc rychle vyjel!!! Tak sme se domluvili ze bysme to mohli zkusit znova. Tak sme zase sli do mesta,pak do takovyho kostela kde cvicila takovej detskej sbor a pak sme sli do cajovny… jeden by si rek romantika,ale ja sem ze sebe nemoh dostat jedinej balici manevr za celej vecer, aby to zas nevypadalo ze du na to moc hrr. A pak uz to v ty cajovne uz to bylo fakt zoufali… Jako moc se ani nedivim ze mi pak napsala ze to nema smysl. Jenze jak je clovek zamilovanej, tak me to dost nastvalo, tak sem na ni byl trochu neprijemnej… Tak sem se pak omluvil, ale uz sem se o nic nepokousel… To sem ji mezitim stacil vyzvonit ze ji miluju a tak… Tak uteklo par dni kdy sem se ji vyhybal… Jenze ted sem ji omylem prehlidnul a nepozdravil a hned na me vyjela a byla neprijemna. Pak na me vyjede kdyz se dobre bavim s nasi kamaradkou. Byl bych rad kdyby mi nekdo vysvetlil tohle jeji chovani. Rikala ze se ji libim a ze premyslela nad tim ze by sme neco zkusili ale to sem pak zabil sam… Jenom uz nejak nechapu to jeji chovani ted… co po me vubec chce, rika ze chce aby to bylo jako predtim, ale na to sem ji odpovedel ze to proste uz nejde… a pak se chova takhle. Prosim o nejake vysvetleni, vsim sem si ze tady holkam docela rozumite, diky. Jestli to ma smysl ji vubec jeste zkouset

Reakce na komentář: Carl114 #214Načítám náhled komentáře...

213
Mpsucker 03. 01. 2007 16:59

No, mne sa to s najlepšou kamarátkou ale vôbec nepodarilo..čo by som dal teraz zato, keby som jej nikdy nepovedal, čo k nej cítim :-)


214
Carl114 06. 01. 2007 21:17

Reakce na Devil #212Načítám náhled komentáře...: Nevim no zda se me trochu rozmazlena a nevi co chce :-) mozna by bylo dobre kdyby si napsal na mail napr kolik ji je a tobe a tak jinak poradit asi nic a ze chtela ayb to bylo jako predtim myslim si ze to vubec nejde :-) nejsem moc skusenej tak nevim no je me sice 16 ale sem strasne styhlivej :-D no nevim at poradi skusenejsi ale asi je trochu namyslena nebo nevi co chce asi tak


215
Carl114 06. 01. 2007 23:20

ahoj tak jsem to zkusil ale nejak to nevyslo asi jsem to zkazil kdyz jsem se ji ptal tak prej nikoho nema tak nevim prosim jdete ta ten odkaz a poradte me jsem zoufalej:

http://forum.qark.net/viewtopic.php?t=486

dik.


216
Crowe 27. 04. 2007 22:03

Ahoj ten článek "Balení spolužačky" je fajn, ale ještě bych tam přidal radu, když ji někdo má rád, ale bohužel si s ní nemá moc co říct. Bohužel je to přesně můj případ, tak bych to tu uvítal. Když tak mi dej vědět (C.r.o.w.e@seznam.cz) a předem dík!


217
Orel235 13. 06. 2007 12:03

Balení kamarádek je přímá cesta do pekla. Občas to možná vyjde, ale ve většině případů to končí totálním výbuchem. Mnohem lepší je podle mě daný čas investovat do seznamování se a balení novejch holek.

Určitě je jednodušší zamilovat se do nějaký jedný holky, kterou znáte už delší dobu, sedět doma za pecí a nemuset při tom hnout zadkem. Každopádně výsledek je úměrnej vynaložený práci.

Reakce na komentář: Pátis #218Načítám náhled komentáře...

218
Pátis 13. 06. 2007 13:50

Reakce na Orel235 #217Načítám náhled komentáře...: Naprostej souhlas. Zažil jsem s kamarádkama dost trápení a už to nikdy zažít nechci. Myslím si, že kamarádství mezi klukem a holkou prostě NEEXISTUJE(!!!). Snad každej normální kluk se časem zamiluje do holky, se kterou je mu dobře, se kterou se mu hezky povídá,atd. Jenže v jejím případě je to pořád JEN to (v tomhle případě pitomý) kamarádství a nic víc nebude. Nikdy jsem to nechápal a nedávam si naděje, že bych to vůbec někdy pochopit dokázal, ale je to bohužel tak. Přestože mi nikdy nešlo jen o sex(nojo růžový brejle na očích,choval jsem se jako vůl a ona byla přece vždycky ta,se kterou jsem chtěl prožít celej život :-D), tak mi nikdy nepřestane vrtat hlavou, co je tak špatné na kamarádovi, že se radši vyspí s KÝMKOLIV jiným, než s ním..Nebo – jak je možné, že když si spolu rozumíme, tak spolu nemůžem chodit?? Nepochopíme… Takže rada do života: nedělat si z žádný holky dobrou kámošku – to je prostě konečná a pak jen tma věčná. Vy se trápíte tak, že doma lezete po zdi a ta potvora mezitím hledá někoho jiného (nebo už s ním dávno je). Pokud se potřebujete vypovídat, tak s kámošem u pivka – do toho se zamilovat nedá.. :-D Zkusit hned, pokud to nevyjde, jít za další.. A stejně jako v pohádce– všechno dobře dopadne a ta pravá se najde ;-) ale nikdy se jí nestane kamarádka (na to slovo už jsem snad alergickej :-P :-D )


219
Pátis 13. 06. 2007 15:31

..ještě sem něco přidám: po zamilování do kámošky je myslím si nejlepší smazat její číslo,smsky,její fotky a úplně jí ignorovat..Možná je to vůči ní hnusné, ale třeba ani neodepisovat a nebrat telefony – daleko líp se na ní pak zapomíná.. Když jsem výše popsané věci neudělal, tak jsem se chytal každé blbosti, kterou mi napsala a vykládal si to jako naději..Magořil jsem pokaždé, když jsem jí viděl (kámošku)a to opravdu nikam nevede– možná jen k většímu trápení. S odstupem času si pak člověk říká, jak je možné, že se choval jako úplný idiot. DUM SPIRO SPERO (dokud dýchám, doufám) v tomhle případě opravdu nefunguje.. :-(

Reakce na komentář: StaNov #220Načítám náhled komentáře...

220
StaNov 13. 06. 2007 20:51

Reakce na Pátis #219Načítám náhled komentáře...: Přesně tak. Už jsem na to taky přišel.


221
Aliennn 14. 06. 2007 13:33

Tak presne mam rovnaky problem…naj kamoska a ja som sa zalubil a bojim sa ze ak jej to poviem stratim ju…chodime aj von spolu len neviem ako to bere ona…snazim sa aj naznacovat trocha no neviem, cim dalej sa mi zda ze nic viac nechce ale niekedy zase spravi nieco z coho si myslim prave opak… :-(

Reakce na komentář: Ash #222Načítám náhled komentáře...

222
Ash 14. 06. 2007 14:10

Reakce na Aliennn #221Načítám náhled komentáře...: Nestarej se o to jako to bere ona, starej se o to jak to chceš ty. Správný chlap myslí v první řadě na sebe. Takže nic nenaznačuj ale jdi na věc. Slova, dotyky, buď jí fascinován a rač se jí zmocnit než to udělá jiný. Dívka může buď odmítnout, nebo se nevyjadřovat. Rozhodně nečekaj až to z náznaků "nějak pochopí a poté co to zváží tak skočí na Tebe ona". Rovněž se nesnaž jí to "nějak říct". V tomhle oboru jsou slova mnohem méně než činy. To je jako říct lvovi v divočině "Mám zbraň!". Lepší je když už jsi ho přivábil tak buď ho sejmout nebo utéct, s ženami to není o tolik jiné. Jistě, můžeš tam sedět a budete na sebe koukat, no ale…

Je možné že ji Tvůj zájem o její tělo (jesli jsem to dobře pochopil tak zatím projevuješ spíš zájem o její mysl :-D) nebude vhod a přestane se s Tebou vídat, ale to pro Tebe bude jen a jen dobře, protože kamarádit s holkou do které jsi zamilovaný je trapné až dětinské. S dívkami do kterých je člověk zamilovaný se dělají úplně jiné věci, takže buď jdi do toho, nebo od toho, jinak z tebe bude další ňouma co neví co chce.

Pochopil?

Disclaimer: A nebo je všechno úplně jinak :-)

Reakce na komentář: Aliennn #223Načítám náhled komentáře...

223
Aliennn 14. 06. 2007 14:21

Reakce na Ash #222Načítám náhled komentáře...: :-D ok dik za rady uvidime co sa da robit. Inak som sa celkom dobre pobavil na tom levovi a zbrani :-D


224
Branco 18. 06. 2007 03:26

No, je to určite skvelá taktika Qark, ale problém je ten, že niekedy sa stanes odpadkový kôš na problémy, budeš ťahať to čo jej chlap nestíha. Ano, možno sa dostaneme k vete, bože tvoja holka bude s tebou určite šťastná, lebo si fakt super chalan. Lenže, čo ak to tá holka spraví tak, že sa vám zakaždým ozve keď je v sračkách ale aj tak chodí s niekym iným…vy v nádejách očakávate, že vám padne dobrá karta. Ja si osobne myslím, že je lepšie nejakú holku spoznať za účelom, vzťahu ale nie kamaratstva. Ja osobne som taký, že keď ľúbim, tak mi dlho trvá dostať sa do sféry kamarátskej a tak potrebujem strašne dlhý čas na to aby som sa stal kamarátom, ale aj tak už to nieje ono. Takže, keď má problémy vo vzťahu, je lepšie keď to rieši s človekom s ktorým chodí a nie to vešať na nos kamarátovi ktorý za to nemôže a hlavne, ktorý to nevyrieši! Dá jej len názor z pohladu nezaintersovaného ale nič viac. Samozrejme ide tu o pozornosť ktorú jej venujete a je na nej aby jej trklo.
Lenže niekedy je asi spraviť tú hlúposť a dostať to zo seba proste von, že sú tam city. Podľa vás je to kravina ale vieme všetci čo sa hovorí o láske. Je to ako keď sa počuráš, všetci to vidia len ty to aj citis. Takze, je to nic moc. Je to asi prvý krát, čo tu občas zájdem, že som sa dostal do rozporu z Qarkom. Pravda je taká, že ak to spravíte a je tu nádej, že sa s vami dá dokopy, stopro to bude fajn a bude to nádhera. Avšak, je tu väčšia možnosť, že to nevydá a vy ostanete bez kamarátky, niektorí sa môžu troška aj hambiť pred ňou. A tam to kamarátstvo už naozaj krachne. Len ja si myslím, že keď už človek dá raz city najavo, tak už v budúcnosti nebude mať ten problém komunikovať, nadviazať známosť a prejaviť sympatie, pretože to už raz urobil a urobil to naozaj z lásky. Kedže, to spravil vtedy keď miloval (čo je milion krát ťažšie), tak to určite spraví aj v prípade dievčaťa, ktoré mu je proste sympatické. Ale to je len môj názor! Ak ste to čitali, thx
Ale hovorí sa jedno, hlupák sa uči z vlastných chýb a inteligent sa uči z chýb iných. Hmmm ja si myslím, že ani jedno nieje pravda. Záleži hlavne na tom, že sa z chýb poučíme. Takže aj tie zverovania, bože toto on robí zle a hento, sa na niečo aj hodia. Lenže z vlastnej skúsenosti vieme asi všetci, že keď sa snažime každému pomáhať, zabúdame na niekoho tak isto podstatného, seba samého. Viete je pekné vyceriť úsmev keď sa vám podarí niekoho dať dokopy, vyriešiť mu problémy, dať mu nejaké tie skúsenosti. Lenže, naozej ste šťastný keď vy sami nemáte tieto problémy(tým chcem povedaŤ, keď nemáte partnera?)Celý úsmev je zbytočný a je absolutne neuprimný. Okaj, nejdem sa rozkecávať


225
Michal 22. 10. 2007 22:13

Vím že je hloupost přidávat 225. komentář, ale říct to musím – nedělejte to! Nedopadne to dobře a bolí to, obzvlášť když ji pak musíte denně vídat třeba ještě několik let (ve škole)..

Reakce na komentář: HonziiK15 #226Načítám náhled komentáře...

226
HonziiK15 23. 10. 2007 21:47

Reakce na Michal #225Načítám náhled komentáře...: Njn, nedělejte to, jenomže to se řekne. Ona je tak…!!!!!! Momentálně sem se dostal do stavu kdy je prostě jedna z nej kamarádek potenciální THE ONLY ONE a dokud to nezkusím, dokud mě neodpálkuje tak, že už si prostě netroufnu ji naznačit že chci něco víc, tak toho nenechám…
V týhle situaci už sem v životě potřetí…A nedopadlo to nikdy tak špatně, aby mě to odradilo dělat podobný věci znova. Zastávám názor, že kdyby se to povedlo a my sme prostě nakonec byli spolu, tak by to za všechno co riskuju stálo…


227
HonziiK15 23. 10. 2007 21:50

A dodávám že předchozí případy byly ze školy, ty holky potkávám už čtyry roky a vzhledem k tomu že sem na 8mi letym gymplu tak eště 4roky budu..a že bych něčeho litoval? Ani náhodou.


228
Fix 13. 11. 2007 01:26

Mam zadanou nejlepsi kamaradku, kamaradime spolu hodne cca 20 let, uz me nebavi si hrat na kocku a mys, vim, ze to je u nas oboustranny a to delsi dobu, proste jsme to necekali a prislo to, ted je na tyden pracovne mimo CR, akorat se oba bojime to tomu druhymu rict. Ja uz to proste nezvladam a chystam se to rozseknout az se vrati, nevybalim to hrrr, dame asi vinko a az bude uvolnena atmosfera, tak ji to vklidku nejak reknu … nevim jeste jak, ale udelam to.


229
Freedy 24. 11. 2007 08:34

Tohle už jsem zažil.Zrovna včera.Známe se už tak 7 let..Dříve sem s ní chodil,ale to nebyla láska.Něco mi po ní zůstalo.A už vím co to bylo.Bylo to pro mě hodně těžký,všechno jí to vysvětlit,nakonec jsem to vyřešil tím,že jsem udělal takové video ve kterém sem jí to všechno vysvětlil."Tohle video mě možná pošle ke dnu..Ale v životě se riskovat musí!"Čekal jsem konec,že už se mnou nepromluví.4 hodiny jsem s ní mluvil a všechno jí vysvětloval,popravdě,oba jsme si u toho zabrečeli.Je to pro nás oba hodně těžké,dal jsem jí čas na rozmyšlenou..Celou noc jsem nespal..Teď čekám a doufám….

Reakce na komentář: Ash #231Načítám náhled komentáře...

230
alex 10. 01. 2008 19:09

kdyš ta holka s někim chodi a ja ji strašne chci tak jk ji mam přebrat……..


231
Ash 11. 01. 2008 01:02

Reakce na Freedy #229Načítám náhled komentáře...: S tím brekem opatrně, brečet kvůli nemocnému psovi se snese, ale brečet kvůli/pro/v_souvislosti_s NÍ… to není dobré, ať si říká kdo chce co chce :-) Víc než jedna slza při odjezdu na půl roku pryč je moc :-)


232
martin 13. 01. 2008 19:39

ahoj, před dvěma týdny jsem zažil první velký sklamání láskou. Ti kdo to zažili určitě vědí jake to je, ale jsme přece chlapi a tak jsem se s tím rozchodem nakonec vypořádal, a hned sem přemýšlel s kým bych mohl začít chodit…. nakonec jsem dospěl k jedné nádherné, chytré a sympatické holce ze školy (mimo teď školu nechci) známe se asi půl roku moc jsme se nevýdali, akorat ted jsme byli na diskotece. Dá se říct, že spolu trochu flirtujeme (ona je velkej extrovert flirtuje s kazdym :-D já se vzhledem problémy nemám vůbec a vím že holky přitahuji. No tak, vím že mě bere jako kamaráda a já ji taky zatim nemiluji, ale nebylo by na škodu kdyby jsme si vysli na par "poznávacích schuzek" a pak by se vidělo. Jen jsem chtěl poradit jestli ji mám pozvat na procházku… nebo ji ještě počkat a jak rikal qark prinutit ji aby o me premysleli vic nez o kamaradovi. Vim ze se ji libim fyzicky, takze by to snad mohlo i vyjit. Takže jak ji mám přinutit aby ji to třeba napadlo (možná už napadlo) ale přitom ji nechci vylozene balit (aspon ted ne)

Reakce na komentář: comprd #233Načítám náhled komentáře...

233
comprd 02. 02. 2008 14:19

Reakce na martin #232Načítám náhled komentáře...: Risk je zisk ……. to je na tebe či s tým počkáš alebo začneš s ňou hneď flirtovať


234
peet 21. 02. 2008 15:13

ahoj všem, jsem začátečník a potřeboval bych toršku píchnout se zbalením spolužačky. situace je taková, že je to asi nejhezčí holka ze třídy a pár kluků po ní jede, a s jedním asi chodí. ale ten kluk je spolužák a spíš dolejzá a furt machří, a já taky nejsem zrovna moc pěknej. máme (s tou spolužačkou) takovej vztah že se pozdravíme a občas něco plácnem, a to je všechno. jo a ještě bude asi trochu nedobitná. :-(


235
krabb 11. 03. 2008 09:32

Ahoj, mám otázku. Znám se s jednou slečnou, která se cca před půl rokem rozešla se svým klukem, který byl o hodně starší než ona. Důvodem k tomu bylo asi to, že byla na stáži v německu, sama bez rodiny a došlo jí, že je na ní ještě moc brzo na zakládání rodiny. No a teď spolu chodíme na stejnou vysokou a jsme dost často spolu, po večerech i zajdem sem tam někam, ale bere mě prostě jenom jako kamaráda, ačkoli si spolu moc dobře rozumíme smějeme se a je nám spolu dobře. Nechápu proč, myslím ale že chyba bude ve mě, tohle se mi totiž stáva hrozně často :-(. Nemůže mi někdo poradit, jsem už z toho celkem zoufalý, dík.


236
file 30. 03. 2008 19:47

taky mam takovej problém…. mam rád spolužačku a navíc fajn kámošku….před rokem sem to na ni zkoušel a řekl sem jí to na rovinu a to byla asi ta zásadní chyba ale naštěstí sme se bavili jako by se nic nestalo :-)paráda ….ted uz mam ňáký ty rady tak du do toho znova tentokrát pěkně pomalu….prostě musim…tak držte palečky


237
maclik 13. 06. 2008 18:39

a poradil byste mi někdo jak sbalit kluka, se kterym se znám jen máálinko,chodím s ním do školy,ale je o třídu vejš tudíš se nepotkáváme tak často, :-( mluvili jsme spolu asi 3krát v životě já jsem z něj unešená a on to nejspíš ví nebo aspon tuší…potřebuju něco efektního a rychlýho, pač mám na to už málo času :-D


238
Mojo Risin 14. 07. 2008 02:41

Řek bych že to pude. Eh, nebyl by ovšem článek: "Balení dobré, ale zadané kamarádky která sedí o jednu lavici vzadu"? To by byl pro mne opravdu přínos…

Přidej komentář

Web je nyní kompletně uzavřen. Od této chvíle není možné přidávat žádné komentáře!

Další informace naleznete zde.